Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Katarina Nyberg Grabner

Katarina Nyberg Grabner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Agnetebergsallén 7, Haga, Arvika kommun

Agnetebergsallén 7

Villa
Haga, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
4 300 000 kr
160 + 45 m²
5 rum
1 596 m² tomt

Välkommen till denna pärla belägen i populära Haga. Bostadshuset från 1912 borgar för en gedigen och solid struktur med historisk charm, generös takhöjd och detaljer så som kakelugnar och spegeldörrar finns bevarade. Med dess boyta på 160 kvm fördelat på fem rum varav tre sovrum har du gott om utrymme för hela familjen. Den fantastiska gårdsbilden med mysigt lusthus och underbar uthuslänga i vinkel byggd i tegel har en mycket stor potential. I den välskötta trädgården finns plats för umgänge och lek med familj och vänner. Fastigheten ligger på lugn återvändsgata och angränsar till grönområde. Ett riktigt drömhem för en familj som söker en harmonisk tillvaro med närhet till allt man kan önska sig.

  • Balkong
  • Uteplats
Nygatan 12, Centralt, Arvika kommun

Nygatan 12

Lägenhet
Centralt, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
625 000 kr
74 m²
2 rum
vån 4/4
5 396 kr/mån
8 446 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en härlig lägenhet i den gamla pianofabriken med adress Nygatan 12! Lägenheten med öppen planlösning ger fina sociala ytor att umgås på. Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng, WC/duschrum med kaklade väggar, stilren köksdel med mörkare inrede och rostfri maskinell utrustning samt köksö. Kök och vardagsrum har en öppen och trevlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Tillgång till fiber. Parkeringsplatserna har separat kö. Till boende i Brf Greven finns tillgång till innergården som möbleras sommartid och dessutom ligger bostadsrätten med närhet till den vackra stadsparken. Lägenheten har ett bra läge med närhet till vårdcentralen, centrum med butiker och restauranger samt tågstationen med bra förbindelser.

  • Hiss
Sävsjövägen 29, Agneteberg, Arvika kommun

Sävsjövägen 29

Villa
Agneteberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 595 000 kr
88 + 48 m²
3 rum
622 m² tomt

Detta charmiga hus från 30-talet har de senaste åren genomgått stora renoveringar för att nu var i ett mycket fräscht skick. Det härliga köket i öppen planlösning med vardagsrum ger gott om utrymme att umgås med familj och vänner. Kamin som sprider härlig värme och höjer mysfaktorn. Fräscht och rymligt helkaklat badrum. Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Altan i anslutning till entrén i västerläge och en mycket trevlig trädgård med fina planteringar. Här bor du centralt med närhet till förskola och skola samt elljusspår.

Skårstorp Byängen 1, Klässbol, Arvika kommun

Skårstorp Byängen 1

Villa
Klässbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
4 500 000 kr
250 + 10 m²
10 rum
4 902 m² tomt

Med storslagen utsikt över öppna ängar i Skårstorp finns nu möjligheten att förvärva denna fantastiska herrgårdsliknande fastighet. I huvudbyggnaden är tidstypiska detaljer som bland annat kakelugnar, vedspis, trägolv, samt stuckaturer på väggarna bevarade och sammantaget skapar detta en trivsam om ombonad känsla. Högt i tak genomsyrar också båda våningsplanen vilket ger en trevlig rymd. På entréplan finns matsal, vardagsrum och bibliotek med kakelugnar så här finns verkligen plats för umgänge tillsammans med vänner och familj. Vidare finns kontor, härligt lantligt kök med vedspis och skafferi, WC/duschrum samt groventré. Övre plan erbjuder sociala ytor med allrum, fyra sovrum varav ett med mysig kakelugn samt WC/dusch och övre hall med utgång till balkong med fantastisk utsikt. För en kostnadseffektiv och praktisk uppvärmning har man under 2023 installerat två luftvärmepumpar i huvudbyggnaden, dimensionerade och anpassade för byggnadens storlek. Man har även installerat en luftvärmepump i lillstugan. På tomten finns även en lillstuga med kök/matrum, vardagsrum, sovloft samt WC/duschrum, perfekt som tonårsboende alternativt för uthyrning och extra inkomst. Mycket tilltalande gårdsbild där huvudbyggnaden ramas in av uthus- och förrådsbyggnader samt lillstuga. Här bor man med den underbara naturen precis runt knuten. Skog och mark med bär- och svampplockning, de underbara öppna ängarna och närhet till Glafsfjorden som mynnar ut i Stömneflagan ger möjlighet till rekreation och avkoppling. Kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun, bild 2
Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln", Brunsberg, Arvika kommun, bild 3

Brunsberg Herrgård 2 "Flygeln"

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 750 000 kr
212 m²
6 rum
774 m² tomt

Med ett härligt läge i en underbar herrgårdsmiljö intill Brunsbergsälven ligger "Fygeln". Med tidstypiska detaljer som spegeldörrar, charmigt spröjsade fönster, vackra trägolv och flera eldstäder är verkligen detta ett boende som andas charm och skapar en mycket trivsam boendemiljö. Här ges en unik möjlighet, då man kan förvärva en eller flera av gårdens fastigheter och sätta samman på ett sätt som passar just dig och dina unika önskemål. Gården är uppdelad på 5 separata fastigheter och skapar alla möjligheter för dig som köpare. Brunsberg 1:11 Brunsberg Herrgård Brunsberg 1:31 Ekonomibyggnader och 10,5 ha mark Brunsberg 1:30 Rättarbostaden Brunsberg 1:29 Flygeln Brunsberg 1:33 Kornboden SÅLD Länkar till objekten finns under dokument och länkar. I dagsläget inrymmer Flygeln, som är byggt 1860, två separata lägenheter och här är möjligheterna många! På entréplan finns stor och rymlig inre hall, kök, sovrum, vardagsrum med kamin, duschrum samt WC-rum. Här finns även sovrum/hemmakontor med WC- rum, hall samt egen entré. På övre plan finns möblerbar hall, kök, två sovrum, vardagsrum, badrum samt WC-rum. Båda våningsplanen erbjuder generösa ytor till förvaring. Möjligheten finns till uthyrning kombinerat med eget boende. Till Arvika är det ca 27 km, Karlstad ca 48 km, Oslo ca 180 km samt Stockholm ca 355 km.

  • Premium
  • Uteplats
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun, bild 2
Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden", Brunsberg, Arvika kommun, bild 3

Brunsberg Herrgård 3 "Rättarbostaden"

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 800 000 kr
120 m²
5 rum
680 m² tomt

Med ett lugnt och fridfullt läge med underbar utsikt över öppna ängar och Brunsbergs älven ligger mysiga rättarbostaden inom Brunsbergs Herrgårds område. Här ges en unik möjlighet, då man kan förvärva en eller flera av gårdens fastigheter och sätta samman på ett sätt som passar just dig och dina unika önskemål. Gården är uppdelad på 5 separata fastigheter och skapar alla möjligheter för dig som köpare. Brunsberg 1:11 Brunsberg Herrgård Brunsberg 1:31 Ekonomibyggnader och 10,5 ha mark Brunsberg 1:30 Rättarbostaden Brunsberg 1:29 Flygeln Brunsberg 1:33 Kornboden SÅLD Länkar till objekten finns under dokument och länkar. Rättarbostaden inrymmer på entréplan, hall, två sovrum, mysigt vardagsrum med värmande kamin samt utgång till altan under tak, kök med charmigt schackrutigt golv samt helkaklad WC/dusch. Övre plan erbjuder hall med förvaring via klädkammare samt två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga, teknikrum samt gott om utrymme till förvaring. Till Arvika är det ca 27 km, Karlstad ca 48 km, Oslo ca 180 km samt Stockholm ca 355 km.

  • Premium
  • Uteplats
Brunsberg Herrgård Ekonomibyggnad samt 10,5 ha mark, Brunsberg, Arvika kommun
Brunsberg Herrgård Ekonomibyggnad samt 10,5 ha mark, Brunsberg, Arvika kommun, bild 2
Brunsberg Herrgård Ekonomibyggnad samt 10,5 ha mark, Brunsberg, Arvika kommun, bild 3

Brunsberg Herrgård Ekonomibyggnad samt 10,5 ha mark

Gård/Skog
Brunsberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
Pris saknas
10,6 ha tomt

I anslutning till Brunsbergs Herrgård ligger denna jordbruksfastighet om 10,5 ha mark med tillhörande ekonomibyggnader. Här ges en unik möjlighet, då man kan förvärva en eller flera av gårdens fastigheter och sätta samman på ett sätt som passar just dig och dina unika önskemål. Gården är uppdelad på 5 separata fastigheter och skapar alla möjligheter för dig som köpare. Brunsberg 1:11 Brunsberg Herrgård Brunsberg 1:31 Ekonomibyggnader och 10,5 ha mark Brunsberg 1:30 Rättarbostaden Brunsberg 1:29 Flygeln Brunsberg 1:33 Kornboden SÅLD Länkar till objekten finns under dokument och länkar. Denna jordbruksfastighet om 10,5 ha mark uppdelat på åker och betesmark ligger i anslutning till Brunsbergs Herrgård. Ekonomibyggnad om 1300 kvm inrymmer mysig lägenhet, loge, stall med 4-6 boxar, ladugård, personalutrymme med grovkök och WC, kontor, garage, verkstad samt körbro upp till loftet. Lägenheten består av kök, helkaklat badrum samt sovplats, har med fördel hyrt ut via Airbnb. Ridbana och fina omgivningar. Solcellsanläggning med en max kapacitet 93000 kWh anlades 2018. Fastigheten ingår i Gruvöns JVK. Avstånd, Arvika 27 km, Karlstad 48 km, Oslo 180 km samt Stockholm 355 km.

  • Premium
Brunsberg Herrgård 1, null, Arvika kommun

Brunsberg Herrgård 1

Villa
Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
Pris saknas
550 m²
13 rum
4,1 ha tomt

Varmt välkomna till den enastående och vackra Brunsbergs Herrgård. Här ges en unik möjlighet, då man kan förvärva en eller flera av gårdens fastigheter och sätta samman på ett sätt som passar just dig och dina unika önskemål. Gården är uppdelad på 5 separata fastigheter och skapar alla möjligheter för dig som köpare. Brunsberg 1:11 Brunsberg Herrgård Brunsberg 1:31 Ekonomibyggnader och 10,5 ha mark Brunsberg 1:30 Rättarbostaden Brunsberg 1:29 Flygeln Brunsberg 1:33 Kornboden SÅLD Länkar till objekten finns under dokument och länkar. Den vackra och representativa herrgårdsbyggnaden om 550 kvm inrymmer 13 rum. Stora härliga sociala ytor som varligt renoverats där nio kakelugnar samt fyra öppna spisar finns bevarade. I källarplan finns vacker stensatt vinkällare. Omgivningen bjuder på en parklikanande trädgård med lusthus vid den porlande älven. Trädgården med sina 297 olika rosor, 800 dagliljor samt pioner, flox med fler blomstersorter började anläggas 2007 och är fortfarande ett levande projekt, nyligen planterades äppelträdgården. På tomten finns även gäststuga samt härligt utekök med grillplats. Avstånd, Arvika 27 km, Karlstad 48 km, Oslo 180 km samt Stockholm 355 km.

  • Uteplats
Hörngatan 17, Haga, Arvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hörngatan 17

Villa
Haga, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 650 000 kr
93 + 19 m²
3 rum
898 m² tomt

Väl underhållen och trevlig villa i populära Haga. På senare år har succesivt stora renoveringar såsom nytt badrum, tak, tilläggsisolering, ny brädfodring och fasadbelysning, nya 3-glasfönster samt ny rejäl altan i etager med gott om utrymme för trevliga stunder med vänner och familj. På entréplan finns ljust och trevligt kök, WC/duschrum (-17) samt vardagsrum med öppen spis med insats. På övre plan inryms två sovrum och WC-rum. Källarplan skapar goda förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt med växthus (-21) och här finns gott om plats för lek och spring. På tomten finns även ett mindre uthus som skapar ytterligare förvaringsutrymme i Haga bor du ett stenkast från centrum och dess bekvämligheter samtidigt som området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg.

  • Uteplats
Brf Jonsbol 1, Jonsbol, Arvika kommun
  • 17 lediga bostäder

Brf Jonsbol 1

Lägenhet
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 1 895 000 kr
76-87 m²
3-4 rum
5 269 kr/mån

Äntligen lanseras ett nyproduktionsprojekt med 24 bostadsrätter i Jonsbol med ett fantastiskt läge enbart ett stenkast från Kyrkviken. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till skog och mark samt med gång- och cykelbana in till Arvika centrum. Entreprenören Widén och Eriksons Byggnads AB projekterar för att uppföra 24 bostadsrätter, 12 lägenheter om 4 rok på 87 kvm varav 6 lägenheter i markplan med egen uteplats och 6 lägenheter på övre plan med balkong. Pris från 2 195 000 kr. 12 lägenheter om 3 rok på 76 kvm varav 6 lägenheter i markplan med egen uteplats och 6 lägenheter på övre plan med balkong. Pris från 1 895 000 kr. Till varje lägenhet hör 1 parkeringsplats samt förråd i anslutning till entrén. Laddstolpe för elbil finns som tillval. Fullständig beskrivning av respektive lägenhet finns under bostadsväljaren. I Jonsbol bor du med närhet till Kyrkviken och Arvikas underbara natur med trevliga skogsmarker som ligger precis runt knuten. Via belyst gång- och cykelbana tar du dig förbi Mikaelikyrkan och Arvikas båthamn innan du efter ca 20 minuters promenad når centrum med dess utbud av både butiker, caféer och dagligvaruhandel. Området Jonsbol är nyexploaterat och i dagsläget bebyggt med enfamiljshus på båda gatorna. Längst ner mot vattnet finns allmän grillplats och brygga är planerad.

  • Nybyggnadsprojekt
Björkenäs Sjöfallet 5, Björkenäs, Arvika kommun

Björkenäs Sjöfallet 5

Tomt
Björkenäs, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
675 000 kr
1 426 m² tomt

Tomt med härligt västerläge som ger sol från morgon till kväll och den trevliga utsikten får du på köpet! Sjöfallet 5 har en tomtstorlek på 1 426 kvm och ligger ett stenkast från Nysockensjön. Vid sjön finns brygga med bad- och båtmöjligheter. Väg fram till tomten (GA*). Avloppsanslutning, årsavgift fn 2500:-. Elanslutning vid tomtgräns. Fiberrör till tomtgräns genom Ny fiber. Bad- och båtplats inom området, båtplats fn 2500:-/år. Generös detaljplan som ger utrymme till att bygga efter eget önskemål. (detaljplan finns under dokument & länkar). Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sjökanten 12, Jonsbol, Arvika kommun

Sjökanten 12

Tomt
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
750 000 kr
1 079 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en sjönära tomt på den främre raden närmast vattnet i Jonsbol. Tomten är vackert belägen, bara ett stenkast från Kyrkviken som är en del av Glafsfjorden. I området ges vacker utsikt över Kyrkviken och Arvika stad samt närhet till natursköna områden. Gång och cykelbana som knyter an till Arvika centrum. För mer information se de olika stegen under dokument och länkar. Välkommen med er intresseanmälan!

Sjöfallet Fiskevik (tomter), null, Arvika kommun

Sjöfallet Fiskevik (tomter)

Tomt
Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
Pris saknas

Bygg ert drömhus vid vackra Sjöfallet, ca 10 km norr om Arvika. Tomterna ligger innanför strandskyddet, 40-100 m från Nysockensjön i västerläge, vilket ger sol från morgon till kväll och med vacker sjöutsikt. I tomtpriset ingår: Avstyckad tomt med tomtstorlek från 1200 kvm-2000 kvm. Väg fram till tomten (GA*). Avloppsanslutning. Elanslutning vid tomtgräns. Bad- och båtplats inom området med brygga. Generös detaljplan som ger utrymme till att bygga efter eget önskemål. Det finns för närvarande 2 tomter kvar. Priser mellan 675 000 kr till 775 000 kr.

Nattviolen, Prästängen, Arvika kommun

Nattviolen

Tomt
Prästängen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 425 000 kr
1 067 m² tomt

På barnvänliga och lugna Prästängen erbjuds nu 12 villatomter med närhet till Arvika centrum. Nu finns möjlighet att bygga ditt nya boende i ett redan etablerat och populärt bostadsområde. Här bor du med närhet till barnomsorg, skog och mark med elljusspår samt gång- och cykelbana till centrala Arvika. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Jonsbol, Jonsbol, Arvika kommun

Jonsbol

Tomt
Jonsbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
fr. 750 000 kr
1 162 m² tomt

Nu kan vi äntligen erbjuda sjönära tomter med närhet till Arvika centrum! Var med från början och skapa ditt drömboende på en härlig tomt i populära Jonsbol. Tomterna är vackert belägna bara ett stenkast från Kyrkviken som är en del av Glafsfjorden. Här ges vacker utsikt över Kyrkviken och Arvika stad samt närhet till natursköna områden. Gång och cykelbana som knyter an till Arvika centrum. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Spjutvägen (tomter), Sulvik, Arvika kommun

Spjutvägen (tomter)

Tomt
Sulvik, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

Med ett högt och trevligt läge i centrala Sulvik finns 3 tomter till salu. I området finns blandad bebyggelse såsom villor, gårdar samt flerfamiljshus. Fast pris 25 000 kr/ tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp, el samt eventuellt fiber tillkommer. Köparen förbinder sig att inom två år från tillträdesdagen uppföra bostadshus för eget permanent boende, samt förbinder sig att se till att slutbevis för bygganmälan kan utfärdas inom nämnda tid. I närområdet finner du bland annat skola och barnomsorg, ICA butik samt bra kommunikationer. Naturskönt med flera sjöar och trevliga vandrings möjligheter. Beläget ca 12 km utanför Arvika Centrum.

Västra Takene (tomter), Mangskog, Arvika kommun

Västra Takene (tomter)

Tomt
Mangskog, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

I den natursköna bygden Mangskog finns nu tre tomter till salu. Samtliga tomter ligger mitt i byn i ett redan bebyggt område. Det är närhet till affär, motionsspår samt skola/barnomsorg. I närheten ligger även sjön Mangen med fina badmöjligheter. I Mangskog finns många kulturella inslag, några exempel är "Hembygdsgården Neragata" samt de många anekdoter av Gustaf Fröding som har en minnessten i området. Inom 2 mils avstånd finns naturreservatet "Byamossarna" där kan man upptäcka ny vidder med fina vandringsleder. Vintertid finns det även längdspår för den skidintresserade. Fast pris 25 000 kr/ tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp, el samt eventuellt fiber tillkommer.

Marknadsvägen (tomter), Edane, Arvika kommun

Marknadsvägen (tomter)

Tomt
Edane, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
25 000 kr

Bygg din egen drömvilla med sjönära läge! Här på Marknadsvägen finns nu 2 lediga tomter med närhet till sjön Värmeln med aktiviteter både sommar och vinter så som bad, längdskidor och fiske. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Edane centrum. I centrum finns affär, bank, tågstation och restaurang m.m. Det är även kort promenad till skola och förskola. Fast pris 25 000 kr /tomt. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten, avlopp och el tillkommer. Kostnad för ev anslutning av fiber är f.n. 25 000 kr.

Visar alla 18