Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2022

Mäklare Peder Ledin

Peder Ledin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Degernäs 20, Degernäs, Bodens kommun

Degernäs 20

Fritidshus
Degernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 895 000 kr
72 + 28 m²
3 rum
1 556 m² tomt

Vill du ha ett hus med utsikt mot vatten? Ta med dig din kära eller hunden & katten, Hoppa in i bilen & sätt dig vid ratten, Kör till Degernäs & håll i hatten, Huset är nytt så du sover gott om natten, Ryggåstaket kommer att dämpa skratten, Det inglasade uterummet är som finaste kravatten, Fibern finns inne om du föredrar chatten, Braskaminen är bra för lilla knatten, Även en luftvärmepump för klimatdebatten, Du får bygga en brygga för fregatten, Du bor billigt om du har koll på matten, Degernäs 20 är rena skatten!

 • Uteplats
Gränsvägen 2, Erikslund/fagernäs, Bodens kommun

Gränsvägen 2

Villa
Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 395 000 kr
254 + 127 m²
849 m² tomt

Det här huset har ett rymlig format, 2 lägenheter på 127 kvadrat, Båda har ingångarna helt separat, Det gör att man känner sig väldigt privat, Att ha hyresintäkter är delikat, Man bor billigt själv & har fullt mandat, Köken är från känt fabrikat, Där kan du laga din goda mat, Dränerat 2019 med isodräns certifikat, Fönster från 2023 visar ett verifikat, Det finns ett garage för dig & din ”kamrat”, Med fjärrvärmen du skapar ett hållbart citat: - Jag älskar att vara smart när det gäller vårt klimat! Gränsvägen 2 är kanske din kandidat?

 • Balkong
 • Uteplats
Storklinten 414, Svartlå, Bodens kommun

Storklinten 414

Villa
Svartlå, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
564 m² tomt

Den ligger i Storklinten om du vill vara alpin, Men även närhet till fiske om du vill vara marin, Läget är högt upp enligt topografin, Här kan du hålla säkert avstånd i pandemin, Är du frusen är golvvärmen magin, Eller hoppa in i bastun och bli ren & fin, Det ska byggas en ny lift enligt strategin, Då blir det Ski-in ski-out säger Ledin, Adressen är Storklinten 414 enligt geografin!

Notträsk 24, Skatamark, Bodens kommun

Notträsk 24

Tomt
Skatamark, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
195 000 kr
1 758 m² tomt

Den friköpta tomten är 1758 m2 kan vi bedyra, Tyvärr brann huset ner när elden fick pyra, Därför är priset lågt utan att yra, Till centrum är det faktiskt en dryga ”lyra” Så vi säger att nu är goda råd dyra, Ta ditt fordon & din käresta & börja styra, Målet måste ju vara Notträsk 24!

Margaretagatan 2, Centrala Boden, Bodens kommun

Margaretagatan 2

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/8
3 080 kr/mån
26 148 kr/m²

Behöver du närhet till Bodens garnison? Här har du en tvåa i dess bästa version, Man kan säga att den är rustad med perfektion, Köket har en ugn med varmluftsfunktion, Och spisen en häll med induktion, Belysningen skapar en till dimension, Badrummet har kakel & klinker som information, Själva spegeln är en ljussatt sektion, Att det dessutom är golvvärme är väl kanon? Balkongen spelar i en egen divison, Det finns en hiss för transportation, Välkommen till Margaretagatan 2 för inspektion!

 • Balkong
 • Hiss
Berggårdsvägen 17, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Berggårdsvägen 17

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 975 000 kr
143 + 50 m²
5 rum
942 m² tomt

Den är besiktad av Anticimex med bra resultat, Visst behövs det lite kärlek för att bli 24 karat, Är du bekväm finns en luftvärmeapparat, Men det går att elda för att få varmare klimat, I bastun saknas ett elektriskt aggregat, Fiber från Telia för att va’ adekvat, Tomten är på ytterslinga om du vill vara privat, Där finns 2 förråd i behändigt format, Till förskolan är det nära om ni har en krabat, Man säger ”Klätterträdet” som referat, Välkommen till Berggårdsvägen 17 på totalt 193 kvadrat.

 • Uteplats
Stackvägen 13 B, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Stackvägen 13 B

Lägenhet
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
895 000 kr
112 m²
4 rum
5 392 kr/mån
7 991 kr/m²

Vi gissar att du på Hemnet håller span? Denna 4:a kommer inte att pyntas med en tulpan, Inte heller med en röd eller gul banan, Däremot är den utrustad med en inglasad altan, Och en bastu där du rymmer en mindre klan, Fjärrvärme & låg avgift är som en kärleksroman, Fiber finns om du gillar lan? Välkommen till Stackvägen 13 B om du inte har en annan plan?

 • Uteplats
Jutevägen 11, Sävast, Bodens kommun

Jutevägen 11

Villa
Sävast, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
995 000 kr
100 + 10 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Drömmer du om ett hus i en vacker slänt? Med enskilt läge som incitament? Där du sedan kan ha dörren på glänt? Lyssna på tåget som komplement? Att man får nyttja vägen finns på dokument, Luftvärmepumpen kan man använda frekvent, Eller kaminen utan att det luktar bränt, Men det finns även vanliga element, Det finns kommunalt VA som argument, Att det är i Sävast vill säljaren ha på pränt, Dessutom att det i avloppet varit en incident, Välkommen till Jutevägen 11 käre intressent!

Vasagatan 20, Sanden, Bodens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 20

Villa
Sanden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 495 000 kr
106 + 96 m²
6 rum
792 m² tomt

Vi vet att köket kommer att göra dig generad, 2015 blev hela planlösningen modifierad, Och ett öppet kök plötsligt formaterad, Badrummet har golvvärme som är elektrifierad, Och ett snyggt badkar med lejontass monterad, På altanen finns en spapool för att göra dig kurerad, Grunden blev 2016 med isodrän dränerad, Fasaden är med tegel garnerad, Det stora garaget är bredvid huset placerad, Det finns även ett förråd så du är garderad, Vasagatan är som 20 numrerad, Välkommen på visning om du är motiverad!

 • Balkong
 • Uteplats
Svartbyvägen 24, Erikslund/fagernäs, Bodens kommun

Svartbyvägen 24

Villa
Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
4 795 000 kr
151 + 75 m²
7 rum
1 230 m² tomt

Vill ni ha utsikt mot vatten & ändå va’ diskret? Där dammar & vattenfall ger spiritualitet, Inglasade uterummet är som en magnet, Dagtid är sjöutsikten prioritet, Kvällstid är det stjärnor & nån känd komet, Huset är renoverat med kontinuitet, Med öppen planlösning för att vara konkret, Köket från 2010 har känd identitet, Badrummet är renoverat med kvalitet, Fjärrvärmen ger kontinuitet, Elda i kaminen för variabilitet, Taket är bytt & ger modernitet, Även fönster som formalitet, Grunden är dränerad för hög densitet, Stommen av timmer för god stabilitet, Trippelgaraget är byggt för aktivitet, Uppfarten har extra bra kapacitet, Välkommen till Svartbyvägen 24 hälsar din poet!

 • Uteplats
Gränsvägen 40, Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gränsvägen 40

Radhus
Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 295 000 kr
78 + 78 m²
4 rum
282 m² tomt

Nu byggs H2 en fossilfri industri, Bra för miljön & noll hyckleri, Snart kommer det bli full hysteri, Kan då radhuset vara din fantasi? Noll kronor i avgift är ej skojeri, För den är friköpt för god ekonomi, Med en altan mot söder där du gör din sorti, Fjärrvärmen ger hållbar energi, Köket i ek ger skön harmoni, Badrummet i källaren är ren magi, Takdusch med kakel & ej draperi, Bastun rymmer ett halvt kompani, För god hygien & är bra terapi, Välkommen till Gränsvägen 40 om du har vägarna förbi!

Torsgatan 8, Sanden, Bodens kommun

Torsgatan 8

Villa
Sanden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 495 000 kr
83 + 83 m²
5 rum
921 m² tomt

Vad sägs om gult tegel som dragé? Och omdränerat 2006 om jag får be, Här har du ekparkett i husets entré, Med fjärrvärmen på kan du bära piké, Eldar du i kaminen tas det av en negligé Köket är bytt till IKEAs kvalité, Här kan du enkelt fixa till en filé, Badrummet har duschkabin men ingen bidé, Källaren kommer nog att göra succé, För en tidigare ägare fick en briljant idé, Att renovera & allt med golvvärme förse, Sen en gammal & välanvänd mäklarkliché: Relaxen & bastun bara måste du se! Det är på Torsgatan 8 allt kommer ske!

Vibbyn 1, Skatamark, Bodens kommun

Vibbyn 1

Villa
Skatamark, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 495 000 kr
164 + 147 m²
6 rum
10 ha tomt

Huset står på en höjd i god symmetri, Vänd mot dalgången likt ett fotografi, Uppvärmd med ekologisk & hållbar energi, Bergvärmen ger dig bra ekonomi, Eller använd vedpannan & utöva pyromani, Avstyckningen blir 10 hektar efter lite byråkrati, Köket är från IKEAS snickeri, Vill du inreda mer är det ingen fantasi, Lagår’n är rymlig & ger god harmoni, Loftet kan nog utlösa nostalgi, Här torkas höet i egen regi, Förr skickades mjölken till mejeri, Men du kanske vill starta eget stuteri? Välkommen till Vibbyn 1 om du har vägarna förbi!

Pilotvägen 9, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Pilotvägen 9

Villa
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 895 000 kr
117 + 52 m²
6 rum
1 144 m² tomt

Tomten är på 1144 m2 & inte alls kuperad, Uppfarten är med grus garnerad, Så rymlig att man kan ha även husvagnen parkerad, I garaget kan du ha bilen placerad, Det är en avfuktare i krypgrunden installerad, Fjärrvärmen är billig & enkelt reglerad, Det finns även en braskamin för att vara garderad, Retrodetaljerna kanske gör dig inspirerad, Fibern är faktiskt redan installerad, Välkommen till Pilotvägen 9 om du är intresserad!

 • Uteplats
Sandträsk 111, null, Bodens kommun

Sandträsk 111

Villa
Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
495 000 kr
102 + 80 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Läget på tomten är en del av ingresssen, Vardagsrummet med ryggåstaket är finare än mässen, Både vedpanna och öppen spis är rena finessen, Luftvärmepump minskar tristessen, I köket kan du göra delikatessen, Garage & carport för alla intressen, Det finns en vedeldad bastu som lindrar stressen, Där kan du svettas och läsa Expressen, Välkommen till Sandträsk 111 som är adressen!

 • Uteplats
Brännberg 414, Brännberg, Bodens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Brännberg 414

Villa
Brännberg, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
325 000 kr
76 + 105 m²
5 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till ett stycke historik, Älvsbyhus hade här en fönsterfabrik, Alldéns livs omgavs av lite mystik, Först var det affär sen blev det ett fik, Bedömer att byggnaden har god fysik, Och dränerad med beprövad teknik, Blå Albinpanna med murstock i keramik, I köpet ingår ved cirka 40 kubik, Kapad & staplad med kuvlig metodik, Är du lat används elens automatik, Köp Brännberg 414 du behöver inte va’ rik!

Bränslanvägen 23, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Bränslanvägen 23

Gård/Skog
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
4 995 000 kr
121 + 148 m²
4 rum
6 261 m² tomt

Visst är det ett säkert sommartecken, Här får du 1 hektar så du kan skippa häcken, Stallet har 6 boxar & sadeltäcken, Gedigna hagar med stål som räcken, Här får du plats för mer än hingsten & skäcken, Det finns en spolspilta om du vill skrubba fläcken, Elpannan är för Beab rena skräcken, På den insynsskyddade altanen kan du leva som näcken, Är det dags att knyta ihop den här säcken? Plocka då fram 5 miljoners checken, Och rulla till Bränslanvägen 23 med sommardäcken!

Bäckvägen 11, Trångfors, Bodens kommun

Bäckvägen 11

Villa
Trångfors, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 095 000 kr
96 + 34 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Vi gissar att du på Hemnet håller ständigt span? Och drömmer att bo nära en fotbollsplan? Huset från 1945 är en äkta veteran, Byggt för att klara en riktig orkan, Det finns kommunalt vatten & avlopp i dess kran, Det är ett RENOVERINGSOBJEKT om du nu är van? Det finns ett garage för dig & din ”Japan” Är du ute & svänger och är spontan? Bäckvägen 11 ligger ca 5 km från stan!

Alträsk 28D, Vändträsk, Bodens kommun

Alträsk 28D

Fritidshus
Vändträsk, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
895 000 kr
60 + 50 m²
4 rum
2 375 m² tomt

Jag undrar bara i ren kuriositet, Om du vill ha stugan lite diskret? 30 meter till stranden är realitet, Bad & båtplats är en legalitet. Det finns även indraget elektricitet, Kaminen kan eldas gode het, Om man bara får sotarens dekret, Sovstugan är byggd för fertilitet, Med 3 separata sovrum så vitt jag vet, Vattentoaletten sköter sanitet, Dock har stugan satt sig till säljarens förtret, Adressen är Alträsk 28 D för att vara konkret!

Åkargränd 2, Centrala Boden, Bodens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkargränd 2

Lägenhet
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
795 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/8
2 917 kr/mån
17 283 kr/m²

Det här är en etta på 46 kvadrat, I den låga avgiften ingår elen ”slut citat” Vad sägs om ett gediget kök & ej plagiat? Där du med glädje lagar mat åt din kamrat, Badrummet renoverades 2006 med certifikat, Med klinker & kakel så delikat, Ingen golvvärme utan manuell termostat, Planlösningen har ett trevligt format, Med en inglasad balkong där du är privat, Utgång till gräsmattan är 24 karat, Och fantastisk utsikt mot kommunens pensionat, Fjärrvärmen håller ett härligt klimat, Välkommen till Åkargränd 2 om du har mandat!

 • Hiss
Brännagatan 17, Centrala Boden, Bodens kommun

Brännagatan 17

Villa
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 595 000 kr
198 + 112 m²
972 m² tomt

UTSIKTEN mot innergården är en ren attraktion! Från balkongen blir det en till dimension, Det är en levande tavla som ger dig passion, Huset kostar visst nån miljon, Men jag skulle vilja påstå att den är i sin bästa version, 3 lägenheter finns i dess formation, Hyresintäkterna på 156.000 är ingen illusion, Då bor du själv gratis enligt vår ekvation, Det finns nämligen en ledig lägenhet i en sektion, Fjärrvärme & fiber finns som information, Det finns dessutom ett garage på dess destination, Välkommen till Brännagatan 17 hälsar er ciceron!

Degerbäcken 401, Degerbäcken, Bodens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Degerbäcken 401

Villa
Degerbäcken, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 595 000 kr
183 + 133 m²
5 rum
1 854 m² tomt

Vi vill på en gång poängtera, Att källaren kan vara dags att dränera, Dock har säljaren hunnit renovera: Ett lantligt kök han vill demonstrera, Gott om bänkytor där du kan tranchera, En spishäll du delikatessen blanchera, Eller varför inte köttet flambera? Och på köksön den sen placera, I matrummet kan tjocka släkten husera, Fasaden är bytt vill vi proklamera, Värmesystemet är dubbelt är värt att notera, Men nu används jordvärmen som är enkel att reglera, I Verkstadsgaraget kan du starta en era, Tillverka kök, renovera bilar med mera, I carporten kan husbilen parkera, Det finns vägar du kan promenera, Och över framtiden filosofera, Välkommen till Degerbäcken 401 & agera!

Degerbäcken 403, Degerbäcken, Bodens kommun

Degerbäcken 403

Övrigt
Degerbäcken, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
2 495 000 kr
350 + 280 m²
1,2 ha tomt

Snart kommer det bli full hysteri, Kan då verkstaden vara din fantasi? 450 m2 rymmer fullt kompani, Med höga portar där du gör din sorti, Vedpannan ger dig billig energi, Ett eget sågverk är ren magi, Lackbox med ventilation & skyddande draperi, Personalrum i vitt ger skön harmoni, Den friköpta tomten är skär nostalgi, Du kan odla din gröda som terapi, Altanen är stor nog för en koloni, Välkommen till Degerbäcken 403 om du har vägarna förbi!

Källgatan 22, Erikslund/fagernäs, Bodens kommun

Källgatan 22

Villa
Erikslund/fagernäs, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 595 000 kr
127 + 127 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Tomten är hela 1091 m2 & inte alls kuperad, Med skyddande staket mot grannar monterad, Uppfarten är med grus dekorerad, Huset blev 1968 rejält expanderad, Och med gyllenbruna tegelstenar garnerad, Grunden är 2008 med platon dränerad, Fjärrvärmen är billig & enkelt reglerad, Garaget är bredvid huset placerad, Med plats för bilrep om du nu blir imponerad? Luckorna är i ek där maten blir serverad, Men badrummet behöver bli renoverad, Välkommen till Källgatan 22 om du nu är intresserad!

Ringvägen 11, Centrala Boden, Bodens kommun

Ringvägen 11

Villa
Centrala Boden, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
3 795 000 kr
162 + 81 m²
9 rum
564 m² tomt

Hela stället är som taget från ett husreportage, Liggande panel är ett snyggt emballage, Högt i tak & noll i slitage, Unika sällskapsytor med plats för passage, Taket är bytt för att undvika läckage, Nya fönster blev ett lyxigt montage, Fjärrvärmen styrs med ett enkelt reglage, Du kan gömma bilen i ett varmt garage, På uppfarten får du plats med fler ekipage, Grunden ser inte ut att behöva dränage, Läget är som ett fint vernissage, Välkommen till Ringvägen 11 byggt i flera etage!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 51