Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Åmål

Fastighetsbyrån Åmål

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skördevägen 1G, Östra Åsen, Åmåls kommun

Skördevägen 1G

Villa
Östra Åsen, Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
845 000 kr
137 + 11 m²
6 rum
284 m² tomt

Är du på jakt efter ett välplanerat och mysigt boende med gott om sovrum? Då har du kommit helt rätt! Den här pärlan, belägen i det trevliga området Östra Åsen i Åmål! Det här kanske kan vara det ultimata valet för den stora familjen som behöver många sovrum och vill bo prisvärt. Med hela 137 kvadratmeter boyta fördelat på 3-4 sovrum finns det plats för både vardagsliv och avkoppling. Den trevliga planlösningen gör det enkelt att trivas och umgås tillsammans, samtidigt som det mysiga uterummet erbjuder en oas för lugna stunder. Närområdet bjuder på vacker natur och härliga promenadstråk, närliggande fritidsområdet Hanebol med terrängspår i olika längder,d perfekt för den som älskar att vara utomhus. Med en praktisk uteplats kan du njuta av frisk luft och sommarkvällar i gott sällskap. För barnen finns lekplats ca 40-50 meter från entrédörren. Välkommen att upptäcka detta charmiga hem och låt dig förtrollas av dess unika karaktär och trivsamma atmosfär. Vem vet, kanske är det här just ditt drömhem!

Vänsberg 120, null, Åmåls kommun

Vänsberg 120

Villa
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
4 975 000 kr
327 m²
5 717 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med salonger i fil, modernt kök och gott om plats för både familj och gäster. Här får du verkligen utrymme att leva stort och trivas. Med flera kakelugnar spridda över huset kommer du att kunna njuta av en mysig och varm atmosfär året om. I detta hem finns även en ateljé där din kreativitet kan blomstra och flertalet hygienrum för bekvämlighetens skull. För den bilälskande finns även ett garage på tomten, så du aldrig behöver oroa dig för parkering. En extra bonus är båtplatsen vid Vänern, perfekt för dig som älskar att ta en tur på vattnet och njuta av den vackra omgivningen. Närområdet bjuder på vacker natur med närhet till både skog och sjö. Med endast en kort promenad når du Vänerns strand och kan ta del av härliga strandaktiviteter. Närheten till Åmål gör att det finns också trevliga restauranger och caféer där du kan njuta av god mat och trevligt sällskap. För barnen finns den omtyckta Tösseskolan som nyss blivit ombyggd, endast 2 km bort. Slutligen, låt oss inte glömma den unika touchen som ett hus med salonger i fil ger - en perfekt plats att umgås och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Välkommen hem till ett hus som andas karaktär och charm, med det lilla extra som gör vardagen lite mer speciell!

Mo Kroken 710, null, Åmåls kommun

Mo Kroken 710

Gård/Skog
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
1 695 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
14,1 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård i vackra Dalsland ca 10 minuter från Åmål, lantbruksenhet med goda utvecklingspotential med möjligheter att förverkliga dina drömmar om att bo på landet! Charmigt boende med nybyggnadsår 1970 tillbyggnadsår 2014, ett prisvärt boende för den lilla familjen. Gården ger trivsam atmosfär med gott om plats att röra sig fritt. Bostaden innehåller 3 rum och kök varav 2 sovrum. Källaren innehåller tvättstuga och pannrum, Stor tomt på hela 140 654 kvm. Perfekt för den som älskar naturen och det lantliga livet. Här finns även carport för tre bilar, garage och uthusbyggnad som bara väntar på att få omvandlas till det du drömt om. Fastigheten Ingår i älgjaksområde och småvilt på egen mark, vilket gör detta till en perfekt plats för den som gillar jakt och friluftsliv. När du vill koppla av eller umgås med vänner och familj finns gott om möjligheter till det med denna gård. Närområdet bjuder på vacker natur och fina vandringsstråk för den som älskar att promenera i skog och mark. Välkommen att upptäcka potentialen i denna charmiga gård och låt drömmarna bli verklighet! Lantbruksenhet med möjligheter för alla som älskar det lantliga livet. Tillsammans kan Ni skapa det perfekta boendet för dig!

Wendels väg 7, Fengerfors/fröskog, Åmåls kommun

Wendels väg 7

Villa
Fengerfors/fröskog, Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
1 195 000 kr
126 m²
5 rum
886 m² tomt

Charmigt, ombonat och smakfullt inrett och renoverat boende beläget i lugnt område i trivsamma Fengersfors. En skön känsla infinner sig när man kliver in i detta charmiga hus. En välkomnande entréhall möter upp och tar in oss in i ett mycket mysigt och charmigt kök. Genomgående renoverat 2016 och extra plus för värmande kamin. Via köket når man en hall/passage till ett trevligt vardagsrum som har direktanslutning till altan under tak (nybyggd 2017). I hallen finns också trätrappa upp till det övre planet och via hallen når man också ett fräscht nyrenoverat hygienrum. (nytt 2020) Via köket når man ännu en hall som tar dig till både ett sovrum och ett modernt dressingroom. Övervåning inreddes 2014, helt ny med ett modernt allrum, två sovrum och ett litet spelrum. Detta är verkligen ett modernt boende som nuvarande ägare omsorgsfullt renoverat med smakfull interiör. Nymålad fasad både på hus och uthus. Uthusbyggnaden har utrymme till förvaring, hobby och kanske drömmer du om att ha egna höns. Området runt Wendels Väg känns lugnt, tryggt och barnvänligt. På bara ca10 minuters gångavstånd tar man sig till Not Ouite ett levande kulturmecka med café, butik och evenemang. Not Quite är också granne till en omtyckt närbutik. Välkommen att ring direkt och för att boka dig för visning!

  • Plus
Bollsbyn Solbacken , null, Säffle kommun

Bollsbyn Solbacken

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Åmål
945 000 kr
140 + 52 m²
4 rum
2 314 m² tomt

Välkommen till Bollsbyn Solbacken, där ett charmerande enplanshus med suterrängplan väntar på sin nya ägare. Bo granne med naturen i ett idylliskt, lantligt område där skogens lugn är bara några steg bort. På entréplan möts du av ett allrum, en praktisk gästtoalett samt en ekonomidel komplett med tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner du hjärtat av hemmet: ett rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett fräscht hygienrum samt två ljusa sovrum, alla med stora fönster som badar rummen i naturligt solljus. Huset har kärleksfullt renoverats nyligen med ett helt nytt kök och hygienrum från 2020, samt uppdaterade ytskikt som bidrar till ett modernt och inbjudande hem. Uteplatsen är en lummig oas där du kan njuta av en blomstrande trädgård som bjuder på en kavalkad av färger och former från tidig vår till sen sommar. Med insynsskyddad altan och flera mysiga sittplatser är detta en perfekt plats för avkoppling eller underhållning. För de praktiska behoven finns det gott om parkeringsutrymme i både garage och carport. Dessutom ligger detta hem endast 20 minuter från Åmål, med fiber indraget för snabb internetuppkoppling. Njut av närheten till en sjö med sandstränder på promenadavstånd, och en kort 5 minuters bilresa tar dig till skolan. För din bekvämlighet finns en mataffär och pizzeria bara 7 minuter bort med bil. Missa inte chansen att göra detta hus till ditt nya hem. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Björkås 10 T3, null, Åmåls kommun

Björkås 10 T3

Tomt
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
125 000 kr
2 340 m² tomt

På vackert lantligt läge kan vi nu erbjuda en tomt på 2 340 kvm. Utmärkt som fritidsboende i naturskön miljö, nära till både vandringsleder och i Edsleskog finns ett par av kommunens naturreservat, Bräcke Ängar - som präglas av framförallt den gamla odlingskulturen - ängsbruket - som under flera hundra år utgjort ryggraden i det svenska jordbruket. Området har en mycket rik flora Det finns inte kommunalt utan den nya ägaren får anlägga eget vatten och avlopp samt elanslutning. Drömmer du om att bygga nytt! Kontakta mäklaren!

Kottevägen 56, null, Åmåls kommun

Kottevägen 56

Villa
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
1 695 000 kr
53 + 35 m²
5 rum
2 410 m² tomt

Välkomna till Kottevägen 56, en fastighet som är väl värd att besöka för er som letar efter ett enskilt läge men samtidigt vill bo med närhet till Åmåls centrum. Här bor man enskilt och privat på landet men ändå bara 2,5 km från Åmåls centrum. Önskar man promenera tar man med fördel en tur på den gamla museijärnvägen som går mellan Örnäs och Svaneholm. På fastigheten står ett torp från 1875 som i början av 2000talet byggdes om och rustades upp till året runt bostad, torpet inrymmer idag 3 sovrum, vardagsrum, allrum samt ett mysig kök med stor öppning mot uterummet. Extra plus är det stora garaget med verkstadsdel, samt gästlägenhet och bastu! Tomten är insynskyddad och lummig med skog och buskar som omgärdar fastigheten, på tomten finns ett poolområde med altan och ett bubbelbad där man kan både koppla av och svalka av sig. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 7