Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Sundberg

Hanna Sundberg

Om mig

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill köpa hus/bostadsrätt i Bollnäs eller Ovanåkers kommun. En lyckad bostadsaffär kräver en påläst, ambitiös och tillgänglig mäklare. Som expert på Bollnäs/Ovanåker vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär! Oavsett när i tiden du planerar att sälja är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alftavägen 6A, Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 6A

Lägenhet
Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 604 kr/mån
11 806 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna rymliga lägenhet om 3 rum och kök med en stor och trivsam inglasad balkong. Belägen på våning 3/3 i den skötsamma föreningen Brf Tågmästaren. Här erbjuds du ett rymligt boende med stor potential. Här har du både cykel- och gångavstånd till centrum, mataffärer, skolor och kommunikationer. Föreningen har bra gemensamhetsutrymmen och trevliga gemensamma uteplatser på innergården. Välkommen på visning!

Mödänge 5545, Sörbo, Freluga, Edstuga, Bollnäs kommun

Mödänge 5545

Villa
Sörbo, Freluga, Edstuga, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
680 000 kr
62 m²
3 rum
1 988 m² tomt

Med ett högt och trevligt läge och med naturen som närmsta granne finner ni detta fritidshus. Här bor man ogenerat men med cykel- gångavstånd till både buss och badplats. Här finns det gott om plats för familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Fördelat på två rum samt ett stort kök, inklusive ett extra varmbonat rum i uthuset. Stort tomt om 1988 kvadratmeter som ger möjlighet till både trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Närområdet bjuder på vackra promenadstråk, fantastiska vyer och en genuin atmosfär som bara landsbygden kan erbjuda. Här kan du verkligen njuta av lugnet. Med stor potential och en idyllisk omgivning är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömfritidhus. Välkommen till ett ogenerat läge i trevliga Mödänge!

Voxbo 111, Voxnabruk, Ovanåkers kommun

Voxbo 111

Villa
Voxnabruk, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
425 000 kr
35 + 49 m²
2 rum
1 511 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Voxbo 111! Belägen i natursköna Voxnabruk finner ni detta fina fritidshus med ett högt och trevligt läge med utsikt över tjärn. Huset är fördelat på två rum och kök med källarvåning,. Mysig vedspis i kök och kamin i vardagsrum. Fiber finns installerat!

Sporthallsvägen 5A, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Sporthallsvägen 5A

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
450 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 820 kr/mån
6 429 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet i Edsbyn! På första våningen finner ni denna lägenhet om 3 rum och kök. Här erbjuds ett välplanerat boende med gott om utrymme för en bekväm livsstil. Här kan du enkelt skapa ditt egna unika hem, i en lugn och central miljö. Upptäck fördelarna med att bo nära alla bekvämligheter som Edsbyn har att erbjuda. Välkommen på en visning!

  • Balkong
Kasernvägen 33, Alfta, Ovanåkers kommun

Kasernvägen 33

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 390 000 kr
111 + 5 m²
5 rum
1 142 m² tomt

Detta hus i trevliga Runemo är en vacker bostad med många fina detaljer. Med en boyta på 111 kvadratmeter och en tomt om 1142 kvadratmeter har detta hus mycket att erbjuda. Byggt 1905, sen har det renoverats och uppgraderats med bland annat golvvärme på entréplanet, tillbyggnad av hall 2019 och bergvärme installerat 2017. Bostaden har tre sovrum och en ljus interiör med inbjudande färger. Nymålad fasad och nytt plåttak från 2010. Genomgående ljusa och fina ytskikt samt två stycken charmiga kakelugnar som ger karaktär åt huset. Utomhus har du en trädgård med gräsmatta och trevliga uteplatser att njuta av. Runemo är ett mysigt område med närhet till naturen och möjligheter till friluftsliv. I närområdet finner du vackra vandringsleder, skogar och badplatser att utforska. Ett lugnt och trivsamt område att kalla hemma. Välkommen till ett charmigt boende på Kasernvägen 33!

  • Uteplats
Sjörgrå 2546, null, Bollnäs kommun

Sjörgrå 2546

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 990 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
5 917 m² tomt

Med ett högt och soligt läge ligger detta hus inbäddat bland grönska och vy över ängar och Växsjön. Här erbjuds ett öppet och härligt hus fördelat i 1 ½plan med källarvåning på en fantastik rogivande tomt med ett tillhörande garage och förrådsbyggnad. Bo och lev i lugnt område med natur och sjö som granne. Bekväm uppvärmning via jordvärme. Till denna fastighet ingår även servitut på brygga & båtplats ca 150m från fastigheten vi Växsjön! Välkommen till Sjörgrå 2546!

  • Plus
  • Energieffektiv
Hedhamregatan 2A, Bollnäs, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 2A

Lägenhet
Bollnäs, Hedhamre, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 786 kr/mån
7 500 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa i centrala Bollnäs, belägen på bottenplan. Med ett nytt kök från 2017, helkaklat duschrum med golvvärme samt ljusa färger och fina ytskikt blir detta en perfekt plats att kalla hemma! HSB Brf Bäcken är en trevlig och välskött förening där du kan bo tryggt och trivas. I närområdet finns allt du behöver, med närhet till affärer, restauranger och grönområden. Med sina 60 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt gott om plats för mysiga kvällar framför tv:n eller trevliga middagar med nära och kära. Här är det lätt att trivas! Missa inte chansen att få bo i denna renoverade pärla - Välkommen på en visning!

Klockarvägen 19, Bollnäs, Granberg, Bollnäs kommun

Klockarvägen 19

Villa
Bollnäs, Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 690 000 kr
117 m²
4 rum
1 349 m² tomt

På Granberg i Bollnäs finner du detta charmiga röda hus från 1938 med fina ytskikt och en trevlig trädgård. Fastigheten har fjärrvärme, treglasfönster och ett nytt tak från 2024. Med en boyta på 117 kvadratmeter erbjuder detta hem potential att omvandlas till lägenheter för den som önskar. På tomten finns ett stort och rymligt uthus, stenbelagd uteplats i ett härligt och soligt läge och tomten ramas in fint av en insynsskyddad häck. Här bor man med närhet till natur, fina promenadstråk och bekvämligheter såsom affärer, skolor och kommunikationer. Välkommen till detta charmiga röda hus med massor av karaktär och möjligheter på Klockarvägen 19!

Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Lillbo 523

Fritidshus
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
295 000 kr
2 rum
1,6 ha tomt

Charmigt fritidshus i natursköna Lillbo med gångavstånd till badplats. Trivsam planlösning, uppvärmning via vedspis samt extra värmekälla via öppenspis (skrotsten bör ses över). Här erbjuds ett lantligt fritidshus med stor potential med ca 1,6 ha mark. Perfekt för den som vill bygga nytt eller ha ett lugnt fritidshus med mycket mark och närhet till vatten.

  • Premium
Hällvägen 23, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Hällvägen 23

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 095 000 kr
101 m²
4 rum
959 m² tomt

Välkommen till Hällvägen 23! Här erbjuds en mycket trivsam 1-plansvilla i populära området Roteberg strax utanför centrala Edsbyn. Rymlig villa om 4 rok varav 3 sovrum fördelat på 101 kvm efter lugn återvändsgata. Här möts man av ett hem med trevliga ytor, altan under tak och bra parkering via garage. Bekväm uppvärmning via bergvärme samt en mysig och värmande kamin som finns i hallen. Solig och trevlig trädgårdstomt med blomster, fruktträd och bärbuskar. Barnvänligt område med närhet till affär, lekplats, skola och förskola. Välkommen på en visning!

Olof Johanssons Väg 29A, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Olof Johanssons Väg 29A

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 711 kr/mån
7 973 kr/m²

Varmt välkommen till Olof Johanssons Väg 29! En bostadsrätt om 1 rum och kök med fin utsikt på tredje våningen med balkong. Bra planerat kök i vinkel med bra arbetsytor och matplats. Delvis kaklat duschrum. Gångavstånd till affärer, skola och sporthall.

  • Balkong
Fältspatsvägen 11, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Fältspatsvägen 11

Villa
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
3 700 000 kr
129 m²
4 rum
1 330 m² tomt

Välkommen till denna sprillans nya pärla i Bollnäs! Säg hej till en fantastisk 1-plansvilla färdigställd 2024, med utfärdat slutbesked från Bollnäs kommun. Här erbjuds ett modernt och stilrent hem i toppskick med plats för hela familjen. Fördelat på 4 rok med 3 (4) sovrum och en öppen och social planlösning. Två separata duschrum och en tvättstuga med groventré. Men det är inte allt, här finns även en fristående carport som får din bil att le och med ett rejält tilltaget förråd. Generös tomtyta på hela 1330 kvm där du kan njuta av en trevlig altan i soligt söderläge. Här har man även har möjlighet att påverka om gräsytor och grusgångar i trädgården. Välkommen på en visning!

Långnäsvägen 22, null, Bollnäs kommun

Långnäsvägen 22

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
4 495 000 kr
198 + 94 m²
5 rum
925 m² tomt

Unikt hus med en spektakulär planlösning! Här erbjuds ett stort hus med ett oslagbart centralt läge. Imponerande planlösning med ett helt öppet övre plan med burspråk mot en hissnande utsikt över sjön Varpen. Njut av ljusa dagar på den rymliga altanen och koppla av vid den privata poolen på soldäcket med utekök. Här finns plats för hela familjen med tre stycken sovrum och ett generöst dubbelgarage och dubbelcarport. Ett hem i en klass för sig med oslagbart centralt läge! Hjärtligt välkommen till Långnäsvägen 22!

  • Plus
Källgränd 4, null, Ovanåkers kommun

Källgränd 4

Villa
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 295 000 kr
145 + 89 m²
7 rum
526 m² tomt

Rymligt och ljust kedjehus med generösa boytor på lugnt och barnvänligt område. Uppvärmning genom ny bergvärme (ny pump 2022, nytt borrhål 2023). Denna villa om hela 7 rum och kök erbjuder plats för hela familjen. Genomgående ljusa färger och fräscha ytskikt. Nytt badrum från 2020. Separat tvättstuga och bekväm parkering via garage. Tralldäck i soligt läge. Fint planerad trädgårdstomt med äppelträd och hallonbuskar. Fiber finns installerat! Nära till lekplats samt gång- och cykelavstånd in till centrum med affärer och skola. Välkommen på en visning!

  • Uteplats
Åkerbärsvägen 3, Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun

Åkerbärsvägen 3

Villa
Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 995 000 kr
141 + 42 m²
6 rum
1 124 m² tomt

Charmigt renoverat och tillbyggt 30-tals hus med centralt läge på Björktjära. Huset inrymmer 6 rum och kök samt två badrum. Här har man skapat ett trivsamt boende där mycket av originaldetaljerna är bevarade så som trägolv, spegeldörrar och en trätrapp som ger bra harmoni tillsammans med de moderna inslagen. Stor solterrass i söder. Bekväm värme via Bergvärme. Fiber. Friliggande garagebyggnad med förråd. Lekstuga. Gångavstånd till förskola och Björktjära skola åk 1-6 samt motionsslinga.

Myrvägen 4, Viksjöfors, Ovanåkers kommun

Myrvägen 4

Villa
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 325 000 kr
96 + 78 m²
4 rum
1 153 m² tomt

Renoverad och mysig villa belägen i lantliga Viksjöfors! Genomgående renoverad med nytt kök, nytt duschrum i snygg design samt flertalet nya ytskikt. Nuvarande ägare har även bytt till nytt plåttak 2021. Stor härliga altan med en inglasad del och även öppen tralldel samt en nedfälld vedeldad badtunna- en perfekt solig plats för socialt umgänge. Bekväm uppvärmning via bergvärme samt öppenspis i vardagsrummet. Fiber är installerat. Stor trädgårdstomt med bra gräsyta för lek och aktiviteter. I Viksjöfors finns matvaruhandel, skola samt badplats vid sjön Grängen. Ett hus som man bara kan flytta in i och njuta av sitt nya fina hem- varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Garvarvägen 20, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Garvarvägen 20

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
590 000 kr
110 + 21 m²
4 rum
1 003 m² tomt

Här på trevliga Garvarvägen i Edsbyn hittar ni denna fina och välplanerade familjevilla. 1 ½ - plans villa med delvis källare som erbjuder generöst med boyta med hela 4 rok, Stor trädgård och dubbelgarage. Här finns möjligheterna att anpassa planlösningen efter just ert behov och utnyttja många sovrum alternativt utöka sällskapsytorna. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Kilbergsvägen 17C, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 17C

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 250 000 kr
108 m²
4 rum
139 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma radhus på populära Kilberg! Här får du ett hem med generösa sällskapsytor och flertalet uteplatser, perfekt för både avkoppling och underhållning. Här finns allt du behöver inom räckhåll - skolor, sporthallar och mataffärer ligger alla på bekvämt avstånd. Här bor du billigt och bekvämt och kan enkelt njuta av lugnet, samtidigt som du har allt du behöver inom cykel- och gångavstånd.

Renskullen 36, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Renskullen 36

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 295 000 kr
121 m²
4 rum
6 677 kr/mån
10 702 kr/m²

Välkommen till Renskullen 36! Ett trivsamt bostadsrättsradhus med altan under tak med hörnläge. Generösa sällskapsytor, stor välkomnande hall med bra förvaring, nyrenoverat vitt modernt kök samt nyrenoverat duschrum på övre plan. Isolerad förrådsbyggnad. Garage i länga samt gemensam kvartersbyggnad. Fiber ingår i avgiften!

  • Uteplats
Borgenvägen 35, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Borgenvägen 35

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
87 + 33 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Ett trivsamt hus väntar i det eftertraktade Borgenområdet i Edsbyn. Här har du allt du behöver för en bekväm och avslappnad vardag. Det renoverade köket ger dig en modern och funktionell arbetsplats. Slå dig ner på den soliga altanen i söderläge, njut av nyinstallerat bergvärme från 2021 och snabb uppkoppling via fiber som finns indraget. Här har du alla bekvämligheter inom räckhåll med skolor, butiker, sporthall och bekväma bussförbindelser. Missa inte chansen att förvärva denna bekväma pärla med ett högt och härligt läge på Borgen!

Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun
Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun, bild 2
Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun, bild 3

Östernäsvägen 16

Övrigt
Vallsta, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 075 000 kr
218 m²
811 m² tomt

I centrala Vallsta finns denna hyreshusfastighet fördelat i fyra plan. Här finns fyra stycken lägenheter om 2-3 rum och kök. Därtill förrådsutrymmen i såväl vind som källarplan och ett stort uthus f.d. bageri. Bra parkeringsplatser med fyra motorvärmarstolpar. Bekväm uppvärmning via bergvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns vid tomtgräns.

  • Premium
Växbo 2808, Växbo, Bollnäs kommun

Växbo 2808

Villa
Växbo, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
775 000 kr
66 + 70 m²
3 rum
1 464 m² tomt

Välkommen till Växbo 2808! Charmig 1-plansvilla med källarvåning belägen i populära Växbo. Omgiven av en lantlig miljö finner ni denna 1-plansvilla om tre rum och kök. Här kan du njuta av det bekväma livet med uppvärmning via bergvärme, nytt plåttak (2012) och 3-glasfönster. Med 3 rum och kök finns gott om utrymme för familjen. Härlig altanen mot husets baksida. Fiber finns installerat! Välkommen på en visning!

  • Uteplats
Alirgatan 18A, Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun

Alirgatan 18A

Lägenhet
Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
450 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 146 kr/mån
7 087 kr/m²

Fin lägenhet om 2 rum och kök på andra våningen med bl a rymlig inglasad balkong med kvällssol och helkaklat duschrum. Gemensam tvättstuga i samma hus som lägenheten. Lägenheten ligger efter lugn återvändsgata med närhet till skolor, bad/sporthall och affärer. Gångavstånd till kommunikationer och centrum via Vilhelminapassagen.

  • Balkong
Gärdesgatan 4C, Centralt I Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 4C

Lägenhet
Centralt I Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
350 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 584 kr/mån
8 333 kr/m²

Beläget på andra våningen i den välskötta föreningen BRF Alirgården hittar ni denna hemtrevliga lägenhet om 1 rum och kök. Här bor du bekvämt och centralt med närhet till skola, mataffär, sportanläggningar och kommunikationer. Stor inglasad balkong med utsikt mot centrum. Låg avgift där även internet ingår. Generösa förvaringsutrymmen via två förråd i källarplan. Välkommen på en visning!

  • Balkong
Södra Kilaforsvägen 121, Granberg, Bollnäs kommun

Södra Kilaforsvägen 121

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 490 000 kr
176 + 88 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Välkomna till denna stora familjevilla uppförd 1951, med en boarea på 176 kvm fördelat på två plan som erbjuder bra utrymme med 7 rum och nytt kök 2022! Utöver detta finns även ett källarplan med gott om förvaringsutrymmen. Två helkaklade badrum, trevligt nytt kök och på fastigheten finns även en insynsskyddad altan med inbyggd pool. Trädgårdstomten inramas av häck och här finns även gräsmatta, vilket ger en härlig tomt med bra lekytor. Stor uppfart med flertalet parkeringsplatser. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme som ger ett bekvämt boende. Fiber finns installerat. Barnvänligt läge med närhet till skola, förskolor, restaurang och centrum. Ett härligt hem som passar för en stor familj- välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29