Mäklare Emelie Röpke

Emelie Röpke

Om mig

Emelie har varit verksam i branschen sedan 2018 och har genom åren utvecklat en förståelse för marknaden och dess utmaningar. Hon är född och uppvuxen utanför Borås vilket ger en koppling till området och en känsla för dess egenskaper och potential! Hennes bakgrund och erfarenhet har format henne till en driven och professionell fastighetsmäklare som inte bara är kompetent i sitt arbete, utan också har en känsla för lokala trender och marknadsförhållanden. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 30

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
650 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 595 kr/mån
15 294 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta som erbjuder en smart och funktionell boendelösning. Lägenheten pryds av genomgående laminatgolv och vitmålade väggar, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostadens kök erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag, med spis och ugn, kyl/frys, köksfläkt samt även en praktisk tvättmaskin för extra bekvämlighet. Allrummet välkomnar dig med en fransk balkong som släpper in naturligt ljus och skapar en öppen och ljus känsla. Möblerat med en bekväm soffa och ett praktiskt sängskåp ger detta utrymme flexibilitet för både vardag och natt. Det helkaklade badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar, kommod med tvättställ, spegelskåp med förvaring och belysning, wc och ytterligare förvaring i högskåp. Här finns alla bekvämligheter för en avkopplande stund. Den välkomnande hallen erbjuder plats att hänga av sig samt praktiska platsbyggda garderober för att hålla ordning på kläder och övriga tillhörigheter. Sammanfattningsvis är denna etta en perfekt kombination av praktiska lösningar och planlösning, vilket skapar en bekväm och harmonisk boendemiljö. Området bjuder på flertalet grönområden med härliga promenadstråk, bra kommunikationer med både buss och bil samt två förskolor och även skola några minuters promenad bort. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Tollstorpsgatan 7 , Tullen, Borås kommun

Tollstorpsgatan 7

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/6
3 784 kr/mån
16 887 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare högst upp i huset, där du kan njuta av ett hem som kombinerar ljus, rymlighet och bekvämlighet på bästa sätt. Med en solig balkong i högt och fritt läge är detta bostaden som erbjuder allt du behöver för en trivsam vardag. Köket är en plats med gott om utrymme för förvaring och en matplats där du kan samlas för måltider. Vardagsrummet är rymligt och ljust, och tack vare stort fönster får du en härlig dos av naturligt ljus. Du kan enkelt dekorera och inreda detta utrymme efter din egen smak, dessutom har vardagsrummet en utgång till bostadens härliga balkong. Sovrummet är en fridfull oas där du kan koppla av och återhämta dig. Här finns en arbetsyta om du behöver skapa ett hemmakontor eller ett inspirerande utrymme för kreativitet. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt med allt du behöver. När du kliver in i hallen möts du av generös platsbyggd förvaring som hjälper dig att hålla ditt hem organiserat och fritt från oreda. Detta är en bostad som välkomnar dig med öppna armar och erbjuder en harmonisk kombination av funktion och stil. Välkommen till din egen lilla oas i högt läge!

  • Balkong
  • Hiss
Fjällgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:10
Fjällgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 1 A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
750 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4
3 723 kr/mån
19 737 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta bostad som erbjuder det du kan tänkas behöva. Vardagsrummet/allrummet är en mångsidig och inbjudande plats som erbjuder bekvämlighet och funktion. Det är en plats där du kan koppla av, underhålla, arbeta och njuta av den vackra utsikten och solljuset som balkongen har att erbjuda. Det är en plats som verkligen känns som hemma. Köket är en bra kombination av stil och funktion. Den vita, svarta och rostfria färgschemat ger en tidlös känsla, medan de praktiska funktionerna och förvaringslösningarna gör det till en dröm att arbeta i. Det är en plats där matlagning blandas med det sociala, i och med matplatsen invid fönstret. Bostaden erbjuder också ett helkaklat badrum med praktiska bekvämligheterna samt en välkomnande hall varifrån du når alla bostadens rum. Bostaden ingår i Brf Jungfrun som är en stabil och trivsam förening som erbjuder sina medlemmar barnvagnsförråd, cykelförråd, tvättstuga, parkeringsmöjligheter samt förrådsutrymme.

  • Premium
  • Balkong
Lindormsgatan 37, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:15
Lindormsgatan 37, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 37, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 37

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/7
4 330 kr/mån
12 301 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårummaren i lugnt och populärt läge på Sjöbo. Bostaden erbjuder ett socialt vardagsrum med plats för så väl soffa som matgrupp, här finnes utgången till balkongen som erbjuder sol på förmiddagen och sittplats vid ett mysigt caféset. Köket är välplanerat och stilrent med sitt ljusa klinker, vita väggar och smarta förvaringslösningar. Det är utrustat med moderna apparater och erbjuder en härlig matplats med utsikt. Sovrummet är en rogivande plats där du kan dra dig tillbaka och njuta av en god natts sömn. Med sitt nylagda golv, vitmålade väggar, bekväma säng och platsbyggda garderobsförvaring erbjuder det en avslappnad och välorganiserad atmosfär. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum och en hall med bra avhängningsmöjligheter och bra förvaring i platsbyggda garderober. Bostaden är belägen i lugnt grönskande läge med närhet till det mesta, så som grönområden, promenadstråk, badmöjligheter, service, kommunikationer samt skolor och förskolor. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Rullstensvägen 23A, Sandared, Borås kommun

Rullstensvägen 23A

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 634 kr/mån
15 278 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade trerummare, belägen en trappa upp med en härlig balkong som bjuder in till avkoppling och soliga dagar. Med genomgående laminatgolv, förutom vardagsrummet som har ett parkettgolv, och smakfullt tapetserade väggar är detta hem en fristad av komfort och stil. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av bostaden, perfekt för avkoppling och underhållning. Härifrån leder en dörr ut till den soliga balkongen, där du kan njuta av morgonsolen eller en avkopplande kväll med utsikt över omgivningarna. Vidare erbjuds ett välutrustat kök med gott om plats för matlagning och måltider, med möjlighet till en trevlig matplats invid fönstret, två rogivande sovrum som är belägna i lugnt läge och erbjuder en fristad för avkoppling och sömn, en välkomnande hall med en klädkammare för förvaring av kläder och andra tillhörigheter samt ett helkaklat badrum som är modernt och funktionellt, utrustat med en bekväm dusch och förberett för en tvättmaskin för extra bekvämlighet i vardagen. Med sitt perfekta läge och bekvämligheter är denna trerummare en dröm för den som söker både komfort och stil i sitt boende. Missa inte chansen att kalla detta hem för ditt egna!

Västmannagatan 13, Norrby, Borås kommun

Västmannagatan 13

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
550 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 070 kr/mån
12 222 kr/m²

Välkommen till denna bostad som kombinerar komfort med charm. Ljuset flödar genom fönstren och fyller detta hem med en härlig atmosfär. Kliv in i det nyrenoverade köket där de stilrena grå luckorna döljer smart förvaring, medan den svarta bänkskivan i laminat ger en fin kontrast och ger en smart arbetsyta. Här finner du allt du behöver som kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt och integrerad diskmaskin. Platsen bredvid fönstret är idealisk för att njuta av en avslappnad måltid vid ett matbord. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med generösa ytor för avkoppling och umgänge. Här leder en dörr ut till den stora balkongen, som bjuder in till soliga stunder och sociala tillställningar. Väggarna är målade i en vit nyans som förstärker ljusets inverkan, medan det gråbruna laminatgolvet skapar en enhetlig och stilren atmosfär. Under laminatgolvet finns det äldre bevarade trägolvet kvar för den händige att ta fram om så önskas. Sovrummet är en fridfull oas där du kan stänga om dig, det är tillbyggt innan befintliga ägare flyttade in och är perfekt för avkoppling och återhämtning. Med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och ett skrivbord eller garderob, erbjuder detta rum den perfekta balansen mellan funktionalitet och avkoppling. Väggarna är fräscht vitmålade och golvet är klätt i stilrent grått laminat. Bostadens hall är en välkomnande entré, med gott om plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. En stor garderob precis innanför dörren gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter, medan ytterligare en garderob längre in i hallen erbjuder extra förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna ger en tidlös och stilren känsla. Här finns allt du behöver för daglig komfort, inklusive wc, tvättställ med spegelskåp ovan för förvaring och belysning, samt ett badkar för avkopplande stunder. Denna bostad erbjuder den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet, och väntar nu på att bli ditt nya hem. Kom och upplev allt det har att erbjuda idag! Bostaden är belägen i Brf Boråshus nr 6 som är en stabil förening belägen i lugnt bostadsområde där Kronängsparken byggas inom 2 år. https://www.boras.se/bobyggaochtrafik/byggprojektochsamhallsplanering/borasbygger/projekt/ombyggnadavkronangsparkenpanorrby.5.114f8a01185a0138a8e9f27e.html Området Norrby, en mångfacetterad stadsdel som utgör en pulserande del av Borås. Med sin unika karaktär och charm lockar Norrby både unga familjer och erfarna invånare som söker en levande och mångsidig gemenskap. Området präglas av sin mångfald och sin historia, vilket skapar en atmosfär av autenticitet och livlighet. Små pittoreska gator blandas med moderna bostadskomplex och grönskande parker, vilket ger Norrby karaktär. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i både stadsdelen och resten av Borås. Här finns bussförbindelser som snabbt tar dig till stadskärnan och andra delar av staden. För den som föredrar att cykla eller promenera finns det också välbyggda cykelvägar och gångstråk som gör det enkelt att ta sig runt. Norrby har också gott om service och bekvämligheter inom räckhåll. Du tar dig lätt till Borås Resecentrum på några minuters promenad där bra kommunikationer erbjuds, bland annat buss och tåg till Göteborg. I området finns ett brett utbud av affärer, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker, vilket gör vardagen både enklare och mer njutbar. Dessutom finns det flera skolor, förskolor och fritidsaktiviteter som bidrar till en trygg och stimulerande miljö för barn och unga samt att Högskolan i Borås endast ligger en kort promenad bort. Här finns flera vårdcentraler, hälsocentraler och apotek som erbjuder vård och omsorg för invånarna i området. Sammanfattningsvis är Norrby en levande och mångsidig stadsdel som erbjuder allt man kan önska sig för en bekväm och trivsam vardag med närhet till Borås ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Balkong
Svedjegatan 28, Dammsvedjan, Borås kommun

Svedjegatan 28

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 000 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 815 kr/mån
17 699 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummaren med en solig balkong! Här kliver du in i en bostad med ett kök som har de moderna bekvämligheterna som väntas med en tidlös charm och en matplats invid fönstret, ett rymligt vardagsrum som badar i ljus och här finns utgången till bostadens soliga balkong, ett rogivande sovrum med ett fönster beläget i lugnt läge och med plats för extra förvaring, ett helkaklat badrum med dusch samt fönster för ljusinsläpp samt en välkomnande hall med en walk in closet för extra förvaring. Bastu och gym finns i källaren. Härlig innergård med sitt-/grillplatser och lekplats. Närhet till buss, ICA Maxi, härliga grönområden, Transåssjön m.m. Välkommen på visning!

  • Balkong
Fjällkroken 9, Tullen, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Fjällkroken 9

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/5
2 208 kr/mån
24 821 kr/m²

Ljus och välplanerad 1:a på tredje våning med fransk balkong. Stilrent, helkaklat badrum som totalrenoverades av föreningen 2016. Lägenheten är unik i sitt slag då man valt att ta bort kökspentryt för att öppna upp köket i en integrerad planlösning och har på så sätt maximerat förvaringsutrymmena i köket. Man har även byggt in sovalkoven och på så sätt gett mer utrymme i vardagsrummet. I den låga avgiften ingår även 250mbit bredband. Här bor man med närhet till kommunikationer, service och vackra strövområden vid sjön Kolbränningen. Perfekt för studenten eller veckopendlaren. Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
  • Hiss
Jätteklivsgatan 1, Boda, Borås kommun

Jätteklivsgatan 1

Villa
Boda, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 995 000 kr
90 + 85 m²
4 rum
901 m² tomt

Tillfälle! Gedigen och rymlig villa om totalt 175 kvm. Huset är beläget med gaveltomt och ett högt läge vilket gör att man har en fantastiskt utsikt ner mot Borås. Friköpt tomt med vacker trädgård! Huset är välplanerat och med gott om utrymme, stort vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis. Lägre uppvärmningskostnader via fjärrvärmepaket nr 4. Nära Brämhults idrottsplats, promenadavstånd till Ymergården, mataffärer, vårdcentral, gym och goda kommunikations- och pendlingsmöjligheter såväl med buss som med bil.

Visar alla 9