Mäklare Anders Ericson

Anders Ericson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Alingsåsvägen 25, Sjömarken, Borås kommun

Alingsåsvägen 25

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

1 250 000 kr

63 m²

3 rum

1 220 m² tomt

Mindre enplansvilla med källare om 63 kvm i vardera plan och trädgårdstom om 1 220 kvm belägen i populära Sjömarken. Huset är byggt 1948 och är i genomgående äldre skick och har större renoveringsbehov så köparen har möjligheter att renovera och modernisera huset efter egen smak. Närhet till förskola och skola och gångavstånd till Sjömarkens fina badplats med sandstrand vid Viaredssjön. Huset är besiktigat och fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel, med hänsyn till att det är Allmänna arvsfonden som säljer.

Jällbyliden 3, Kypedalen, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Jällbyliden 3

Villa
Kypedalen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

3 475 000 kr

161 m²

7 rum

816 m² tomt

Gedigen och familjevänlig villa om totalt 293 kvm med friköpt tomt. Beläget på barnvänlig återvändsgata i populära Kypedalen. Villan är välskött och har genomgått flera renoveringar genom åren. Huset inrymmer bl.a modernt kök med öppen planlösning till matplats med gott om plats för både familj och vänner, vardagsrum och bodega/allrum med härlig kamin, två kaklade dusch/badrum varav den ena med anslutning till bastu och den andra med bubbelbadkar, fyra sovrum varav det största med walk-in closet, rymlig tvättstuga, goda hobby och förvaringsutrymmen mm. Trädgårdsarbeten har utförts såsom fina stensättningar, dränering och isolering av källare, byggnation av altan/pergola samt staket. Uteplats och balkong i bra solläge - i syd/väst. Stensatt garageinfart med plats för tre bilar och varmgarage i huskroppen. Fiberanslutet och energieffektivt med bergvärme. Runt hörnet når man Kypegårdens fina motionsspår och vandringsleder och man har även gångavstånd till skola, förskola, mataffärer och Borås Lasarett. Här har man både närhet till naturen men ändå endast ca 3 km till Borås centrum. Ett hem att trivas i !

  • Plus
Åsbovägen 2, Fristad, Borås kommun

Åsbovägen 2

Villa
Fristad, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

2 500 000 kr

173 m²

7 rum

1 878 m² tomt

Gedigen och rymlig enplansvilla med källare om 173 kvm i vardera plan samt delvis inrett vindsutrymme med gästrum. Centralt läge i Fristad samhälle med närhet till ICA-butik, skola, bank, restaurang/café, busshållplats mm. Huset är byggt 1956 och är välhållet men är i äldre skick så här har köparen möjlighet att renovera och modernisera efter eget behov. Huset kan lämpa sig väl exempelvis till egenföretagaren som har behov av stora ytor och förrådsutrymmen eller för den stora familjen som önskar generösa utrymmen. Stor stensatt och insynsskyddad uteplats vid husets baksida och ett fristående garage. Taket är omlagt under senare år, Kommunalt vatten och avlopp och uppvärmning via fyra luft/luftvärmepumpar och el-kassett via vattenburet system. Det är två fastigheter/tomter med totalyta 1 878 kvm. Tomten som villan är byggd på är 1 024 kvm och tomten bredvid där garaget är byggt är 854 kvm och denna tomt är taxerad som industrifastighet. Huset är besiktigat och säljs med friskrivningsklausul. En villa med fantastisk potential !

Blomstergången 7, Hulta, Borås kommun

Blomstergången 7

Villa
Hulta, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

2 300 000 kr

83 m²

4 rum

442 m² tomt

Gedigen, välskött och trivsam tegelvilla i ett ett plan med källare om 83 kvm i vardera plan. På entréplan finns idag två sovrum men det finns möjlighet att göra om matsalen till ett extra sovrum om behov finns. Lättskött trädgårdstomt (tomträtt) om 442 kvm med installerad robotgräsklippare. Bekvämt med installerat fiber och fjärrstyrd garageport. Energieffektivt med fjärrvärme - villapaket nr 3. Huset är besiktigat och säljs med friskrivningsklausul. Familjevänligt område med närhet till förskola, skola, busshållplats, Kransmossens fina friluftsområde mm.

Visar alla 4