Mäklare Katarina Nyberg Grabner

Katarina Nyberg Grabner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Jonsbol 1, Jonsbol, Arvika kommun
 • 17 lediga bostäder

Brf Jonsbol 1

Lägenhet
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 1 895 000 kr
76-87 m²
3-4 rum
5 269 kr/mån

Äntligen lanseras ett nyproduktionsprojekt med 24 bostadsrätter i Jonsbol med ett fantastiskt läge enbart ett stenkast från Kyrkviken. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till skog och mark samt med gång- och cykelbana in till Arvika centrum. Entreprenören Widén och Eriksons Byggnads AB projekterar för att uppföra 24 bostadsrätter, 12 lägenheter om 4 rok på 87 kvm varav 6 lägenheter i markplan med egen uteplats och 6 lägenheter på övre plan med balkong. Pris från 2 195 000 kr. 12 lägenheter om 3 rok på 76 kvm varav 6 lägenheter i markplan med egen uteplats och 6 lägenheter på övre plan med balkong. Pris från 1 895 000 kr. Till varje lägenhet hör 1 parkeringsplats samt förråd i anslutning till entrén. Laddstolpe för elbil finns som tillval. Fullständig beskrivning av respektive lägenhet finns under bostadsväljaren. I Jonsbol bor du med närhet till Kyrkviken och Arvikas underbara natur med trevliga skogsmarker som ligger precis runt knuten. Via belyst gång- och cykelbana tar du dig förbi Mikaelikyrkan och Arvikas båthamn innan du efter ca 20 minuters promenad når centrum med dess utbud av både butiker, caféer och dagligvaruhandel. Området Jonsbol är nyexploaterat och i dagsläget bebyggt med enfamiljshus på båda gatorna. Längst ner mot vattnet finns allmän grillplats och brygga är planerad.

 • Nybyggnadsprojekt
Björkenäs Sjöfallet 5, Björkenäs, Arvika kommun

Björkenäs Sjöfallet 5

Tomt
Björkenäs, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
675 000 kr
1 426 m² tomt

Tomt med härligt västerläge som ger sol från morgon till kväll och den trevliga utsikten får du på köpet! Sjöfallet 5 har en tomtstorlek på 1 426 kvm och ligger ett stenkast från Nysockensjön. Vid sjön finns brygga med bad- och båtmöjligheter. Väg fram till tomten (GA*). Avloppsanslutning, årsavgift fn 2500:-. Elanslutning vid tomtgräns. Fiberrör till tomtgräns genom Ny fiber. Bad- och båtplats inom området, båtplats fn 2500:-/år. Generös detaljplan som ger utrymme till att bygga efter eget önskemål. (detaljplan finns under dokument & länkar). Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Etydvägen 8, Ingesund, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Etydvägen 8

Villa
Ingesund, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 175 000 kr
109 + 52 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Villa i lugnt och fint område med uppväxt insynsskyddad trädgård. Villan inrymmer på entréplan kök, rejält kombinerat vardagsrum/matrum med härlig kamin, badrum, WC-rum samt två sovrum. På källarplan finns ytterligare ett sovrum, tvättstuga med dusch samt goda förvaringsutrymmen via förrådsrum. Här bor du med underbar utsikt över Kyrkviken från den högt belägna altanen. Närhet till kvarterets badplats samt Ingestrand med dess motionsspår och friluftsaktiviteter. Gång- och cykelavstånd till Arvika centrum, barnomsorg och skolor. Visst underhållsbehov föreligger både interiört och exteriört.

 • Uteplats
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun, bild 2
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun, bild 3

Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln"

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 750 000 kr
212 m²
6 rum
774 m² tomt

Med ett härligt läge i en underbar herrgårdsmiljö intill Brunsbergsälven ligger "Fygeln". Med tidstypiska detaljer som spegeldörrar, charmigt spröjsade fönster, vackra trägolv och flera eldstäder är verkligen detta ett boende som andas charm och skapar en mycket trivsam boendemiljö. I dagsläget inrymmer 2-plans huset, som är byggt 1860, två separata lägenheter och här är möjligheterna många! På entréplan finns stor och rymlig inre hall, kök, sovrum, vardagsrum med kamin, duschrum samt WC-rum. Här finns även sovrum/hemmakontor med WC- rum, hall samt egen entré. På övre plan finns möblerbar hall, kök, två sovrum, vardagsrum, badrum samt WC-rum. Båda våningsplanen erbjuder generösa ytor till förvaring. Möjligheten finns till uthyrning kombinerat med eget boende, enbart uthyrning eller varför inte kombinera boendet med den egna verksamheten alternativt hemmakontor då det finns ett rum med egen entré, hall samt WC-rum. Omgivningarna utgörs av en fantastisk natur där den lummiga grönskan blandas med ljudet av den porlande Brunsbergsälven som så småningom mynnar ut i Värmeln där möjlighet finns till bad och fiske. Den underbara herrgårdsmiljön med grindarna och de vackra byggnaderna bildar sammantaget en mycket tilltalande gårdsbild och man får en känsla av lugn och trygghet. Del i gemensamhetsanläggning som omfattar utemiljö, vägar, ger tillgång till gemensam skogsdunge samt parkering. Gemensamhetsanläggningen avser också gemensam vatten- och avloppsanläggning. Som boende här finns bland annat möjlighet att nyttja träningslokal, hyra hästbox i den välskötta ekonomibyggnaden samt nyttja ridbanan. Till Arvika är det ca 27 km, Karlstad ca 48 km, Oslo ca 180 km samt Stockholm ca 355 km.

 • Premium
 • Uteplats
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun, bild 2
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun, bild 3

Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden"

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 800 000 kr
120 m²
5 rum
680 m² tomt

Med ett lugnt och fridfullt läge med underbar utsikt över öppna ängar och Brunsbergs älven ligger detta mysiga hus inom Brunsbergs Herrgårds område. På entréplan inryms hall, två sovrum, mysigt vardagsrum med värmande kamin samt utgång till altan under tak, kök med charmigt schackrutigt golv samt helkaklad WC/dusch. Övre plan erbjuder hall med förvaring via klädkammare samt två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga, teknikrum samt gott om utrymme till förvaring. Omgivningarna utgörs av en fantastisk natur där den lummiga grönskan blandas med ljudet av den porlande Brunsbergsälven som så småningom mynnar ut i Värmeln där möjlighet finns till bad och fiske. Den underbara herrgårdsmiljön med grindarna och de vackra byggnaderna bildar sammantaget en mycket tilltalande gårdsbild och man får en känsla av lugn och trygghet. Del i gemensamhetsanläggning som omfattar utemiljö, vägar, ger tillgång till gemensam skogsdunge samt parkering. Gemensamhetsanläggningen avser också gemensam vatten- och avloppsanläggning. Som boende här finns bland annat möjlighet att nyttja träningslokal, hyra hästbox i den välskötta ekonomibyggnaden samt nyttja ridbanan. Till Arvika är det ca 27 km, Karlstad ca 48 km, Oslo ca 180 km samt Stockholm ca 355 km.

 • Premium
 • Uteplats
Sjökanten 12, Jonsbol, Arvika kommun

Sjökanten 12

Tomt
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
750 000 kr
1 079 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en sjönära tomt på den främre raden närmast vattnet i Jonsbol. Tomten är vackert belägen, bara ett stenkast från Kyrkviken som är en del av Glafsfjorden. I området ges vacker utsikt över Kyrkviken och Arvika stad samt närhet till natursköna områden. Gång och cykelbana som knyter an till Arvika centrum. För mer information se de olika stegen under dokument och länkar. Tomten är idag reserverad men det går bra att ställa sig i kö till den. Välkommen med er intresseanmälan!

Nygatan 12, Centralt, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 12

Lägenhet
Centralt, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
695 000 kr
74 m²
2 rum
vån 4/4
5 139 kr/mån
9 392 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en härlig lägenhet i den gamla pianofabriken med adress Nygatan 12! Lägenheten med öppen planlösning ger fina sociala ytor att umgås på. Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng, WC/duschrum med kaklade väggar, stilren köksdel med mörkare inrede och rostfri maskinell utrustning samt köksö. Kök och vardagsrum har en öppen och trevlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Tillgång till fiber. Parkeringsplatserna har separat kö. Till boende i Brf Greven finns tillgång till innergården som möbleras sommartid och dessutom ligger bostadsrätten med närhet till den vackra stadsparken. Lägenheten har ett bra läge med närhet till vårdcentralen, centrum med butiker och restauranger samt tågstationen med bra förbindelser.

 • Hiss
Sjöfallet Fiskevik (tomter), null, Arvika kommun

Sjöfallet Fiskevik (tomter)

Tomt
Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
Pris saknas

Bygg ert drömhus vid vackra Sjöfallet, ca 10 km norr om Arvika. Tomterna ligger innanför strandskyddet, 40-100 m från Nysockensjön i västerläge, vilket ger sol från morgon till kväll och med vacker sjöutsikt. I tomtpriset ingår: Avstyckad tomt med tomtstorlek från 1200 kvm-2000 kvm. Väg fram till tomten (GA*). Avloppsanslutning. Elanslutning vid tomtgräns. Bad- och båtplats inom området med brygga. Generös detaljplan som ger utrymme till att bygga efter eget önskemål. Det finns för närvarande 2 tomter kvar. Priser mellan 675 000 kr till 775 000 kr.

Parkgatan 12, Styckåsen, Arvika kommun

Parkgatan 12

Lägenhet
Styckåsen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
890 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/7
3 792 kr/mån
13 692 kr/m²

På 5:e våningen med en helt underbar utsikt över Kyrkviken och Arvika centrum erbjuds nu denna mycket fräscha trerummare. Här finns praktiskt hall med klädkammare, charmigt kök med luckor i en ljus nougat kulör, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp & matsalsbord samt 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Från det större sovrummet nås balkongen i söderläge med markis där man kan njuta av en helt fantastiskt utsikt! 2023 är stora delar av lägenheten ommålad såsom tak, väggar, snickerier och balkongs trädäck. HSB Brf Bindaren är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Strax utanför entrén nås Styckåsskogen med motionsspår och utegym och Arvika centrum med butiker, cafeér och den vackra stadsparken ligger på promenadavstånd från lägenheten.

 • Balkong
 • Hiss
Nattviolen, Prästängen, Arvika kommun

Nattviolen

Tomt
Prästängen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 425 000 kr
1 067 m² tomt

På barnvänliga och lugna Prästängen erbjuds nu 12 villatomter med närhet till Arvika centrum. Nu finns möjlighet att bygga ditt nya boende i ett redan etablerat och populärt bostadsområde. Här bor du med närhet till barnomsorg, skog och mark med elljusspår samt gång- och cykelbana till centrala Arvika. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Jonsbol, Jonsbol, Arvika kommun

Jonsbol

Tomt
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 750 000 kr
1 162 m² tomt

Nu kan vi äntligen erbjuda sjönära tomter med närhet till Arvika centrum! Var med från början och skapa ditt drömboende på en härlig tomt i populära Jonsbol. Tomterna är vackert belägna bara ett stenkast från Kyrkviken som är en del av Glafsfjorden. Här ges vacker utsikt över Kyrkviken och Arvika stad samt närhet till natursköna områden. Gång och cykelbana som knyter an till Arvika centrum. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Spjutvägen (tomter), Sulvik, Arvika kommun

Spjutvägen (tomter)

Tomt
Sulvik, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

Med ett högt och trevligt läge i centrala Sulvik finns 3 tomter till salu. I området finns blandad bebyggelse såsom villor, gårdar samt flerfamiljshus. Fast pris 25 000 kr/ tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp, el samt eventuellt fiber tillkommer. Köparen förbinder sig att inom två år från tillträdesdagen uppföra bostadshus för eget permanent boende, samt förbinder sig att se till att slutbevis för bygganmälan kan utfärdas inom nämnda tid. I närområdet finner du bland annat skola och barnomsorg, ICA butik samt bra kommunikationer. Naturskönt med flera sjöar och trevliga vandrings möjligheter. Beläget ca 12 km utanför Arvika Centrum.

Västra Takene (tomter), Mangskog, Arvika kommun

Västra Takene (tomter)

Tomt
Mangskog, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

I den natursköna bygden Mangskog finns nu tre tomter till salu. Samtliga tomter ligger mitt i byn i ett redan bebyggt område. Det är närhet till affär, motionsspår samt skola/barnomsorg. I närheten ligger även sjön Mangen med fina badmöjligheter. I Mangskog finns många kulturella inslag, några exempel är "Hembygdsgården Neragata" samt de många anekdoter av Gustaf Fröding som har en minnessten i området. Inom 2 mils avstånd finns naturreservatet "Byamossarna" där kan man upptäcka ny vidder med fina vandringsleder. Vintertid finns det även längdspår för den skidintresserade. Fast pris 25 000 kr/ tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp, el samt eventuellt fiber tillkommer.

Marknadsvägen (tomter), Edane, Arvika kommun

Marknadsvägen (tomter)

Tomt
Edane, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

Bygg din egen drömvilla med sjönära läge! Här på Marknadsvägen finns nu 2 lediga tomter med närhet till sjön Värmeln med aktiviteter både sommar och vinter så som bad, längdskidor och fiske. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Edane centrum. I centrum finns affär, bank, tågstation och restaurang m.m. Det är även kort promenad till skola och förskola. Fast pris 25 000 kr /tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp och el tillkommer. Kostnad för ev anslutning av fiber är f.n. 25 000 kr.

Visar alla 14