Mäklare Olivia Säll

Olivia Säll

Om mig

En bostadsaffär är bland de största affärerna man kan göra i livet, det är viktigt för mig att just du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen! Jag prioriterar mina kunder och lägger den tid som krävs för att uppnå bästa resultat. Vi tillsammans skräddarsyr den bästa lösningen utifrån just din situation. Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar, köptankar, rådgivning eller om du bara är nyfiken på ditt värde i Bollnäs och Ovanåkers kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bondegatan 14B, Arbrå, Bollnäs kommun

Bondegatan 14B

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
550 000 kr
80 + 32 m²
4 rum
527 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla i centrala Arbrå med närhet till alla bekvämligheter som matvaruhandel, förskola, skola, simhall samt bra kommunikation via tåg och buss. Fastigheten erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum. Från vardagsrummet når du den mysiga altanen varav en del är inglasad. På tomten finns garage för 1 bil med förvaring på sidorna samt två förråd varav ett är isolerat och el finns. Detta rum passar perfekt för gästrum. Varmt välkommen på visning!

Täktvägen 20B, null, Ovanåkers kommun

Täktvägen 20B

Övrigt
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
795 000 kr
433 m²
5 494 m² tomt

I Voxnabruk hittar du dessa hyreshusfastigheter med 3 byggnader varav två byggnader har 3st lägenheter var. Den tredje byggnaden finns stort kök, skafferi, kontor, duschrum och sovrum. Lägenheterna erbjuder 2 rum och kök samt en rymlig klädkammare. Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning genom vattenburen Pellets. På tomten finns även två byggnader med förrådsutrymmen samt pelletspannan.

Sveden 4675, null, Bollnäs kommun

Sveden 4675

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
775 000 kr
56 m²
2 rum
875 m² tomt

Välkommen till detta charmigt hus med öppet till nock som erbjuder rogivande utsikt över åker. Detta hus passar lika bra som fritidshus som permanentbostad då alla bekvämligheter finns, nuvarande ägare har bott här permanent de senaste åren. Huset erbjuder 2 rymliga rum och kök varav 1 sovrum där du även får plats med kontor. Från köket når du altanen som delvis är inglasad. På tomten finns carport, gäststuga samt förråd. Varmt välkommen på visning!

Hårga 1352, null, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hårga 1352, null, Bollnäs kommun, bild 2
Hårga 1352, null, Bollnäs kommun, bild 3

Hårga 1352

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 090 000 kr
85 + 4 m²
4 rum
974 m² tomt

Välkommen till detta charmiga timmarhus med rogivande läge. Fastigheten ligger belägen i populära Hårga med gångavstånd till toppen av Hårgaberget. Huset är välhållet och erbjuder 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Från köket och vardagsrummet når du altanen som erbjuder kvällssol. På framsidan kan du njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. På tomten finns en gäststuga, en byggnad med gäststuga på ena delen och förråd på andra delen. Under huset hittar du en jordkällare. Bostaden passar perfekt som både permanentbostad och fritidshus då alla bekvämligheter finns. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Brunnsvägen 6, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Brunnsvägen 6

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
695 000 kr
78 m²
2 rum
870 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 6 som ligger på det populära området Borgen, strax utanför Edsbyn centrum. Kliv in i detta hus och upptäck ett inbjudande hem med stor potential. Här erbjuds du ett hus med en välplanerad planlösning. Huset erbjuder rymlig hall, badrum, sovrum, vardagsrum samt kök med plats för matbord och stolar. Vinden är delvis inrett med ett sovrum. På tomten finns en altan, matkällare under huset samt ett garage med en port och en dörr. Garaget lutar i bakkant. Varmt välkommen på visning!

Alftavägen 6A, Sävsberg, Bollnäs kommun

Alftavägen 6A

Lägenhet
Sävsberg, Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
390 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 091 kr/mån
9 750 kr/m²

Varmt välkommen till Alftavägen 6A! Mysig lägenhet med 1 rum och kök på tredje våningen. Bostaden är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Tågmästaren, vilket ger dig gångavstånd till Bollnäs centrum, matvaruhandel, skola samt fina promenadstråk. Föreningen har bra gemensamhetsutrymmen och trevliga gemensamma uteplatser på innergården. Varmt välkommen på visning!

Röste Träskrinnsbacken 1529, null, Bollnäs kommun

Röste Träskrinnsbacken 1529

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 290 000 kr
107 + 36 m²
7 rum
1 953 m² tomt

Varmt välkommen till Röste Träskrinnsbacken 1529! Trevlig villa med 7 rum och kök. Bekväm uppvärmning genom bergvärme samt 3 glasfönster (2017). Till denna familjevilla hör en fantastisk fin och rogivande tomt med många soltimmar och stora gräsytor som passar perfekt för umgänge och aktiviteter. Perfekt läge med cykelavstånd till Bollnäs centrum samtidigt som du har naturen nära till hands. På tomten finns jordkällare, garage i plåt, lekstuga samt en stor lada som är perfekt för förvaring. På tomten finns även egen brunn för trädgårdsbevattning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Älmesbo 514, null, Ovanåkers kommun

Älmesbo 514

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
550 000 kr
42 + 11 m²
3 rum
1 853 m² tomt

Mysigt fritidshus med lugnt och naturnära läge i Älmesbo, drygt 1 mil utanför centrala Edsbyn. Härlig tomt på 1853kvm som erbjuder fina ytor till umgänge. Här har vi närhet till både Älmessjön och Älmån. Huset erbjuder 3 rum och kök fördelat på 42 kvm. Varmt välkomna till på visning!

Svensbo 214, null, Ovanåkers kommun

Svensbo 214

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
675 000 kr
72 + 6 m²
4 rum
6 475 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och ljusa fritidshus om 72 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en stor, rogivande och trevlig tomt med många soltimmar och stora gräsytor som passar perfekt för umgänge och aktiviteter. På tomten finns en mysig bastu och badtunna som du gärna spenderar mycket tid i, loungedel, nybyggt rymligt dass och förvaringsutrymmen. Varmt välkommen på visning!

Vallsänge 2:67, null, Bollnäs kommun

Vallsänge 2:67

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
275 000 kr
1 564 m² tomt

Vid Norrlandsporten i Kilafors hittar du denna mysiga tomt om 1564kvm. Här finns möjlighet för dig att bygga upp ditt drömboende med fin utsikt. Tomten saknar avlopp, vatten och el men finns i närheten. Även Fiber finns i närheten. Tomten har servitut på båtplats (vid x på kartan), badplats (vid y på karta) samt väg till badplats (vid z på kartan). Varmt välkommen med din intresseanmälan idag!

Åsveden 9157, null, Bollnäs kommun

Åsveden 9157

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
590 000 kr
87 + 63 m²
4 rum
1 780 m² tomt

Varmt välkommen till Åsveden 9157! 1 1/2 plans villa med 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Fastigheten har en fin utsikt över vattnet. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, matkällare samt ett äldre badrum. På tomten finns Timmerstuga med plåttak. Stugan har ett stort rum med öppet till nock, öppenspis, vackert trägolv samt ett loft. I stugan finns el och elelement. På tomten finns även en fd snickarbod och förvaringsmöjligheter samt ett äldre garage i dåligt skick. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Uppmärksamma köparens undersökningsplikt. De inventarier som finns i fastigheten på visningen ingår i köpet. Ingen flyttstädning kommer utföras. Välkommen på visning!

Hovsätter 1179, null, Bollnäs kommun

Hovsätter 1179

Villa
Bollnäs kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
1 490 000 kr
90 + 75 m²
3 rum
2 719 m² tomt

Varmt välkommen till Hovsätter 1179. Högt belägen fastighet med fantastisk utsikt över åkrar och älven Ljusnan. Den fantastiska tomten erbjuder krusbärsbuskar, svartvinbär, rödvinbär, äppelträd, päronträd samt den egna dammen som vattnet kommer från bäcken. Fastigheten blir fint omringad av staketet. Bostaden passar perfekt som både permanentbostad och fritidshus då alla bekvämligheter finns. Närhet till Vallsta som erbjuder matvaruhandel, förskola, skola samt bra förbindelser via både tåg och buss. Närhet till Hälsinglands Riviera Orbaden samt populära skidanläggningen i Järvsö. Varmt välkommen på visning!

Lärkvägen 9, Alfta, Ovanåkers kommun

Lärkvägen 9

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
950 000 kr
86 + 52 m²
4 rum
1 137 m² tomt

1½ plans villa med källare och stor trevlig tomt med närhet till älven Voxnan. Huset erbjuder tre sovrum, kök, rymligt vardagsrum med kamin samt duschrum. På tomten finns ett garage med förvaringsmöjligheter samt en vedbod. Den rymliga tomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. I trädgården finns bärbuskar, äppelträd samt hallonbuskar. Uppvärmning genom fjärrvärme och Fiber finns installerat. Promenadavstånd till Alfta centrum där det finns förskola, matvaruhandel, sportanläggningar mm. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 13