Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Åre

Fastighetsbyrån Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Parkvägen 3, Åre, Åre kommun

Parkvägen 3

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
6 600 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/6
3 844 kr/mån
92 958 kr/m²

Denna trea är belägen mitt i centrala Åre och erbjuder enastående närhet till allt vad detta populära område har att erbjuda. Med tre välplanerade rum, inklusive två mysiga sovrum, är detta en perfekt bostad för den som söker bekvämt boende med plats att trivas. Missa inte chansen att äga denna rymliga och välbelägna bostad mitt i hjärtat av Åre – en perfekt investering för den som vill ha det bästa av Åre-livet på sin tröskel!

 • Balkong
 • Hiss
Björnen Ugglan 3D, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Ugglan 3D

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
235 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/2
1 103 kr/mån
2 582 kr/m²

Välkommen till denna underbara undervåning med en generös boyta på 91 kvm och en öppen planlösning som genomsyrar en känsla av rymd och gemenskap. Belägen i en lugn och fridfull miljö, erbjuder denna bostad en oas av komfort och harmoni. Boendeyta: Den rymliga planlösningen välkomnar dig med sina panoramafönster som bjuder in till ljus och luft. Här finner du ett härligt allrum på cirka 40 kvm, komplett med en integrerad köksavdelning och en imponerande täljstenskamin som utgör hjärtat av rummet. Hallgolven pryds av eleganta klinker medan resten av bostaden smyckas av vacker parkett. För den som söker avkoppling och välbefinnande finns även en bastu, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Sovrum och Faciliteter: Denna bostad erbjuder tre mysiga sovrum, perfekta för att rymma en större familj eller gäster. Det första sovrummet är utrustat med en bekväm dubbelsäng, medan det andra sovrummet stoltserar med två våningssängar, idealiskt för barn eller ungdomar. Det tredje sovrummet kompletterar boendet med en våningssäng. Totalt erbjuds åtta fasta bäddplatser, med ytterligare två extrasängar tillgängliga vid behov. För att göra vistelsen ännu bekvämare, finns även en uppsättning möbler, porslin och köksutrustning redo för användning, passande för upp till tio personer. Inventarier och Standard: Denna bostad är inte bara välutrustad utan även smakfullt inredd med högkvalitativa möbler och moderna inventarier. En matsalsmöbel i ek, stolar klädda i svart skinn och en bekväm soffgrupp skapar en stilfull atmosfär. För underhållning finns en LCD-TV och DVD-spelare tillgänglig. Dessutom erbjuds gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda på alla dina tillhörigheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en komplett upplevelse av komfort och lyx, perfekt för den som söker det lilla extra i vardagen. Missa inte chansen att uppleva denna harmoniska oas till bostad! Ägaren förfogar över 5 veckor varje år. Veckor kvar under 2024 är v 19, 20 och 31. Den 4 maj är det årsstämma och då väljer man veckor inför 2025.

Brf Twintip, Åre By, Åre By, Åre kommun
 • 12 lediga bostäder

Brf Twintip, Åre By

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
fr. 3 895 000 kr
42-91 m²
2-4 rum
3 359 kr/mån

Twintip byggs i centrala Åre by på ett av de bästa lägena för den som önskar kombinera fjäll med urban puls. Snart står här två huskroppar i trä och corten som omges av en utomhusmiljö som ska bjuda in till härlig utevistelse året runt och rama in husen på ett robust men enkelt sätt. Ett av husen byggs i direkt anslutning till Årevägen där butikslokaler löper längst stråket upp mot Åre Torg. Det andra huset ligger mot Skutan. Bostadshusen kopplas samman med ytterligare ett hus som har formen av en kåta och som i detta projekt heter Loungen. Loungen, som har kåtans karaktäristiska bågform, utgör bostadsrättsföreningens samlingsplats. Här har de boende en egen yta för avkoppling och samvaro. I loungebyggnaden kommer alla lägenhetsägare att ha varsitt privat skidförråd och i direkt anslutning ligger vallabänken för smidig hantering av sin utrustning. Husen har fyra exklusiva lägenheter på varje våningsplan och merparten av lägenhet får ljusinsläpp från minst två väderstreck. Ett genomgående tema är att lägenheternas hörn har öppna höga fönsterpartier ut mot omgivningen och skapar på så sätt fri sikt mot det som finns utanför. De boende kommer att kunna följa dygnet och se dagens förutsättningar på både Åresjön och Åreskutan. De nedersta lägenheterna har privata ombonade uteplatser. De övre lägenheterna har rymliga balkonger med golv av betong och räcke av sirligt rostfritt vajernät för en öppen känsla. Balkongerna mot gården och loungen skapar en fin kontakt mellan huskropparna och bidrar till själva livet i husen. Samtliga bostäder har en variation av förvaringslösningar. Utöver ett väl tilltaget antal garderober finns även låsbara garderober där du kan ställa in de saker du inte vill att någon ska komma åt om du tex väljer att hyra ut din bostad när du inte är där. Det finns även frånvalsväggar i vissa rum där du kan välja mellan att behålla väggen och få ett stort förråd, eller välja bort väggen och i stället få ytterligare sovplatser. Twintip erbjuder två olika inredningskoncept som du kan välja mellan. Kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Henriksson vid intresse!

 • Nybyggnadsprojekt
Strand 340, Järpen, Åre kommun
 • Imorgon kl 10:00
Strand 340, Järpen, Åre kommun, bild 2
Strand 340, Järpen, Åre kommun, bild 3

Strand 340

Villa
Järpen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
2 400 000 kr
70 m²
3 rum
5,9 ha tomt

Varmt välkomna till denna charmiga hästgård, där drömmen om livet på landet blir verklighet! Enskilt läge men endast några kilometer till Järpen och några mil till Åre. Villa med tre rum och kök, gästhus, fyra hästboxar, ladugård med möjlighet att hålla fjäderfän, hästhagar, hundrastgård och skog. Trädgård med fruktträd, bärbuskar och en bäck som går genom tomten. Här finns obegränsade möjligheter att njuta av det lantliga livet. Denna idylliska plats är full av potential och möjligheter för den som söker en genuin och naturnära tillvaro.

 • Premium
Övre Vikvägen 1 A, Sadeln, Åre kommun

Övre Vikvägen 1 A

Lägenhet
Sadeln, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
7 100 000 kr
94 m²
5 rum
6 650 kr/mån
75 532 kr/m²

Varmt välkommen till Övre Vikvägen 1A och detta fantastiska parhus! Med ett toppläge vid skidbacken och i soligt sydvästläge med makalös utsikt över Renfjället och Åresjön är detta hem optimalt beläget mitt i Sadeln. Här finns närheten till längdspår och skoterleder på vintern och vandrings- och cykelleder på sommaren, vilket gör Sadeln till den perfekta platsen året runt för den naturälskande. Bostaden disponeras i två plan vilket ger en genuin villakänsla. Kök och allrum med kamin och otrolig takhöjd, fyra sovrum, två badrum med dusch, bastu, altan och balkong, dessutom med exklusiva materialval som gör att denna bostad är helt unik. Här får alla plats och ingenting saknas, helt enkelt den perfekta platsen att skapa härliga minnen för livet med familj och vänner.

 • Balkong
 • Uteplats
Årekläppen 227, Åre By, Åre kommun
Årekläppen 227, Åre By, Åre kommun, bild 2
Årekläppen 227, Åre By, Åre kommun, bild 3

Årekläppen 227

Fritidshus
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 600 000 kr
58 + 7 m²
3 rum
162 m² tomt

I radhusraden med det bästa läget och utsikt över Skutan, Åre by, Åresjön och Renfjället ligger detta fritidshus. Lugnt läge med närhet till allt vad Åre har att erbjuda. Stort allrum/kök med öppen planlösning, braskamin, 2 sovrum varav ett har plats för dubbelsäng. Badrum med bastu. Altaner både åt öst och väst! Skidbussen passerar regelbundet vintertid!

 • Premium
 • Uteplats
Lundsgårdsvägen 17, Åre, Åre kommun
Lundsgårdsvägen 17, Åre, Åre kommun, bild 2
Lundsgårdsvägen 17, Åre, Åre kommun, bild 3

Lundsgårdsvägen 17

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
4 500 000 kr
58 m²
4 rum
vån 2/8
3 229 kr/mån
77 586 kr/m²

Äntligen! En mycket trevlig lägenhet i populära Brf Nya Lundsgården är till salu! Alldeles vid VM-området! Ski in/ski out till Åres morgon-, dags- och kvällsskidåkning. Lägenheten består av 4 rum varav tre sovrum, storstuga/kök, badrum med dusch, wc, bastu och torkskåp. Stor, härlig balkong i söderläge. Missa inte tillfället att förvärva denna skidåkarlägenhet med bästa läget! Fri från uthyrningsavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bäcksidevägen 11B, Ängarna, Åre kommun
 • Tis 16 apr kl 14:30
Bäcksidevägen 11B, Ängarna, Åre kommun, bild 2
Bäcksidevägen 11B, Ängarna, Åre kommun, bild 3

Bäcksidevägen 11B

Lägenhet
Ängarna, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 800 000 kr
87,5 m²
5 rum
vån 2/2
5 094 kr/mån
43 429 kr/m²

Välkommen till en fantastisk möjlighet att säkra sig en välplanerad ljus 5 rummare på 87,5 kvm med hög standard. Lägenheten har en modern fräsch atmosfär med noggrant utvalda material och ytskikt. Den inglasade balkongen bjuder på en fantastisk utsikt mot Renfjället och Åre/Åresjön. Här bor den alpin intresserade granne med skidbacken med ski-inn och bara 25 m till barnliften och drygt 100 meter till sittliften i Tege. Här kan du njuta av det bästa som fjällvärlden har att erbjuda, antingen som permanent bostad eller som fritidsboende.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tottvägen 113, lgh 129, Åre, Åre kommun

Tottvägen 113, lgh 129

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 390 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/4
1 737 kr/mån
81 765 kr/m²

17 kvm med helt perfekt planerade ytor! På Tott bor man med bästa läge med gångbro till Tottliften = Ski-in/Ski-out. Lägenheten ger goda intäkter till ägaren vid uthyrning.

 • Hiss
Huså Gärdesvägen 6, Huså, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Huså Gärdesvägen 6, Huså, Åre kommun, bild 2
Huså Gärdesvägen 6, Huså, Åre kommun, bild 3

Huså Gärdesvägen 6

Tomt
Huså, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
450 000 kr
2 444 m² tomt

På Gärdesvägen 6 i Huså är denna fina tomt belägen. Den är ligger på liten väg strax öster om Huså lift och backar. Högt läge och fin utsikt. Närhet till Kallsjön. Tomt 2 444 m². Promenadavstånd till Huså lift.

 • Premium
Åre Strand 2A1 (&2A1B), V.8, Åre, Åre kommun

Åre Strand 2A1 (&2A1B), V.8

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
225 000 kr
111 m²
4 rum
vån 1/2
463 kr/mån
2 027 kr/m²

Välkomna att fira sportlovet vecka 8 i denna andelslägenhet vid Åre strand. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även parkering med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, denna vecka är värd hela 137 500 poäng. Denna gavellägenhet, med sina generösa 111 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp, där en braskamin står redo att värma er efter en dag på fjället. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även uteplatsen med tak, där ni kan njuta av utsikten mot Åreskutan eller Renfjället. Bostaden har tre rymliga sovrum med dubbelsängar, samt en bäddsoffa i allrummet, vilket ger totalt 6-8 bäddplatser. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Det ena sovrummet är en studio med egen ingång, pentry, uteplats och badrum med dusch, denna kan alltså nyttjas självständigt. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Veckoöverlämning sker på lördagar. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig något. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Ottsjö Fjällkroken 1, Ottsjö 1:217, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Fjällkroken 1, Ottsjö 1:217

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 350 000 kr
1 027 m² tomt

Välkommen till charmiga Ottjö och möjligheten att förverkliga dina drömmar om ett eget fjällboende! Denna fantastiska tomt på 1027 kvm ligger mitt i den vackra naturen i Södra Årefjällen och denna plats passar lika bra för permanent- som för fritidsboende. I närheten finns längdspår, skoterleder, vandringsleder, badplatser och fina fiskevatten, en optimal plats året om för naturälskaren och den som söker lugnet. Det är även nära till Vålådalen, Trillevallen, Undersåker och Åre. Enligt detaljplanen så är största tillåtna byggnadsarea 110 kvadratmeter, exklusive yta för balkong, skärmtak och liknande. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea 80 kvadratmeter. Detta ger denna tomt gott om utrymme för att skapa ditt drömhus. Utöver detta har du möjligheten att uppföra ett rymligt uthus på upp till 30 kvadratmeter, detta får ej inredas för bostadsändamål, men ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter eller liknade. Mer information finns i detaljplanen som ligger under dokument. El finns i anslutning till tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer med 50 000 kr inklusive moms. Kontakta Jämtkraft vid frågor på 063-149000 eller [email protected] Även vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer med ca 50 000 kr som betalas till Åre kommun. Kontakta Åre kommun vid frågor på 0647-13100 eller [email protected] Denna tomt är en unik möjlighet att äga en plats i hjärtat av fjällvärlden. Skapa ditt eget paradis och upplev fjällen, på riktigt!

Åre Strand 3A4 V.17, Åre, Åre kommun

Åre Strand 3A4 V.17

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
130 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
313 kr/mån
1 605 kr/m²

Välkomna att avsluta vintersäsongen i denna andelslägenhet vid Åre strand. Under vecka 17 är det vårvinter, eller den så kallade femte årstiden som är den bästa tiden enligt många, solens strålar värmer samtidigt som snön ligger kall på fjället. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även en parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, denna vecka är värd hela 86 000 poäng. Lägenheten, med sina generösa 81 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp, där en braskamin står redo att värma er efter en dag på fjället. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även uteplatsen med tak, där ni kan njuta av utsikten mot Åreskutan eller Renfjället. Bostaden har två rymliga sovrum med dubbelsängar, samt en bäddsoffa i allrummet, vilket ger totalt 5-6 bäddplatser. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Veckoöverlämning sker på lördagar. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet i samma hus och kan därför skilja sig något. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 2
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 3

Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 990 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/6
4 254 kr/mån
53 200 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! På behagligt avstånd från Sveriges största skidort ligger detta fridfulla och familjevänliga område. Pistnära boende med gångavstånd till skidområdet i Duved. Här finns nedfarter som som matchar allt från motionärer till proffs. Här är det även nära till fiske och bad sommartid. En boning som verkligen lämpar sig för en familj som söker ett naturnära liv med gott av friluftsaktiviteter vare sig man vill bo permanent eller som fritidsboende. Önskas högre tempo ligger Åre by endast 10 minuter bort med bil eller buss.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tottvägen 113, lgh 413, Åre, Åre kommun

Tottvägen 113, lgh 413

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
2 850 000 kr
40 m²
3 rum
vån 4/4
4 087 kr/mån
71 250 kr/m²

Stilfullt och fint inredd lägenhet med många smakrika inredningsdetaljer. Högst upp i huset med östläge. Balkong! På Tott bor man med bästa läge med gångbro till Tottliften = Ski-in/Ski-out.

 • Balkong
 • Hiss
Fjällbyvägen 20, lgh 307, Åre By, Åre kommun

Fjällbyvägen 20, lgh 307

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 050 000 kr
46 m²
3 rum
vån 2/2
4 093 kr/mån
66 304 kr/m²

Varmt välkomna till Åre Fjällby och denna charmiga och väldisponerade 3:a om 46 kvm i en skuldfri förening. Intill VM8:an och med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda är detta det ultimata läget året runt. Bostaden erbjuder allt för en smidig vistelse, fri från uthyrningsavtal, fullt möblerad och utrustad med plats för hela familjen. Lägenheten har en härlig utsikt över Renfjället och Åresjön och en trevlig planlösning med hall, badrum, två sovrum samt stort kök och allrum i en öppen social planlösning. Här finns det gott om utrymme där ni kan skapa härliga minnen tillsammans. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor eller för att boka in en visning av denna fantastiska lägenhet!

Bydalen 847, Tomt, Hallens-Backen 1:87, Bydalsfjällen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bydalen 847, Tomt, Hallens-Backen 1:87

Tomt
Bydalsfjällen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 250 000 kr
1 094 m² tomt

Tomt för dig som vill ha möjlighet att skapa ett eget fjällboende i magiskt vackert landskap. Ski in- Ski/ out till transportliften som ligger bara några meter från tomtgränsen. Här finns utbud av aktiviteter året runt. Skidåkning vintertid, fantastiska vandringsleder och fiske sommartid. Fastigheten är belägen strax ovanför Dalsjön med Västerfjället till norr och Drommen till syd. Här befinner man sig mitt i dalen med stora fjällmassiv i både blickfång samt som skyddande vägg i bakkant. El och vatten finns framdraget till tomtgräns, men självklart krävs avgifter för att koppla på. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Fritt att besöka tomten själv.

 • Plus
Ytterstmyrvägen 17 F, Sadeln, Åre kommun

Ytterstmyrvägen 17 F

Lägenhet
Sadeln, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
4 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 761 kr/mån
58 553 kr/m²

Varmt välkommen till Ytterstmyrvägen 17 F, en exceptionell skidåkarlägenhet i populära området Sadeln. Med en optimal placering intill backen Fröåsvängen erbjuder denna väldisponerade bostad på 76 kvadratmeter en perfekt kombination av komfort och närhet till naturen. Ett par svängar ner för backen tar er till liftar som transporterar er vidare till Björnen eller Åre. I närheten finns även längdspår och skoterleder, eller på sommaren vandrings- och cykelleder. Sadeln är det perfekta läget året runt när du vill vara aktiv i naturen. Bostaden erbjuder allt för en smidig vistelse i fjällen, fullt möblerad och utrustad med plats för hela familjen. Uteplats i härligt söderläge med utsikt mot fjäll och sjö. Lägenheten erbjuder en trevlig planlösning med två sovrum, rymlig hall, badrum med bastu samt stort kök och allrum med kamin i en öppen social planlösning. Här finns det gott om utrymme där ni kan skapa härliga minnen för livet med familj och vänner. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor eller för att boka in en visning av denna fantastiska lägenhet!

 • Uteplats
Sankt Olavs väg 14, Åre By, Åre kommun

Sankt Olavs väg 14

Radhus
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
6 450 000 kr
87 m²
4 rum
669 m² tomt

Välkommen till detta förtjusande radhus centralt beläget i hjärtat av Åre by. Med sitt oslagbara läge nära skidbackar, matvarubutiker, butiker och restauranger, erbjuder denna fastighet den perfekta kombinationen av komfort och praktiskt boende i Åre. Det charmiga huset bjuder på en inbjudande atmosfär från första stund. En rymlig hall välkomnar dig med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Rakt in från hallen öppnar sig det större badrummet, utrustat med separat WC och handfat i en diskret avdelning. Här finns även en lugn sittplats, en dusch och en vedeldad bastu med fönster som ger en underbar utsikt över Åreskutan. Vidare in i huset finner du tre vackra sovrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för både familj och gäster. De två första sovrummen, lika till storlek, erbjuder fönster mot den fridfulla bakgården. Master-sovrummet är något större och har också fönster mot bakgården. På vänster sida från entrén finns ett praktiskt rum som för närvarande används som tvättstuga, komplett med tvättmaskin, torkskåp och arbetsbänk med diskho. Allrummet imponerar med sin generösa storlek och en mysig vedkamin, skapar en varm och inbjudande atmosfär. Härifrån leder en dörr ut till den rymliga altanen i söderläge. Den fantastiska utsikten över Renfjället blir en ständig påminnelse om Åres natursköna omgivningar. Baksidan av huset pryds av en gräsmatta, perfekt för utomhusaktiviteter och lek året om. Dessutom erbjuder en praktisk attefallare extra förvaringsutrymme för dina behov. Som en extra fördel finns ett garage intill infarten till huset, vilket garanterar enkel och säker parkering för dina fordon samt extra utrymme för förvaring av skidutrustning och andra vinterrelaterade föremål. Detta parhus inte bara erbjuder fantastiskt boende, utan även möjligheten att omfamna det ultimata livet i Åre. Med det centrala läget finns allt inom bekvämt gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Välkomna till denna extraordinära fastighet där komfort, stil och bekvämlighet smälter samman med Åres unika livsstil. Visning kan arrangeras efter överenskommelse!

 • Uteplats
Mårdsundsbodarna Arvesund 2:293, Bydalsfjällen, Åre kommun

Mårdsundsbodarna Arvesund 2:293

Tomt
Bydalsfjällen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
150 000 kr
1 724 m² tomt

Välkommen till en möjlighet mitt i hjärtat av det svenska fjällandet! Denna fantastiska tomt erbjuder en enastående plats som är lika magnifik under vintern med snöklädda landskap som den är under sommaren med oändliga vandringsleder och enastående natur. Nu har du chansen att skapa något unikt och anpassat efter era behov, bara några stavtag bort från västfjället och en kort bilresa till Bydalen. Belägen i den nedre delen av Mårdsundbodarna sträcker sig tomten över 1724 kvadratmeter och är omgiven av en detaljplan som tillåter en huvudbyggnad på upp till 100 kvadratmeter samt ett uthus på maximalt 30 kvadratmeter. Detta ger dig möjligheten att skapa din drömfastighet i denna magnifika miljö. Tomten ingår inte i "vattensamfälligheten", vilket ger ägaren friheten att utforska och skapa en egen brunn samt hantera avloppet på ett personligt och anpassat sätt. För mer detaljer kring den spännande detaljplanen och dokumentationen, kontakta oss för ytterligare information.

 • Plus
Trillevallen 504, Trillevallen, Åre kommun

Trillevallen 504

Fritidshus
Trillevallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
4 200 000 kr
87 m²
5 rum
715 m² tomt

Välkommen till detta enastående hem i Trillevallen, där naturen blir din närmaste granne och skidspåren bara en kort promenad bort. Detta moderna hus, färdigställt under 2023, är en dröm för den som älskar att förena en aktiv livsstil med bekvämt och stilrent boende. Det generösa vardagsrummet har en öppen planlösning med kök, matplats och en mysig sällskapsyta. Här kan du umgås med nära och kära framför öppna spisen och stora fönster som bjuder in naturen till vardagsrummet. Huset är utrustat med den senaste tekniken och materialvalen. Den stilrena och moderna designen gör boendet både funktionellt och estetiskt tilltalande. Här finns gott om plats för hela familjen eller vännerna. De fyra rymliga sovrummen är perfekta för avkoppling efter en dag i backen, vilket ger utrymme för både den stora och lilla familjen. Till huset finns även ett stort badrum med dubbeldusch, handfat, wc samt bastu. Utöver detta badrum finns även ett mindre badrum utrustat med WC och handfat, samt ett mindre teknikrum utrustat med diskho, tvättmaskin och torkmöjligheter För skidentusiasten är läget optimalt. Detta område är paradiset för vinteraktiviteter och erbjuder oändliga möjligheter för skidälskare. Trillevallen har också en fantastisk natur med vandrings- och cykelmöjligheter samt andra utomhusaktiviteter under sommaren. Det finns något för alla naturälskare här. Det här huset är en dröm för den som vill bo i en modern och elegant miljö med naturen som granne. Med närheten till skidspår och ett brett utbud av utomhusaktiviteter året om får du här en unik möjlighet att skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck denna pärla i Trillevallen!

Åre Strand 6A3 v.16, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 6A3 v.16

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
155 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
308 kr/mån
1 987 kr/m²

Välkommen till denna andelslägenhet som ligger i den charmiga byn Åre. Med sina 78 kvadratmeter och en genomtänkt planlösning erbjuder denna bostad en harmonisk och bekväm livsstil i en av Sveriges mest eftertraktade skid- och fjälldestinationer. Här presenteras ett koncept som strävar efter att göra hela din vistelse smidig och bekymmersfri. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig. Det första intrycket när du kliver in i denna lägenhet är det ljusa och öppna utrymmet som välkomnar dig. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och sammanhängande atmosfär som är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Ljusinsläppet är generöst och framhäver det moderna och stilrena inredningskonceptet. Köket är utformat för att göra din vistelse så bekväm och smidig som möjligt, utrustat med högkvalitativa apparater och gott om arbetsyta. Det är en plats där hela familjen kan samlas för både bakning och matlagning. De två rymliga sovrummen erbjuder komfort och integritet, designade för att vara en fristad för avkoppling och vila efter en aktiv dag i Åres vackra omgivningar. Badrummet är ett spa-liknande utrymme med både dusch och bastu, vilket ger dig möjlighet att varva ner och njuta av välbefinnande på hög nivå. Detta boende vid Åre Strand har en av de bästa lägenheterna. Med närheten till Holiday Club har du tillgång till äventyrsbad, gym, restauranger, bowling, minigolf och många andra aktiviteter om skidåkning inte är det förstahandsvalet. Under vintern är Åre Skidområde bara en kort promenad bort där skidåkning, snowboard och andra vintersporter är lättillgängliga. Denna lägenhet har också möjlighet att hyras ut genom RCI, ett poängsystem där du tjänar poäng vid uthyrning och kan använda dem för andra resmål. Vecka 16 genererar 107 500 poäng varje år! Kontakta oss för mer information och för att boka din visning idag. Observera: Bytesdagar är måndagar.

 • Plus
Åre Strand 3A2 V.3, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 3A2 V.3

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
308 kr/mån
1 282 kr/m²

Välkommen till en andelslägenhet med läge vid Åresjön. Här bor ni med närhet till allt som Åre har att erbjuda under vintern. En kort promenad tar er till byn där ni kan åka bergbanan upp till fjällgården och starta dagen på nypistade backar. Den tillgängliga lägenheten är en rymlig 3-rumslägenhet på 78 kvadratmeter. Den erbjuder gott om utrymme för en bekväm vistelse med familj eller vänner. En välplanerad layout gör det möjligt att njuta av trivsamma gemensamma utrymmen samtidigt som det finns tillräckligt med utrymme för avskildhet och komfort. Det är den perfekta basen för att utforska allt som Åre har att erbjuda under vintersäsongen. Om vädret inte är optimalt finns det flera alternativ bara några minuter bort. Ta en sväng till Holidays äventyrsbad eller ta med barnen till Jump-yard, där ungarna kan leka och hoppa runt i spelhallarna. Det här boendet är perfekt för hela familjen med dagar fulla av aktiviteter, oavsett väderförhållandena. Veckan som är till försäljning är V.3 och nästan garanterar en snörik vecka. Holiday Club har redan förberett allt som behövs för en bekväm resa. Allt ni behöver packa är kläder och eventuell utrustning för fjället – resten sköter Holiday Club åt er. Närheten till Åre tågstation öppnar upp möjligheten för en smidig resa med tåg. Som ägare i bostadsrättsföreningen får man tillgång till många fördelaktiga rabatter hos Åre Holiday Club, bland annat på Skistars liftkort, bowling, gym, mat och hotellnätter med mera. Dessutom har Holiday Club ett poängsystem (RCI) som möjliggör både byte av veckor här i Åre och gratis boende på deras andra anläggningar för endast 5000 kr.

 • Uteplats
Åre Strand 2B3 V.3, null, Åre kommun

Åre Strand 2B3 V.3

Lägenhet
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
76 m²
3 rum
390 kr/mån
1 316 kr/m²

Välkommen till en andelslägenhet belägen vid Åresjön. Här bor ni med närhet till allt som åre har att erbjuda under vintern. Med en kortare promenad har ni byn där ni kan ta bergbanan upp till fjällgården för att börja dagen i nypistade backar. Om inte vädret är lika bra som önskat är både holidaysäventyrsbad bara några minuter bort, eller varför inte ta med barnen till Jump-yard där ungarna kan hoppa och leka i spelhallarna? Ett boende som passar perfekt för hela familjen där dagarna är fyllda av aktiviteter oavsett om det är bra eller dåligt väder. Oavsett väder finns det massor ni kan hitta på under v.3 och få uppleva en snöfylld vinter! Veckan som är till försäljning är V.3 som näst in till garanterar en vit vecka. Allt som kan tänkas behövas inför en behaglig resa är redan förberett av Holiday club då bekvämligheten står i fokus. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club. Med närhet till Åre tågstation öppnas möjligheterna upp för en smidig resa med tåg. Som ägare i brf-lägenheten får man många fördelaktiga rabatter på Åre Holiday Club, med bland annat Skistar liftkort, bowling, gym mat, hotellnätter mm. Holiday Club har även ett poängsystem (RCI) som ger möjlighet att både byta veckor här i Åre eller bo gratis på andra anläggningar i deras regi för endast 5000kr.

 • Balkong
Åre Strand 1A3 V.51, Åre, Åre kommun

Åre Strand 1A3 V.51

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
76 m²
vån 2/2
308 kr/mån
1 316 kr/m²

Inom kort avstånd från allt som Åre har att erbjuda, både under sommaren och vintern, hittar du denna fantastiska andelslägenhet med en imponerande panoramautsikt över Åreskutan och Åresjön. Den tillgängliga veckan för denna andelslägenhet är v.51. Dessa lägenheter fokuserar på bekvämlighet, där allt som kan behövas inför en resa till Åre finns tillhandahållet vid ankomsten, inklusive tvål, handdukar, sängkläder och liknande. Bagaget behöver endast innehålla kläder och eventuell utrustning för fjällaktiviteter, resten hanterar Holiday Club. Observera: Bilderna är tagna från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig något.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 51