Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Finn

Marcus Finn

Om mig

Marcus personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och väldigt hjälpsam. Marcus är social, har en stor yrkeskunskap och mer än 25 års erfarenhet av mäklaryrket som han använder för att nå sitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örkelljungavägen 450, Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Örkelljungavägen 450, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Örkelljungavägen 450, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Örkelljungavägen 450

Villa
Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 995 000 kr
186 + 97 m²
5 rum
8 ha tomt

Några kilometer utanför Munka-Ljungby ligger denna gård om ca 8ha. Här har man tidigare haft hästar så i stallet finns 5st boxar samt sadelkammare. För dig som har jaktintresse finns här också ett kylrum. Marken ligger samlad i ett skifte kring gårdsbyggnaderna. Bra driftsekonomi då man har en jordvärmeanläggning. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Kv. Kust, Fridhem, Ängelholms kommun
 • 71 lediga bostäder

Kv. Kust

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
fr. 1 395 000 kr
35-122 m²
1-4 rum
2 529 kr/mån

I naturnära Ängelholm finns både hav och skog på gångavstånd. Kvarteret Kust ligger i lugna Fridhem och här formar Wästbygg Våra Hem just nu ditt nya hem. Husen gestaltas på ett modernt sätt med varierande material inspirerat från naturen. Här kommer vi erbjuda mindre ettor till större fyror – alla med väl genomtänkta planlösningar! I den fina stadskärnan finns gott om härliga fikaställen, restauranger och mysiga butiker. Paddla i ån mitt i stan eller jogga längs med havet. Ta en shoppingtur på stan och en gofika på vägen hem. Lev ett lugnt liv med ett rikt utbud av aktiviteter. Wästbygg Våra Hem erbjuder stora takterrasser och balkonger för umgänge och avkoppling med fin utblick mot den gröna gården. Här finns naturlekplats för barnen och bekväma sittplatser under pergolan för fika och umgänge bland grönska och odlingslådor. Vill man ta sig till större städer finns goda kommunikationer både för allmänna kommunikationer, bil samt flyg. I kvarteret Kust lever du i harmoni – med naturen, havet och staden. Allt ligger nära. Du har möjlighet till ett aktivt liv som ger ett rikt liv! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Nybyggnadsprojekt
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Gammelgårdsvägen 8B

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 895 000 kr
83,1 m²
3 rum
6 700 kr/mån

I naturnära Svenstorp på Hallandsåsens sydsluttning kan vi erbjuda detta parhus i så gott som nyskick! Bostaden har ett fördelaktigt läge och en modern öppen planlösning med vardagsrum och kök med härlig takhöjd. I söderläge har man ett stort tralldäck för varma sommardagar! Det finns plats för 2st bilar på den tillhörande parkeringen. På plussidan är också att man har ett stort badrum men även en separat Gäst WC.

 • Premium
 • Uteplats
Kallenbergsgatan 7B, Villan, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kallenbergsgatan 7B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
3 358 kr/mån
22 328 kr/m²

På Villan i en välskött förening med låg månadsavgift samt låg belåning finner ni denna 2:a i gott skick. Härlig inglasad balkong i västerläge blir som ett extra rum på den varma delen av året! Tillträde går att få relativt omgående om så önskas. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Finn för visning!

 • Plus
 • Balkong
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Munka Ljungbyvägen 42

Villa
Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 695 000 kr
186 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna villa är helrenoverad under 2022/23. Här finns gott om plats då man har nästan 190 kvm boyta inrymmande bl.a 4st sovrum samt 3st badrum. Strategiskt bra läge med bara några minuters gångväg till skola/fritids samt mataffär. Luft/Vattenvärmepump för optimal drift! Vidbyggt garage. Bara att flytta in! Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Trapets-/Cirkusgatan, Fridhem, Ängelholms kommun

Trapets-/Cirkusgatan

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/5
5 316 kr/mån
32 470 kr/m²

På Fridhem med sin moderna och blandade bebyggelse finns nu möjlighet att teckna sig för nybyggnation av lägenhet i bostadsrättsform. På uppdrag av WästBygg har arkitekterna skapat ett naturnära, generöst, harmoniskt boende med väl genomtänkta ytor. Lägenheterna har fina planlösningar med generösa sällskapsytor och ett bra ljusinsläpp från flera väderstreck. Samtliga lägenheter har antingen terrass eller balkong. I anslutning till vardagsrummen ligger rymliga uteplatser som kan möbleras flexibelt. Här går fönster ner till golv och gränsen mellan ute och inne suddas ut.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Umeågatan 18J, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Umeågatan 18J

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 875 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 600 kr/mån
26 042 kr/m²

Trevlig och ljus lägenhet om 72 kvm fördelat över 3 r.o.k på Errarps ängar. Bra balkong i västerläge. Hiss finns samt nära till parkering! Välkommen att höra av dig för visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7