Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robert Kassar

Robert Kassar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarby Allé 67, 10/10tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Hammarby Allé 67, 10/10tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby Allé 67, 10/10tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby Allé 67, 10/10tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad
6 495 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 10/10
5 825 kr/mån
83 806 kr/m²

Har du alltid undrat hur det ser ut uppe på ett örnnäste 10 av 10 våningar upp? Har du drömt om att ta en kvällsfika på en solig terrass med milsvid utsikt över vatten, Stockholms vackra siluetter och takåsar? Har du dröm om 3 meter i tak förr? Sluta drömma. Nu ges tillfället att förvärva ett mycket sällsynt hem med attribut som sällan dyker upp. Med en balkong åt det ena hållet och en generös terrass åt andra hållet garanteras många soltimmar i ett helt insynsskyddat läge. Vid första steg in i lägenheten upplevs en otrolig känsla av luft och rymd tack vare takhöjden. Vågar du vänta? Lägenheten är placerad invid Hammarby Kaj med vackra gångstråk och en drös av restauranger och serviceutbud. Mycket solvent förening med friköpt tomt och med tidigare avgiftssänkningar. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Årstavägen 72, 2tr, Årsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Årstavägen 72, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
3 695 000 kr
72 m²
3.5 rum
vån 2/6
5 395 kr/mån
51 319 kr/m²

Fantastiskt fin 3,5:a i ett hus från 1946 med ett av Årstas bästa lägen, nära både kommunikation och natur med en balkong i solsäkert söderläge. Härligt öppen med en luftig och social planlösning som andas funktion och bekvämlighet. Lägenheten har renoverats varsamt och erbjuder ett generöst tillbyggt alkov, klassiskt modernt kök med gamla charmiga dragluckor, två rymliga sovrum med förvaring i originalgarderober samt ett helkakat badrum med tvättmaskin. Välskött förening med bra ekonomi (endast 4037 kr lån/kvm), perfekt belägen endast ett stenkast från Årsta torg där flertalet restauranger/caféer, mataffär, bibliotek, blomsterhandel, konditori och gym finns. Till och från lägenheten finns den vältrafikerade busslinjen 160 som stannar precis utanför porten och pendlar mellan Gullmarsplan och Årstaberg där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 500m från lägenheten och till Södermalm cyklar ni på ca 10 minuter. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandfjärdsgatan 98, Årsta, Stockholms kommun

Sandfjärdsgatan 98

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 995 000 kr
75,5 m²
3.5 rum
vån 3/12
5 673 kr/mån
39 669 kr/m²

Precis när man tänker att utbudet på större lägenheter är tunt så dyker detta tillfälle upp! Här erbjuds tre rejäla rum och ett matrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Här finns plats både för de vuxna, barnen och ett hemmakontor! Är du inte händig passar detta boende ännu bättre, här är det bara att flytta in. Genomgående ljus ekparkett i hela lägenheten, nytt och fantastiskt kök för den matlagningsglade och ett renoverat badrum i tidlös stil. Perfekt beläget med tvärbanan några meter bort, Årsta torg på gångavstånd och Årstabergs kommunikationsnav inom några minuters räckhåll. Billiga parkeringsplatser finns tillgängliga med kort kötid. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Virkesvägen 5A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 30 maj kl 16:30
Virkesvägen 5A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Virkesvägen 5A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Virkesvägen 5A

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad
4 595 000 kr
62 m²
3 rum
vån 4/5
5 197 kr/mån
74 113 kr/m²

Nyproduktion som färdigställdes 2021 med Ikano som byggherre. Föreningen består av 79 lägenheter med tillhörande garage under husen. Optimalt planerad gavel-3:a i högt läge med ostörd sikt i riktning mot Sickla Kanal. Mycket genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter finns i rätt disposition. Utanför dörren bjuder innergården in till gemenskap med trevliga lekytor och fin pergola. Lägenheten är strategiskt belägen vid Södra Hammarbyhamnen, några meter bort från Mårtensdal hållplats och 500 meter bort ifrån vackra promenadstråk längs med Sickla kanal. 5 min bort ligger Luma där hållplatsen för den nya tunnelbanan planeras. Många trevliga restauranger och service utbud på bekvämt promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4