Mäklare Oscar Parment

Oscar Parment

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Årstavägen 57, 2tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 25 feb kl 13:00

Årstavägen 57, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 595 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 199 kr/mån
54 632 kr/m²

Väldisponerad tvårummare med välbevarade klassiska 40-tals detaljer och härlig funkischarm. Här har ni fönsterbrädor i natursten, härlig rymd med hög takhöjd samt en vacker parkett som pryder golvet. Köket är i uppdaterat med bibehållen stil. De helkaklade badrummet är renoverat från stambytet. Lägenheten har genomgående härligt ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck. På Årstavägen bor man centralt i Årsta med torget precis runt hörnet med flertalet restauranger, caféer, mataffär, bibliotek, blomsterhandel, konditori, gym etc. På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Årstaberg och Gullmarsplan där pendeltåget respektive tunnelbanans gröna linjer går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 500m från lägenheten. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Rämensvägen 16, 3tr, Årsta, Stockholms kommun

Rämensvägen 16, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 071 kr/mån
53 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvårummare belägen endast ett stenkast från charmiga Årsta Torg! Lägenheten erbjuder en härlig kombination av klassiska 40-talsdetaljer och smakfulla renoveringar. Här har ni fint parkettgolv i original, fönsterbrädor i vacker natursten samt smarta förvaringslösningar. Köket går i klassiskt 40-tals utförande med uppdaterad maskinell utrustning och badrummet gjordes om i samband med stambytet. Lägenheten ligger högst upp i huset och har genomgående härligt ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck, en härlig rymd med hög takhöjd samt en fantastisk balkong i söderläge med sol från morgon till kväll. I BRF Stockholmshus 10 bor man i en stabil Riksbyggen-förening om 358 lägenheter med god ekonomi. På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Liljeholmen och Årstaberg där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 300m från lägenheten. Varmt välkommen!

  • Balkong
Slätbaksvägen 24, 3tr, Årsta, Stockholms kommun

Slätbaksvägen 24, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 495 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 573 kr/mån
58 706 kr/m²

Endast ett stenkast från Gullmarsplan ligger denna välplanerade gaveltvåa med grönskande omgivning och fantastisk utsikt från den rymliga balkongen i direkt söderläge. Högst upp i huset bor man helt utan insyn och med ett ostört läge. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck, hög takhöjd samt ljusa materialval. Köket är stilfullt renoverat med uppdaterad maskinell utrustning. Det kaklade badrummet är renoverat i samband med stambytet och rymmer såväl dusch samt tvättmaskin om så önskas. I BRF Årstaterassen bor ni i en väldigt populär förening om 423 lägenheter med god ekonomi som sänkte avgiften med 10% 2020, vilken varit oförändrad sedan dess. På korta promenadavstånd från lägenheten finner ni både Årsta Torg, Globen och Gullmarsplan med flertalet butiker, restauranger, mataffär, apotek, bibliotek, vårdcentral etc. Samtidigt ligger Årstaskogen precis runt hörnet med sitt lugn, fina promenadstråk och badbryggor kring Årstaviken. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med busslinje 160 till Gullmarsplan eller Årstaberg, även tvärbanan finns inom kort gångavstånd som kan ta er hela vägen till Solna eller Sickla köpkvarter. Med en kort cykeltur på 10 minuter tar ni er även smidigt över direkt till Södermalm

  • Balkong
Årstavägen 27, 5tr, Årsta, Stockholms kommun

Årstavägen 27, 5tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
4 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/6
4 692 kr/mån
69 375 kr/m²

Varmt välkomna till denna gaveltrea som erbjuder en härlig kombination av klassiska 40-talsdetaljer och smakfulla renoveringar. Högt upp i huset bor man helt utan insyn och med en fantastisk utsikt över såväl takåsarna som den grönskande omgivningen. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med förvaring i inbyggda garderober i originalutförande, genomgående härligt ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck samt en väldigt rymlig balkong i direkt söderläge. Här har ni vackra originaldetaljer i form av fiskbensparkett och kolmårdsmarmor som pryder golven, fönsterbrädor i vacker natursten samt en fungerande öppen spis. Köket är stilfullt renoverat med ny maskinell utrustning och plats för matgrupp. Det helkaklade badrummet är försett med såväl dusch som tvättmaskin. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Gullmarsplan och Årstaberg där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 500m från lägenheten och till Södermalm cyklar ni på ca 10 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Bråviksvägen 3, Årsta, Stockholms kommun

Bråviksvägen 3

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 800 000 kr
56 m²
3 rum
vån 1/3
4 411 kr/mån
50 000 kr/m²

** Accepterat pris - ring mäklare för visning **Varmt välkomna till denna funkispärla som erbjuder en härlig kombination av klassiska 40-tals detaljer och smakfulla renoveringar. Här har ni välbevarat parkettgolv, fönsterbrädor i vacker natursten samt garderober i originalutförande. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet och är försett med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Här bor ni helt utan insyn och med balkong i direkt söderläge med grönskande omgivning. En kort promenad från lägenheten finner ni Årsta Torg med flertalet butiker, restauranger, mataffär, apotek, bibliotek, vårdcentral etc. Samtidigt ligger Årstaskogen precis runt hörnet med sitt lugn, fina promenadstråk och badbryggor kring Årstaviken. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med tvärbanan från station Linde som ligger endast 400m från lägenheten och som tar er till Gullmarsplan på 5 minuter där tunnelbanans Gröna linjer går för vidare resor. Till Södermalm cyklar ni utan problem på 10 minuter.

  • Plus
Skattungsvägen 16, Årsta, Stockholms kommun

Skattungsvägen 16

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 800 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/3
4 365 kr/mån
49 123 kr/m²

*Accepterat pris* Nu har du hittat hem till bostaden med flera fördelar såsom balkong mot lugn innergård i solsäkert sydväst, bevarade originaldetaljer i form av eftertraktad Årsta-parkett, fönsterbrädor i natursten och garderober i original samt möjlighet att nyttja föreningens nya inomhusgym eller övernattningslägenhet. Stabil och familjär förening där elen ingår i månadsavgiften. Ett toppläge för den som eftersöker och värdesätter närhet till kommunikationer - ca 100 m till tvärbanan med station Årstafältet, ca 5 min promenad till pendeltåg från Årstaberg för vidare kommunikation samt löpande avgångar med busslinjerna 160, 164 och 168 mot Gullmarsplan för vidare kommunikation med t-bana. Smidig påfart ut på E4/E20 med den som pendlar med bil. Inom nära räckhåll hittar man dessutom natursköna Årstaskogen och Årstaviken med sina härliga promenadstråk. Platser för den som uppskattar utomhusaktiviteter och att finna lugnet via rekreation. Varmt välkommen att trivas!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6