Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Sundberg

Hanna Sundberg

Om mig

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill köpa hus/bostadsrätt i Bollnäs eller Ovanåkers kommun. En lyckad bostadsaffär kräver en påläst, ambitiös och tillgänglig mäklare. Som expert på Bollnäs/Ovanåker vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär! Oavsett när i tiden du planerar att sälja är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västansjö Knektåsen 3768, null, Bollnäs kommun
  • Kommande

Västansjö Knektåsen 3768

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
875 000 kr
90 + 54 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Med enskilt läge och naturen som närmsta granne ligger Västansjö Knektåsen 3768; en charmig gård med vacker utsikt över täkterna samt bergen. Ett hus med stor potential. Mysig inglasad altan, fina trägolv och öppenspis med insats. Stor ekonomibyggnad med möjlighet till djurhållning. Inredd barack om ca 24kvm med vatten och egen el. Till fastigheten finns även ca 1,5 ha mark. Bra uppvärmning via jordvärme, luftluftvärmepump samt eldstad. Fiber finns installerat! Varmt välkommen till Västansjö Knektåsen 3768!

Brattbacken 15, Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
  • Kommande

Brattbacken 15

Villa
Bollnäs, Ren, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 650 000 kr
107 + 73 m²
5 rum
881 m² tomt

Varmt välkommen till Brattbacken 15- en villa högt belägen på Ren efter omtyckt mysig villagata. Huset har fin härlig utsikt mot sjön Varpen. Interiört är planlösningen välplanerad med stora bra sällskapsytor på entréplan med stort kök, matrum och vardagsrum samt inglasad altan. Det övre planet erbjuder tre sovrum vilket ger en perfekt boende för barnfamiljen. Under senare år har stora bra renoveringar utförts såsom installation av bergvärme, nytt yttertak samt nya 3-glas fönster. Duschrummet på övre plan har renoverats med kakel och klinker under 2021. Fiber finns installerat. På tomten finns även ett gårdshus som inrymmer 1 rok, med högt i tak. Kan användas som gästrum under dom varmare årstiderna eller sommarbostad- perfekt tillfälle att inreda som extra bostad för uthyrning eller egen verksamhet hemma på gården. Ett mysigt läge på Ren med stor trädgårdstomt med närhet till skola, förskolor, matvaruhandel samt cykelavstånd till Bollnäs centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 2