Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olivia Säll

Olivia Säll

Om mig

En bostadsaffär är bland de största affärerna man kan göra i livet, det är viktigt för mig att just du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen! Jag prioriterar mina kunder och lägger den tid som krävs för att uppnå bästa resultat. Vi tillsammans skräddarsyr den bästa lösningen utifrån just din situation. Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar, köptankar, rådgivning eller om du bara är nyfiken på ditt värde i Bollnäs och Ovanåkers kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Älvkarhed 502, Viksjöfors, Ovanåkers kommun
  • Tis 7 maj kl 15:30

Älvkarhed 502

Villa
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
675 000 kr
112 + 28 m²
4 rum
1 620 m² tomt

Välkommen till detta charmiga friköpta bostadshus från 1929 i det vackra Ovanåker! Med en boyta på 112 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna bostad gott om plats för både vardagsliv och mysiga tillställningar. Fastigheten har närhet till golfbana, 5km. Det unika med detta hem är de två utgångarna, en från köket till den härliga altanen och en från ett av sovrummen till baksidan av huset. Perfekt för att smidigt komma ut i friska luften eller njuta av en lugn stund i trädgården. I bostaden finns också en bastu och en eldstad, perfekt för avkoppling och mysiga stunder med nära och kära. I närområdet hittar du vackra naturupplevelser och möjligheter till härliga promenader och utflykter. På tomten finns en uteplats, altan samt en byggnad med garage på 48kvm med gjuten platta och uthus på 20kvm. Ta chansen att förvärva detta bekväma boende och skapa ditt eget drömhem. Tillsammans kan vi utforska potentialen i denna underbara bostad - välkommen att upptäcka din nya fristad!

  • Plus
Parten 1489, Vallsta, Bollnäs kommun

Parten 1489

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
790 000 kr
102 m²
4 rum
6 144 m² tomt

Charmigt hus med högt och soligt läge vid vägs ände i bygden Parten/Vallsta. Fastigheten erbjuder härlig utsikt över Parten. Huset är i 1½-plan uppfört i början av 1900-talet och har funnits inom samma familj i flera generationer och nyttjas idag som permanentboende men passar även perfekt som fritidshus. Huset ligger med närhet till Järvsö och Bollnäs. Vintertid finns flertal slalombackar i närheten så som Järvsöbacken, Bollebacken samt Koldemobacken. I anslutning till husets entré finns idag en inglasad veranda. På fastigheten finns också en lekstuga samt en byggnad med förråd, bodar och ett enklare garage. Fin trädgård med bl a äppelträd och perennaväxter samt matkällarekulle. Varmt välkommen på visning!

Vallbomässvägen 8, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Vallbomässvägen 8

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 175 000 kr
139 + 37 m²
6 rum
862 m² tomt

Huset ligger i ett härligt ljust och luftigt läge på det populära området Borgen med en fantastiskt utsikt och nära lekplatsen. Fastigheten erbjuder 6 rum och kök varav 4 sovrum. Bekväm uppvärmning genom Bergvärme. I köket får många plats och det rymliga vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen med utsikt där du kan njuta av ditt morgonkaffe när morgonsolen ligger på. I huset finns även den magiska gillestugan med fint ljusinsläpp, kamin och den trevliga baren. På tomten finns bärbuskar, fruktträd, mysig grill- och uteplats, garage med två portar samt förråd och 2 bodar. Huset ligger mittemot en stor lekplats som på vintern även erbjuder en isplan för skridskoåkning. Baksidan av huset bjuder in till en fantastisk utsikt över sjön Ullungen och Roteberg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gärdesgatan 14A, Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 14A

Lägenhet
Bollnäs, Gärdet, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
175 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 952 kr/mån
4 605 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt belägen i centrala Bollnäs! Med ett perfekt läge i hjärtat av Bollnäs, finner du denna härliga 1:a med kök på våning 3 av 3. Bostadsrätten erbjuder en boyta på 38 kvadratmeter med balkong, perfekt för den som söker en mysig och lättillgänglig bostad. Här har du gångavstånd till skola, sporthall, gym, affärer och centrum med bra kommunikationer via buss och tåg. Varmt välkommen på visning!

Virkesvägen 4, Rengsjö, Bollnäs kommun

Virkesvägen 4

Villa
Rengsjö, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 295 000 kr
107 + 76 m²
5 rum
1 046 m² tomt

Välskött och mycket trivsamt villa i Rengsjö med bra planlösning med stora ytor för socialt umgänge genom både matrum, vardagsrum och stor altan som delvis är inglasad. Bra läge längst med återvändsgata där baksidan angränsar mot mindre skogsparti vilket ger ett lugnt insynsskyddad tomt. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Duschrum med kakel, klinker och golvvärme renoverades under 2010 och då byttes även 3-glas fönstren på entréplan och övreplan. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns installerat. Närhet till natur och fin badplats, samt gångavstånd till matbutik, skola och förskola. Här kan man verkligen bara flytta in och känna sig som hemma. Varmt välkommen på visning!

Borgenvägen 22, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Borgenvägen 22

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
950 000 kr
129 m²
6 rum
2 037 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta hus som är belägen högt i populära Borgenområdet i Edsbyn med fantastisk utsikt. Här har du alla bekvämligheter inom räckhåll med skolor, butiker, sporthall och bekväma bussförbindelser. Huset erbjuder 6 rum och kök varav 3 sovrum. Huset har nytt golv i övergripande del på entréplan som även har isolerats. Tomten är på 2037kvm och här passar det perfekt för alla dess aktiviteter och umgänge. På tomten finns 2 garage, förråd, lekstuga samt jordkällare. Varmt välkommen på visning!

Storgatan 23, Arbrå, Bollnäs kommun

Storgatan 23

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
595 000 kr
225 + 100 m²
8 rum
1 854 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla med stor potential med renoveringsbehov. Fastigheten ligger i centrala Arbrå med närhet till alla bekvämligheter som matvaruhandel, förskola, skola, simhall samt bra kommunikation via tåg och buss. Huset erbjuder 8 rum och kök varav 4-5 sovrum. På tomten finns ett mindre garage i sämre skick. Frostskador på tappvatten systemet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Uppmärksamma köparens undersökningsplikt. Varmt välkommen på visning!

Täktvägen 20B, null, Ovanåkers kommun

Täktvägen 20B

Övrigt
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
433 m²
5 494 m² tomt

I Voxnabruk hittar du dessa hyreshusfastigheter med 3 byggnader varav två byggnader har 3st lägenheter var. Den tredje byggnaden finns stort kök, skafferi, kontor, duschrum och sovrum. Lägenheterna erbjuder 2 rum och kök samt en rymlig klädkammare. Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning genom vattenburen Pellets. På tomten finns även två byggnader med förrådsutrymmen samt pelletspannan.

Sveden 4675, null, Bollnäs kommun

Sveden 4675

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
775 000 kr
56 m²
2 rum
875 m² tomt

Välkommen till detta charmigt hus med öppet till nock som erbjuder rogivande utsikt över åker. Detta hus passar lika bra som fritidshus som permanentbostad då alla bekvämligheter finns, nuvarande ägare har bott här permanent de senaste åren. Huset erbjuder 2 rymliga rum och kök varav 1 sovrum där du även får plats med kontor. Från köket når du altanen som delvis är inglasad. På tomten finns carport, gäststuga samt förråd. Varmt välkommen på visning!

Alftavägen 6A, Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 6A

Lägenhet
Bollnäs, Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
390 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 301 kr/mån
9 750 kr/m²

Varmt välkommen till Alftavägen 6A! Mysig lägenhet med 1 rum och kök på tredje våningen. Bostaden är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Tågmästaren, vilket ger dig gångavstånd till Bollnäs centrum, matvaruhandel, skola samt fina promenadstråk. Föreningen har bra gemensamhetsutrymmen och trevliga gemensamma uteplatser på innergården. Varmt välkommen på visning!

Svensbo 214, null, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svensbo 214

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
675 000 kr
72 + 6 m²
4 rum
6 475 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och ljusa fritidshus om 72 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en stor, rogivande och trevlig tomt med många soltimmar och stora gräsytor som passar perfekt för umgänge och aktiviteter. På tomten finns en mysig bastu och badtunna som du gärna spenderar mycket tid i, loungedel, nybyggt rymligt dass, förvaringsutrymmen samt matkällare i betong. Fastigheten har jakträtt på 9 000 hektar mark. Varmt välkommen på visning!

Vallsänge 2:67, null, Bollnäs kommun

Vallsänge 2:67

Tomt
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
275 000 kr
1 564 m² tomt

Vid Norrlandsporten i Kilafors hittar du denna mysiga tomt om 1564kvm. Här finns möjlighet för dig att bygga upp ditt drömboende med fin utsikt. Tomten saknar avlopp, vatten och el men finns i närheten. Tomten är grovplanerad och det tillför ingen anslutningsavgift för vatten och avlopp. Även Fiber finns i närheten. Tomten har servitut på båtplats (vid x på kartan), badplats (vid y på karta) samt väg till badplats (vid z på kartan). Varmt välkommen med din intresseanmälan idag!

Lärkvägen 9, Alfta, Ovanåkers kommun

Lärkvägen 9

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
875 000 kr
86 + 52 m²
4 rum
1 137 m² tomt

1½ plans villa med källare och stor trevlig tomt med närhet till älven Voxnan. Huset erbjuder tre sovrum, kök, rymligt vardagsrum med kamin samt duschrum. På tomten finns ett garage med förvaringsmöjligheter samt en vedbod. Den rymliga tomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. I trädgården finns bärbuskar, äppelträd samt hallonbuskar. Uppvärmning genom fjärrvärme och Fiber finns installerat. Promenadavstånd till Alfta centrum där det finns förskola, matvaruhandel, sportanläggningar mm. Varmt välkommen på visning!

Berghemsvägen 8, null, Bollnäs kommun

Berghemsvägen 8

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 190 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevlig 1-plans villa med källarvåning samt stor trevlig tomt. Fastigheten ligger på området Sävsberg i Bollnäs. Bostaden erbjuder 4 rum och kök samt ett nyrenoverat duschrum. Källarvåningen har sovrum, tvättstuga, toalett, walk in closet samt 2 stora rum. På tomten finns det mysiga uthuset med öppenspis. Uppvärmning genom fjärrvärme och fiber finns indraget i fastigheten. Sävsberg ligger med promenadavstånd till centrum och med bra kommunikationer, förskola, skolor, sporthall, idrottsarena mm.

Visar alla 14