Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Johansson

Anna Johansson

Om mig

Som fastighetsmäklare brinner jag för personlig service och mötet med människor. Med ett stort engagemang och noggrannhet kommer jag att ge allt för att se till att alla parter blir nöjda i bostadsaffären! Jag har bott i Åre i 20 år då jag älskar allt vad denna dalgång har att erbjuda, detta har gett mig en gedigen lokalkännedom. Hör av dig om du vill sälja, köpa eller värdera din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 2
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 3

Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 990 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/6
4 254 kr/mån
53 200 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! På behagligt avstånd från Sveriges största skidort ligger detta fridfulla och familjevänliga område. Pistnära boende med gångavstånd till skidområdet i Duved. Här finns nedfarter som som matchar allt från motionärer till proffs. Här är det även nära till fiske och bad sommartid. En boning som verkligen lämpar sig för en familj som söker ett naturnära liv med gott av friluftsaktiviteter vare sig man vill bo permanent eller som fritidsboende. Önskas högre tempo ligger Åre by endast 10 minuter bort med bil eller buss.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åre Strand 7A1, vecka 2&3, Åre, Åre kommun

Åre Strand 7A1, vecka 2&3

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
180 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/2
608 kr/mån
2 432 kr/m²

Välkomna att spendera några härliga vinterveckor i denna andelslägenhet vid Åre strand. Veckorna som är till försäljning är V.2 och V.3 och nästan garanterar en snörik tid. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även en parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, dessa veckor är värd hela 96 000 poäng per vecka, så totalt 192 000 poäng. Lägenheten, med sina 74 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även den ena inglasade altanen, där ni kan njuta av utsikten mot Renfjället och Åresjön. Bostaden har tre sovrum, ett av dem med två enkelsängar och två av dem med dubbelsängar där man även når bostadens andra inglasade altan. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Förutom slutstädningen så ingår städning efter en vecka. Det ingår startkit av kaffe, the, toa- och hushållspapper, diskmedel, diskmaskinstabletter, dusch- och handtvål och tvättmaskinstabletter som städet dessutom fyller på allt av vid veckostädningen. Då byter de även sängkläder och handdukar. Veckoöverlämning sker på måndagar. Årsavgiften betalas i samband med varje vistelse på 3650 kr per vecka, totalt 608 kr per månad för båda veckorna i snitt. Kontakta mäklaren för mer information.

Björnen Copperhill 19D (Andel I), Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Copperhill 19D (Andel I)

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
325 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1/2
1 187 kr/mån
4 514 kr/m²

Varmt välkomna att spendera fem veckor per år i CopperPeak! Högt upp i Åre Björnen med magisk utsikt över Renfjället, Åresjön och delar av skidsystemet, har ni nu chansen att förvärva en andel av denna fantastiskt fina lägenhet där hela familjen får plats. I Björnen finns ett stort utbud av längdspår, vandrings-och cykelleder och inte minst det alpina liftsystemet som erbjuder skidåkning i världsklass. Skidbackarna ligger inom pjäxavstånd och då vintern bjuder på gott om snö åker du skidor ända fram till dörren, liksom till de väl preparerade transportsträckorna. Även Copperhill Mountain Lodge ligger precis i närheten. Ett fjällboende som verkligen lämpar sig för den aktiva familjen. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som bjuder på en fantastisk utsikt. Här finns gott om yta för umgänge med familj och vänner. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även den stora uteplatsen, där ni kan njuta av fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Bostaden har tre sovrum, ett med dubbelsäng, ett med våningssäng med bred underslaf och ett med två enkelsängar och en nedfällbar säng. Detta ger totalt 7-8 bäddplatser. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Utanför lägenheten hittar ni ett förråd, där utemöbler finns och skidor kan förvaras. Parkering med motorvärmaruttag finns bredvid lägenheten. Vid varje årsmöte väljer ägarna fem veckor vardera enligt ett rullande veckovalsschema. Under 2024 finns vecka 35 och 42 kvar. Vecka 7, 11, 30, 34 och 49 är valda för 2025. Veckoöverlämning sker på söndagar. Husdjur är inte tillåtet i denna lägenhet. Kontakta mäklaren för mer information eller för att få en länk till en visningsfilm och låt oss guida er genom detta drömboende i Åre Björnen.

 • Uteplats
Strand 340, Järpen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Strand 340, Järpen, Åre kommun, bild 2
Strand 340, Järpen, Åre kommun, bild 3

Strand 340

Gård/Skog
Järpen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
2 250 000 kr
70 m²
3 rum
5,9 ha tomt

NYTT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna charmiga hästgård, där drömmen om livet på landet blir verklighet! Enskilt läge men endast några kilometer till Järpen och några mil till Åre. Villa med tre rum och kök, gästhus, fyra hästboxar, ladugård med möjlighet att hålla fjäderfän, hästhagar, hundrastgård och skog. Trädgård med fruktträd, bärbuskar och en bäck som går genom tomten. Här finns obegränsade möjligheter att njuta av det lantliga livet. Denna idylliska plats är full av potential och möjligheter för den som söker en genuin och naturnära tillvaro.

 • Premium
Bydalen 151, null, Åre kommun

Bydalen 151

Tomt
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
595 000 kr
776 m² tomt

Nu finns chansen att skapa ditt eget paradis intill fiskrika Dammån. Denna tomt med magiskt läge, knappt 2 km från Bydalens fjällanläggning och bebyggd med en stuga med stora renoverings- eller rivningsbehov, kan nu bli din! El är inkopplat vilket gör det enkelt att påbörja planeringen av ert framtida drömboende i fjällen. Bydalen är den lilla skidorten med det stora hjärtat. Det som utmärker dalen från andra svenska skidorter är att här finns ett stort och attraktivt pistsystem – samtidigt som dalgången är lugn och fridfull med en familjär bykänsla. Vanligtvis har dalgången mycket god snötillgång vilket ger möjlighet att erbjuda unik åkning på natursnö i hela Bydalsfjällens pist område. För tur- och snöskoterfantasterna finns ett omfattande ledsystem in till Jämtlands högalpina fjällvärld. Under sommar- och höstsäsongen finns en storslagen natur att uppleva i den djupa dalgången. Dalsjön och Dammån inbjuder till unikt fjällfiske och de omgivande fjällen Drommen och Västfjället med sina toppar på närmare 1200 m.ö.h. inbjuder till lättillgänglig fjällvandring. Restaurangutbudet består av Bydalens Wärdshus, Resturang Fjällhalsen - stället på fjället och restaurang Drommen i Höglekardalen. Båda erbjuder smakupplevelser med lokala råvaror som tvist. Närmsta dagligvaruhandel med stort utbud hittar du i Hallen medan mindre livsmedelsbutik finns i Höglekardalen. Denna tomt är en unik möjlighet att äga en plats i hjärtat av fjällvärlden. Skapa ditt eget paradis och upplev fjällen, på riktigt!

 • Plus
Kvitsle 595, Mattmar, Åre kommun

Kvitsle 595

Villa
Mattmar, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
2 500 000 kr
162 + 21 m²
5 rum
4 330 m² tomt

Varmt välkomna till Kvitsle 595 och denna idyll där drömmen om livet på landet blir verklighet! Med ett enskilt läge, omgiven av Indalsälven, ängar och skog, erbjuder detta hem obegränsade möjligheter att njuta av det lantliga livet. Kvitsle är dessutom känt för sina fina fiskevatten, vilket gör detta till en perfekt plats för fiskeälskaren. Detta även ett paradis för skoterentusiaster, med flertalet skoterleder som slingrar sig genom det vackra vinterlandskapet. Här finner ni en väl omhändertagen och charmig villa i 1 ½ plan. Villan byggdes ut och totalrenoverades i slutet av 90-talet, sedan dess har invändig renovering löpande utförts fram till nutid. Vid entrén välkomnas ni av en härlig altan i söderläge, perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar. På entréplanet möts ni av en rymlig hall som leder vidare till ett fullt utrustat kök, komplett med en trevlig vedspis. Här finns även en matplats med gott om utrymme för hela familjen, samt ett mysigt vardagsrum med en värmande kamin. Ett av rummen på detta plan skulle passa utmärkt som exempelvis kontor. Badrummet är utrustat med wc och handfat. Det finns även ett rum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och förrådsutrymme, här är det även förberett för wc, från detta rum finns en dörr som tar dig ut på en av uteplatserna. På övre plan finner ni ännu ett allrum, detta med en balkongdörr, perfekt för den som vill bygga en balkong och njuta av utsikten. Här finns ett stort sovrum med en rymlig walk-in closet och ytterligare ett rum där ytskikt saknas, vilket kan delas upp i två rum vid behov. Utöver bostaden finns en fantastisk trädgård med en porlande bäck en bit ifrån tomten, här finns flera uteplatser så att du kan följa solens strålar hela dagen, där kan du sitta och lyssna på tystnaden och känna lugnet av naturen. Här finns även en hundgård, en vedbod och en större bod. Kvitsle är perfekt beläget ca 10 minuter från Mattmar, 35 minuter från Bydalen och 45 minuter från Åre eller Östersund, vilket gör det till en idealisk plats för den som söker lugn och ro i kombination med närhet till både stad och fjäll. Denna idylliska plats är full av potential och möjligheter för den som söker en genuin och naturnära tillvaro. Välkomna till livet på landet! Kontakta mäklaren vid frågor, för att boka in en visning eller för att få en inspelad visningsfilm.

 • Uteplats
Åre Strand 5B6 v.17, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 5B6 v.17

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
85 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
288 kr/mån
1 466 kr/m²

Välkomna att avsluta vintersäsongen i denna andelslägenhet vid Åre strand. Under vecka 17 är det vårvinter, eller den så kallade femte årstiden som är den bästa tiden enligt många, solens strålar värmer samtidigt som snön ligger kall på fjället. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även en parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, denna vecka är värd hela 82 500 poäng. Lägenheten, med sina 58 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även balkongen med tak, där ni kan njuta av utsikten mot Åreskutan eller Renfjället. Bostaden har ett rymligt sovrum med dubbelsäng, samt en nedfällbar säng och en bäddsoffa i allrummet, vilket ger totalt 5 bäddplatser. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Veckoöverlämning sker på söndagar. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet i samma hus och kan därför skilja sig något. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Björnen Renen 8F, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Renen 8F

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
2 150 000 kr
32 m²
2 rum
vån 1/2
1 718 kr/mån
67 188 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga och väldisponerade skidåkarlägenhet med perfekt läge i populära Björnen Renen. Här bor du granne med skidbackar, längdskidspår, vandrings- och cykelleder, Åre Björnens centrum med restauranger, matbutik samt skid- och cykelservice. Bostaden passar perfekt för paret eller den lilla familjen.

 • Uteplats
Åre Strand 2A1 (&2A1B), V.8, Åre, Åre kommun

Åre Strand 2A1 (&2A1B), V.8

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
225 000 kr
111 m²
4 rum
vån 1/2
463 kr/mån
2 027 kr/m²

Välkomna att fira sportlovet vecka 8 i denna andelslägenhet vid Åre strand. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även parkering med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, denna vecka är värd hela 137 500 poäng. Denna gavellägenhet, med sina generösa 111 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp, där en braskamin står redo att värma er efter en dag på fjället. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även uteplatsen med tak, där ni kan njuta av utsikten mot Åreskutan eller Renfjället. Bostaden har tre rymliga sovrum med dubbelsängar, samt en bäddsoffa i allrummet, vilket ger totalt 6-8 bäddplatser. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Det ena sovrummet är en studio med egen ingång, pentry, uteplats och badrum med dusch, denna kan alltså nyttjas självständigt. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Veckoöverlämning sker på lördagar. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig något. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Ottsjö Fjällkroken 1, Ottsjö 1:217, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Fjällkroken 1, Ottsjö 1:217

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 350 000 kr
1 027 m² tomt

Välkommen till charmiga Ottjö och möjligheten att förverkliga dina drömmar om ett eget fjällboende! Denna fantastiska tomt på 1027 kvm ligger mitt i den vackra naturen i Södra Årefjällen och denna plats passar lika bra för permanent- som för fritidsboende. I närheten finns längdspår, skoterleder, vandringsleder, badplatser och fina fiskevatten, en optimal plats året om för naturälskaren och den som söker lugnet. Det är även nära till Vålådalen, Trillevallen, Undersåker och Åre. Enligt detaljplanen så är största tillåtna byggnadsarea 110 kvadratmeter, exklusive yta för balkong, skärmtak och liknande. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea 80 kvadratmeter. Detta ger denna tomt gott om utrymme för att skapa ditt drömhus. Utöver detta har du möjligheten att uppföra ett rymligt uthus på upp till 30 kvadratmeter, detta får ej inredas för bostadsändamål, men ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter eller liknade. Mer information finns i detaljplanen som ligger under dokument. El finns i anslutning till tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer med 50 000 kr inklusive moms. Kontakta Jämtkraft vid frågor på 063-149000 eller [email protected] Även vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer med ca 50 000 kr som betalas till Åre kommun. Kontakta Åre kommun vid frågor på 0647-13100 eller [email protected] Denna tomt är en unik möjlighet att äga en plats i hjärtat av fjällvärlden. Skapa ditt eget paradis och upplev fjällen, på riktigt!

Åre Strand 3A4 V.17, Åre, Åre kommun

Åre Strand 3A4 V.17

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
130 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
313 kr/mån
1 605 kr/m²

Välkomna att avsluta vintersäsongen i denna andelslägenhet vid Åre strand. Under vecka 17 är det vårvinter, eller den så kallade femte årstiden som är den bästa tiden enligt många, solens strålar värmer samtidigt som snön ligger kall på fjället. Detta det perfekta läget när du vill bo lugnt och naturskönt intill Åresjön, men med gångavstånd till allt som Åre har att erbjuda, bara några minuter till bland annat Holiday Club, Station Åre, Åre torg och Bergbanan som tar dig ut i hela liftsystemet. Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende och en smidig tillvaro. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår, allt för att göra vistelsen så smidigt som möjligt. Även en parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Om du inte vill använda andelsveckan själv, erbjuds möjligheten att hyra ut den eller ansluta dig till RCI. Genom RCI får du poäng vid uthyrning som kan användas för resor till drömdestinationer världen över, denna vecka är värd hela 86 000 poäng. Lägenheten, med sina generösa 81 kvadratmeter, erbjuder bekvämt boende och en smidig tillvaro i Åre. Vid entrén finns plats för avhängning och ett praktiskt torkskåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar med ett härligt ljusinsläpp, där en braskamin står redo att värma er efter en dag på fjället. Det moderna och fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Härifrån når ni även uteplatsen med tak, där ni kan njuta av utsikten mot Åreskutan eller Renfjället. Bostaden har två rymliga sovrum med dubbelsängar, samt en bäddsoffa i allrummet, vilket ger totalt 5-6 bäddplatser. Det finns en gästtoalett och ett större badrum med dusch, tvättmaskin och till och med en värmande bastu för att riktigt skämma bort dig själv. Utanför lägenheten hittar ni ett eget kallförråd. Veckoöverlämning sker på lördagar. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet i samma hus och kan därför skilja sig något. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Ytterstmyrvägen 17 F, Sadeln, Åre kommun

Ytterstmyrvägen 17 F

Lägenhet
Sadeln, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
4 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 761 kr/mån
58 553 kr/m²

Varmt välkommen till Ytterstmyrvägen 17 F, en exceptionell skidåkarlägenhet i populära området Sadeln. Med en optimal placering intill backen Fröåsvängen erbjuder denna väldisponerade bostad på 76 kvadratmeter en perfekt kombination av komfort och närhet till naturen. Ett par svängar ner för backen tar er till liftar som transporterar er vidare till Björnen eller Åre. I närheten finns även längdspår och skoterleder, eller på sommaren vandrings- och cykelleder. Sadeln är det perfekta läget året runt när du vill vara aktiv i naturen. Bostaden erbjuder allt för en smidig vistelse i fjällen, fullt möblerad och utrustad med plats för hela familjen. Uteplats i härligt söderläge med utsikt mot fjäll och sjö. Lägenheten erbjuder en trevlig planlösning med två sovrum, rymlig hall, badrum med bastu samt stort kök och allrum med kamin i en öppen social planlösning. Här finns det gott om utrymme där ni kan skapa härliga minnen för livet med familj och vänner. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor eller för att boka in en visning av denna fantastiska lägenhet!

 • Uteplats
Åre Strand 6A3 v.16, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 6A3 v.16

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
155 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
308 kr/mån
1 987 kr/m²

Välkommen till denna andelslägenhet som ligger i den charmiga byn Åre. Med sina 78 kvadratmeter och en genomtänkt planlösning erbjuder denna bostad en harmonisk och bekväm livsstil i en av Sveriges mest eftertraktade skid- och fjälldestinationer. Här presenteras ett koncept som strävar efter att göra hela din vistelse smidig och bekymmersfri. Observera att bilderna är från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig. Det första intrycket när du kliver in i denna lägenhet är det ljusa och öppna utrymmet som välkomnar dig. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och sammanhängande atmosfär som är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Ljusinsläppet är generöst och framhäver det moderna och stilrena inredningskonceptet. Köket är utformat för att göra din vistelse så bekväm och smidig som möjligt, utrustat med högkvalitativa apparater och gott om arbetsyta. Det är en plats där hela familjen kan samlas för både bakning och matlagning. De två rymliga sovrummen erbjuder komfort och integritet, designade för att vara en fristad för avkoppling och vila efter en aktiv dag i Åres vackra omgivningar. Badrummet är ett spa-liknande utrymme med både dusch och bastu, vilket ger dig möjlighet att varva ner och njuta av välbefinnande på hög nivå. Detta boende vid Åre Strand har en av de bästa lägenheterna. Med närheten till Holiday Club har du tillgång till äventyrsbad, gym, restauranger, bowling, minigolf och många andra aktiviteter om skidåkning inte är det förstahandsvalet. Under vintern är Åre Skidområde bara en kort promenad bort där skidåkning, snowboard och andra vintersporter är lättillgängliga. Denna lägenhet har också möjlighet att hyras ut genom RCI, ett poängsystem där du tjänar poäng vid uthyrning och kan använda dem för andra resmål. Vecka 16 genererar 107 500 poäng varje år! Kontakta oss för mer information och för att boka din visning idag. Observera: Bytesdagar är måndagar.

 • Plus
Åre Strand 3A2 V.3, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 3A2 V.3

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
308 kr/mån
1 282 kr/m²

Välkommen till en andelslägenhet med läge vid Åresjön. Här bor ni med närhet till allt som Åre har att erbjuda under vintern. En kort promenad tar er till byn där ni kan åka bergbanan upp till fjällgården och starta dagen på nypistade backar. Den tillgängliga lägenheten är en rymlig 3-rumslägenhet på 78 kvadratmeter. Den erbjuder gott om utrymme för en bekväm vistelse med familj eller vänner. En välplanerad layout gör det möjligt att njuta av trivsamma gemensamma utrymmen samtidigt som det finns tillräckligt med utrymme för avskildhet och komfort. Det är den perfekta basen för att utforska allt som Åre har att erbjuda under vintersäsongen. Om vädret inte är optimalt finns det flera alternativ bara några minuter bort. Ta en sväng till Holidays äventyrsbad eller ta med barnen till Jump-yard, där ungarna kan leka och hoppa runt i spelhallarna. Det här boendet är perfekt för hela familjen med dagar fulla av aktiviteter, oavsett väderförhållandena. Veckan som är till försäljning är V.3 och nästan garanterar en snörik vecka. Holiday Club har redan förberett allt som behövs för en bekväm resa. Allt ni behöver packa är kläder och eventuell utrustning för fjället – resten sköter Holiday Club åt er. Närheten till Åre tågstation öppnar upp möjligheten för en smidig resa med tåg. Som ägare i bostadsrättsföreningen får man tillgång till många fördelaktiga rabatter hos Åre Holiday Club, bland annat på Skistars liftkort, bowling, gym, mat och hotellnätter med mera. Dessutom har Holiday Club ett poängsystem (RCI) som möjliggör både byte av veckor här i Åre och gratis boende på deras andra anläggningar för endast 5000 kr.

 • Uteplats
Åre Strand 2B3 V.3, null, Åre kommun

Åre Strand 2B3 V.3

Lägenhet
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
76 m²
3 rum
390 kr/mån
1 316 kr/m²

Välkommen till en andelslägenhet belägen vid Åresjön. Här bor ni med närhet till allt som åre har att erbjuda under vintern. Med en kortare promenad har ni byn där ni kan ta bergbanan upp till fjällgården för att börja dagen i nypistade backar. Om inte vädret är lika bra som önskat är både holidaysäventyrsbad bara några minuter bort, eller varför inte ta med barnen till Jump-yard där ungarna kan hoppa och leka i spelhallarna? Ett boende som passar perfekt för hela familjen där dagarna är fyllda av aktiviteter oavsett om det är bra eller dåligt väder. Oavsett väder finns det massor ni kan hitta på under v.3 och få uppleva en snöfylld vinter! Veckan som är till försäljning är V.3 som näst in till garanterar en vit vecka. Allt som kan tänkas behövas inför en behaglig resa är redan förberett av Holiday club då bekvämligheten står i fokus. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club. Med närhet till Åre tågstation öppnas möjligheterna upp för en smidig resa med tåg. Som ägare i brf-lägenheten får man många fördelaktiga rabatter på Åre Holiday Club, med bland annat Skistar liftkort, bowling, gym mat, hotellnätter mm. Holiday Club har även ett poängsystem (RCI) som ger möjlighet att både byta veckor här i Åre eller bo gratis på andra anläggningar i deras regi för endast 5000kr.

 • Balkong
Åre Strand 1A3 V.51, Åre, Åre kommun

Åre Strand 1A3 V.51

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
80 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
313 kr/mån
1 053 kr/m²

Inom kort avstånd från allt som Åre har att erbjuda, både under sommaren och vintern, hittar du denna fantastiska andelslägenhet med en imponerande panoramautsikt över Åreskutan och Åresjön. Den tillgängliga veckan för denna andelslägenhet är v.51. Dessa lägenheter fokuserar på bekvämlighet, där allt som kan behövas inför en resa till Åre finns tillhandahållet vid ankomsten, inklusive tvål, handdukar, sängkläder och liknande. Bagaget behöver endast innehålla kläder och eventuell utrustning för fjällaktiviteter, resten hanterar Holiday Club. Observera: Bilderna är tagna från en liknande lägenhet och kan därför skilja sig något.

 • Balkong
Snasahögarna Gräslidsfjället 12, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun

Snasahögarna Gräslidsfjället 12

Fritidshus
Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 900 000 kr
70 m²
3 rum
1 634 m² tomt

Välkomna till detta arkitektritade fritidshus i populära Snasahögarnas fritidsby med närhet till det mesta som det jämtländska fjället har att erbjuda! Denna mysiga stuga ligger längst bort på gatan och med de stora panoramafönsterna längs hela väggen är utsikten milsvid över skog och fjäll. Dessa ger även ett underbart ljusinsläpp och den ultimata naturkänslan. Bostaden, med sina 70 kvadratmeter, erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum. Här finner ni en murad öppen spis, perfekt att värma sig vid efter en dag på fjället. Stugan har även en rymlig hall som välkomnar er när ni kommer in. De två sovrummen erbjuder bekväm plats att vila efter en aktiv dag utomhus. Ett badrum med bastu ger er möjlighet att varva ner och njuta av värmande bastubad. Ett extra plus är den generösa förvaringsplatsen som finns under huset. Enligt den detaljplan som gäller för området har man möjligheten att även bygga ett uthus på upp till 30 kvadratmeter. Här bor man med naturen runt knuten precis vid foten av Snasahögarna. Området erbjuder en mängd fantastiska aktiviteter året runt. Vandringsleder tar dig genom de vackra skogarna och upp på fjälltopparna, med en hisnande utsikt som belöning. Skidspår väntar på vinterälskare, offpist-åkning i orörd snö och skoterleder gör det enkelt att utforska fjällvärlden när snön lägger sig. För fiskeentusiaster finns många möjligheter att kasta ut linan och fånga dagens middag. Nära Snasahögarnas fritidsby hittar du Storulvåns fjällstation, en populär mötesplats och utgångspunkt för många äventyr. Här kan du njuta av en måltid, hyra utrustning eller träffa andra fjällälskare. För den som söker efter pistade skidbackar ligger Storliens skidsystem inom behagligt avstånd med bil. Dessutom ligger Åre bara 5 mil bort, vilket gör det möjligt att utforska en av Sveriges mest kända skiddestinationer och njuta av dess restauranger, shopping och nattliv. Stugan säljs fullt möblerad och utrustad, exklusive personliga tillhörigheter. Detta fritidshus är en dröm för den som vill uppleva den jämtländska fjällvärlden på nära håll. Med sitt unika läge är detta en plats där ni kan skapa minnen för livet. Stugan blir antagligen till salu under sommaren. Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information, boka in en visning eller för att få en visningsfilm av denna fantastiska stuga!

Bäcksidevägen 4C, Tegefjäll, Åre kommun

Bäcksidevägen 4C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
3 850 000 kr
75 m²
4 rum
vån 1/2
4 015 kr/mån
51 333 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Tegefjäll, en pärla bland fjällandskapet med en drömliknande vy över Renfjället. Här finner du den perfekta kombinationen av komfort och naturskönhet för ett boende utöver det vanliga. Denna trivsamma lägenhet erbjuder tre bekväma sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen eller för gäster som vill dela detta otroliga fjälläventyr med dig. De två badrummen, varav ett är utrustat med dusch, kombinerat tvättmaskin och dusch garanterar praktiskt och smidigt boende för alla. Njut av den öppna planlösningen där köket smälter samman med allrummet, skapande en inbjudande atmosfär för umgänge och gemenskap. Perfekt för att laga läckra måltider och samtidigt vara en del av sällskapet. De stora fönstren översvämmar rummet med naturligt ljus och bjuder samtidigt på den förtrollande utsikten över Renfjället. Som kronan på verket finns en underbar uteplats där du kan koppla av och andas in den friska fjällluften och njuta av både kvälls och morgonsol. Och det bästa av allt - inga hus framför som skymmer denna unika panoramavy, vilket gör denna bostad till något alldeles extra. Oavsett om du letar efter ett permanent boende eller ett fritidsboende, kommer denna lägenhet att förföra dig med sin charm och förmåga att erbjuda enastående bekvämlighet och möjlighet att komma nära naturen. Här får du möjligheten att skapa minnen för livet i en av de mest idylliska fjällmiljöerna i hela Tegefjäll. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta själv. Välkommen till drömmen om fjällivet i Tegefjäll!

 • Uteplats
Håkansta 148, Hallen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Håkansta 148

Villa
Hallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 995 000 kr
180 + 100 m²
8 rum
3 611 m² tomt

NYTT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Välkommen till detta fantastiska strandnära hus i Håkansta, en pärla vid storsjön som erbjuder en boarea på hela 180 kvm och en biarea på 100 kvm. Här har du chansen att äga en unik bostad med enastående potential och gott om plats för hela familjen. Detta hus är tidigare två parhus som nu har slagits ihop till en fantastisk bostad. Den delvisa renoveringen har tagit hänsyn till att behålla husets charm och karaktär samtidigt som den ger moderna bekvämligheter och stil. Möjligheten till ytterligare renoveringar ger dig friheten att anpassa och skapa ditt drömhem efter egna önskemål. Här ska även nämnas att även finns möjligheten att dela huset igen och hyra ut ena delen. Tomten som omger detta vackra hem är rymlig och välskött, vilket ger dig gott om utrymme att njuta av utomhuslivet. Med närheten till naturen kan du njuta av härliga promenader längs stranden eller varför inte ta en simtur i storsjön närhelst du önskar? Området Håkansta är känt för sin idylliska atmosfär och vackra natur. Här kan du njuta av en fridfull och avslappnad livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till närliggande städer och allt de har att erbjuda. Sammanfattningsvis är detta strandnära hus i Håkansta en sällsynt pärla med stor boarea, generös biarea, fem till sju sovrum och en rymlig tomt. Med sin delvisa renovering och möjligheten till ytterligare förbättringar, är detta hus ett drömhem för den som älskar strandliv och gott om utrymme att skapa sina egna idéer och drömmar. Tveka inte att kontakta oss för en visning av detta exklusiva boende! Förutom att erbjuda en strandnära bostad, har detta underbara hus i Håkansta också en förmånlig placering nära populära destinationer. Med endast en timmes bilresa når du enkelt det populära vinterparadiset Åre, känt för sina fantastiska skidbackar och natursköna vyer. Oavsett om du älskar utförsåkning, längdskidåkning eller bara njuta av en mysig tid i en av fjällbyns många mysiga restauranger och kaféer, finns det något för alla åldrar och intressen. Likaså, på bara en timmes bilresa, kan du ta dig till Östersund, Jämtlands residensstad. Denna livliga stad vid Storsjön erbjuder en rad möjligheter för shopping, kultur, och rekreation. Njut av trevliga promenader längs den vackra sjön, besök något av de många museerna eller ta del av stadens pulserande restaurang- och nattliv. Östersund har definitivt något att erbjuda för alla. För att göra det ännu mer bekvämt, kan du även ta färjan till Östersund, vilket bara tar 30 minuter. Detta ger dig en avkopplande resa över vattnet samtidigt som du snabbt och enkelt når staden för ärenden eller utflykter. Kontakta mäklaren vid frågor eller för att boka in en visning.

 • Uteplats
Edsåsen 3:145, Edsåsdalen, Åre kommun

Edsåsen 3:145

Tomt
Edsåsdalen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 000 000 kr
1 525 m² tomt

Nu kan vi presentera en tomt belägen mitt i det svenska fjället som är lika fint under vintern med vita landskap som på sommaren med oändliga vandringsleder. Här har ni möjligheten att bygga något med närhet till Jämtlands fantastiska fjäll som bland annat Åre, Edsåsdalen, Trillevallen och Ottsjö för att nämna några få. Tomten är belägen väst om byn Edsåsen med en tomt på 1525kvm. Tomten ligger utanför detaljplansområde vilket betyder att det inte finns några specifika regleringar om vad som får byggas. Beviljat förhandsbesked finns på tomten. Tomten ligger i Edsåsen vilket ligger 4 km ifrån Undersåker, där det finns mataffär, skola och en tågstation. Det går en skoterled till Renfjället och Edsåsdalen 150 m från tomtgräns.

Nordhallen 435, Nordhallen, Åre kommun

Nordhallen 435

Fritidshus
Nordhallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
700 000 kr
1 473 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva en tomt i Nordhallen omgiven av svenska fjäll. Här bor ni endast 20 minuter med bil från Åre, men fortfarande avskilt från all puls. Tomten är lokaliserad med en ostörd utsikt mot Öster-Noren med en stor äng framför. Området ligger utanför detaljplan, vilket betyder att förhandsbesked och bygglov krävs. Idag står det en mindre fritidsstuga på tomten vilket gör det lättare att få igenom ett bygglov på det nya! Här bygger man i bymiljö med närheten till skog, fjäll, fiske, skidåkning och allt som det svenska fjället har att erbjuda. El är draget till stugan som står på tomten. Vatten kan borras vid affär av säljaren.

Åre Strand 13:1 V.35, Åre, Åre kommun

Åre Strand 13:1 V.35

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
100 000 kr
118 m²
4 rum
367 kr/mån
847 kr/m²

Med ett stenkast från allt som Åre har att erbjuda under sommar ligger denna fantastiska andelslägenhet med en storslagen utsikt över Åresjön och Renfjället. Veckan som är till försäljning för denna andelslägenheter är v.35. Med dessa andelslägenheter står bekvämligheten i fokus. Allt som kan tänkas behöva inför en resa till Åre är försett vid ankomst, såsom tvål, handdukar, sängkläder och dylikt. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club.

 • Balkong
Åre Strand 5A5 v.25, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 5A5 v.25

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
69 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
284 kr/mån
1 211 kr/m²

Nu kan vi presentera en av de fina andelslägenheten som ligger centralt i byn med närhet till både Åresjön och till byn. Under midsommarveckan v.25 har ni nu möjligheten att förvärva denna lägenhet som har närhet till allt som Åre har att erbjuda under sommaren. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med nödvändigheter som är försett vid ankomst. Med dessa 57 kvm finns det möjlighet för 5 bäddar varav en dubbelsäng, nedfällbar säng samt bäddsoffa i allrummet. Avgift per år till föreningen är 3 350 kr.

 • Uteplats

Visar alla 23