Mäklare Andreas Askebäck

Andreas Askebäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillkvarnvägen 3, Duved, Åre kommun
 • Idag kl 14:30
Lillkvarnvägen 3, Duved, Åre kommun, bild 2
Lillkvarnvägen 3, Duved, Åre kommun, bild 3

Lillkvarnvägen 3

Villa
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

13 900 000 kr

195 m²

5 rum

920 m² tomt

Med ett otroligt sinne för detaljer och en helhet som saknar motstycke gör att man kan sammanfatta detta hus som ett riktigt litet mästerverk. I moderna villan ute i Duved har man verkligen hittar rätt i husskapandet och en titt in bakom kulisserna kan garanterat få husletandet i positiv i gung. Arkitekturen är som gjord för platsen med medvetna val för bästa utsikt, planlösning, ljusinsläpp och där exteriören nästintill flyter samman med interiören. Utvändigt återfinns fantastiska terrasser och en gäststuga/uthyrningslägenhet som stilmässigt följer samma goda arkitektur som huvudbyggnaden. Dessutom utvändig miljö som hämtad från vykortsliknande förhållanden med panorama ut över fjällvärlden. Tekniskt högsta tänkbara utrustning med kvaliteter som bergvärme, golvvärme och fiber.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nordbovägen 30, Storlien, Åre kommun

Nordbovägen 30

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

3 200 000 kr

108 m²

4 rum

1 219 m² tomt

Äntligen kan vi få presentera en minst sagt fantastisk fritidsstuga i det fridfulla natura nära området intill Storlien. Här har ni närhet till allt som det svenska fjället kan tänka sig erbjuda med majestätiska fjäll, skidåkning, längdåkning och skoterleder. Med en kort biltur når ni berg såsom Storulvån, Sylarna, Blåhammaren och Helags för att nämna några få. Huset i sig är ett gediget hus byggt med träfasad målat i svart med röda fönsterbrädor. Tillhörande skotergarage finns lätt tillgängligt från parkeringen och gräsmatta med altan på. Kontakta mäklare för visning!

 • Uteplats
Björnen Renen 5J, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Renen 5J

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

2 300 000 kr

37 m²

3 rum

1 900 kr/mån

62 162 kr/m²

En mysig skidåkarlägenhet med perfekt läge i Björnen, Renen. Här bor du granne med skidbackar, längdskidspår och cykelleder. Åre Björnens centrum med restauranger, skid- och cykelservice samt matbutik ICA To Go som har öppet dygnet runt och ligger bara några meter bort. Passar perfekt för paret eller den lilla familjen. värme och hushållsel (ink motorv stolpe) faktureras separat och är individuell per lgh

 • Uteplats
Kvarnstigen 14, Duved, Åre kommun

Kvarnstigen 14

Villa
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

5 900 000 kr

116 m²

5 rum

925 m² tomt

På familjära Kvarnstigen ligger ett av Duveds lägesmässigt bästa kvarter. Inom absolut närhet finns uppsjö av faciliteter och bäst av allt är dess perfekta läge för rikligt friluftsliv. Här trivs extra bra den aktiva familjen som på ett smidigt vis vill ha friluftsliv och aktiviteter alldeles runt husknuten. Barnfamiljernas favorit och naturliga mötesplats är självklart längdspåren bara några stavtag bort från huset. Med en kortare promenad nås skidbackarna i Duved och en kort bit bort ligger Duveds centrum som bland annat erbjuder en ICA butik, sportcenter, tågstation samt restaurang. Här finns även den helt nybyggda skolan med anslutning till en sporthall och konstgränsplan. Ett boende och område som passar perfekt både som permanentboende och fritidsstuga! Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till både storskog och gröna vidder samtidigt som du bor några minuter bort från centrum i Duved. Välkommen till ett smakprov av det idealiska familjelivet och vad det har att erbjuda. Mitt i villakvarteret, perfekt beläget längs innergård utan genomfartstrafik och trädgård med riklig grönska i förgrunden. Här finns också perfekta lekmöjligheter i lugna omgivningar, i ordnade lekplatser och kompisutbudet är garanterat stort vilket era juniorer kommer att älska. Med andra ord bästa tänkbara plats att bo på och där vardagspusslet underlättas på allra bästa vis.

 • Uteplats
Sågvägen 4C, Duved, Åre kommun

Sågvägen 4C

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

5 500 000 kr

114 m²

6 rum

4 250 kr/mån

48 246 kr/m²

I detta moderna radhus i Duved har man verkligen hittat rätt i husskapandet och en perfekt balans mellan välplanerad planlösning och optimerat förrådsutrymme för alla fritidsintressen. Med sin genomgående stilrena men ombonade känsla kan man inte annat än bli imponerad. Stilsäkert och tilltalande för ögat utan att nagga det minsta på vare sig funktion eller trivsel. Hög kvalitet och tekniskt välutrustat. Fortfarande skinande blankt och alldeles nytt då byggåret är så sent som 2020. På tilltalande adress med närhet till allt i från Åre Sportscenter, tågstation, ICA butik, längdspår, skidbacke, för att nämna några få. Läget är som skräddarsytt för familjeliv med fullt utbud av både barnomsorg, skolor samt närhet till aktiviteter. Med en boarea på 114 kvm fördelat över två plan finner vi entrévåningen som domineras av sällskapsytor medan sovrummen ligger uppe på övervåningens mer privata del. Interiören följer enhetlig färgpalett och har genomgående enhetlig parkett. Vattenburen golvvärme i båda plan.

 • Balkong
 • Uteplats
Ottsjö Harstigen 14, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 14

Fritidshus
Ottsjö, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

5 500 000 kr

94 m²

4 rum

1 138 m² tomt

Detta fina hus måste få upplevas på plats. Bara några meter från husknuten hittar ni även en direkt anknytning till längdspåret och även närhet till skoterled. En plats som passar perfekt för den aktiva familjen som letar efter ett boende med närhet till naturen. Boendet passar både som permanentboende och som fritidsboende. Huset kan säljas delvis möblerat

 • Uteplats
Storvallsvägen 6 lgh 406, Storlien, Åre kommun

Storvallsvägen 6 lgh 406

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

339 000 kr

21 m²

1 rum

2 455 kr/mån

16 143 kr/m²

Välkommen till ett boende med närhet till allt som de jämtländska fjällen har att erbjuda. Med närhet till Storulvån, Handöl och Snasahögarna för att nämna några få. Här har ni även närhet till det nya köpcentret vid gränsen i Storlien för gränshandeln mellan Sverige och Norge. Lägenheten i sig består av ett ljust allrum med köksdel samt duschrum. Härifrån finns också utgång till en härlig altan. Möblerna ingår i köpet. I föreningens byggnad finns tvättstuga, gym och ett förråd som hör till lägenheten. Parkering med elstolpe bekvämt placerad utanför huset. Kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
Edsåsen 3:145, Edsåsdalen, Åre kommun

Edsåsen 3:145

Tomt
Edsåsdalen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

1 000 000 kr

1 525 m² tomt

Nu kan vi presentera en tomt belägen mitt i det svenska fjället som är lika fint under vintern med vita landskap som på sommaren med oändliga vandringsleder. Här har ni möjligheten att bygga något med närhet till Jämtlands fantastiska fjäll som bland annat Åre, Edsåsdalen, Trillevallen och Ottsjö för att nämna några få. Tomten är belägen väst om byn Edsåsen med en tomt på 1525kvm. Tomten ligger utanför detaljplansområde vilket betyder att det inte finns några specifika regleringar om vad som får byggas. Tomten ligger i Edsåsen vilket ligger 4 km ifrån Undersåker, där det finns mataffär, skola och en tågstation. Det går en skoterled till Renfjället och Edsåsdalen 150 m från tomtgräns.

Trillevallen 351, Trillevallen, Åre kommun

Trillevallen 351

Fritidshus
Trillevallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

6 400 000 kr

120 m²

1 345 m² tomt

Med ett sagolikt läge ligger denna fantastiska handtimrade fjällstuga med gångavstånd till Trillevallens alpina skidsystem samt längdskidspår. Enastående utsikt både mot horisont och sydost läge som bjuder in naturen hela vägen in i vardagsrummet och kök. Huset erbjuder idag totalt 10 bäddar i fyra sovrum, varav master-bedroom på nedervåning och de andra tre sovrumen på övervåningen. Sommartid finns motionsspår, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning sommar som vinter, för dig som letar efter ett lugnare område med storslagen natur utanför dörren. Bostaden har exklusiva materialval och ger ett pampigt intryck. Allrummet har öppen planlösning mot köksdelen och här finns generösa ytor att njuta och umgås på med hela familjen, dels runt matbordet och i soffgruppen framför brasan. Interiört är samtliga väggar i liggande timmer samt från golv till nock i vardagsrum. Från vardagsrummet nås husets fantastiska altan i sydläge som passar perfekt för en trevlig hemma-afterski med något varmt i handen under senare delen av vintern. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning. Utöver själva huvudbyggnaden är även en platta på mark till ett attefallshus förberett med vatten och avlopp redan draget. BYA 30kvm och BOA på 25,7kvm. Huset är ett SibCon hus. - Besiktning genomförs den 19e december

 • Balkong
Nordhallen 435, Nordhallen, Åre kommun

Nordhallen 435

Fritidshus
Nordhallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

700 000 kr

1 473 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva en tomt i Nordhallen omgiven av svenska fjäll. Här bor ni endast 20 minuter med bil från Åre, men fortfarande avskilt från all puls. Tomten är lokaliserad med en ostörd utsikt mot Öster-Noren med en stor äng framför. Området ligger utanför detaljplan, vilket betyder att förhandsbesked och bygglov krävs. Idag står det en mindre fritidsstuga på tomten vilket gör det lättare att få igenom ett bygglov på det nya! Här bygger man i bymiljö med närheten till skog, fjäll, fiske, skidåkning och allt som det svenska fjället har att erbjuda. Vatten och el är förberett till tomtgräns.

Björnenvägen 22, Åre Björnen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björnenvägen 22

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

3 495 000 kr

70 m²

4 rum

3 284 kr/mån

49 929 kr/m²

Välkommen in till värmen i en lägenhet som passar perfekt för den stora familjen! Om ni letar efter en lägenhet med fantastisk utsikt med närhet till Björnens skidsystem så har du kommit helt rätt! En fyra i originalskick med tilltalande planlösning och stor balkong som passar perfekt under sen vintern eller sommaren. Med en härlig utsikt över renfjäller och Åresjön kan ni avnjuta den fina landskapet som Åre har att erbjuda. Lägenheten har ett rymlig kök med en öppenplanlösning mot vardagsrum som inbjuder ett stort sällskap eller mysiga familjekvällar. Bostaden passar dig som önskar bo bekvämt i en lugn miljö i det familjevänliga björnen samt med ski in/out direkt utanför dörren. Från Björnens-skidsystem kan man enkelt ta sig till hela Åres skidsystem. För den som istället vill leta sig ut till längdspåren finns det preppade spår på 3, 5, 7, 10 och 15 km nere vid Björnen centrum. Möblemang ingår i lägenheten!

 • Uteplats
Årekläppen 102D, Åre, Åre kommun

Årekläppen 102D

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

3 690 000 kr

80 m²

4 rum

4 314 kr/mån

46 125 kr/m²

Välkommen till denna nedervåning med en öppen planlösning som är belägen ca 3 km väster om Åre Torg, mellan Åre och Tegefjäll. Ett superläge, lugnt och barnvänligt men med Åre´s puls inom nära avstånd. Tack vare det höga läget i området får lägenheten både komfort och trevligt ljusinsläpp. Interiört är bostaden genomgående i fint skick. Smart planlösning med stora sällskapsytor och en öppen planlösning.

 • Uteplats
Copperhillvägen 20 C , Åre, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Copperhillvägen 20 C

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

395 000 kr

86 m²

4 rum

1 176 kr/mån

4 593 kr/m²

På det behagliga avståndet från Jämtlands största skidelderado ligger det familjevänliga Åre Björnen. Björnen har ett mycket stort utbud av längdspår, cykelleder, vandringsmöjligheter och inte minst det alpina liftsystemet som erbjuder skidåkning i Björnen och vidare till Åre för den som vill ha lite mer utmanande åkning. En fjällboende som verkligen lämpar sig för den aktiva familjen med en öppen planlösning och stora fönsterpartier som bjuder på en fantastisk utsikt. Här befinner ni er högt upp i Copperhill med bara 5 minuter bort från Copperhilhotell. Lägenheten har inte mindre än 3 sovrum med plats för upp till 8 personer (ink 2 bäddar i allrummets bäddsoffa). Bostadsrättsföreningen Kopparberget Åre består av 4 lägenheter med 10 andelar vardera , totalt 40 stycken. Vid varje årsmöte väljer ägarna 5 veckor vardera enl ett rullande veckovalsschema Vecka 15 är tillgänglig för köparen redan i år! Valda veckor för 2023 är veckorna 3, 15, 20, 28, 45.

 • Balkong
Åre Strand V.51 & V.46, null, Åre kommun

Åre Strand V.51 & V.46

Lägenhet
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

135 000 kr

118 m²

4 rum

750 kr/mån

1 144 kr/m²

Lägenheterna har ett kanonläge invid Åresjön med gångavstånd till Holiday Club där det erbjuds allt ifrån restauranger, äventyrsbad, gym och bowling. Ett boende som passar perfekt för hela familjen där dagarna är fyllda av aktiviteter oavsett om det är bra eller dåligt väder. Med närhet till Åre tågstation öppnas möjligheterna upp för en smidig resa med tåg. Som ägare i brf-lägenheten får man många fördelaktiga rabatter på Åre Holiday Club, med bland annat Skistar liftkort, bowling, gym mat, hotellnätter mm. Holiday Club har även ett poängsystem (RCI) som ger möjlighet att både byta veckor här i Åre eller boka andra resor runt om i världen. Andelslägenhet under V.51 är på 118 m2 är ett av de strandhus som erbjuds på Strandvägen längs Åresjön centralt i byn. Fullt möblerad med mycket hög standard. Lägenheten har totalt tre sovrum varav två på nedervåning samt en på övervåningen med plats för 8 till 10 personer. Trivsamma sällskapsytor som inbjuder till lugna kvällar framför den öppna spisen med en välförtjänt vila efter en dag på fjället. Här är det gott om yta för både matplatsen och soffavdelning. Det utbyggda fönsterpartiet in till övervåningen ger både ljus, rymd och trollar fram lite extra yta. Som kronan på verket toppas vyerna med magisk utsikt ut över Åre Sjön och Renfjället. Från allrummet kan man ta sig ut till uteplatsen med bara några få meter ner till vattnet som är lika majestätiskt både under sommaren som på vintern. Det erbjuds även tre toaletter varav två med dusch och en bastu samt en tvättmaskin. Lägenheten är fördelat så att man kan nyttja en del som studiolägenhet, för ett annat sällskap alternativt för uthyrning. Tillgång till lägenheten är på lördagen vecka 50 och lämnas lördag vecka 51. Årsavgift 4450:- Den andra andelen under V.46 är en andelslägenhet på 76 kvm2 är en av andelslägenheterna som erbjuds på Strandvägen längs Åresjön centralt i byn. Fullt möblerad med mycket hög standard. Lägenheten har totalt två sovrum med plats för 4 till 6 personer. Trivsamma sällskapsytor som inbjuder till lugna kvällar framför den öppna spisen med en välförtjänt vila efter en dag på fjället. Här är det gott om yta för både matplatsen och soffavdelning. Som kronan på verket toppas vyerna med magisk utsikt ut över Åreskutan och Åresjön. Det erbjuds även två toaletter varav en med dusch och en bastu samt en tvättmaskin. Årsavgift 3650:- Vecka 46 är en fin höstvecka där man kan få avnjuta alla fina höst färger i Åre. Vecka 51 är under de flesta åren Julveckan och kan passa perfekt för familjen att krypa ner i och avnjuta ett vinterlandskap Städning och underhåll för tex rena handdukar, bäddade sängar och nödvändiga faciliteter finns tillgängligt vid ankomst och ingår i avgiften. Husdjur är tillåtet i föreningen. För den som vill nyttja denna andelslägenhet till mer en bara möjligheten att visats i, kan den även hyras ut för insamling av RCI-poäng. De aktuella veckorna ger stor flexibilitet då Åre-veckorna ger ovanligt höga RCI-poäng, som kan nyttjas till spännande boenden på Madeira, Mexiko eller en kryssning i Karibien, bara nämna några få alternativ. Vecka 51 ger 114 500 poäng och vecka 46 ger 70 000. För mer information om vad som ingår andelsägarskapet, kontakta mäklaren. - OBS: Bilderna kan avvika från lägenheten men är tagna från liknande lägenhet.

 • Plus
 • Uteplats
Tegefjäll Nedre Alpen 19C, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Nedre Alpen 19C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

2 650 000 kr

53 m²

4 rum

1 800 kr/mån

50 000 kr/m²

I Tegefjäll finns skidbackar och naturupplevelser som passar alla åldrar. En perfekt kombination för fartfyllt familjeliv utan att nagga det minsta på rekreation och fridfullhet. Här är lägenheten för er som vill ha ena foten i familjär skidåkarmiljö och samtidigt har Åre by och dess stora nöjesutbud på behörigt avstånd. Smart planerad bostad om 53 kvm med en bekväm storlek på altan som ger känslan av mer lägenhet för pengarna. Lägenheten sälj delvis med möbler och inventarier. Kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
Hallenvägen 35, Hallen, Åre kommun

Hallenvägen 35

Övrigt
Hallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

1 500 000 kr

455 m²

2 168 m² tomt

Välkommen till möjlighetens fastighet. Här har vi en stor lokal på totalt 455 kvm bruksarea med allt ifrån lager med garageport, kontor, butikslokal och förråd. Huset byggdes 1972, då till sin början en livsmedelsbutik sedan har det bedrivits bilaffären samt detaljhandel. Här är det högt i tak med god belysning i hela lokalen. Golvet är i tjockare klinkers som ger en stabil grund för framtida planer för fastigheten. Totalt sett erbjuds även två toaletter med handfat och WC, varav ena finns i anslutning till kontoret och den andra i själva affärslokalen! Fiber finns. Med denna fastighet tillkommer en större parkeringsplats på framsidan med plats för 10–20 bilar. Det finns även möjlighet till parkering på baksidan. Lagerdelen har en 3 meters bred garageport som gör det möjlighet att köra in både bredare och höga fordon. Alla rum som finns i huset är byggda i efterhand och är därför lätt att riva om man så önskar. Fastigheten är betecknad som en Hyreshusenhet, lokaler. (325) Kontakta mäklaren för visning!

Åre Strand 13:1 V.35, Åre, Åre kommun

Åre Strand 13:1 V.35

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

100 000 kr

118 m²

4 rum

363 kr/mån

847 kr/m²

Med ett stenkast från allt som Åre har att erbjuda under sommar ligger denna fantastiska andelslägenhet med en storslagen utsikt över Åresjön och Renfjället. Veckan som är till försäljning för denna andelslägenheter är v.35. Med dessa andelslägenheter står bekvämligheten i fokus. Allt som kan tänkas behöva inför en resa till Åre är försett vid ankomst, såsom tvål, handdukar, sängkläder och dylikt. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club.

 • Balkong
Edsåsdalen 770, Edsåsdalen, Åre kommun
Edsåsdalen 770, Edsåsdalen, Åre kommun, bild 2
Edsåsdalen 770, Edsåsdalen, Åre kommun, bild 3

Edsåsdalen 770

Villa
Edsåsdalen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

4 900 000 kr

558 m²

1 350 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva fantastiska Dalens Gård Mountain Lodge i Edsåsdalen med en lång historia som går tillbaka till 1913 då det var ett magnifikt hotell under den sista tiden av gruvdrift vid Fröå Gruva, intill Åreskutan. Året 1919 köpte bonden i Edsåsdalen timmerstommen och flyttade den till Edsåsdalen. 1930 flyttades timmerstommen igen till sin nuvarande plats idag och välkomnande gäster till Edsåsdalen. Byggnaden har genomgått en stor interiörrenovering, syftet har varit att skapa en äkta kurortskänsla. Gästdelen känns som en modern version av forna tider. Det finns en anrik historia, så pass att Kronprins Gustav Adolf har övernattat med Princessan Sibylla på Dalens Gård 1914 . Enastående huvudbyggnad med en boarea för gäster om cirka 350 kvadratmeter med 5-6 sovrum med badrum samt gemenskapsytor och kök. Utöver det 2 lägenheter på 110m2 respektive 45m2. Idag utnyttjas gården både som familjebostad i lägenheterna samt ett mycket omtyckt Bed and Breakfast på Dalens Gård Mountain Lodge. För den som vill fortsätta att driva "hotellverksamhet" finns goda möjligheter att utveckla verksamheten vidare, senast Dalens Gård Mountain Lodge var med på Booking hade de ett betyg på 9.1! Med endast tjugo minuter från Åre är detta ett attraktivt resmål för cirka 450 000 turister världen över årligen. Edsåsdalen som fastigheten befinner sig i är även en väldigt attraktiv semesterort både under vinter och sommartid. Byggnaden säljs i stort sätt fullt möblerad och med unika inventarier i "mint condition". Endast er fantasi sätter stopp för möjligheterna med denna vackra Dalens Gård Mountain Lodge i Edsåsdalen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Åre Strand 18:2 V.36, Åre, Åre kommun

Åre Strand 18:2 V.36

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

80 000 kr

97 m²

4 rum

375 kr/mån

825 kr/m²

Med ett stenkast från allt som Åre har att erbjuda under sommar ligger denna fantastiska andelslägenhet med en storslagen utsikt över Åresjön och Renfjället. Veckan som är till försäljning för denna andelslägenheter är v.36 . Med dessa andelslägenheter står bekvämligheten i fokus. Allt som kan tänkas behöva inför en resa till Åre är försett vid ankomst, såsom tvål, handdukar, sängkläder och dylikt. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club.

 • Uteplats
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 2
Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261, Duved, Åre kommun, bild 3

Hamrevägen 3, Brf Mitt i Duved, lgh 261

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

4 500 000 kr

75 m²

4 rum

3 868 kr/mån

60 000 kr/m²

På behagligt avstånd från Sveriges största skidort ligger detta fridfulla och familjevänliga område. Pistnära boende med gångavstånd till skidområdet i Duved. Här finns nedfarter som som matchar allt från motionärer till proffs. Här är det även nära till fiske och bad sommartid. En boning som verkligen lämpar sig för en familj som söker ett naturnära liv med gott av friluftsaktiviteter vare sig man vill bo permanent eller som fritidsboende. Önskas högre tempo ligger Åre by endast 10 minuter bort med bil eller buss. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åre Strand 18:2 v.29, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 18:2 v.29

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

150 000 kr

125 m²

4 rum

375 kr/mån

1 200 kr/m²

Med ett stenkast från allt som Åre har att erbjuda både under sommar som på vintern ligger denna fantastiska andelslägenhet med en storslagen utsikt över Åresjön och Renfjället. Veckan som är till försäljning för denna andelslägenheter är v.29. Med dessa andelslägenheter står bekvämligheten i fokus. Allt som kan tänkas behöva inför en resa till Åre är försett vid ankomst, såsom tvål, handdukar, sängkläder och dylikt. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club. Byte Lördagar!

 • Uteplats
Åre Strand 3B3 V.10, Åre, Åre kommun

Åre Strand 3B3 V.10

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

175 000 kr

76 m²

3 rum

284 kr/mån

2 303 kr/m²

Med ett stenkast från allt som Åre har att erbjuda både under sommar som på vintern ligger denna fantastiska andelslägenhet med en storslagen utsikt över Åreskutan och Åresjön. Veckan som är till försäljning för denna andelslägenheter är v.10. Med dessa andelslägenheter står bekvämligheten i fokus. Allt som kan tänkas behöva inför en resa till Åre är försett vid ankomst, såsom tvål, handdukar, sängkläder och dylikt. Bagaget behöver endast bestå av kläder och eventuell utrustning för fjället, resterande sköter Holiday Club.

 • Plus
 • Balkong
Åre Strand 5 A v.25, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 5 A v.25

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

69 000 kr

57 m²

2 rum

284 kr/mån

1 211 kr/m²

Nu kan vi presentera en av de fina andelslägenheten som ligger centralt i byn med närhet till både Åresjön och till byn. Under midsommarveckan v.25 har ni nu möjligheten att förvärva denna lägenhet som har närhet till allt som Åre har att erbjuda under sommaren. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med nödvändigheter som är försett vid ankomst. Med dessa 57 kvm finns det möjlighet för 5 bäddar varav en dubbelsäng, nedfällbar säng samt bäddsoffa i allrummet. Avgift per år till föreningen är 3 350 kr.

 • Uteplats

Visar alla 23