Fastighetsbyrån Arvika

Fastighetsbyrån Arvika

Mäklare

Gullesbyn Rönningen 1, Brunskog, Arvika kommun

Gullesbyn Rönningen 1

Villa
Brunskog, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

450 000 kr

80 m²

4 rum

1,9 ha tomt

På en höjd i Gullesbyn finns här möjligheten för dig som söker en fastighet med mycket potential. Denna vackra gamla gård är i behov av renovering men har alla möjligheter att återfå sin forna glans. På entréplan finns hall, vardagsrum, kök, matrum samt duschrum. Övre plan erbjuder en mindre möblerbar hall samt två sovrum. På tomten finns en lillstuga där viss del av inredningen är utriven. Möjlighet finns här att skapa en framtida gäststuga, ett kontor eller varför inte ett eget boende för tonåringen. Rejäla uthus med murad del, stolpbod och fd stall. Den stora och härliga tomten ger gott om soltimmar och passar utmärkt för djurhållning i mindre skala. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Smedjegatan 3, Charlottenberg, Eda kommun

Smedjegatan 3

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 200 000 kr

110 m²

4 rum

695 m² tomt

Välkommen till Smedjegatan 3, beläget med närhet till all nödvändig service och lite till. Villan är välskött och inrymmer hall i två etage, helkaklat badrum med golvvärme, kök, rymligt och ljust vardagsrum i vinkel samt 3 stycken sovrum. En trappa ner hittar du även gillestuga, hobbyrum, pannrum/förrådsrum, matkällare, klädkammare, WC/dusch, tvättstuga och 2 stycken inredda rum. Här bor du i ett barnvänligt och trevligt område, perfekt för den stora familjen!

Alvägen 26, Taserud, Arvika kommun

Alvägen 26

Villa
Taserud, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 650 000 kr

105 m²

4 rum

561 m² tomt

Välkomna till Alvägen 26, en trevlig och lättskött enplansvilla inrymmande rymlig hall med utgång till altan under tak, fräscht kök, vardagsrum med härlig Arvikakamin, 3 sovrum, badrum och WC/duschrum samt tvättstuga. På den mysiga tomten finns även garage, förråd och lekstuga. Här bor du enkelt och bekvämt med närhet till bland annat barnomsorg, lekpark, skogsparti samt gång och cykelbana in till centrala Arvika. En perfekt familjevilla i ett attraktivt och trevligt område!

Edgrensgatan 21 B, Agneteberg, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edgrensgatan 21 B

Lägenhet
Agneteberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

570 000 kr

49,5 m²

2 rum

2 487 kr/mån

11 515 kr/m²

Ljus och fin 2:a i nyrenoverat skick på översta våningen med balkong i härligt söderläge. I lägenhetens 49,5 kvm ryms sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng, fräscht kök med matplats och gott om förvaring, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt helkaklat WC & duschrum. Här bor ni till en låg månadsavgift i ett trevligt villakvarter med närhet till centrum. Lägenheten är i mycket fint skick, så det är bara till att flytta in. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Edgrensgatan 21 C, Agneteberg, Arvika kommun

Edgrensgatan 21 C

Lägenhet
Agneteberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

550 000 kr

49,5 m²

2 rum

2 487 kr/mån

11 111 kr/m²

Mycket fräsch bostadsrätt med trevlig färgsättning. Här finns ett väldisponerat IKEA-kök i en snygg grå kulör från 2020 med induktionshäll, ugn, micro samt integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Vidare ett sovrum med 2 garderober, rejält vardagsrum med utgång till balkong i söderläge samt hall med garderob som skapar förvaringsutrymmen. De senaste åren har ytskikt i hall, sovrum, kök samt vardagsrum renoverats där snygga blå/grå kulörer möter den beige/bruna färgsättningen i vardagsrummet. Målat trätak i vardagsrum och hall ger bostaden ytterligare karaktär. Här bor man i ett trevligt område i en blandad bebyggelse bestående av både villor och flerfamiljshus. Närhet till grönområden och via gång- och cykelbana når man både skog- och mark på Prästängen samt Arvika centrum med butiker och service. Ett stort plus är även den låga avgiften!

Yrevallsvägen 15 och 17, Glava, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Yrevallsvägen 15 och 17

Övrigt
Glava, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 750 000 kr

334 m²

12 rum

2 005 m² tomt

I centrum av bysamhället Glava endast 4 minuter med bil till Glafsfjordens strandkant och 10 minuter till Glaskogens Naturreservat med dess vackra natur och vandringsleder ligger denna unika fastighet med stor utvecklingspotential. För dig som vill driva egen verksamhet är detta en perfekt enplans hyresfastighet med 8 lägenheter, reception och teknikrum fördelat över 334 kvm. Byggt 1980. Idag brukas fastigheten som hotell med en etablerad naturintresserad kundkrets som blomstrar främst under sommarhalvåret med gäster från hela Europa, men möjligheterna går att utveckla över året för den kreativa entreprenören. Lägenheterna varierar i storlek och skick men samtliga är utrustade med sovplats, bad-/duschrum, kök eller kokvrå samt utgång till terrass med härliga vyer över trädgård och öppen mark. Med närhet till naturreservat, sevärdheter, badplatser, Arvika (30 km), Karlstad (75 km) och mycket mer är boendet perfekt för uthyrning året om. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkomna på visning!

Bjälverud Smibacken 1, Bjälverud, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bjälverud Smibacken 1

Villa
Bjälverud, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 275 000 kr

162 m²

5 rum

2,2 ha tomt

Med ett öppet och soligt läge strax utanför Arvika i Bjälverud ligger detta charmiga hus. Huset är de senaste åren tillbyggt och renoverat för att nu vara i absolut toppskick. Behaglig färgsättning och trevliga materialval samt bevarande av äldre detaljer ger huset dess karaktär och charm. I det stora köket finns vedspis (ej i bruk) med stor spiskåpa samt vitmålad bröstpanel som skapar en gammaldags och lantlig känsla. Vardagsrum med kamin och utgång till stor och trevlig altan i vinkel. Inre del av vardagsrum samt hall och badrum finns i den tillbyggda delen. Vidare finns praktisk grovingång med tvättstuga och rymligt badrum. På övre plan finns 3 sovrum varav 2 i tillbyggda delen, möblerbar hall samt klädkammare. Praktisk uppvärmning via ytjordvärme och fiber finns installerat. Försäljning avser Bjälverud 3:2 och 3:3 som tillsammans uppgår till drygt 2 ha fördelat på trädgårdstomt och åkermark. På gården finns rejält uthus. Fantastiskt tillfälle ni inte vill missa!

 • Uteplats
Järnvägsgatan 31, Åmotfors, Eda kommun

Järnvägsgatan 31

Villa
Åmotfors, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 475 000 kr

100 m²

5 rum

1 175 m² tomt

På de 100+100kvm finns det gott om plats för hela familjen fördelat på två plan, entréplan med rymlig hall, kök med vedspis, stort vardagsrum, Helt nyrenoverat badrum och stort sovrum som enkelt kan delas upp i två. En trapp ner hittar du gillestuga med bar och bastu precis intill, perfekt för familjefest. Även kontor, sovrum, matkällare, dusch/tvättstuga, WC-rum, pannrum samt klädkammare/förråd. På tomten finns dessutom ett stort dubbelgarage med plats för både bilar och verkstad/hobbyer. Här bor du med ca. 20 min bilväg till både Charlottenberg och Arvika, samt med gångavstånd till badplats, båthamn, butik och Järnvägsstation, välkomna på visning!

 • Uteplats
Rackstad Hagalund 1, Rackstad, Arvika kommun

Rackstad Hagalund 1

Villa
Rackstad, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

3 100 000 kr

114 m²

4 rum

1,9 ha tomt

Med ett lantligt läge precis utanför stadsgränsen ligger denna fastighet lämplig för dig som vill bedriva uthyrningsverksamhet som komplement till ditt egna boende. Även lokaler som passar för egenföretagaren. Byggnadsbeståndet består av bostadshus i 1 1/2 plan inrymmande 4 rum och kök samt med separat rum på ca 40 kvm samt med källardel. Vidare två uthyrningsstugor på 58 resp 66 kvm, Garage/verkstad med kontorsdel och separat lägenhet på 80 kvm i två plan inrymmande 3 rum och kök. Lägenheten och de båda uthyrningsstugorna är uthyrda med en varmhyra på tillsammans 14 900.-/mån. Fiber är indragen och uppvärmning sker med bergvärme alt. fastbränsle. På fastigheten finns även en 40 fots container med carport, stor carport med flisförråd, växthus samt trädgårdsförråd. Välskött, lätt sluttande trädgårdstomt. Även med möjlighet att utveckla fastigheten vidare. En stor plan yta kan eventuellt bebyggas ytterligare ?

 • Plus
 • Uteplats
Åsvägen 2 B, Åmotfors, Eda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åsvägen 2 B

Lägenhet
Åmotfors, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

300 000 kr

108 m²

3 rum

4 814 kr/mån

2 778 kr/m²

Med ett högt och soligt läge i centrala Åmotfors hittar du denna 3:an på 108 kvm inrymmande hall, WC/dusch, nyare och fräscht kök, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med utsikt över Nysockensjön, 2 stycken sovrum samt WC-rum. Säljes endast till permanentboende! Här bor du centralt och bekvämt med en hyra inklusive värme och vatten, dessutom finns garageplats inklusive motorvärmare, kösystem. Endast 20 min bilväg till både Charlottenberg och Arvika, välkommen på visning!

Hamngatan 27, Minneberg, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hamngatan 27

Villa
Minneberg, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 050 000 kr

92 m²

3 rum

721 m² tomt

Med ett högt och centralt läge i Minneberg ligger denna välskötta 1-plans villa. Här finns två sovrum, ljust och rymligt vardagsrum med gjutjärnskamin centralt placerad, funktionellt kök i massiv furu, helkaklat WC/duschrum samt tvättstuga med praktisk groventré. Den insynskyddad tomten känns som en liten oas med stenlagd uteplats med markis, mysigt fristående "uterum", växthus samt vedskjul. På gården finns även isolerat varmgarage med gjuten platta och elektrisk port. Den låga energiförbrukningen bidrar till en behaglig boendeekonomi. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker ett centralt och lättskött boende med gångavstånd till det mesta samtidigt som möjlighet finns till trevligt umgänge i den mysiga trädgården.

 • Uteplats
Koppsängsvägen 2, Koppsäng, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Koppsängsvägen 2

Villa
Koppsäng, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 200 000 kr

104 m²

5 rum

2 183 m² tomt

I populära Koppsäng ligger denna tvåplans villa, renoverad 2018-2019 för att nu vara i ett mycket bra skick. Trevlig öppen planlösning på entréplan där stilrena och exklusiva materialval präglar hela bostaden. Entréplan består av hall, kök, matrum med täljstenskamin som sprider härlig värme, vardagsrum samt helkaklat badrum. På övre plan finns 3 sovrum varav ett genomgångsrum, möblerbar hall med utgång till balkong samt WC. Fräsch källare med bland annat inrett rum och helkaklad tvättstuga. Stor tomt med ett högt och soligt läge samt härligt trädäck i sydvästläge skapar utrymme för umgänge familj och vänner. Belyst gång- och cykelbana knyter an till Arvika centrum som ligger endast 4 km bort. Här bor du med närhet till skog och mark med både vandringmöjligheter samt bär- och svampplockning.

 • Balkong
 • Uteplats
Sofielundsvägen 10, Myråsen, Arvika kommun

Sofielundsvägen 10

Villa
Myråsen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 200 000 kr

120 m²

4 rum

1 019 m² tomt

Väl omhändertagen enplansvilla belägen i lugnt område på återvändsgata. Trevlig hörntomt med uppväxt trädgård som gränsar till skogsparti. Villan inrymmer ljust kök med härlig öppen spis vid matrumsdelen som har utgång till trädgård och inglasad altan, allrum med stor öppning från hall, vardagsrum, 2 sovrum samt WC-duschrum. Möjlighet finns att skapa ytterligare sovrum i allrum eller vid avdelning av vardagsrum. I källarplan finns bland annat gillestuga, gott om förrådsutrymme och tvättstuga. Från källaren nås det rymliga garaget med elport. Praktisk och energisnål uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat. Närhet till skola och barnomsorg, matbutiker samt Arvika centrum.

 • Uteplats
Högsäter Östra Änga 2, Skillingmark, Eda kommun

Högsäter Östra Änga 2

Villa
Skillingmark, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 100 000 kr

100 m²

5 rum

5 686 m² tomt

Tillfälle att sätta sin prägel på denna villa från 1992. Här finns gott om utrymme, bra värme med bergvärme, pool i behov av uppfräschning och ev. renovering. Stor tomt med mark ner till älven. Villan är belägen nära Norska gränsen och med ca 10 mil till Oslo.

Högsäter Östra Änga 3, Skillingmark, Eda kommun

Högsäter Östra Änga 3

Villa
Skillingmark, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

800 000 kr

40 m²

3 rum

605 m² tomt

Mysig och välskött stuga med ett naturskönt läge. Renoverad och sparsamt använt efter det. Fräscht badrum med golvvärme och vägghängd toalett, lantkök med vedspis, rymligt vardagsrum med utgång till altan med västerläge. På övre plan finns ett allrum och sovrum. Passar lika bra för permanent som för fritidsboende. Stugan är belägen nära Norska gränsen och med ca 10 mil till Oslo.

Tomt i Östra Hungvik, Hungvik, Arvika kommun

Tomt i Östra Hungvik

Tomt
Hungvik, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

500 000 kr

1 052 m² tomt

Fastigheten Östra Hungvik 1:116 är en obebyggd tomt på 1 052 kvm. Och med ett bra och sjönära läge i ett populärt område. Fastigheten har servitut på väg samt båt- och båtuppläggningsplats. Gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp tillsammans med de båda grannfastigheterna Östra Hungvik 1:117 och 1:118. Utdrag ur lantmäterihandlingar finns under rubriken "Dokument & länkar". Finns intresse så kan också de båda grannfastigheterna vara till salu.

Västra Sund 2:246, Kinna, Arvika kommun

Västra Sund 2:246

Tomt
Kinna, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

800 000 kr

2 085 m² tomt

Tomt med ett högt och fint läge. Vacker utsikt över Kyrkviken och delar av Arvika stad. Skogen som närmsta granne och närhet till badplatsen Körselviken samt vandringsleder. Fastigheten Västra Sund 2:246 är en tomt på 2085 kvm som ligger i Kinna, cirka 4 km från Arvika. Praktisk gång- och cykelbana som tar dig enkelt hela vägen till Arvika centrum. Positivt förhandsbesked för byggnation av bostadshus har erhållits av nuvarande ägare. Avstyckningskarta finns under dokument och länkar. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp är 178 324 kr inkl. moms enligt 2022 års taxa. Elanslutningsavgifter tillkommer.

Fältgatan 6, Charlottenberg, Eda kommun

Fältgatan 6

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

700 000 kr

104 m²

5 rum

1 366 m² tomt

Villa med stort renoveringsbehov! Huset inrymmer på entréplan: hall, badrum, kök och allrum. En trappa upp hittar du hall och 3st sovrum samt en trappa ner: hall, arbetsrum, tvättstuga och arbets/hobbyrum. På tomten finns även fristående garage/förrådsbod sammanbyggt med grannens. Här finns det möjlighet att sätta sin egna prägel och skapa ett mycket trevligt hem, välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Norra Klässbol Bostället 1, Klässbol, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Klässbol Bostället 1

Villa
Klässbol, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 250 000 kr

120 m²

5 rum

1 952 m² tomt

Norra Klässbol Bostället, en trevlig villa med lantligt läge. Villan inrymmer hall, stilrent kök, badrum, rymligt och ljust allrum med mysigt loft ovan, 2 sovrum, inre hall samt vardagsrum med utgång till altan under tak. På tomten finns även en isolerad gäststuga med indragen el och två separata ingångar, perfekt för tonåringarna eller besökande. Här bor du i ett barnvänligt område med gångavstånd till idrottsplan och Klässbol centrum med lanthandel öppet 24/7, pizzeria, badplats och båthamn, förskola samt skola.

Kärrsmossen Haget 1, Kärrsmossen, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kärrsmossen Haget 1

Gård/Skog
Kärrsmossen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 700 000 kr

47 m²

3 rum

Fastigheterna Kärrsmossen 2:12, 2:21 och 2:37 bildar tillsammans en brukningsenhet. Den totala arealen uppgår enligt nyupprättad skogsbruksplan till 26,9 ha, varav 15,3 ha avser produktiv skogsmark och 10 ha inägomark. Virkesförrådet är beräknat till 4 102 m3Sk med stor del avverkningsbar skog. Hela skogsbruksplanen ser du under rubriken "Dokument & länkar". Hemskiftet med bostadshus och tillhörande byggnader samt inägomarken (och del av skogsmarken) har ett mycket bra läge. Sammanhängande, ljust och öppet och med inägomarken angränsande till ekonomibyggnaderna. Fastigheten lämpar sig utmärkt som hästgård eller för annan djurhållning. Även för odlingar i större skala. Bostadshuset är äldre, troligen från förra sekelskiftet och i behov av renovering. På fastigheten finns även ett äldre gårdshus i 1 1/2 plan uppfört i timmer och med skiffertak. Vidare en ekonomibyggnad byggd 2008 med gjuten platta, hög takhöjd och tre portar. Slutligen även en äldre ekonomibyggnad (där en del är brandskadad) inrymmande f.d ladugård och loge. Fastigheten ingår i Mosstjärns viltvårdsområde, älg och småvilt, på totalt 1 659 ha.

Järvens väg 24, Gunnarskog, Arvika kommun

Järvens väg 24

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

795 000 kr

125 m²

3 rum

3 870 m² tomt

Centralt belägen fastighet i Stommen, Gunnarskog! Bostadshuset inrymmer trevligt kök, vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till altan, stort och fräscht badrum med plats för tvättmaskin samt möblerbar hall och två sovrum på övre plan. På den stora tomten finns garage och uthus samt plats för odling. Här bor du med närhet till skola åk 1-6 och barnomsorg, 3 km till ICA butik samt fina badplatser och vandringsleder i närområdet.

 • Uteplats
Tångeberg Gärdet 1, Sölje, Arvika kommun
Tångeberg Gärdet 1, Sölje, Arvika kommun, bild 2
Tångeberg Gärdet 1, Sölje, Arvika kommun, bild 3

Tångeberg Gärdet 1

Fritidshus
Sölje, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

600 000 kr

76 m²

3 rum

1 764 m² tomt

Mitt i mellan Glafsfjorden och Stora Lesjön ligger Tångeberg och detta fritidshus med källare. Här kan ni spendera sommaren och ledig tid i en härlig lantlig miljö, en kort promenad från populära Sölje Camping. Bostaden erbjuder 2 rymliga sovrum, sällskapsrum med utgång till altan under tak, kök med matplats, oinreddvind med möjlighet att bygga ytterligare rum, WC och duschrum samt källare med tvättmaskin. En ljus och fin bostad med gott ljusinsläpp, bra förvaringsutrymmen perfekt som semesterboende eller för den som vill finns möjlighet att skapa ett permanentboende. Finns även möjlighet att ta över inventarierna i fastigheten. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Högåsvägen 10, Högåsen, Arvika kommun

Högåsvägen 10

Villa
Högåsen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 895 000 kr

144 m²

4 rum

807 m² tomt

Högåsvägen 10 är en trevlig 1½-plans villa byggd 1928, belägen med ett högt och soligt läge och med trevlig lummig hörntomt. Balkongerna bjuder på härlig utsikt ut över hustaken. Bostaden har en trevlig social planlösning med "rundgång" på båda bostadsplanen. I entréplan finns både Wc-rum och badrum, rymligt kök samt öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. På övre plan finns idag Wc-rum, kök, allrum och ett sovrum men kan byggas om för att skapa fler sovrum på planet. Även på källarplanet finns dusch och Wc samt rum och ett kök. Stort plus här är att takbyte gjordes under 2014 samt att uppvärmning sker via bergvärme. Varmt välkomna till visning!

Nattviolen, Prästängen, Arvika kommun

Nattviolen

Tomt
Prästängen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

425 000 kr

1 067 m² tomt

På barnvänliga och lugna Prästängen erbjuds nu 12 villatomter med närhet till Arvika centrum. Nu finns möjlighet att bygga ditt nya boende i ett redan etablerat och populärt bostadsområde. Här bor du med närhet till barnomsorg, skog och mark med elljusspår samt gång- och cykelbana till centrala Arvika. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Västra Jössefors Fiskartorp 3, Jössefors, Arvika kommun

Västra Jössefors Fiskartorp 3

Gård/Skog
Jössefors, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 300 000 kr

140 m²

5 rum

14,5 ha tomt

Strax utanför Arvika finner ni Västra Jössefors Fiskartorp 3. En lantbruksfastighet med bostadshus och flertalet byggnader såsom uthus, gäststuga, lillstuga och stolpbod. Bostadshusets entréplan erbjuder trevligt kök, stora sociala ytor med vardagsrum som har både kamin och utgång till altan under tak i sydväst samt rymligt badrum renoverat 2013/2014. På övervåningen finns idag ett äldre kök, två sovrum samt en balkong. Ett hus med möjligheter! Produktiv skogsmark om 9,3 ha med beräknat virkesförråd på 1954 m3sk enl nygjord skogsbruksplan varav 4 ha avverkningsbar skog i klass S2. Jakträtt (småvilt på egen mark) ingår i Berg med Jösseforsens äjo. Fastigheten säljes med friskrivning. Varmt välkommen till visning!

Brefallsgatan 7, Åmotfors, Eda kommun

Brefallsgatan 7

Villa
Åmotfors, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

975 000 kr

87 m²

4 rum

1 201 m² tomt

Lättskött och nyrenoverad tvåplansvilla med ett bra läge. Villan inrymmer 4 sovrum stort nyrenoverat vardagsrum med braskamin och öppen planlösning till köket. Kort gångavstånd till butik, skola och dagis. Välkommen på visning!

Häljeboda Solhem 1, Häljeboda, Eda kommun

Häljeboda Solhem 1

Villa
Häljeboda, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 275 000 kr

90 m²

3 rum

8 172 m² tomt

Vackert belägen enplansvilla med källare i trivsamma Häljeboda. Fastigheten på 8172 kvm sträcker sig ner mot sjön Flan och ger obehindrad utsikt över vattnet. På bostadens 90 kvm ryms två ljusa sovrum, sällskapsrum, stort socialt kök med matplats och vedeldad spis som leder till den vidsträckta altanen i olika etage med utsikt över vattnet. I källaren finns ett gediget halv kaklat badrum med dusch och badkar samt tvättmaskin, förråd och pannrum. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade eller för hobbyodlaren som nöjer sig med de platsbyggda odlingslådorna som skapar rum i trädgården. Här på Häljeboda Solhem 1 bor ni i lugn lantlig miljö med endast 20 minuter till Charlottenberg och shopping samt 15 minuter till Norska gränsen. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Stora Årbotten Älvbron 1, Årbotten, Arvika kommun

Stora Årbotten Älvbron 1

Villa
Årbotten, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 650 000 kr

145 m²

7 rum

1 090 m² tomt

Med ett sjönära läge i populära Stora Årbotten ligger detta gedigna och fräscha 2 plans hus med hel källare. Bottenvåningen inrymmer kök, matrum, allrum och två sovrum. Dessutom stor altan med utsikt över sjön Gunnern. Lägenheten på övervåningen har en egen ingång och inrymmer kök, allrum och två sovrum. Balkong med sjöutsikt. Fastigheten har brukats som fritidsboende av en och samma familj. När barnen kommit på besök har de då brukat övervåningen. I källaren hittar du bl.a garage, hobbyrum, tvättstuga och pannrum. Välskött trädgårdstomt med en underbar utsikt.

 • Balkong
 • Uteplats
Minkgatan 6, Charlottenberg, Eda kommun

Minkgatan 6

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika

2 250 000 kr

150 m²

5 rum

901 m² tomt

Vilken villa! Passar perfekt för den stora familjen eller varför inte som generationsboende? Golvvärme i hela huset, WC-rum och stort lyxigt badrum. 4 Sovrum och ett rymligt vardagsrum.

Fryksdalsvägen 39, Degerängen, Arvika kommun

Fryksdalsvägen 39

Villa
Degerängen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika

1 895 000 kr

124 m²

5 rum

408 m² tomt

Populära Degerängen erbjuder nu denna trevliga familjevilla med lättskött trädgårdstomt. Här är stora poster gjorda så som renoverat kök, tvättstuga samt Wc-rum. Entréplan har fokus på de sociala ytorna med ett stort och härligt kök med köksö och vardagsrum med öppen spis med insats samt utgång till uteplats och den trevliga trädgården som ger utrymme för lek och spring. På övre plan finns hela fyra sovrum, varav två med utgång till balkong, samt ett badrum med dusch. Garage samt goda förvaringsutrymmen nås inifrån huset. Stort plus för uppvärmning via bergvärme samt att fiber finns indraget! Här bor ni med närhet till både fotbollsplan och lekpark. Jag hälsar er varmt välkommen till visning!

Visar alla 30