Mäklare Sandra Svensson

Sandra Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skarbol Björkhaga 1, Flogned, Eda kommun

Skarbol Björkhaga 1

Villa
Flogned, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 450 000 kr
112 + 51 m²
5 rum
1 922 m² tomt

Med stort nöje kan vi nu presentera denna trevliga fastighet i Skarbol, omgiven av vacker natur och sjöar! Ett bostadshus som passar perfekt för familjen med fyra sovrum, två badrum, trevliga sociala utrymmen och uteplatser via inglasad altan och balkong som båda erbjuder vacker vy ut över åkrar och vatten. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns installerat! Ett garage och parkeringsplats finns på andra sidan vägen och hör till fastigheten via servitut. Även i källarplanet finns garage! Nära beläget till Eda golfklubb för den golfintresserade och i närområdet nås även Valfjället för de skidintresserade. Centrala Åmotfors som ligger ca 7 minuter bort, erbjuder bland annat skola/barnomsorg, livsmedelsbutik, bank och goda kommunikationer med tåg! Här finns många goda möjligheter till att trivas, varmt välkomna att lämna ert intresse/boka er på visning!

Symfonivägen 4, Ingesund, Arvika kommun

Symfonivägen 4

Villa
Ingesund, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 700 000 kr
116 m²
4 rum
481 m² tomt

Här på Symfonivägen 4 finns nu tillfälle att förvärva en trevlig villa i etage med vidbyggt garage och förråd. Mysig och lummig trädgård samt flera uteplatser, både via balkong och stenlagd uteplats på husets framsida, litet träddäck och en altan under tak på baksidan. Bostaden inrymmer bland annat kök med gott om plats för matbord, tvättstuga/groventré, två allrum, två badrum och två sovrum. Möjlighet till ytterligare sovrum finns! Fastigheten är belägen med en lekplats intill och närhet till vatten, skog och natur! Passar perfekt för familjen! Här bor du både naturnära och med bra avstånd in till Centrala Arvika med endast ca 10 minuter med bil och det finns även en fin gång/cykelväg. Vidare i närområdet finns barnomsorg, skola, motionsspår och under sommarhalvåret erbjuds flera trevliga utomhusaktiviteter vid Ingestrands Camping. Här finns goda möjligheter till att trivas! Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Uteplats
Påterud Rövattnekullen 1, null, Eda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Påterud Rövattnekullen 1, null, Eda kommun, bild 2
Påterud Rövattnekullen 1, null, Eda kommun, bild 3

Påterud Rövattnekullen 1

Fritidshus
Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika
500 000 kr
30 m²
2 rum
921 m² tomt

Mysig liten sommarstuga omgiven av fin natur i form av både skog och vatten! Här spenderar du mer än gärna tid under fina sommardagar, en harmonisk plats som inger ro. Sjön Rövattnet ligger precis intill, bara ett stenkast bort- perfekt för den badsugna eller fiskeintresserade! Stugan har ett Inglasat rum med otrolig utsikt, vidare har stugan en köksdel med jötulkamin och plats för säng/sovplats i andra delen/intill köket. Det finns solpanel på taket för 12 volt ström. Beläget med endast 10 mil till Oslo, 3,5 mil till Arvika och 3,9 mil till Charlottenberg!

  • Premium
Bruksgatan 12 C, Jössefors, Arvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bruksgatan 12 C

Radhus
Jössefors, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
650 000 kr
86 + 38 m²
4 rum
179 m² tomt

Här kan vi nu presentera ett trevligt boende i ett av radhusen på Bruksgatan i Jössefors. Här erbjuds det trevliga, sociala ytor på entréplanet och sovrum samt badrum på övre plan. I källaren finns bland annat förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum. Ett ljust och uppdaterad boende som passar perfekt för den som letar efter sitt första boende, för paret eller den lite mindre familjen! Till bostaden följer en trevlig trädgård samt en altan som nås från matrummet på entréplan. I närområdet finns förskola/skola, sportaktiviteter via Jössefors Ik som är en aktiv förening på orten. Livsmedelsbutik finns i både Arvika och Sulvik. Bra avstånd in till Centrala Arvika med endast ca 10 minuter med bil och fin gång -och cykelväg finns för den som istället gärna cyklar eller går. Runt omkring finns även fina grönområden för den som tycker om att vistas ute i naturen! Varmt välkomna att lämna ert intresse/boka er på visning!

  • Plus
Gilserud Östtomta 1, Jössefors, Arvika kommun

Gilserud Östtomta 1

Villa
Jössefors, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 295 000 kr
77 + 11 m²
4 rum
884 m² tomt

Här på Gilserud Östtomta 1 kan vi nu erbjuda denna charmiga villa från 1935. Lantligt belägen bostad, med närhet till både naturen och centrala Arvika som erbjuder all önskvärd service! Bostadshuset erbjuder trevliga, sociala ytor på entréplan med kök och matsal i öppen planlösning och utgång till en altan i generös storlek som vetter ut mot baksidan och den grönskande trädgården. I vardagsrummet finns kamin för mysfaktor och god värme och på övre plan finns två sovrum. Utöver bostadshuset finns en gäststuga som är vinterisolerad. Passar perfekt som ett första-hus eller för den lite mindre familjen. In till Arvika och in mot Jössefors finns en fin och upplyst gång/cykelbana för den som önskar att motionera. I närområdet/Jössefors finns både förskola, skola, fotbollsplan och pizzeria. Sulvik ligger även det inom kort avstånd och erbjuder även det skola och förskola samt en matbutik och tankstation! Varmt välkomna att lämna ert intresse/boka er på visning!

Kortlanda Linden 1, Charlottenberg, Eda kommun

Kortlanda Linden 1

Fritidshus
Charlottenberg, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika
420 000 kr
35 + 25 m²
2 rum
1 260 m² tomt

Vi kan nu välkomna er till denna mysiga fastighet! Här erbjuds en liten torpstuga i ett plan om 35 kvm och med inrett vindsplan om ca 25 kvm! Runtomkring finns gott om fin natur, i form av både skogar och vattendrag som erbjuder fiske, kajakturer, vandring och annat friluftsliv såsom skidåkning vid Valfjället och golf på Eda Golfklubb! Stort handelscenter i Charlottenberg finns endast 6 kilometer bort och där finns all önskvärd service samt goda kommunikationer med tåg! En fastighet för den som uppskattar enkelheten och lugnet som infinner sig på landet. Trevligt i ordning med uppdaterade ytskikt invändigt, uppvärmning via vedspis, öppenspis, samt el och på fastigheten finns både vatten och avloppsanläggning, perfekt för den som vill ha möjlighet till dusch och vattenklosett. Här finns många anledningar till att trivas! Avstånd till: Arvika: ca 3 mil Oslo: ca 8 mil Karlstad: ca 12 mil Göteborg: ca 27 mil Stockholm: ca 41 mil

Fyrklövervägen 9, Solvik, Arvika kommun

Fyrklövervägen 9

Villa
Solvik, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 100 000 kr
130 + 42 m²
5 rum
697 m² tomt

Här på Fyrklövervägen 9 kan vi med nöje presentera denna trevliga familjevilla med tillhörande garage och altan, både med och utan tak! Detta boende välkomnar oss in till ljusa, trevliga ytskikt och erbjuder två helkaklade badrum, fin tvättstuga, stora sociala utrymmen och tre sovrum! Här finns goda möjligheter att trivas, varmt välkomna att lämna ert intresse/boka er på visning!

Västra Furtan Nytomta 1, Furtan, Arvika kommun

Västra Furtan Nytomta 1

Villa
Furtan, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 575 000 kr
74 m²
3 rum
3 844 m² tomt

Nu kan vi presentera denna lantligt belägna fastighet med trevlig gårdsbild! Här erbjuds utöver huset ett isolerat garage med platta på mark och en ovanvåning/inrett loft, flera bodar, jordkällare och en gäststuga! Rymlig tomt där byggnaderna är omgivna av fin natur och här har man skogen som närmsta granne! Bostadshuset inrymmer entréhall, badrum, kök och vardagsrum på entréplan och möblerbar hall/allrum och ett sovrum på övre plan. Bra pendlingsavtsånd in till Arvika med ca 17 minuters bilfärd och ca 10 minuter in till Edane som bland annat erbjuder barnomsorg/skola, matbutik, bank och goda kommunikationer med tåg!

Östra Esplanaden 24 B, Centralt, Arvika kommun

Östra Esplanaden 24 B

Lägenhet
Centralt, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 179 kr/mån
11 111 kr/m²

Varmt välkomna att ta del av denna trevliga trerummare på Östra Esplanaden! En mycket charmig lägenhet med fina ytskikt genomgående och med generös takhöjd, öppen spis och balkong! Balkongen har bra solläge och ger en trevlig vy med mycket grönska utanför- där sitter man mer än gärna en ljummen sommarkväll! Vidare är det ett bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten. Goda möjligheter till parkering då det idag finns lediga platser! Varmt välkomna att lämna ert intresse/boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östra Furtan Tomtebo 1, null, Arvika kommun

Östra Furtan Tomtebo 1

Villa
Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 495 000 kr
124 + 82 m²
5 rum
2 543 m² tomt

Här kan vi nu presentera en trevlig och lantligt belägen fastighet, som rymmer familjen med sina fyra sovrum och två badrum! Ett 1 1/2-planshus med källare, altan under tak och garage -både i husets källare och ett fristående! Bostaden värms upp via bergvärme och har dessutom en vedpanna med ackumulatortank och fiber är indraget! Vidare erbjuds en rymlig tomt som passar såväl vuxna med trädgårdsintresse och barn med spring i benen! Närhet till centrala Edane med bank, livsmedelsbutik, tågstation samt Arvika golfklubb för den golfintresserade! Varmt välkomna att boka er på visning/anmäla ert intresse!

Högåsvägen 10, Högåsen, Arvika kommun

Högåsvägen 10

Villa
Högåsen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 895 000 kr
144 + 58 m²
4 rum
807 m² tomt

Högåsvägen 10 är en trevlig 1½-plans villa byggd 1928, belägen med ett högt och soligt läge och med trevlig lummig hörntomt. Balkongerna bjuder på härlig utsikt ut över hustaken. Bostaden har en trevlig social planlösning med "rundgång" på båda bostadsplanen. I entréplan finns både Wc-rum och badrum, rymligt kök samt öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. På övre plan finns idag Wc-rum, kök, allrum och ett sovrum men kan byggas om för att skapa fler sovrum på planet. Även på källarplanet finns dusch och Wc samt rum och ett kök. Stort plus här är att takbyte gjordes under 2014 samt att uppvärmning sker via bergvärme. Varmt välkomna till visning!

Visar alla 11