Mäklare Anna Persson

Anna Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kilbergsvägen 11F, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 11F

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 600 000 kr
108 m²
4 rum
139 m² tomt

Välkommen till Kilbergsvägen 11F - ett välskött, ljust och trivsamt boende. Boendet är i två plan, ljust och trivsamt med fina sällskapsytor på entréplan och tre bra sovrum på det övre planet. Nybyggd inglasad altan i söderläge samt träddäck vid entrén vilket gör att man kan välja sol eller skugga under stora delar av dagen och kvällen. Duschrum med tvättmaskin på övre plan. Förråd vid entrén samt garage i länga. Här har du närhet till förskolor, skola, matvaruhandel, badplatser vid Hällen, Karlslund och Vevlinge samt idrottsanläggning och fina promenadstråk. Ett lättskött boende på omtyckt område på Ren med tvättstugor, samlingslokal, lekplats och fotbollsplan på området. Samfällighetsavgift där stora delar av driften ingår vilket ger en billig månadskostnad. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Fullen 160, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Fullen 160

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
60 + 10 m²
2 rum
1 445 m² tomt

Vinterbonat fritidshus med naturnära läge intill sjön Fullen. Stugan är smakfullt renoverad under 2022 med nytt kök och nya ytskikt och golv i sovrum och vardagsrum. Indragen el och en öppen spis med kassett sprider härlig värme. Inglasad altan vid entrén vetter mot en generös veranda. Mysig gäststuga, rymlig vedbod, lekstuga och ett fristående uthus med förrådsutrymmen finns på tomten. Fiber finns indraget och tillstånd till båtplats finns. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Bollevägen 194, Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun

Bollevägen 194

Villa
Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 400 000 kr
90 m²
3 rum
1 360 m² tomt

En mycket välskött 20-tals villa med ett fint lantligt läge och med ett stenkast till bär- och svampskogar samt motionsslinga, längdskidspår och slalombacke vintertid. Boningshuset består av 3 rum och rymligt kök, köket har vedspis och pelletskamin. På fastigheten finns även ett uthus med flertal bodar och förråd, gäststuga och carport. Kommunalt vatten och eget avlopp. Luftvärmepump. Fiber finns installerat. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
Alirgatan 20 B, Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun

Alirgatan 20 B

Lägenhet
Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 109 kr/mån
7 857 kr/m²

Ljus och trivsam lägenhet med bra planlösning och inglasad balkong. Med centralt läge på Gärdet ligger denna trevliga bostadsrätt om 3 rum och kök på andra våningen. Bra planlösning med stor inglasad balkong med eftermiddagssol och skjutglaspartier. Förråd i källaren samt bra gemensam tvättstuga i grannfastigheten. Nya fönster i fastigheten under 2018. Här bor man med gångavstånd till centrum, bad/sporthall, skolor, förskolor och fina promenadstråk. Bra förbindelse via både buss och tåg via Bollnäs resecentrum. Välkomna till Alirgatan 20B!

Västansjö 3148, Hällbo, Bollnäs kommun

Västansjö 3148

Villa
Hällbo, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
890 000 kr
95 + 102 m²
5 rum
2 080 m² tomt

Välkomna till Västansjö 3148, i Västansjö, Kilafors, den fd lannthandel i byn. Numera bostadshus i 2 plan där nuvarande ägare har påbörjat ombyggnad och renovering av fastigheten med många möjligheter. Boendet erbjuder 5 rum och kök. Utbyggd rymlig hall och påbörjad inredning av kök på entréplan, ytterligare ett kök finns på övre plan. Uppvärmning med pellets. Fristående garage med förrådsdel och vedbod. Fastigheten ligger precis intill Västansjö skola. Fastigheten ligger ca 2 mil utanför Bollnäs. Välkomna på visning!

 • Balkong
Roren 2328, null, Bollnäs kommun
 • Imorgon

Roren 2328

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 500 000 kr
85 m²
3 rum
9 500 m² tomt

Med ett otroligt fint och högt läge ligger denna fastighet, Roren 2328. Här erbjuds man utsikt över landskapet och mot Ljusnans dalgång. Nybyggd 1-plansvilla om 3 rum och kök och ett gårdshus med gott om plats för familj och vänner. Den nybyggda villan är på ca 85 kvm och uppfördes 2018 med ljusa färgsättningar, alla bekvämligheter och bra driftkostnader genom från-luftvärmepump med tillsats från solceller. Gårdshuset är i 1½ plan, ca 78 kvm och erbjuder kök med matplats och 2 rum och möblerbart allrum, luft-luftvärmepump/ac finns installerad. Fastigheten har flera uteplatser, bastubyggnad och enklare pool. Fristående garage med förrådsdel. Bra verkstad med luft-luftvärmepump, och redskapsbodar. Ca 1/3 av tomten är inhägnad så man kan ha hund lös på tomten. Fiber finns. Varmt välkommen med din intresseanmälan till denna fina bostad!

 • Plus
Backa 2529, null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Backa 2529

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
650 000 kr
70 m²
3 rum
2 160 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ditt alldeles egna smultronställe- Backa 2529! Här kan man verkligen njuta av lugnet och naturen i ett insynsskyddat läge. Gångavstånd till badplats vid Ljusnan. Bostaden är på 70 kvm och erbjuder stort allrum med eldstad och öppen planlösning mot köket samt utgång till altan, 2 sovrum och ett duschrum. Altanen är inglasad och kan nyttjas från tidig vår till sen höst, här njuter man av en fin utsikt över åkrar och mot Ljusnans dalgång. På tomten finns även förråd/verkstads bod och redskapsbod. Fiber finns. Närhet till populära Orbaden och till Vallsta med förskola, skola, matbutik och bra tågförbindelse med x-tåget som går mot Gävle och Ljusdal. Gångavstånd till älven Ljusnan som är omtyckt både som bad och fiskeställe! Varmt välkommen till ett mysigt fritidshus!

 • Uteplats
Norrängevägen 47, Arbrå, Bollnäs kommun

Norrängevägen 47

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
375 000 kr
98 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Norränge, Arbrå och Norrängesvägen 47. Bostadshus i 1½ plan om 3 rum och kök, där renoveringsbehov finns. Äldre kök och ytskikt i fastigheten. Fastigheten säljs med friskrivning. Fastigheten har hörntomt i trevligt område. Vidbyggt förråd och jordkällare. Nära till skog, natur med fina bär och svampskogar även bra fiskevatten och promenadavstånd till badplats i älven Ljusnan. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Alftavägen 2C, Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 2C

Lägenhet
Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 150 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 189 kr/mån
18 548 kr/m²

Med ett bra läge på omtyckta Tågmästaren ligger denna nyrenoverade lägenhet på andra våningen. Ett välplanerat och smakfullt boende fördelat på 2 rum och kök och med balkong mot innergården med eftermiddagssol. Med utsikt från köksfönstret ligger odlingslotter och gemenskapsutrymmen med bland annat grillmöjligheter. Förråd, gemensam tvättstuga och gästrum finns i suterrängvåning. Låg månadsavgift. Promenadavstånd till matvaruhandel, blomsterhandel, sportanläggningar samt Bollnäs centrum med affärer och bra kommunikationer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Fallrisgatan 7, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Fallrisgatan 7

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 200 000 kr
123 + 79 m²
4 rum
721 m² tomt

Med ett centralt läge i Edsbyn ligger denna fastighet. Villan är om 1½ plan med delvis inred källarvåning och ger oss 3 - 4 rum och kök, idag med öppen planlösning med möjlighet till ytterligare ett sovrum om planlösningen återställs. Kök med rymlig matplats (tidigare ett sovrum), trivsam inglasad altan vid entrén. Dubbelgarage. Villan ligger med gång avstånd till affärer, restauranger och busskommunikation även närhet till förskola och skolor. Välkommen med intresseanmälan!

 • Uteplats
Röstbo 7662, null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Röstbo 7662

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
300 000 kr
50 m²
1 rum
1 591 m² tomt

Naturnära fritidshus med skogstomt och utsikt mot Tvåtjärnarna och på promenadavstånd till fiske vatten vid Ondtjärn. Timmarat fritidshus med storstuga, arbetskök och sovalkov. Trägolv och eldstäder. Fristående byggnad med gästrum, förråd och utedass. Denna byggnad har dåligt tak. Bär och svamp inpå knuten och fina promenadstråk i omgivningarna. El, vatten och avlopp finns ej till fastigheten. Varmt välkomna till ett naturskönt fritidshus!

Kottvägen 9, null, Bollnäs kommun

Kottvägen 9

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 250 000 kr
1 rum
1 073 m² tomt

Välkommen till detta charmiga åretruntboende med närhet till den vackra sjön Voxsjön! Belägen i en naturskön miljö med badmöjligheter alldeles inpå knuten, utgör denna nyligen ombyggda och renoverade fastighet en perfekt plats för både bofasta och fritidsboende. Bostaden är omsorgsfullt underhållen och i fint skick. Vid ankomst möts du av en välkomnande och möblerbar hall, som leder vidare in till det mysiga vardagsrummet. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Köket, som är utrustat med moderna bekvämligheter, helglasad altandörr som leder ut till trädgården, och mindre matplats, erbjuder en perfekt plats för gemensamma måltider med familj eller vänner. Duschrummet är smakfullt utformat och inkluderar tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. För att hålla temperaturen behaglig året om finns en effektiv luft-luftvärmepump installerad. På baksidan av fastigheten finner du en trevlig uteplats, där du kan njuta av utomhuslivet och lugnet i omgivningarna. Detta boende har förmånen av att ligga inom cykelavstånd till Bollnäs, vilket ger närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan återvända till din fridfulla oas vid Voxsjön. Omgivningarna är grönskande och inbjudande, med möjlighet till svampplockning och bärplockning i de omkringliggande skogarna. Badplatsen ligger endast ca 100 meter bort, vilket gör det enkelt att ta ett svalkande dopp under varma sommardagar. Vägen till fastigheten plogas under vintertid, vilket gör det smidigt att komma till och från även när snön faller. Oavsett om du väljer att bo permanent eller som fritidsboende, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att leva i harmoni med naturen och njuta av det bästa som åretruntlivet har att erbjuda. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Odengatan 12B, null, Bollnäs kommun

Odengatan 12B

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 800 000 kr
127 m²
5 rum
vån 2/4
4 423 kr/mån
22 047 kr/m²

I centrala Bollnäs, står denna byggnad som genomsyrar en känsla av gedigenhet och elegans med bostäder och affärslokaler. Här finner du en lägenhet som erbjuder ett unikt boende om 5 rum och kök, mitt i hjärtat av centrum, dessutom med låg månadsavgift. Denna bostad är en pärla i staden, en hörnlägenhet som stoltserar med fönster som öppnar upp åt tre väderstreck. Detta inte bara ramar in utsikten över stadens puls, utan fyller även varje rum med naturligt ljus. Vardagsrummet blir en samlingspunkt och en plats för avkoppling, med en öppen spis som bjuder in till mysiga stunder. Här möts tradition och modernitet i en fin balans, en atmosfär av både hemtrevnad och stil. Denna bostad erbjuder hög takhöjd som skapar en känsla av rymd och luftighet, medan den öppna planlösningen mellan matsal och vardagsrum bjuder in till umgänge och middagar. Tilltalande ljusa rum och inglasad balkong som sträcker sig ut från vardagsrummet. Här kan du njuta av kvällssol och samtidigt skyddas från vind och väder. Det blir en plats där du kan avnjuta dina favoritböcker, sippa på en kopp te eller bara koppla av i lugn och ro. Sammanfattningsvis bjuder denna lägenhet på en unik möjlighet att uppleva centrala Bollnäs på ett sätt som få andra får chansen till. Med dess gedigna charm, öppna spis, fönsterbrädor i sten, vackra parkettgolv och inglasade balkong blir detta ett hem där du kan skapa minnen och upplevelser. Välkommen till ett boende där tradition möter modernitet. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning av bostaden!

 • Balkong
Hambogatan 21, Kilafors, Bollnäs kommun

Hambogatan 21

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
775 000 kr
90 + 60 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Med ett centralt läge i Kilafors ligger denna 1½ plans villa med källarvåning. Bostaden erbjuder 4 rum och kök samt bra förvarings möjlighet i källarplan. Baksidan är insynsskyddad och trädgården ger plats för odling och lekytor. Bekväm uppvärmning genom fjärrvärme. Ett visst renoveringsbehov finns. Gångavstånd till matbutiker, skola, förskola samt buss och tågförbindelse. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Storsvedvägen 21, null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storsvedvägen 21

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
147 + 80 m²
5 rum
1 511 m² tomt

Välkomna till Storsvedsvägen 21! En välplanerad 1½-plansvilla med källarvåning. Villan består av 5 rum och kök samt bra utrymmen i källarvåningen med gillestuga och hobbyrum/snickarrum. Vidbyggt stort garage med port öppnare. Fastigheten har ett bra läge i Lottefors med närhet till skola och förskola och naturen inpå knuten. Välkommen på visning!

Rönnvägen 26, Alfta, Ovanåkers kommun

Rönnvägen 26

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
895 000 kr
123 + 158 m²
5 rum
910 m² tomt

1-plansvilla med delvis inredd källarvåning, fastigheten ligger på trivsamma området Kvarnbackarna i Alfta. Bostaden erbjuder en bra planlösning om 5 rum och kök varav fyra sovrum. Källarvåningen har ytterligare rum, gillestuga och bra förvaring i förråd och tvättstuga. Uppvärmning genom bergvärme. Uteplats på baksidan i härligt söderläge. Vidbyggt garage. Fiber finns till fastigheten. Barnvänligt och fint område med närhet till badplats, Forsparken med tennishall, ishall och fotbollsplan samt närhet till centrum med skola, förskola, affär och kommunikation. Varmt välkomna med en intresseanmälan!

Storgatan 53, Arbrå, Bollnäs kommun

Storgatan 53

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
750 000 kr
144 m²
6 rum
576 m² tomt

Varmt välkomna till kakelugnshuset på Storgatan 53, Arbrå! Ett välplanerat och charmigt 20-talshus med gott om välbevarade originaldetaljer såsom rejäl takhöjd, kakelugnar, spegeldörrar och trägolv. Huset ligger med ett centralt läge i Arbrå med gångavstånd till alla bekvämligheter, förskola och grundskola. Här erbjuds 144 välplanerade kvadratmeter som disponeras över 1½ plan och 6 rum och kök. Entréplan erbjuder rymligt kök, vardagsrum och 2 sovrum med eldstäder i vardera rum. Övre plan har bl a ytterligare 3 fina sovrum med kakelugn i vardera rum. Ett av rummen har en liten kokvrå. På båda våningsplanen finns duschrum och badrum. Nytt yttertak 2018. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Södra Bäckvägen 6B, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Södra Bäckvägen 6B

Lägenhet
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
450 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 841 kr/mån
11 842 kr/m²

Välkommen till Södra Bäckvägen 6B- En lägenhet fördelat på 1 rum med kök och en härlig inglasad balkong med vidare utgång direkt till gräsmatta på innergården. Köket har plats för köksbord och rummet har utrymme för både säng och soffa. Duschrum med kakel, klinker och golvvärme. Balkongen är stor och rymlig vilket ger dig ett extra rum under vår, sommar och höst. Extra förvaring via förråd i samma byggnad. Gemensam tvättstuga i grannfastigheten. Innergården har grillplats med pergola och härliga gräsytor att njuta av. Närhet till alla bekvämligheter med matvaruhandel, busskommunikationer, förskolor, skola, idrottshall samt fina promenadstråk.

Hänsjövägen 9, Granberg, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hänsjövägen 9

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 850 000 kr
155 m²
6 rum
898 m² tomt

Varmt välkommen till Hänsjövägen 9! Här presenteras ett välplanerat hus med gott om sociala ytor interiört samt två stora altaner i olika väderstreck samt hela fyra sovrum vilket ger dig ett perfekt boende på Granberg. Under 2016 byttes alla fönster ut till SP 3-glas fönster och under 2017 byttes även ytterdörr och altandörr. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fiber är installerat. Ett genomgående ljust och trivsamt hus med gott om plats för familj och vänner. Varmbonat garage på betongplatta med förråd intill. Granberg erbjuder förskolor och skola upp till årskurs 6 samt närbutik med gångavstånd. Bra bussförbindelse samt cykelavstånd in till Bollnäs centrum. Även närhet till skog och mark med fina naturområden och motionsslinga. Verkligen ett hem att trivas i- välkommen på visning!

Visar alla 19