Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anders Ericson

Anders Ericson

Om mig

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Borås 2007. Då jag är född och uppvuxen i staden har jag ett brett kontaktnät och en mycket god lokalkännedom. Att få vara en del i bostadsbytet som är en av livets största händelser är en av de största förmånerna med mitt jobb som fastighetsmäklare. Min drivkraft är att alla inblandade parter ska känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortryd Västergården 6, Dalsjöfors, Borås kommun
  • Borttagen före visning

Hjortryd Västergården 6

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 500 000 kr
124 m²
5 rum
1 453 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Sjöbogatan 13, Sjöbo, Borås kommun
Sjöbogatan 13, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Sjöbogatan 13, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Sjöbogatan 13

Villa
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 950 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
401 m² tomt

Rymlig enplansvilla med källare om 84 kvm i vardera plan samt uterum om ca 10 kvm med utsikt mot Rya Åsars naturreservat. Beläget på lugn gata i populära Sjöbo. Lättskött trädgårdstomt och stensatt infart samt bra garage i huskroppen med praktisk fjärrstyrd port. Energieffektivt med uppvärmning via fjärrvärme och solcellsanläggning och bekvämt med installerat fiber. Barnvänligt område med närhet till Knalleland och centrum med stans hela utbud men även till bad och friluftsliv vid Almenäs badplats och Rya Åsars naturområde. Besiktigat och säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium
Ryssby Ryssbyholm 1, Ekås, Borås kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00
Ryssby Ryssbyholm 1, Ekås, Borås kommun, bild 2
Ryssby Ryssbyholm 1, Ekås, Borås kommun, bild 3

Ryssby Ryssbyholm 1

Villa
Ekås, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 200 000 kr
82 + 55 m²
4 rum
3 099 m² tomt

Ta chansen att bli ägare av ett verkligt charmigt och trivsamt hem med en genuin karaktär och med en fantastiskt fin trädgårdstomt. Väldisponerad yta med boarea om 82 kvm respektive 55 kvm biarea. Allt mycket välskött och flera större renoveringar/förbättringar har utförts under senare år. Stor och fin tomt om 3 099 kvm med inbjudande träaltan och pergola och praktiskt med robotgräsklippare. Dubbelcarport, byggd 2023 med två elbilsladdare samt isolerad förrådsdel med golvvärme om 14 kvm. Energieffektivt med bergvärme. Natursköna och vackra omgivningar med härliga vandringsleder strax utanför dörren och endast några hundra meter till Hestras populära idrottsplats med skidspår mm. Fördelarna med ett naturskönt och rogivande läge men ändå endast ca 4 km till centrala Borås med stans hela utbud.

  • Premium

Visar alla 3