Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Westberg

Emelie Westberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kastviksvägen 10, Jonskär, Söderhamns kommun
  • Mån 12 aug kl 16:00

Kastviksvägen 10

Fritidshus
Jonskär, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 795 000 kr
71 + 5 m²
4 rum
1 476 m² tomt

Varmt välkommen till Kastviksvägen 10. Ett praktiskt boende som erbjuder en unik kombination av charm och komfort. Här finner vi den perfekta platsen för att fly undan vardagens stress och njuta av lugn och ro i en vacker och fridfull miljö. Med sina två sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök, duschrum och stort allrum, erbjuder denna fastighet allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse. Oavsett om du vill tillbringa tid utomhus eller inomhus så kommer detta boende att ge dig oförglömliga minnen och en känsla av total avkoppling. Uppvärmning via direkt el, luftluftvärmepump och en täljstenskamin. Fiber finns. Vinterbonat växthus med el. Isolerat gästhus med el. Fastigheten är belägen i Jonskärs välskötta fritidsområde med närhet till havsbad och småbåtshamn. Jonskär ligger endast ca en mil från centrala Söderhamn. För den som vill besöka fiskeläget Skärså, finns fina stigar för cykling eller promenad över Sikfjärden.

  • Plus
Sörbo 5612, Sörbo, Freluga, Edstuga, Bollnäs kommun
  • Imorgon

Sörbo 5612

Villa
Sörbo, Freluga, Edstuga, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 895 000 kr
200 + 37 m²
5 rum
1 864 m² tomt

Låt mig presentera denna unika villa som kombinerar enastående design, påkostade materialval och en magisk sjöutsikt. Ett hem där varje dag känns som en semester, och där varje detalj är utformad för att ge dig och din familj en livsstil i absolut toppklass. Här är detaljer noggrant utvald för att skapa ett hem utöver det vanliga. Denna villa erbjuder även en magisk sjöutsikt som kommer att ta andan ur dig, samtidigt som den harmoniskt smälter samman med omgivningens natursköna vyer. På tomten finns fina ytor för lekplats eller varför inte ett växthus för den odlings intresserade. Att bo i detta mysiga området bjuder på lugn och ro där närheten till vatten och natur står i fokus. Nära till byns gemenskap med populärt midsommarfirande och fantastisk förskola och skola men ändå bara tio minuter ifrån stadens utbud av restauranger och affärer. Välkommen på visning!

  • Plus
Violgatan 2, Söderhamn, Söderhamns kommun

Violgatan 2

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 500 000 kr
131 + 182 m²
7 rum
844 m² tomt

Välkommen till Violgatan 2 och denna ljusa och exklusiva villa. Här erbjuds ett unikt boende med härlig atmosfär, sociala ytor och mycket karaktär. Perfekt för familjen som vill ha mer utrymme eller dig som vill bo centralt! Varmt välkommen på visning.

Furuvägen 19, null, Söderhamns kommun

Furuvägen 19

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 150 000 kr
129 m²
5 rum
908 m² tomt

Välkommen till Furuvägen 19 i Ljusne! Denna underbara villa erbjuder ett bekvämt boende med ett rymligt garage och en härlig trädgårdstomt som är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finner du ett smakfullt inrett hem med ljusa och luftiga rum, ett fullutrustat kök, och flera sovrum som ger plats för hela familjen. Trädgårdstomten är en grön oas med växthus samt bärbuskar och fruktträd, perfekt för trädgårdsentusiasten eller för barnens lek. Boendet ligger i ett lugnt och naturnära område, men ändå nära till bekvämligheter och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – ditt drömhem väntar på dig i Ljusne!

  • Plus
Villavägen 2, Söderala, Söderhamns kommun

Villavägen 2

Villa
Söderala, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 950 000 kr
117 + 90 m²
5 rum
890 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus på denna eftertraktade hörntomt! Denna imponerande bostad erbjuder inte bara en rymlig och välplanerad interiör, utan också ett isolerat dubbelgarage som ger gott om plats för dina fordon och extra förvaring. Med en vacker trädgård som omger huset, och med ett mysigt inglasat uterum är detta hemmet perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Den ljusa och luftiga planlösningen med stora fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp, vilket skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. Missa inte chansen att bo i ett hus som kombinerar stil, komfort och funktionalitet på bästa sätt! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hov 1272, null, Bollnäs kommun

Hov 1272

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
300 000 kr
49 m²
3 rum
2 468 m² tomt

Det lilla huset ligger inbäddat i en pittoresk landsbygd, omgiven av böljande kullar och frodiga ängar som sträcker sig så långt ögat kan se. Huvudbyggnaden är en traditionell boning med potential att bli ett mysigt hem. Den består av två sovrum, ett arbetskök i fil med ett rymligt allrum som nuvarande ägare öppnat upp, samt ett allrum på övre plan som går att nyttja som ett tredje sorum. Fastigheten är i behov av renovering och möjligheterna är oändliga för den händige. Här ges möjlighet att skapa ett hem att trivas i. Fastigheten säljs med så kallad friskrivningsklausul. Alla inventarier ingår, samt nya vitvaror.

Källvik 910, null, Söderhamns kommun

Källvik 910

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 200 000 kr
60 + 12 m²
4 rum
1 471 m² tomt

Varmt välkommen till Källvik 910 och detta gemytliga fritidshus i ett plan med sovloft. Fasadens väderbitna trä ger stugan en genuin och autentisk karaktär, medan de små fönstren låter det naturliga ljuset strömma in och lyser upp interiören. En liten veranda, kanske med en gungstol eller två, bjuder in till avkoppling och njutning av den friska luften och den fridfulla naturen. Trots sin beskedliga storlek är stugan välutrustat med allt som behövs för en bekväm vistelse. Inuti stugan möts du av en enkel men mysig atmosfär. Ett litet kök erbjuder grundläggande bekvämligheter för matlagning, medan ett enkelt vardagsrum, matrum och ett sovrum ger plats för avkoppling och vila. Stugan bjuder in till en varm och behaglig känsla. Kaminen sprider en skön värme och skapar en ombonad stämning perfekt för kyliga kvällar eller regniga dagar. Sammanfattningsvis är denna stuga en pärla av lugn och harmoni, där tiden verkar sakta ner och man kan återupptäcka livets enkla nöjen. Med sin närhet till vatten och sin charmiga atmosfär är det en plats att komma till för att ladda batterierna och återuppliva själen.

  • Plus
Fröjdablicksvägen 21, null, Söderhamns kommun

Fröjdablicksvägen 21

Fritidshus
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 250 000 kr
90 + 45 m²
4 rum
1 318 m² tomt

Varmt välkomna till denna enplansvilla mitt i naturen med fantastisk utsikt mot inloppet av Söderhamnsfjärden. Fastigheten nyttjas som fritidshus. Här finner vi ett bekvämt boende där huvudbyggnaden innehåller ett stort allrum med vedkamin (roslagsspis) i fil med matplats och kök med vedspis, två sovrum, duschrum med vedeldad bastu samt vardagsrum med utgång till inglasad altan med fin utsikt. Fiber finns och uppvärmning via luftluftvärmepump samt oljeelement. Larm via Sector Alarm och inbrottsskydd monterat i fönsteröppningar samt altandörr. Endast ca 3,5 km till Söderhamns centrum, 250 m till havet och 1,2 mil till golfbana. På en vacker naturtomt finner vi även en gäststuga samt vedbod och förrådsutrymmen. Välkomna på visning!

  • Plus
Kinsta 298, KINSTA, Söderhamns kommun

Kinsta 298

Villa
KINSTA, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 550 000 kr
150 + 90 m²
5 rum
1 420 m² tomt

Välkommen till Kinsta 298 och stig in i en enplansvilla med suterrängplan som bjuder in till en harmonisk livsstil med generösa ytor och funktionell design. Med sin smarta layout och suterrängplan erbjuder denna fastighet både flexibilitet och komfort för alla livsstilar. Rymliga ytor ger gott om utrymme för familj och vänner att samlas och skapa minnen för livet. Oavsett om det är en avkopplande vardagskväll eller en festlig tillställning, så är detta hemmet där varje ögonblick blir en del av en underbar berättelse. Ge dig själv förmånen att bo i detta smakfulla och välplanerade hem där bekvämlighet och stil smälter samman på bästa sätt. Uppvärmning via bergvärme och två tilltagna garage samt fiber finns. Boka dig till visning för denna välplanerade villa i Kinsta!

  • Plus
  • Energieffektiv
Skogvägen 38, null, Söderhamns kommun

Skogvägen 38

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
695 000 kr
87 m²
3 rum
1 086 m² tomt

Varmt välkommen till Bergvik och till Skogvägen 38! Här finner vi en mindre villa som erbjuder tre rum och kök samt en inredd vind. Ett rymligt kök som ger gott om plats för matbord och stolar och här finns en värmande vedspis. Det generösa vardagsrummet blir en central plats för umgänge och avkoppling, med gott om plats för att skapa hemtrevliga stunder. Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre rum med inbyggda garderober. Den inredda vinden ger möjlighet till fler sovplatser eller förvaring. Anmäld dig till visning och upplev denna villa som fungerar utmärkt för permanentbostad eller fritidshus.

Norrtullsgatan 21 A, CENTRUM, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 21 A

Lägenhet
CENTRUM, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
575 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 2/4
3 202 kr/mån
10 159 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet om två rum och kök på hela 56,6 kvm! Bekvämt boende med hiss och lägenheten ligger på andra våningen. Entré in till en rymlig hall med plats för klädavhängning samt förvaring via flertalet garderober, kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till den inglasade altanen med ett soligt läge, sovrum och duschrum. Tvättstuga samt gemensam relaxavdelning med bastu och dusch finns i källarplan. Norrtullsgatan är en trevlig gata med ett mycket centralt läge. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo centralt och vill ha nära till allt. Välkommen på visning!

  • Hiss
Storgatan 3, null, Bollnäs kommun

Storgatan 3

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
675 000 kr
156 + 108 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 3 i Arbrå! Ett välplanerat och stort hus med hela fem sovrum. Huset ligger med ett centralt läge i Arbrå med gångavstånd till alla bekvämligheter, förskola och grundskola. Här erbjuds 156 välplanerade kvadratmeter som disponeras över 1½ plan med källare och sju rum samt kök. Entréplan erbjuder kök, matplats, WC, vardagsrum med en öppen spis samt ett allrum och två sovrum. Övre plan har ytterligare 3 fina sovrum och här finns också en WC. Källarplanet erbjuder en rymlig gillestuga samt förvaringsutrymmen och ett stort duschrum med tvättavdelning samt bastu. Välkomna på visning!

Lynäs 285, null, Söderhamns kommun

Lynäs 285

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 750 000 kr
69 m²
3 rum
1 890 m² tomt

Välkommen till Lynäs 285! Detta boende är idylliskt belägen i Lynäs, en av de mest eftertraktade destinationerna i Bergvik. Detta är det perfekta valet för dig som söker en avkopplande och inspirerande semesterupplevelse nära naturen eller ett bekvämt boende. Oavsett om du vill utforska omgivningarna eller bara koppla av och njuta av lugnet, kommer detta charmiga boende att överträffa dina förväntningar och skapa minnen för livet. Välkommen till ditt nya favoritställe att komma tillbaka till år efter år!

  • Plus
Lövskär 441, null, Söderhamns kommun

Lövskär 441

Fritidshus
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 290 000 kr
38 + 15 m²
2 rum
1 279 m² tomt

Varmt välkomna till detta mysiga smultronställe med badrocksavstånd till havet. Med vacker utsikt över havet finner vi detta trevliga fritidshus med två gäststugor, förrådsbyggnad, dass samt grillplats. Detta smultronställe ligger högt bland klipporna och ger därav en fantastisk utsikt över havshorisonten. Grillplatsen tillsammans med flera härliga uteplatser är smart utvalda för att maximera fastighetens utsikt och sol-läge. Fastigheten ingår i en bryggförening som ger dig tillgång till brygga med båtplats. Boka dig till visningen och upplev en sommaridyll i fina Lövskär!

  • Plus
  • Uteplats
Stamvägen 175, Söderhamn, Söderhamns kommun

Stamvägen 175

Radhus
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
695 000 kr
105 m²
4 rum
5 725 kr/mån
6 619 kr/m²

Nu är det dags för detta bostadsrättsradhus i suterräng att byta ägare. Här bor du bekvämt i en populär förening och har nära till stadens centrum. Här finns möjlighet för dig som önskar sätta din egen prägel på interiör att skapa något fint och hemtrevligt. På baksidan finns en mindre trädgårdstomt och vid entrén en liten trädgårdstomt med förråd. Garageplats i länga med motorvärmaruttag ingår. Fiber finns.

Björkhagsvägen 12, null, Söderhamns kommun

Björkhagsvägen 12

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
850 000 kr
117 + 13 m²
6 rum
1 765 m² tomt

Välkommen till detta yteffektiva enplanshus om 117 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med många soltimmar. Närhet till dagis, lekplats o sjön Bergviken med småbåtshamn och badplats.

  • Plus
Ängsvägen 12, null, Söderhamns kommun

Ängsvägen 12

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 100 000 kr
74 + 113 m²
5 rum
562 m² tomt

Välkomna till trivsamma Ängsvägen! På Ängsvägen 12 möter vi en rymlig och rustad villa med 3-4 sovrum, nytt kök i en öppen planlösning till vardagsrummet. Entré in till hall med golvvärme och med ett duschrum i anslutning till hallen, kök, vardagsrum, samt två sovrum. Övre plan rymmer 1 stort sovrum samt ett allrum. Källarplan med inrett rum, tvättstuga, pannrum och förvaringsutrymmen. Uppvärmning via fjärrvärme, nytt plåttak och nya 3-glas fönster.

  • Uteplats
Trollkarlstjärn 536, null, Söderhamns kommun

Trollkarlstjärn 536

Fritidshus
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 295 000 kr
58 + 34 m²
4 rum
8 506 m² tomt

Välkommen till detta kustnära hus i en idyllisk skärgård med närhet till natur och bad. Ett fint och omhändertaget hus med många sovplatser och alla de bekvämligheter du önskar. Här får man verkligen känna av lugnet och den avkopplande miljön som ett semester- eller året runt boende skall erbjuda. Nytt plåttak 2023 (bilder tagna före) och fiber finns till tomtgräns. I området finns fina grönområden, vackra promenadstråk och närhet till golfbana. Endast en kort promenad tar dig ned till havet där du kan ta ett dopp samt uppleva Söderhamns vackra skärgård då nyttjande av brygga vid havet finns inskrivet med ett servitut. Varmt välkommen att boka dig till visning!

  • Plus
Sommarvägen 13, null, Söderhamns kommun
Sommarvägen 13, null, Söderhamns kommun, bild 2
Sommarvägen 13, null, Söderhamns kommun, bild 3

Sommarvägen 13

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 250 000 kr
101 m²
4 rum
966 m² tomt

Detta hemtrevliga enplanshus är 101 kvadratmeter stort och byggdes 1981. Ett inbjudande hem om fyra rum och kök med stor, insynsskyddad och trevlig inglasad altan samt ett stort trädäck som bjuder på lättmöblerade ytor, pool och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Premium
  • Uteplats
Sundsbrovägen 47, Söderhamn, Söderhamns kommun

Sundsbrovägen 47

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
895 000 kr
116 + 12 m²
5 rum
1 515 m² tomt

Nu är det dags för Sundsbrovägen 47 att byta ägare. Kan du vara den lyckliga köparen? Med ett lantligt läge och utsikt över åkrar, men ändå närhet till stan finns nu möjligheten för dig att skapa ett hem att trivas i. Här bor du i 1,5 plan med 3 st sovrum samt vardagsrum och matrum. Här finns även ett rymligt kök med matplats och en altan under tak, ett duschrum med WC samt en tvättstuga med dusch. Bergvärme och fiber finns. På tomten finns också ett garage på platta med vidbyggt förråd och carport. Varmt välkommen att boka dig till visning!

Kaptensgatan 9 A, Söderhamn, Söderhamns kommun
Kaptensgatan 9 A, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Kaptensgatan 9 A, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Kaptensgatan 9 A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
435 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 865 kr/mån
10 116 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och rymliga etta med renoverat badrum! Lägenheten är hela 43 kvm och fördelar sig på kök med ny bänkskiva och delvis nya vitvaror vardagsrum med plats för soffa, säng och skrivbord, hall med bra garderober och renoverat badrum. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp. Enhetligt golv i alla rum. Centralt belägen med hiss och bra månadsavgift.

  • Premium
  • Hiss
Lönnvägen 9, null, Söderhamns kommun

Lönnvägen 9

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
595 000 kr
94 + 59 m²
4 rum
1 815 m² tomt

Trevlig och trivsam familjevilla i havsnära Vallvik! Här bor man i en välskött villa i två plan med kök, vardagsrum, matrum, två sovrum, två st WC samt duschrum och tvättstuga. Trevlig baksida med trädgård, gräsmatta, 3 äppelträd, 1 plommonträd och 1 päronträd, här finns även en altan samt balkong. Havet ligger bara några hundra meter från huset och här finns en trevlig badplats och båtklubb. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sliparvägen 6, null, Söderhamns kommun

Sliparvägen 6

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 550 000 kr
175 + 100 m²
6 rum
2 570 m² tomt

Hemtrevlig och rymlig familjevilla på en barnvänlig och trevlig tomt om 2570 kvadratmeter. Entréplanet är bra planerat med rymlig hall, renoverat kök med gott om plats för matbord och stolar. Rymligt vardagsrum med plats för soffa samt en öppen spis med insats. Ett sovrum samt ett duschrum. Övre plan med ett stort möblerbart allrum, tre sovrum samt ett duschrum. Inglasat uterum samt stor öppen altan. Luftvattenvärmepump. Här bor du med ett familjevänligt, centralt och naturnära läge med Ljusnebadet inom gångavstånd och båthamn en promenad bort. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Ljusne som erbjuder bland annat förskola, skola, matbutik och vårdcentral. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Granitvägen 24, null, Söderhamns kommun
Granitvägen 24, null, Söderhamns kommun, bild 2
Granitvägen 24, null, Söderhamns kommun, bild 3

Granitvägen 24

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 350 000 kr
123 + 94 m²
5 rum
869 m² tomt

Varmt välkomna till Granitvägen 24. Längst in på gatan, på en fin hörntomt finner vi denna rymliga och bra planerade fastighet med trevliga och sociala ytor. Om du söker en fastighet med centralt läge i Söderhamn men värdesätter en insynsskyddad tomt med trevliga ytor så är detta boende något för dig! Ett rymligt boende med nytt tak och underhållsfri fasad, uppvärmning via fjärrvärme, tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, vardagsrum i fil med ett matrum samt en värmande kamin, kök samt en källare med bra förvaringsmöjligheter och garage.

  • Premium
  • Uteplats
Odengatan 11B, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odengatan 11B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 054 kr/mån
20 921 kr/m²

Letar du en lägenhet som är rustad i smakfull stil och med öppen planlösning så är detta en lägenhet för dig! På Odengatan 11 B får du nu möjlighet till denna stilrena och ljusa lägenhet på tredje våningen som med sina 38 kvm och balkong skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Lägenheten är genomgående renoverad med snygga materialval och smarta förvaringslösningar. Balkong med sol hela dagen nås från vardagsrum/kök. Om du letar en lägenhet utöver det vanliga så är denna bostad något för dig. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 39