Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Sundberg

Hanna Sundberg

Om mig

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill köpa hus/bostadsrätt i Bollnäs eller Ovanåkers kommun. En lyckad bostadsaffär kräver en påläst, ambitiös och tillgänglig mäklare. Som expert på Bollnäs/Ovanåker vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär! Oavsett när i tiden du planerar att sälja är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkerbärsvägen 3, Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun

Åkerbärsvägen 3

Villa
Bollnäs, Björktjära, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 995 000 kr
141 + 42 m²
6 rum
1 124 m² tomt

Charmigt renoverat och tillbyggt 30-tals hus med centralt läge på Björktjära. Huset inrymmer 6 rum och kök samt två badrum. Här har man skapat ett trivsamt boende där mycket av originaldetaljerna är bevarade så som trägolv, spegeldörrar och en trätrapp som ger bra harmoni tillsammans med de moderna inslagen. Stor solterrass i söder. Bekväm värme via Bergvärme. Fiber. Friliggande garagebyggnad med förråd. Lekstuga. Gångavstånd till förskola och Björktjära skola åk 1-6 samt motionsslinga.

Västansjö 3190, Kilafors, Bollnäs kommun

Västansjö 3190

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
67 m²
3 rum
1 586 m² tomt

Varmt välkommen till Västansjö 3190! Vackert belägen med skog och rogivande åkermark finner ni denna charmiga och hemtrevliga villa. Nuvarande ägare har nyligen genomfört större markarbeten och breddat uppfarten samt jämnat ut mark för att skapat en större gräsmatta på fastighetens baksida. Här erbjuds en mysig och lantlig belägen 1 ½plansvilla med genomgående ljusa färger, bra planlösning och stor öppen altan. Bekväm uppvärmning via luftvattenvärmepump, 3-glasfönster samt har husets nyligen tilläggsisolerats i trossbotten. Fiber finns installerat! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Silfors 312, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00

Silfors 312

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 195 000 kr
120 + 12 m²
3 rum
8 075 m² tomt

Varmt välkommen till Silfors 312! Ca 7 km utanför Alfta med ett lantligt läge ligger ett 1½-plans hus med högt och soligt läge. Nuvarande ägare förvärvade huset 2018 och har sedan dess gjort stora förändringar både exteriört och interiört. Stora delar av gården har planerats om, flertalet träd har tagits bort för att skapa en ljusare och större tomt. Huset har fått en stor altan i anslutning till entrén med nedsänkt pool. Nya 3-glas fönster likaså yttertaket i plåt med tegelprofil. Bergvärme finns installerat.

  • Plus
  • Uteplats
Långgatan 19A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Långgatan 19A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
650 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/4
1 632 kr/mån
15 476 kr/m²

Lägenhet mitt i Bollnäs centrum med låg avgift! Högst upp i huset finner vi denna mysiga lägenhet på 1 rok med rymlig balkong. Här erbjuds ett trivsamt hem med genomgående ljusa färger och enhetligt golv. Stabil förening med låga avgifter. I direkt anslutning till porten finns gågatan med affärer, restauranger och fik. På promenadavstånd finns även buss/ tågstation med bra förbindelser både norr och söderut. I trappuppgången finns även en stolshiss. I källarplan finns förråd samt gemensam fräsch tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Myrvägen 4, Viksjöfors, Ovanåkers kommun

Myrvägen 4

Villa
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 395 000 kr
96 + 78 m²
4 rum
1 153 m² tomt

Renoverad och mysig villa belägen i lantliga Viksjöfors! Genomgående renoverad med nytt kök, nytt duschrum i snygg design samt flertalet nya ytskikt. Nuvarande ägare har även bytt till nytt plåttak 2021. Stor härliga altan med en inglasad del och även öppen tralldel samt en nedfälld vedeldad badtunna- en perfekt solig plats för socialt umgänge. Bekväm uppvärmning via bergvärme samt öppenspis i vardagsrummet. Fiber är installerat. Stor trädgårdstomt med bra gräsyta för lek och aktiviteter. I Viksjöfors finns matvaruhandel, skola samt badplats vid sjön Grängen. Ett hus som man bara kan flytta in i och njuta av sitt nya fina hem- varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Garvarvägen 20, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Garvarvägen 20

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
690 000 kr
110 + 21 m²
4 rum
1 003 m² tomt

Här på trevliga Garvarvägen i Edsbyn hittar ni denna fina och välplanerade familjevilla. 1 ½ - plans villa med delvis källare som erbjuder generöst med boyta med hela 4 rok, Stor trädgård och dubbelgarage. Här finns möjligheterna att anpassa planlösningen efter just ert behov och utnyttja många sovrum alternativt utöka sällskapsytorna. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Magasinsvägen 4, Kilafors, Bollnäs kommun

Magasinsvägen 4

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
695 000 kr
124 + 10 m²
5 rum
1 285 m² tomt

1-plansvilla med centralt läge i Kilafors, villan är om ca 124 kvm och har fyra sovrum, vardagsrum och kök. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Vidbyggt garage samt isolerad gäststuga finns på den lummiga trädgårdstomten. Fastigheten har nytt tak från 2023. Gångavstånd finns till bl a mataffärer, buss och tågkommunikation, biograf, hälsocentral samt förskolor och skola. Välkommen på visning!

Kilbergsvägen 17C, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 17C

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 250 000 kr
108 m²
4 rum
139 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma radhus på populära Kilberg! Här får du ett hem med generösa sällskapsytor och flertalet uteplatser, perfekt för både avkoppling och underhållning. Här finns allt du behöver inom räckhåll - skolor, sporthallar och mataffärer ligger alla på bekvämt avstånd. Här bor du billigt och bekvämt och kan enkelt njuta av lugnet, samtidigt som du har allt du behöver inom cykel- och gångavstånd.

Bäckstigen 5, null, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckstigen 5

Lägenhet
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
495 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 034 kr/mån
7 674 kr/m²

Varmt välkommen till en strålande lägenhet om 2 rum och kök på Bäckstigen 5! Ljus och trivsam hörnlägenhet på 65 kvm, fördelat på 2 rum och kök. Belägen på andra våningen med balkong i söderläge. Ljust fräscht kök med nya vitvaror från 2022 och nytt badrum från 2020. Låg månadsavgift, bra förvaring via källarförråd samt matkällare. Centralt läge med gång- och cykelavstånd till mataffär, kommunikationer, skola och sporthall.

Kilbergsvägen 11D, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 11D

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 595 000 kr
108 m²
4 rum
139 m² tomt

Varmt välkommen till Kilbergsvägen 11D och detta förtjusande radhus på lugnt och barnvänligt område. Här erbjuds ett stilrent hem i smakfulla ljusa färger och enhetliga golv. Med en genomtänkt planlösning fördelat i två plan och med en fantastisk mysig altan kommer detta radhus snabbt kännas som hemma. Nyrenoverat kök (2021), nytt dusch/tvättrum (2019) och toalettrum (2020). Här kan du enkelt inreda och göra personligt utan att behöva göra omfattande renoveringar. Lättskött tomt, bekväm uppvärmning via fjärrvärme och carport i länga. Missa inte denna pärla i radhusform! Välkommen på en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sporthallsvägen 5B, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Sporthallsvägen 5B

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
370 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 042 kr/mån
6 379 kr/m²

På tredje våningen väntar en charmig tvårumslägenhet om 58 kvm. Här erbjuds ett bekvämt hem med fina detaljer. Fantastisk utsikt och en trivsam planlösning ger en rymlig och luftig känsla. Kliv in till denna hemtrevliga lägenhet och upptäck ett smart planerat hem. Enhetligt golv i hela lägenheten. Rymlig hall med öppen planlösning mot det charmiga köket med separat matplats. Stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Mysigt sovrum med bra förvaring via garderober och duschrummet har klinkergolv och golvvärme. Bra förvaring med tre stycken förråd och möjlighet till parkeringsplats i carport med motorvärmare finns. Varmt välkommen till Sporthallsvägen 5B!

  • Balkong
Renskullen 36, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun

Renskullen 36

Radhus
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 295 000 kr
121 m²
4 rum
6 677 kr/mån
10 702 kr/m²

Välkommen till Renskullen 36! Ett trivsamt bostadsrättsradhus med altan under tak med hörnläge. Generösa sällskapsytor, stor välkomnande hall med bra förvaring, nyrenoverat vitt modernt kök samt nyrenoverat duschrum på övre plan. Isolerad förrådsbyggnad. Garage i länga samt gemensam kvartersbyggnad. Fiber ingår i avgiften!

  • Uteplats
Borgenvägen 35, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Borgenvägen 35

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
87 + 33 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Ett trivsamt hus väntar i det eftertraktade Borgenområdet i Edsbyn. Här har du allt du behöver för en bekväm och avslappnad vardag. Det renoverade köket ger dig en modern och funktionell arbetsplats. Slå dig ner på den soliga altanen i söderläge, njut av nyinstallerat bergvärme från 2021 och snabb uppkoppling via fiber som finns indraget. Här har du alla bekvämligheter inom räckhåll med skolor, butiker, sporthall och bekväma bussförbindelser. Missa inte chansen att förvärva denna bekväma pärla med ett högt och härligt läge på Borgen!

Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Lillbo 523, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Lillbo 523

Fritidshus
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
295 000 kr
2 rum
1,6 ha tomt

Charmigt fritidshus i natursköna Lillbo med gångavstånd till badplats. Trivsam planlösning, uppvärmning via vedspis samt extra värmekälla via öppenspis (skrotsten bör ses över). Här erbjuds ett lantligt fritidshus med stor potential med ca 1,6 ha mark. Perfekt för den som vill bygga nytt eller ha ett lugnt fritidshus med mycket mark och närhet till vatten.

  • Premium
Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun
Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun, bild 2
Östernäsvägen 16, Vallsta, Bollnäs kommun, bild 3

Östernäsvägen 16

Övrigt
Vallsta, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 075 000 kr
218 m²
811 m² tomt

I centrala Vallsta finns denna hyreshusfastighet fördelat i fyra plan. Här finns fyra stycken lägenheter om 2-3 rum och kök. Därtill förrådsutrymmen i såväl vind som källarplan och ett stort uthus f.d. bageri. Bra parkeringsplatser med fyra motorvärmarstolpar. Bekväm uppvärmning via bergvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns vid tomtgräns.

  • Premium
Växbo 2808, Växbo, Bollnäs kommun

Växbo 2808

Villa
Växbo, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
775 000 kr
66 + 70 m²
3 rum
1 464 m² tomt

Välkommen till Växbo 2808! Charmig 1-plansvilla med källarvåning belägen i populära Växbo. Omgiven av en lantlig miljö finner ni denna 1-plansvilla om tre rum och kök. Här kan du njuta av det bekväma livet med uppvärmning via bergvärme, nytt plåttak (2012) och 3-glasfönster. Med 3 rum och kök finns gott om utrymme för familjen. Härlig altanen mot husets baksida. Fiber finns installerat! Välkommen på en visning!

  • Uteplats
Alirgatan 18A, Gärdet, Bollnäs kommun

Alirgatan 18A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
500 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 146 kr/mån
7 874 kr/m²

Fin lägenhet om 2 rum och kök på andra våningen med bl a rymlig inglasad balkong med kvällssol och helkaklat duschrum. Gemensam tvättstuga i samma hus som lägenheten. Lägenheten ligger efter lugn återvändsgata med närhet till skolor, bad/sporthall och affärer. Gångavstånd till kommunikationer och centrum via Vilhelminapassagen.

  • Balkong
Gärdesgatan 4C, Centralt I Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 4C

Lägenhet
Centralt I Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
350 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 584 kr/mån
8 333 kr/m²

Beläget på andra våningen i den välskötta föreningen BRF Alirgården hittar ni denna hemtrevliga lägenhet om 1 rum och kök. Här bor du bekvämt och centralt med närhet till skola, mataffär, sportanläggningar och kommunikationer. Stor inglasad balkong med utsikt mot centrum. Låg avgift där även internet ingår. Generösa förvaringsutrymmen via två förråd i källarplan. Välkommen på en visning!

  • Balkong
Södra Kilaforsvägen 121, Granberg, Bollnäs kommun

Södra Kilaforsvägen 121

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 490 000 kr
176 + 88 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Välkomna till denna stora familjevilla uppförd 1951, med en boarea på 176 kvm fördelat på två plan som erbjuder bra utrymme med 7 rum och nytt kök 2022! Utöver detta finns även ett källarplan med gott om förvaringsutrymmen. Två helkaklade badrum, trevligt nytt kök och på fastigheten finns även en insynsskyddad altan med inbyggd pool. Trädgårdstomten inramas av häck och här finns även gräsmatta, vilket ger en härlig tomt med bra lekytor. Stor uppfart med flertalet parkeringsplatser. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme som ger ett bekvämt boende. Fiber finns installerat. Barnvänligt läge med närhet till skola, förskolor, restaurang och centrum. Ett härligt hem som passar för en stor familj- välkommen på visning!

  • Uteplats
Tallvägen 13, Arbrå, Bollnäs kommun

Tallvägen 13

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
3 700 000 kr
280 + 40 m²
9 rum
9,4 ha tomt

Nu finns det chans att förvärva den gamla gården "Rikes" - en unik fastighet med insynsskyddat och centralt läge. En stor fastighet som även består av åkermark och ger möjlighet till mindre djurhållning eller växtodling om så önskas. På gården finns fyra ekonomibyggnader som ligger belägen i hästsko, vilket ger ett mysigt gårdstun i insynsskyddat och soligt läge. Ytterligare två ekonomibyggnader belägen runt åkermarken. Uppvärmning via jordvärme, kommunalt vatten och avlopp och indraget fiber. En fantastisk byggnad med stor charm, gamla målningar och breda plankgolv. Ett unikt ställe som man verkligen bör se på plats- välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ullungsforsvägen 85, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Ullungsforsvägen 85

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
665 000 kr
109 + 12 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkommen till Ullungsforsvägen 85! Här bor du lantligt med skogen alldeles intill husknuten och samtidigt med lämpligt cykelavstånd in till Edsbyn. Huset är fördelat på 4 rok och har bekväm uppvärmning via bergvärme. På tomten finns en stor lada med bra förvaringsmöjligheter samt ett inrett sommarrum. Ett lugnt och trivsamt läge med solig trädgårdstomt. Fastigheten säljs även med den samtaxerade tomten 8:21. Fiber finns installerat!

Brobergsvägen 129, Voxnabruk, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brobergsvägen 129

Villa
Voxnabruk, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
88 + 50 m²
5 rum
3 102 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Brobergsvägen 129! Med ett rogivande läge efter lugn återvändsgata finner ni denna trevlig 1-plansvilla. Ett välplanerat hus med allrum och kök i en öppen planlösning. Uppvärmning via lufluftvärmepump, direktel och braskamin. Carport med elbilsladdning, uthusbyggnader och en mysig inglasad altan med tillhörande soldäck. I detta köp ingår även den intilliggande tomten Njupan 1:47. Ett trivsamt område med närhet till skog, natur och badplats.

Åkroken 6, Alfta, Ovanåkers kommun

Åkroken 6

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
895 000 kr
150 + 46 m²
5 rum
949 m² tomt

Välkommen till Åkroken 6! Här har vi nöjet att presentera en stor familjevilla beläget på barnvänlig gata i centrala Runemo. Ett stort och rymligt hus med plats för hela familjen. Fyra stycken sovrum, stort vardagsrum och kök. Altan på husets baksida och mysig stenad uteplats på framsidan. Bra parkering via garage. Bekväm uppvärmning via vattenburen el och luft-luftvärmepump.

Nybyggarvägen 18, Alfta, Ovanåkers kommun

Nybyggarvägen 18

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 345 000 kr
146 m²
6 rum
815 m² tomt

Längst med lugn och barnvänliga gata är denna fastigheten belägen. Huset uppfördes av nuvarande ägare 1980 och har en välplanerad och rymlig planlösning. Fastigheten är belägen som sista hus på högersida vilket ger ett lugnt och trivsamt läge. Bekväm uppvärmning via vattenburen el. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är installerat. Isolerat garage på betongplatta samt isolerat förråd bakom. Altan på baksidan i insynsskyddat och soligt läge. Promenadavstånd till älven Voxnan, förskola, skola samt bra busskommunikation via buss 100 mot Alfta/ Edsbyn samt Bollnäs/ Söderhamn. Varmt välkomna till Nybyggarvägen 18!

  • Uteplats
Prästänge 2674, null, Bollnäs kommun
Prästänge 2674, null, Bollnäs kommun, bild 2
Prästänge 2674, null, Bollnäs kommun, bild 3

Prästänge 2674

Fritidshus
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 495 000 kr
90 m²
3 rum
1 819 m² tomt

Varmt välkommen till Prästänge 2674- Här passar det perfekt att både bo permanent eller som fritidshus då det är permanent standard. Ett lugnt läge med gemensam badplats ett stenkast bort. Bra planlösning samt två eldstäder som höjer mysfaktorn. Trädgårdstomten är lummig med flertalet träd och buskar och ger ett härligt insynsskyddat läge. Inglasad altan vid entrén samt en nybyggd trätrall i soligt läge. Fiber är installerat. Huvudbyggnaden är 65 kvm stor samt finns det två gäststugor 15 + 10kvm som ger perfekt extra utrymme för gäster. Förrådsbyggnad med snickarrum samt vedförvaring. Fina promenadvägar samt närhet till skog och natur där man kan njuta av både svamp och bärplockning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 26