Mäklare Hanna  Sundberg

Hanna Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Alftavägen 4B, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 4B

Lägenhet
Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 425 000 kr

82 m²

3 rum

3 559 kr/mån

17 378 kr/m²

Den här nyrenoverade lägenheten på bottenplan i den populära föreningen Brf Tågmästaren är en riktig pärla! Med tre rymliga rum och två praktiska toaletter, erbjuder den allt du behöver för en bekväm livsstil. Lägenheten är också prisvärd med en låg avgift och möjlighet att dela av lägenheten till ett uthyrningsrum, då det finns två ytterdörrar. Platsen är också perfekt med gångavstånd till centrum, det gör det enkelt att njuta av allt som Bollnäs har att erbjuda. Nya moderna bekvämligheter gör detta till ett drömhem. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till den här unika lägenheten!

Edstuga 4272, Edstuga, Bollnäs kommun

Edstuga 4272

Villa
Edstuga, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 750 000 kr

115 m²

4 rum

7 404 m² tomt

Välkommen till Edstuga 4272, en lantlig och rymlig villa med fritt läge! Belägen i trivsamma Edstuga med lugnet inpå knuten och enbart 7 minuters bilfärd in till centrala Bollnäs. Tomten på 3145 kvm säljs tillsammans med den intilliggande tomten Edstuga 6:25 om 4259 kvm. Vilket ger möjlighet till mindre djurhållning vid köp av denna fastighet för den som önskar. Bra extra utrymmen med uthus som tidigare används för hundkennel med 4-5 boxar och 5 hundgårdar. Garage med gott om förrådsutrymmen.

  • Uteplats
Polacksgatan 17A, null, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

265 000 kr

33 m²

1 rum

2 175 kr/mån

8 030 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en av Gärdets trevligaste enrumslägenhet med kokvrå. En etta med kokvrå om 33kvm med en planlösning som utnyttjar ytorna maximalt. Ett trevligt och högt läge på tredje våningen med en stor inglasad balkong. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Genomgående ljusa färger, fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Renskullen 50, Ren, Bollnäs kommun

Renskullen 50

Radhus
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

795 000 kr

127 m²

4 rum

7 030 kr/mån

6 260 kr/m²

Hemtrevligt radhus med suterrängvåning på populära bostadsrättsområdet Renskullen i Bollnäs. Trevliga uteplatser på både fram- & baksida av huset. Generösa sällskapsytor, stor välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Upp till tre sovrum samt ett större rum bak i suterrängdelen. Egen tvättstuga och toalett/duschrum på bägge plan. Mindre lättskött trädgård mot skogsparti på baksidan av huset. Välkommen på visning!

Strömbrogatan 6, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning pågår

Strömbrogatan 6

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

1 495 000 kr

121 m²

4 rum

925 m² tomt

Välkommen till Strömsbrogatan 6! Med ett högt och centralt läge i Edsbyn hittar ni denna charmiga delvis suterrängvilla. Stort garage och vidare ingång till källare och gillestuga. Relax-del med dusch och bastu i källarplan. Stora och sociala ytor som bjuder in till gemenskap samt mycket utrymme till förvaring. Gångavstånd in till centrum med affärer, skolor, förskolor och kommunikationer.

Norra Bäckvägen 42, Ren, Bollnäs kommun

Norra Bäckvägen 42

Villa
Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs

2 450 000 kr

135 m²

5 rum

1 006 m² tomt

Välkommen till Norra Bäckvägen 42! På trivsamma området Ren i centrala Bollnäs hittar ni denna vackra familjevilla. Huset uppfördes 1959 och är fördelat på 5 rum och kök med delvis inredd källarvåning. Ett välplanerat och trevligt hem med många sociala ytor. Trivsam tomt med två altaner under tak med plats för soffor och matsalsgrupp. Här har man nära till förskola och skola, samt gång- och cykelavstånd in till centrum. Närhet till badplats samt allmänning med fotbollsplan och lekplats.

Visar alla 6