Fastighetsbyrån Boden

Fastighetsbyrån Boden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bränslanvägen 23, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Bränslanvägen 23

Gård/Skog
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
4 495 000 kr
121 + 148 m²
4 rum
6 261 m² tomt

Visst är det ett säkert sommartecken, Här får du 1 hektar så du kan skippa häcken, Stallet har 6 boxar & sadeltäcken, Gedigna hagar med stål som räcken, Här får du plats för mer än hingsten & skäcken, Det finns en spolspilta om du vill skrubba fläcken, Elpannan är för Beab rena skräcken, På den insynsskyddade altanen kan du leva som näcken, Är det dags att knyta ihop den här säcken? Plocka då fram 5 miljoners checken, Och rulla till Bränslanvägen 23 med sommardäcken!

Tuppvägen 3, null, Bodens kommun

Tuppvägen 3

Villa
Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 895 000 kr
120 + 80 m²
4 rum
9 421 m² tomt

Känner du dig lite abstrakt? För att du gillar friluftsliv, fiske & jakt? Tänk dig ett läge i sin fulla prakt? Vid en stilla älv som utstrålar makt, Fastigheten är en gedigen akt, 9421 kvadrat för att va’ exakt, Det är fyra fastigheter enligt kontrakt, Del av älven ingår vill säljaren ha sagt, Till centrum är det 3 kilometers frakt, Fjärrvärmen är lagt i eget schakt, Byggnaden är otroligt intakt, Jag säger bara att utgångsbudet inte ännu är lagt...

Lovägen 6, Torpgärdan, Bodens kommun

Lovägen 6

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 795 000 kr
92 + 92 m²
6 rum
807 m² tomt

Vi vill på en gång poängtera, Att källaren kan vara dags att dränera, Dock har säljaren hunnit renovera: Badrum med kakel/klinker är värt att notera, Ett lantligt kök hen vill också demonstrera, Gott om bänkytor där du kan tranchera, En spishäll du delikatessen blanchera, Eller varför inte köttet flambera? Och på köksön den sen placera, I matrummet kan tjocka släkten husera, Fasaden är tegel vill vi proklamera, Fjärrvärmen är enkel att reglera, I garaget kan du bilen parkera, Det finns gott om vägar att promenera, Och över framtiden filosofera, Välkommen till Lovägen 6 & agera!

Lillgärdsvägen 18, Sävast, Bodens kommun

Lillgärdsvägen 18

Lägenhet
Sävast, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 452 kr/mån
14 320 kr/m²

Stomme av betong & panel som emballage, Ligger i bottenplan & nästan noll i slitage, Altanen omgärdad av ett enkelt buskage, Lägenheten är som från ett reportage, Fjärrvärmen styrs med ett enkelt reglage, I garaget som ingår ryms ditt ekipage, Bredbandet är indraget i ett smart kablage, Läget är som ett fint vernissage, Välkommen till Lillgärdsvägen 18 byggt i 2 etage!

Bävervägen 12, Torpgärdan, Bodens kommun

Bävervägen 12

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 000 000 kr
83 + 106 m²
5 rum
636 m² tomt

Jag gissar att du inte vill bo mitt i en smet? Hellre en hörntomt på yttern & vara diskret? Där närheten till vatten ger spiritualitet, Köket är rymligt för att vara konkret, Badrummet renoverat med kvalitet, Garaget ger dig full integritet, Fjärrvärmen är installerad & håller dig het, Fiber finns ansluten med hög hastighet, Visst kan du vilja ha modernitet, Så välkommen till Bävervägen 12 om du har kapacitet!

Kyrkgatan 16, Centrala Boden, Bodens kommun

Kyrkgatan 16

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 500 000 kr
64 m²
2 rum
3 514 kr/mån
23 438 kr/m²

Det här är en tvåa på 64 kvadrat, Den är renoverad 2023 & är delikat, Enhetliga golv är väl 24 karat?, Vad sägs om ett äkta kök & ej plagiat? Du lagar mat med glädje till din kamrat, Fjärrvärmen håller ett härligt klimat, Planlösningen har ett trevligt format, En inglasad balkong där du är privat, Att det är utsikt mot Bodån är adekvat, Välkommen till Kyrkgatan 16 om du har mandat!

  • Hiss
Svartbyvägen 39B, Erikslund/fagernäs, Bodens kommun

Svartbyvägen 39B

Villa
Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 695 000 kr
102 + 18 m²
4 rum
529 m² tomt

Välskött 1-plansvilla med fyra rum och kök på Fagernäs. Friköpt tomt där man nyttjat kvadratmetrarna på bästa vis: här finns både solaltan, badtunna och vedeldad bastu. Lägg därtill skotergarage och varmbonat förråd inrett till ett extra rum samt ett kallförråd för extra förvaringsmöjligheter. Inomhus finner du ett rymligt och öppet kök, badrum med kakel/klinker och tre sovrum.

Västra Vidselsvägen 3, null, Älvsbyns kommun

Västra Vidselsvägen 3

Villa
Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Boden
110 000 kr
110 + 62 m²
4 rum
1 429 m² tomt
Syden 7, null, Bodens kommun

Syden 7

Villa
Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
995 000 kr
130 + 80 m²
4 rum
6 450 m² tomt

Huset är av timmer & i god symmetri, Innergården är som ett kärt galleri, 6.450 m2 är en stor koloni, Här kan odlas grödor i egen regi, Eller inreda bagarstugan som terapi, Agility kan vara en annan teori, Vedpannan ger dig bra ekonomi, Luftvärmepumpen ekologisk & hållbar energi, Köket är ett gediget snickeri, Badrummet är renoverat i harmoni, Det ligger strategiskt nära H2:s Industri, Välkommen till Syden 7 om du har vägarna förbi,

Hotell Renkronan - Västra Vidselsvägen 5, null, Älvsbyns kommun

Hotell Renkronan - Västra Vidselsvägen 5

Villa
Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 800 000 kr
2 400 m²
30 rum
2 832 m² tomt

Är du äventyrlig eller konventionell? Nu har du dock chansen att bli exceptionell, För under 2 mille köper du ett f.d hotell, Det gäller bara att vara visuell, Fawlty towers kan göra dig emotionell, ”Sky is the limit” om du är intellektuell, Att Renkronan är namnet är ingen skräll, Så kontakta banken för att va’ finansiell, Välkommen till Vidsel om du är professionell!

Yrkesvägen 6, Torpgärdan, Bodens kommun

Yrkesvägen 6

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 095 000 kr
124 + 25 m²
5 rum
859 m² tomt

Den friköpta tomten är inte alls kuperad, Uppfarten är breddad & med grus garnerad, Elbilsladdaren sitter färdigmonterad, Garaget är vid huset placerad, Där kan du ha bilen parkerad, Badrummet är 2000 renoverad, Fönster byttes 2004 av en certifierad, Det är också en krypgrundsfläkt installerad, Fjärrvärmen är billig & enkelt reglerad, Det finns även en ny luftvärmepump om du blir imponerad? Och fibern är inkopplad och aktiverad, Välkommen till Yrkesvägen 6 om du är intresserad!

Åkargränd 1, Centrala Boden, Bodens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkargränd 1

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 7/8
3 354 kr/mån
21 057 kr/m²

Näst högst upp i huset, på våning sju, finner ni denna tvårummare. Här erbjuds bland annat ett ljust kök med plats för matbord, vardagsrum med burspråk och inglasad balkong med storslagen utsikt mot Bodån och över centrum. I huset finns hiss, hobbyrum/snickeri, matkällare och tvättstuga. I föreningens övriga byggnader finns dessutom bland annat bastu/relax, enklare gym och en övernattningslägenhet. Här bor du centralt med alla tänkbara bekvämligheter inom promenadavstånd.

  • Hiss
Vitmossevägen 6, Trångfors, Bodens kommun

Vitmossevägen 6

Villa
Trångfors, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 895 000 kr
149 + 56 m²
5 rum
893 m² tomt

Det ljusa huset är i 2 etage, Besiktad av Anticimex mot vissa slitage, Här finns ett extrabreddat garage, Och en uppfart som rymmer fler ekipage, Häcken är ett snyggt plantage, Inglasat uterum ett eget montage, Fjärrvärmen styrs med ett enkelt reglage, Duschkabinen används för att slippa läckage, Välkommen till Vitmossevägen 6 om du har kurage!

Lovägen 1, Torpgärdan, Bodens kommun

Lovägen 1

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 995 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
755 m² tomt

Här har du ett tegelhus i dess bästa version, Man kan säga att den är rustad med perfektion, Dränerad 2020 i sin grundkonstruktion, Köket har ugn med varmluftsfunktion, Spisen en häll med induktion, Badrummet har kakel & klinker för information, Det andra likaså går faktiskt ton i ton, Att dessutom rören är nya är väl kanon? Taket från 2018 är en modern version, Inglasad altan med en egen sektion, Det finns ett stort garage som attraktion, Hörntomten är vänd i en inåtgående zon, Behöver du närhet till vår garnison? Välkommen till Lovägen 1 för inspektion!

Sandgatan 1 B, Centrala Boden, Bodens kommun

Sandgatan 1 B

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
845 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 403 kr/mån
16 900 kr/m²

Välkommen till den mest prisvärda tvåan viskar sufflören, Adressen är Sandgatan 1B enligt markören! Föreningen har redan bytt alla tråkiga rören, Balkongen är i söder enligt navigatören, Dessutom inglasad av ingenjören, Badrummet har kakel som interiören, Köket har IKEA som fabrikören, kabel-tv ingår i avgiften säger förhören, Och även värme påtalar kassören, Motorvärmare finns till chauffören, Bredband har Telenor som leverantören, Från vardagsrummet kan du se flanören!

Västbo 21, Harads, Bodens kommun

Västbo 21

Villa
Harads, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 950 000 kr
114 + 44 m²
6 rum
3,6 ha tomt

Läget är avskilt och kommer imponera Ca 3 hektar vill säljar’n poängtera, Och ett lantligt kök demonstrera, Gott om bänkytor där du kan tranchera, En spishäll du delikatesser blanchera, Eller varför inte köttet flambera? I uterummet kan tjocka släkten husera, Att värmesystemet är dubbelt är värt att notera, Jordvärme & solceller som är enkelt att reglera, I Verkstadsgaraget kan du starta en era, Renovera bilar eller traktorer med mera, & vid sidan husbilen parkera, Det finns långa vägar du kan promenera, Och över framtiden filosofera, Välkommen till Västbo 21 & agera!

Brinkvägen 7, Trångfors, Bodens kommun

Brinkvägen 7

Villa
Trångfors, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 095 000 kr
112 + 36 m²
5 rum
855 m² tomt

Vi gissar att du på Hemnet håller ständigt span? Och drömmer att bo på ett enda plan? Detta är ett RENOVERINGSOBJEKT om du nu är van? Med kommunalt vatten & avlopp i dess kran, Huset är vårdat av en veteran, Med ett "Skyddsrum" för en mindre "klan" Byggt för att klara en riktig orkan, Det finns ett garage för din ”Japan” Men även en carport som rymmer en kumpan, Är du ute & svänger och är spontan? Brinkvägen 7 ligger 5 km från stan!

Saxvägen 23, Svartbjörsbyn, Bodens kommun

Saxvägen 23

Villa
Svartbjörsbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
3 995 000 kr
140 + 78 m²
7 rum
1 308 m² tomt

Det här är ett LÄGE som betecknas som GRAND, Utsikten kommer att ge en blodad tand, Friköpt tomt med ”mycke”land, Och huset beläget vid en mysig strand, Där badplatsen är beklädd med gyllengul sand, Här samlar du hela släktens band, Övervåningen är uppförd av snickarens hand, Vinkällaren tilltalar en sann gourmand, På altanen serveras en chateaubriand, Samtidigt som du ser en simmande and, Saxvägen 23 sätter ditt hjärta i brand❤️‍🔥

Energivägen 9, Vittjärv, Bodens kommun

Energivägen 9

Villa
Vittjärv, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
796 m² tomt

Tomten är 796 m2 & inte alls kuperad, Med närhet till sjön om du nu blir imponerad? Fasaden är med rött tegel garnerad, och garaget bredvid huset placerad, Uppfarten är faktiskt asfalterad, Luftvärmepumpen enkelt reglerad, Det finns även element så du är garderad, Det finns en matkällare om du är fixerad? Välkommen till Energivägen 9 om du är intresserad!

Kyrkgatan 29C, Centrala Boden, Bodens kommun

Kyrkgatan 29C

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
845 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 139 kr/mån
16 408 kr/m²

Denna 2:a ligger i den centrala zonen, En 1/2 trappa upp är den lägsta sektionen, Så vi hoppas att du är den rätta personen, Som uppskattar att bo nära garnisonen, Repfonden på på j900 kr blir donationen, Chansen är kanske en på miljonen, Men gör du rätt & löser ekvationen, Och även utnyttjar kommande inflationen, Så kommer du att tjäna på deklarationen, P.s vi har inte stylat med citronen!!!

Kungsgatan 19, Centrala Boden, Bodens kommun

Kungsgatan 19

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 695 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 896 kr/mån
25 111 kr/m²

Den unika utsikten är en del av ingressen, Från balkongen ser du sjön & gässen, Planlösningen kommer inte göra dig ledsen, I Kvänumköket gör du delikatessen, Både micro & varmluftsugn är rena finessen, I källaren finns utrymmen för alla intressen, Det finns bastun som lindrar stressen, Där kan du svettas och läsa Expressen, Biljardrummet är finare än på mässen, Välkommen till Kungsgatan 19 som är adressen!

  • Hiss
Dammgränd 29, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 29

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 769 kr/mån
19 333 kr/m²

Välkommen till en renoverad trea på Dammgränd 29. En arkitektritad trädgård med planteringar, stenmur/stenläggningar, tre olika uteplatser och en vinterbonad förrådsbod. Ballingslövkök med moderna vitvaror. Badrum med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Nyrenoverad tvättstuga (2022) med golvvärme. Bilplats i garagelänga ingår i månadsavgiften.

Svartbyleden 18A, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Svartbyleden 18A

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 195 000 kr
25 m²
2 rum
756 m² tomt

Denna stuga gör sig lika bra på dagen som på natten, Här är du granne med bad & vatten, Bygg en brygga & ankra fregatten, Du kan bygga till både ditten & datten, Braskaminen minskar kilowatten, Så ta med dig frugan & knatten, Och sätt bakom ratten, Är du digital så använd chatten, För det här läget är rena skatten!!!

Friköpta Företagslokaler på Bränslan, Södra Svartbyn, Bodens kommun
  • 12 lediga bostäder

Friköpta Företagslokaler på Bränslan

Övrigt
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
fr. 1 450 000 kr
72 m²
1 rum
203 m² tomt

Anmäl till Stjärnmäklar’n om du är intresserad: Du kan köpa ETT garage utan att vara situerad, Du kan även köpa TVÅ utan att bli ruinerad, Det går även att hyra om du blir accepterad, Garagen är mittemot Djurklinken placerad, 72 m2 där du kan ha en hjullastare parkerad, Ty plattan kommer att vara rejält dimensionerad, Ett entresolplan kanske gör dig mer attraherad? Eller klinkergolv gör dig exalterad? Båda finns som tillval så du blir då debiterad, Fjärrvärmekonvektorn ingår om du blir imponerad? Den friköpta tomten är asfalterad inte alls kuperad, Byggherren är lokal & naturligtvis certifierad, I priset är anslutning för VA & el inkluderad, På den del som byggkostnaden är konterad, Kan momsen lyftas om du är registrerad, Det är på Bränslanvägen 12 du blir adresserad!

  • Nybyggnadsprojekt
Drottninggatan 20A, Centrala Boden, Bodens kommun

Drottninggatan 20A

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 391 kr/mån
17 212 kr/m²

Letar du en lägenhet som är exklusiv? Vi tror att köket gör dig rätt impulsiv, Badrummet är renoverat ur ett bra perspektiv, Det är kakel & klinker för att va’ informativ, Massiva trägolv gör den representativ, Med 200 meter till centrum blir du effektiv, Att det ingår hushållsel gör den attraktiv, Dessutom är bottenvåning ett bra motiv, Kanske Drottninggatan 20 A är ditt alternativ?

Visar 1 - 25 av 63