Fastighetsbyrån Bollnäs

Fastighetsbyrån Bollnäs

Mäklare

Hertsjö 6819A & B, null, Bollnäs kommun

Hertsjö 6819A & B

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

795 000 kr

450 m²

5 710 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet som tidigare varit en byskola belägen i Hertsjö. Den före detta skolan erbjuder högt i tak, flera eldstäder och en charmig atmosfär. Detta är en unik möjlighet att skapa dina egna lägenheter eller förvandla denna byggnad till ditt drömhem. Med en lantlig belägenhet och massor av ursprungliga detaljer, skulle detta vara ett utmärkt hus för dem som söker ett unikt och personligt boende. Möjligheten att skapa ett hem med historia och karaktär är oändlig. Boka en visning idag och tänk dig hur du kan göra denna byggnad till ditt drömhem!

 • Uteplats
Bäckstigen 3, null, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 3

Lägenhet
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

375 000 kr

65 m²

2 rum

3 598 kr/mån

5 769 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på bottenvåningen erbjuder ett perfekt läge i hjärtat av Edsbyn. Med två rymliga rum och ett centralt läge har du allt du behöver för en bekväm livsstil. Lägenheten är också prisvärd med en låg avgift. Du kommer att älska att bo här med närhet till alla Edsbyns bekvämligheter och det enkla livet på bottenvåningen. En perfekt lägenhet för att sätta din egna unika touch. Missa inte chansen att bli den nya ägaren av denna fantastiska lägenhet!

 • Balkong
Läroverksgatan 46A, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 46A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

235 000 kr

39 m²

1 rum

2 991 kr/mån

6 026 kr/m²

En mysig lägenhet på andra våningen med en välplanerad planlösning och balkong med plats för liten möbelgrupp. Bostaden är belägen på Gärdet vilket ger dig promenadavstånd till alla bekvämligheter som centrum, matvaruhandel, sportanläggningar, centrum och fina promenadstråk. Rummet ger plats för soffgrupp samt en alkovdel som ger perfekt utrymme för säng, härifrån når man även balkongen som ligger mot den grönskade innergården. Kök med god förvaring via köksinredningen samt plats för köksbord vid fönstret. . Duschrum med kakel och klinker. Förvaring finns i lägenheten via garderober och även extra utrymme i källaren med förråd samt matkällare. I grannfastigheten finns gemensam och fräsch tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Alftavägen 4B, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 4B

Lägenhet
Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 425 000 kr

82 m²

3 rum

3 559 kr/mån

17 378 kr/m²

Den här nyrenoverade lägenheten på bottenplan i den populära föreningen Brf Tågmästaren är en riktig pärla! Med tre rymliga rum och två praktiska toaletter, erbjuder den allt du behöver för en bekväm livsstil. Lägenheten är också prisvärd med en låg avgift och möjlighet att dela av lägenheten till ett uthyrningsrum, då det finns två ytterdörrar. Platsen är också perfekt med gångavstånd till centrum, det gör det enkelt att njuta av allt som Bollnäs har att erbjuda. Nya moderna bekvämligheter gör detta till ett drömhem. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till den här unika lägenheten!

Sportstigen 5, null, Bollnäs kommun

Sportstigen 5

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 475 000 kr

111 m²

4 rum

1 083 m² tomt

Varmt välkommen till detta hemtrevliga 1-planshus på Sportstigen 5! Här finner du ett smart planerat hem belägen i lugnt och familjevänligt område. Dubbelgarage med varmbonat rum.

Alftavägen 10B, null, Bollnäs kommun

Alftavägen 10B

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 250 000 kr

82 m²

3 rum

3 559 kr/mån

15 244 kr/m²

Ljus och trivsam bostadsrättslägenhet på första våningen, boendet är välplanerat om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök med rymlig matplats. Inglasad balkong som vetter mot grönområde med eftermiddags sol. Området erbjuder fina gemensamma uteplatser och möjlighet till enklare odling. Gångavstånd till Bollnäs centrum med bra kommunikationer, matvaruaffär samt sportanläggningar. Välkommen med anmälan till visning!

 • Balkong
Storgatan 18A, null, Bollnäs kommun

Storgatan 18A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

375 000 kr

58 m²

2 rum

3 248 kr/mån

6 466 kr/m²

Med centralt läge i Arbrå ligger denna fina totalrenoverade bostadsrätt om 2 rum och kök på 1:a våningen! Bostadsrätten är välplanerad på sina 58 kvm. Här har vi ett hem att trivas i med fina gedigna golv och ljusa väggar samt ett nyrenoverat kök i lantlig stil. Gemensamt inglasat uterum finns att tillgå bl a. Bostadsrätten ligger med gångavstånd till affär, hälsocentral, apotek, bibliotek, sporthall och bra kommunikationer via buss och tåg.

Innantjära 1237, Kilafors, Bollnäs kommun

Innantjära 1237

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

890 000 kr

96 m²

3 rum

3,6 ha tomt

Varmt välkommen till detta hus på Innantjära 1237! Här finner du ett hus med stor potential med en del rustning kvar att slutföra för den nya ägaren. Huset ligger vackert med åkrar runtom och ca 3,5 ha mark. Uthusbyggnad och friggebod.

Trädgårdsvägen 2, Arbrå, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsvägen 2

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 275 000 kr

148 m²

6 rum

1 412 m² tomt

Välskött 1½-plans hus i Hälsingegårdsstil med fina plankgolv och kök med vedspis strax utanför centrala Arbrå. Huset inrymmer 6 rum och kök fördelat på 148 kvm. Huset har en välskött trädgård med hörnläge med stora fria ytor. Generös byggnad med dubbelgarage, förråd, vedbod samt vidbyggt inglasat uterum. Bekväm värme via bergvärme samt vedspis i köket. Huset ligger med gångavstånd till affär, skola och bra kommunikationer via buss och X-tåget. Fiber finns vid tomtgräns.

Läroverksgatan 44B, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44B

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

395 000 kr

70 m²

3 rum

4 617 kr/mån

5 643 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet på Läroverksgatan, vilken är belägen högst upp i huset. Här disponerar du en yta med effektivt utnyttjade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp via stora fönster. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp, vilket ger ett härligt socialt rum. Två sovrum, varav det ena har utgång till balkong i söderläge. I den inre reparationsfonden finns hela 26 900 kronor! I källaren finns 2 förråd samt fräsch gemensam tvättstuga. Här bor du med gångavstånd till centrum, matvaruaffär, sportanläggningar, skolor, förskolor och fina promenadstråk. Bra förbindelse via både buss och tåg från Bollnäs resecentrum strax intill.

 • Balkong
Långgatan 19A, null, Bollnäs kommun

Långgatan 19A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

845 000 kr

42 m²

1 rum

1 549 kr/mån

20 119 kr/m²

Lägenhet mitt i Bollnäs centrum med låg avgift! Högst upp i huset finner vi denna mysiga lägenhet på 1 rok med rymlig balkong. I direkt anslutning till porten finns gågatan med affärer, restauranger och fik. På promenadavstånd finns även buss/ tågstation med bra förbindelser både norr och söderut. I trappuppgången finns även en stolshiss. I källarplan finns förråd samt gemensam fräsch tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hanebo kyrkväg 3, null, Bollnäs kommun

Hanebo kyrkväg 3

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 075 000 kr

90 m²

4 rum

1,2 ha tomt

Detta hemtrevliga och inbjudande 1-planshus står på en stor tomt om 11685 kvadratmeter.

Runvägen 1A, Ren, Bollnäs kommun

Runvägen 1A

Lägenhet
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

380 000 kr

33 m²

1 rum

2 652 kr/mån

11 515 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en nyrenoverad och mysig lägenhet om ett rum och arbetskök, som är belägen högst upp i huset. Här har man ett rymligt rum som med en smart möblering ger plats med säng, soffa och matplats. Ny inglasad balkong som vetter mot innergården. Nyrenoverat och funktionellt arbetskök. Helkaklat badrum med duschhörna. Gemensam uteplats/grillplats finns på innergården. Bra cykelvägar in till centrum samt gångavstånd till bussförbindelse. Varmt välkommen med anmälan till visning!

 • Balkong
Apoteksgatan 8B, null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Apoteksgatan 8B

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

495 000 kr

36 m²

1 rum

1 951 kr/mån

13 750 kr/m²

Perfekt första bostad, här har du allt du kan tänkas behöva på gångavstånd. Med centralt läge i Bollnäs och på första våningen ligger denna bostadsrättslägenhet om ett rum och kök fördelat på ca 30 kvm. Bostadsrätten är i delvis renoverad. Här har man närhet till affärer, restauranger och bra kommunikationer via buss och tåg. Välkommen med anmälan till visning!

Edstuga 4272, Edstuga, Bollnäs kommun

Edstuga 4272

Villa
Edstuga, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 750 000 kr

115 m²

4 rum

7 404 m² tomt

Välkommen till Edstuga 4272, en lantlig och rymlig villa med fritt läge! Belägen i trivsamma Edstuga med lugnet inpå knuten och enbart 7 minuters bilfärd in till centrala Bollnäs. Tomten på 3145 kvm säljs tillsammans med den intilliggande tomten Edstuga 6:25 om 4259 kvm. Vilket ger möjlighet till mindre djurhållning vid köp av denna fastighet för den som önskar. Bra extra utrymmen med uthus som tidigare används för hundkennel med 4-5 boxar och 5 hundgårdar. Garage med gott om förrådsutrymmen.

 • Uteplats
Polacksgatan 17A, null, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

265 000 kr

33 m²

1 rum

2 175 kr/mån

8 030 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en av Gärdets trevligaste enrumslägenhet med kokvrå. En etta med kokvrå om 33kvm med en planlösning som utnyttjar ytorna maximalt. Ett trevligt och högt läge på tredje våningen med en stor inglasad balkong. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Genomgående ljusa färger, fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hagvägen 13, null, Bollnäs kommun

Hagvägen 13

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 895 000 kr

103 m²

5 rum

1 285 m² tomt

Trevligt 1½-plans hus med stor inglasad altan samt vidbyggt garage. Huset har bra läge på områdets yttervarv där baksidan gränsar mot allmänning/lekpark. Här har man renoverat både kök och duschrum. Ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till förskola och skola.

Gamla Östanåvägen 28, null, Ovanåkers kommun

Gamla Östanåvägen 28

Villa
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 495 000 kr

140 m²

6 rum

640 m² tomt

Charmigt sekelskifteshus på lättskött tomt där baksidan gränsar mot åkermark och mindre skogsparti. Lantligt renoverat kök med vedspis samt matrum med trägolv och vacker kakelugn. Huset inrymmer 6 rum och kök samt stor solterrass. Nybyggt friliggande garage på ca 30 kvm. Fiber. Kommunalt V/A. Närhet till busshållplats med bra kommunikationer via buss 100 samt skolbuss som stannar på byvägen.

Mållångsbo 617, null, Ovanåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mållångsbo 617

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

2 595 000 kr

70 m²

5 rum

3 510 m² tomt

Hus med permanentstandard intill den populära sjön Mållången. Här kan man verkligen njuta av lugnet och naturen i helt insynsskyddat läge. Ett högt och fint läge ger utsikt över sjön och en kort promenad leder fram till fantastiskt sandstrand. Fiber är installerat. Stor tomt på hela 3510 kvm, stora delar av tomten är skogstomt vilket gör den lättskött. Nyplanterat häck vid uppfarten. Huset byggdes 1994 är en gedigen timmerbyggnad med bra planlösning och inglasad altan. Uthusbyggnad med inrett gästrum samt snickarbod. Vedbod. Jordkällare. Servitut för båtuppläggningsplats finns nere vid sjön. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Renskullen 50, Ren, Bollnäs kommun

Renskullen 50

Radhus
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

795 000 kr

127 m²

4 rum

7 030 kr/mån

6 260 kr/m²

Hemtrevligt radhus med suterrängvåning på populära bostadsrättsområdet Renskullen i Bollnäs. Trevliga uteplatser på både fram- & baksida av huset. Generösa sällskapsytor, stor välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Upp till tre sovrum samt ett större rum bak i suterrängdelen. Egen tvättstuga och toalett/duschrum på bägge plan. Mindre lättskött trädgård mot skogsparti på baksidan av huset. Välkommen på visning!

Parten Hov 4:18, null, Bollnäs kommun

Parten Hov 4:18

Tomt
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

295 000 kr

760 m² tomt

Välkomna till vackra Hälsingland och Parten/Vallsta! Här har ni möjlighet att förvärva 5 tomter med lantligt läge till en storlek från 458 kvm - 1 580 kvm där förhandsbesked för bygglov finns för 4 st fritidshus och 1 boningshus. Kommunalt vatten, el samt fiber finns vid tomtgräns. Plan för avlopp finns. Här har ni närhet till vacker natur med promenadavstånd på 2 km till badplats vid Orbaden, Hälsingeleden, tågstation samt endast 20 min bilfärd till Järvsö för både skidåkning samt cykel beroende på årstid.

Borgenvägen 20, null, Ovanåkers kommun

Borgenvägen 20

Villa
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 500 000 kr

150 m²

1 739 m² tomt

Ett stort hus med bra planlösning och hela 5 sovrum med ett perfekt och lugnt läge på Borgen med fin utsikt mot Gårdtjärnsberget. Stora delar av entréplanet är helt ny renoverat med nya väggar, golv tak, el samt helt nytt stort kök, vardagsrum och sovrum. Helt ny platsbyggd trapp till övre plan. Övre plan har man chans att sätta sin egna prägel med golv och tapeter- väggarna är gipsade och klara. Fiber är installerat. Nya 3-glas fönster i nästa hela huset. I huset finns ett stort och rymligt garage och på tomten finns även ett fristående förråd samt altan på framsidan av huset. Gott om plats för bilar på gårdsplanen och bra gräsmatta för lek och aktiviteter.

 • Balkong
 • Uteplats
Templarvägen 8, Ren, Bollnäs kommun

Templarvägen 8

Villa
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

2 300 000 kr

79 m²

3 rum

1 048 m² tomt

En välhållen och renoverad villa med bra läge på Per-Ols området på Ren. Huset har en öppen och trivsam planlösning med genomgående ljusa färger och bra sociala ytor i både kök, vardagsrum och det stora trädäcket. Stora delar av källarplanet har renoverats under 2021 då garage togs bort och två mysiga rum inredes och passar perfekt som gästrum, sovrum eller kontor. Fasaden har målats 2020. Fiber är installerat. Stort dubbelgarage som uppfördes 2019 på hela 63 kvm. Garaget har betongplatta, fjärrstyrda portar samt indraget vatten, avlopp och fjärrvärme. Stor grusplan med bra plats för fordon. Huset ligger med perfekt läge på Ren med närhet till förskolor, skola, matvaruhandel samt fina promenadstråk och bra bussförbindelser. Varmt välkommen på visning av Templarvägen 8!

 • Uteplats
Rävabergsvägen 48, null, Ovanåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rävabergsvägen 48

Villa
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 300 000 kr

111 m²

5 rum

1 630 m² tomt

Med lantligt läge men ändå med närhet till centrala delarna av Edsbyn ligger Rävabergsvägen 48 längs med en återvändsgata där baksidan gränsar mot allmänning. Huset inrymmer 5 rum och arbetskök med stort dubbelgarge samt bekväm värme via jordvärme.

Hullsta 6173, null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hullsta 6173

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

475 000 kr

88 m²

4 rum

1 135 m² tomt

På trevliga Hullsta finner man detta tidlösa hus. Bostadens insynsskyddade läge gör att du kan koppla av och inte oroa dig för att grannar eller förbipasserande ska titta in. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha.

Röstebo 2163, null, Bollnäs kommun

Röstebo 2163

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

3 695 000 kr

180 m²

5 rum

3,4 ha tomt

Strax utanför Bollnäs ligger Gården Rödins med adess Röstebo 2163, en fin hästgård längs en mindre byväg inbäddad i grönska. Här möts man av ett sekelskifteshus från 1911 som erbjuder stora samvaroutrymmen; Sal/matrum med kakelugn samt ett riktigt bondkök med vedspis och köksö i modern tappning. Huset har fått ett nytt duschrum, yttertak, uteplats i anslutning till entrèn samt bekväm uppvärmning via jordvärme. Fiber ä r installerat. . På fastigheten finns två större ekonomibyggnader, varav ett med stalldel om två boxar. Gården är stor och omfattar 3,4 ha med bl a vinterhage, beteshagar och ridbana. Kommunalt vatten/enskilt avlopp. Varmt välkommen på visning!

Sveden Rävgårdsvägen 4720, null, Bollnäs kommun

Sveden Rävgårdsvägen 4720

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 300 000 kr

103 m²

4 rum

6 229 m² tomt

Välplanerad hus i 1-plan med delvis inredd källare längs med återvändsgata. Huset ligger lantligt med insynsskyddad baksida med stora fria gräsytor och utsikt mot Hårgaberget. Nyrenoverad gillestuga med massivt trägolv samt murad öppen spis med insats. Vidbyggt garage samt carport. Vattenburen värme/pellets. Eget V/A. Fiber

Hänsjövägen 9, Granberg, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hänsjövägen 9

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 850 000 kr

155 m²

6 rum

898 m² tomt

Varmt välkommen till Hänsjövägen 9! Här presenteras ett välplanerat hus med gott om sociala ytor interiört samt två stora altaner i olika väderstreck samt hela fyra sovrum vilket ger dig ett perfekt boende på Granberg. Under 2016 byttes alla fönster ut till SP 3-glas fönster och under 2017 byttes även ytterdörr och altandörr. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fiber är installerat. Ett genomgående ljust och trivsamt hus med gott om plats för familj och vänner. Varmbonat garage på betongplatta med förråd intill. Granberg erbjuder förskolor och skola upp till årskurs 6 samt närbutik med gångavstånd. Bra bussförbindelse samt cykelavstånd in till Bollnäs centrum. Även närhet till skog och mark med fina naturområden och motionsslinga. Verkligen ett hem att trivas i- välkommen på visning!

Brunnmyragränd 3, null, Bollnäs kommun

Brunnmyragränd 3

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

4 150 000 kr

201 m²

7 rum

7 388 m² tomt

I utkanten av Bollnäs är Brunnmyragränd 3 belägen- ett väl omhändertagen villa med gott om rum med stora sociala ytor. Under 2021/2022 har en stor garagebyggnad uppförts med plats för hela 5 bilar, både genom garage och carportsdel. Vatten och avlopp är indraget till garaget. Stort rum på övreplan med toalett- perfekt för ungdomsrum eller för den egna verksamheten. Stort inglasat uterum om 20 kvm med solterrass i anslutning till entrén. Här möts man av ett charmigt och varmt hem inrett i jordnära och sobra kulörer. Tomt med högt och soligt läge. Bekväm värme via bergvärme. Fiber är installerat! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 39 A, null, Bollnäs kommun

Storgatan 39 A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

350 000 kr

81 m²

3 rum

4 524 kr/mån

4 321 kr/m²

Trevlig och fin bostadsrätt om 3 rum och kök, lägenheten ligger på tredje våningen och har balkong. Hörnläget ger ljusinsläpp från tre väderstreck vilket ger en mysig atmosfär till bostaden. I månadsavgiften ingår fiber. Tillhörande tre förråd- ett stort vindsförråd och två mindre i källaren. Gångavstånd till affär, simhall, hälsocentral, apotek och bra kommunikationer via buss och X-tåg. Varmt välkommen på visning!

Strömbrogatan 6, Edsbyn, Ovanåkers kommun
 • Budgivning pågår

Strömbrogatan 6

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 495 000 kr

121 m²

4 rum

925 m² tomt

Välkommen till Strömsbrogatan 6! Med ett högt och centralt läge i Edsbyn hittar ni denna charmiga delvis suterrängvilla. Stort garage och vidare ingång till källare och gillestuga. Relax-del med dusch och bastu i källarplan. Stora och sociala ytor som bjuder in till gemenskap samt mycket utrymme till förvaring. Gångavstånd in till centrum med affärer, skolor, förskolor och kommunikationer.

Arborénsgatan 10, null, Bollnäs kommun

Arborénsgatan 10

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 695 000 kr

148 m²

4 rum

842 m² tomt

1½-plans hus längs med återvändsgata med centralt läge med närhet till det mesta. Huset inrymmer 2 kök, ett på vardera plan vilket gör det möjligt till att hyra ut alt bo i hela huset själv. Nytt yttertak 2022 samt nya 3-glas fönster 2018. Här har man en fin uppvuxen trädgård med högt soligt läge. Gångavstånd till affär, skola, gym, padelhall och centrum med affärer och bra kommunikationer via buss och tåg. Bekväm värme via fjärrvärme samt solpanel. Fiber.

Gammelvägen 4B, Granberg, Bollnäs kommun
Gammelvägen 4B, Granberg, Bollnäs kommun, bild 2
Gammelvägen 4B, Granberg, Bollnäs kommun, bild 3

Gammelvägen 4B

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

2 450 000 kr

212 m²

5 rum

2 353 m² tomt

Välkommen till Gammelvägen 4B- ett stort och charmigt hus på rymlig tomt och skogen inpå knuten. En pampig villa med vackra detaljer bevarade såsom spegeldörrar och yttertaket i svängt takfall. 5 rum och kök varav 3-4 sovrum, samtliga med rymlig känsla då det är högt i tak. Villan har en balkong som erbjuder sol från morgon till tidig eftermiddag. Huset är på hela 212 kvm plus 147 kvm i biarea vilket ger ett rymligt och ljust huset med plats för både stor familj och släkt och vänner Fiber finns indraget. Mysig tomt med gräsmatta och syrener, samt närhet till promenad eller springtur vid granbergsslingan. Varmt välkommen till Granberg- ett omtyckt område med närhet till det mesta!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Norra Bäckvägen 42, Ren, Bollnäs kommun

Norra Bäckvägen 42

Villa
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

2 450 000 kr

135 m²

5 rum

1 006 m² tomt

Välkommen till Norra Bäckvägen 42! På trivsamma området Ren i centrala Bollnäs hittar ni denna vackra familjevilla. Huset uppfördes 1959 och är fördelat på 5 rum och kök med delvis inredd källarvåning. Ett välplanerat och trevligt hem med många sociala ytor. Trivsam tomt med två altaner under tak med plats för soffor och matsalsgrupp. Här har man nära till förskola och skola, samt gång- och cykelavstånd in till centrum. Närhet till badplats samt allmänning med fotbollsplan och lekplats.

Hedhamregatan 4 A, null, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 4 A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

750 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 144 kr/mån

10 490 kr/m²

Fin hörnlägenhet om 3 rum och kök på första våningen. Här erbjuds ett ljust och rymligt boende på hela 71,5 kvm med balkong där solen kan avnjutas från tidig morgon till sen kväll. Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambyte 200372004. Gemensam tvättstuga i källarplan samt bra förrådsutrymme. Här har man gångavstånd till både affär, skola, sporthall och bra kommunikationer. Fiber finns.

 • Plus
Vallsänge 6430, null, Bollnäs kommun

Vallsänge 6430

Fritidshus
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

750 000 kr

35 m²

2 rum

498 m² tomt

Trivsamt fritidshus med året runt standard och ett läge med ca 100 meter till sjön Bergviken där båtplats och badmöjligheter finns. Boendet erbjuder en mindre boyta om 35 kvm fördelat på storstuga med kök/allrum med vidare utgång till fin altan, sovrum samt duschrum. Dessutom har denna fastighet ett inrett sovloft med ytterligare plats för umgänge, sovplatser och utgång till balkong. Fristående gäststuga och bastubyggnad. Promenadavstånd till sjön med servitut på båtplats. Sjön Bergviken ger även bad och fiskemöjligheter. Naturen vid husknuten och 10 minuter till golfbana. Bussförbindelse till Stockholm/ Sveg.

Hallen 2877, Kilafors, Bollnäs kommun

Hallen 2877

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 275 000 kr

180 m²

5 rum

885 m² tomt

I trevliga Hallen finner man detta luftiga hus. Ett hem med en genuint inbjudande känsla som man bara vill flytta in i när man besöker det. Här kan du bo och trivas länge. Närhet till mysig badplats vid Kvarn.

Sjörgrå 2708, null, Bollnäs kommun

Sjörgrå 2708

Fritidshus
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 695 000 kr

63 m²

3 rum

1 217 m² tomt

Mycket trivsamt fritidshus i timmer med ett naturnära läge i vackra Sjörgrå! Högt beläget efter lugn återvändsgata med hörntomt och utsikt över Växsjön. Fastigheten kan nyttjats året om då både bostadshus och gäststuga är vinterbonade. Samfällighet för vatten, avlopp, bad-och båtplats. Här ingår även de två intilliggande tomterna vid köp av denna fastighet med möjlighet för byggnation.

Villagatan 5, Bollnäs, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 5

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 690 000 kr

163 m²

5 rum

651 m² tomt

På trevliga Villagatan med centralt läge och vid mysiga Ohnbacken, finner man detta charmiga hus med härliga umgängesytor. Huset känns väldigt luftigt, vilket skapar goda förutsättningar att trivas och må bra. Är du på jakt efter ett mysigt hem med härlig ytor och centralt läge kan det här vara bostaden för dig. Här har man närheten till resecentrum med bra kommunikationer och vackra Långnäs med fina promenadstråk.

 • Balkong
 • Uteplats
Gärdesgatan 14A , null, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gärdesgatan 14A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

235 000 kr

38 m²

1 rum

2 571 kr/mån

6 184 kr/m²

Med centralt läge på Gärdet ligger Gärdesgatan 14B, en trivsam och ljus bostadsrätt om 1 rum och rymligt kök. Lägenheten ligger på våning 2 av 3 med balkong med fm/em sol. Bostadsrätten har ett fräscht helkaklat duschrum med golvvärme. Här har man närhet till skola, sporthall, gym, affärer och centrum med bra kommunikationer via buss och tåg.

Polacksgatan 19A, Gärdet, Bollnäs kommun
Polacksgatan 19A, Gärdet, Bollnäs kommun, bild 2
Polacksgatan 19A, Gärdet, Bollnäs kommun, bild 3

Polacksgatan 19A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

450 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 361 kr/mån

7 692 kr/m²

Välkommen till Polacksgatan 19A, här finns en lägenheten fördelat på 2 rok i bra planlösning samt en rymlig inglasad balkong mot innergården. Härifrån har man gångavstånd till både centrum, matvaruhandel, sportanläggningar och fina promenadstråk. Möjlighet till snabbt tillträde! Föreningen är trivsam och i grannfastigheten finns en fräsch gemensam tvättstuga. Extra förråd finns i källarplanet. Välkommen på visning!

 • Premium
Söräng Staterna 5085, null, Bollnäs kommun
Söräng Staterna 5085, null, Bollnäs kommun, bild 2
Söräng Staterna 5085, null, Bollnäs kommun, bild 3

Söräng Staterna 5085

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

5 395 000 kr

162 m²

6 rum

2,7 ha tomt

Här har vi nöjet att presentera ett riktigt drömhus som renoverats i New England anda, beläget vid vackra älven Voxnan med egen udde. Huset har stora sällskapsutrymmen med generöst ljusinsläpp, arbetskök med halvö, fyra sovrum och härlig solterrass med pool. Gästhus med kök, rum och duschrum, dubbelgarage samt fd smedja med stora möjligheter. Fiber. Här har man gångavstånd till förskola, skola, badplats och bra busskommunikationer.

 • Premium
Polacksgatan 17A, Gärdet, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

450 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 361 kr/mån

7 692 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa på andra våningen. Lägenheten är fördelad på 58,5 kvm i en planlösning på 2 rok samt kök. En trivsam planlösning med plats för matbord i både kök och soffgrupp ger ett trivsamt boende med stor inglasad balkong att njuta i under dom varmare årstiderna. Varmt välkomna till ett lättsamt boende med gångavstånd till centrum!

Kyrkbybacken 11, Kilafors, Bollnäs kommun

Kyrkbybacken 11

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

750 000 kr

76 m²

2 rum

1 481 m² tomt

Hemtrevligt, inbjudande och ljust hus beläget på trivsamma och fridfulla Kyrkbybacken. Här bor du naturnära och lugnt med busshållplats och fina skogspartier i närområdet. Affärer finns en cykeltur bort. Dessutom har du Sjön Bergviken en kort bilresa från bostaden. Välkommen på visning!

Brattbacken 15, Ren, Bollnäs kommun

Brattbacken 15

Villa
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 890 000 kr

107 m²

5 rum

881 m² tomt

Varmt välkommen till Brattbacken 15- en villa högt belägen på Ren efter omtyckt mysig villagata. Huset har fin härlig utsikt mot sjön Varpen. Interiört är planlösningen välplanerad med stora bra sällskapsytor på entréplan med stort kök, matrum och vardagsrum samt inglasad altan. Det övre planet erbjuder tre sovrum vilket ger en perfekt boende för barnfamiljen. Under senare år har stora bra renoveringar utförts såsom installation av bergvärme, nytt yttertak samt nya 3-glas fönster. Duschrummet på övre plan har renoverats med kakel och klinker under 2021. Fiber finns installerat. På tomten finns även ett gårdshus som inrymmer 1 rok, med högt i tak. Kan användas som gästrum under dom varmare årstiderna eller sommarbostad- perfekt tillfälle att inreda som extra bostad för uthyrning eller egen verksamhet hemma på gården. Ett mysigt läge på Ren med stor trädgårdstomt med närhet till skola, förskolor, matvaruhandel samt cykelavstånd till Bollnäs centrum. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 45