Mäklare Emelie Vestin

Emelie Vestin

Om mig

Efter tio år i branschen kan jag med stor trygghet och god lokalkännedom vägleda mina kunder genom deras kanske största affär i livet. Att överträffa kundernas förväntningar och samtidigt visa engagemang, tillgänglighet och noggrannhet är mitt mål som fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sikvägen 2 C, Fristad, Borås kommun

Sikvägen 2 C

Lägenhet
Fristad, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 195 000 kr
104,5 m²
4 rum
6 861 kr/mån
21 005 kr/m²

Välkomna till detta charmiga och välplanerade radhus i bostadsrättsform, en pärla mitt i Fristad! Detta hem erbjuder en trivsam atmosfär och bekvämligheter som gör det till det perfekta valet för er som söker det lilla extra. Det renoverade och stilfulla köket från 2015 är ett kök där matlagning blir en ren fröjd. Här möts modern design och funktion i en perfekt harmoni, vilket ger en lyxig touch till varje måltid. Badrummet har genomgått en stamrenovering av föreningen 2013 och bjuder på en tidlös elegans samt bekvämlighet i varje detalj. De ljusa ytskikten i hemmet är präglade av genomtänkt design och skapar en enhetlig och fräsch känsla. Boendet erbjuder tre rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för att skapa gästrum eller kontorsutrymmen. Dessutom finns ett allrum som blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner, med en öppen och luftig atmosfär. Härifrån når ni den stora träaltanen, som blir ett förlängt vardagsrum under varma dagar. Altanen erbjuder gott om plats för loungemöbler och är det ultimata stället att njuta av solnedgången eller bjuda in till grillkvällar. Läget är optimalt, med närhet till allt ni behöver i vardagen. Området präglas av lugn och barnvänlighet, och i närområdet finner ni bekvämligheter som affärer, skolor och grönområden. Dessutom ingår parkering och bredband i månadsavgiften, vilket gör boendet både praktiskt och kostnadseffektivt. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en perfekt kombination av modern elegans, praktiska lösningar och en trivsam atmosfär. Missa inte chansen att få kalla detta radhus för ert hem – Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Andgränd 10, Svaneholm, Borås kommun

Andgränd 10

Villa
Svaneholm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 870 000 kr
128 + 82 m²
7 rum
353 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hem från 70-talet där generösa sällskapsytor var en självklarhet. Detta hem är en villa för den eller de som söker lugnet i Svaneholm men ändå med möjlighet att med lätthet ta sig in till Borås. Bostaden om totalt ca 210kvm ligger på en barnvänlig återvändsgatan husets baksida gränsar mot ett gränsområde mellan villorna. Under de senaste åren har huset genomgått renoveringar så som ny luft/luftvärmepump, badrum och ytskikt i större delar av huset. Bilen parkeras med lätthet på uppfarten framför garaget. Entréplan består av ett stort kök för hela familjen, vardagsrum med utgång till den generösa altanen, två sovrum samt badrum. På övre plan finner vi ett sovrum samt ytterligare ett allrum och ett nygjort badrum. Den generösa trädgårdstomten inrymmer plats för odlingar, grillfester, hobby, bus och lek. Källaren är en bonus och erbjuder hobbyrum med klättervägg, gillestuga, tvättstuga samt gott om förvaringsytor I närheten finns skola, förskola, Svaneholms fotbollsplan Svanehov IP och Bogrydsjöns badplats, naturområde, fotbollsplan och busskommunikationer. För den som söker motion och friluftskänsla finns Tranhults naturreservat och söker man än mer natur kan man ta sig till Storsjöns naturreservat med spår upp till 8,5km.Storsjöns naturreservat med spår upp till 8,5km.

Hedvigsborgsgatan 33, Hedvigsborg, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hedvigsborgsgatan 33

Lägenhet
Hedvigsborg, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 500 kr/mån
17 071 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och fina gavellägenhet. En kvadratsmart trea med gott om ljusinsläpp och känsla av rymd tack vare fönsterpartier i tre väderstreck. Totalrenoverat badrum, balkong och planerad med ett stilrent kök med vita luckor. Här bor du i en stabil förening som erbjuder en mysig gård med sitt-/grillplats samt lekytor. Dessutom närhet till service, Ica Maxi, Transåssjön, fina motionsspår och goda kommunikationer som snabbt tar dig ner till centrum. Varmt välkommen till en kvadratsmart trea om ca 70 kvm. I detta smakfullt renoverade hem ryms kort och gott allt som behövs för ett trivsamt boende! Allrummet är ljust och lättmöblerbart i gavelläge med fönster i två väderstreck. Balkongen i soligt läge, vetter mot gården och lockar till avkopplande stunder. Det blir bostadens favoritplats från tidig vår till sen höst. Badrummet är renoverat och de två sovrummen erbjuder gott om plats för både säng och tillbehörsmöbler. Lugnt område med gångavstånd till centrum, närhet till butiker samt kommunikation. Här bor du bekvämt och lugnt i en bostad som det bara är att flytta in i!

Roseniigatan 7C, Byttorp, Borås kommun

Roseniigatan 7C

Tomt
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 500 000 kr
364 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att köpa 2 tomter för att bygga en större villa eller alternativet att köpa en av tomterna för att bygga exklusivt parhus. Mitt i Byttorps villaidyll erbjuds nu möjligheten att uppföra din drömbostad. Här har du närhet till både naturen vid Rya åsar och Borås stadskärna; även till Ramnasjön och Byttorpssjön som ligger inom behagligt avstånd. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Roseniigatan 7B, Byttorp, Borås kommun

Roseniigatan 7B

Tomt
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 500 000 kr
448 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att köpa 2 tomter för att bygga en större villa eller alternativet att köpa en av tomterna för att bygga exklusivt parhus. Mitt i Byttorps villaidyll erbjuds nu möjligheten att uppföra din drömbostad. Här har du närhet till både naturen vid Rya åsar och Borås stadskärna; även till Ramnasjön och Byttorpssjön som ligger inom behagligt avstånd. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Hovalidsvägen 43, Sparsör, Borås kommun

Hovalidsvägen 43

Tomt
Sparsör, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 075 000 kr
903,5 m² tomt

I kanten av det idylliska villaområdet erbjuds nu möjlighet att förvärva en tomt och bygga ett drömboende! Sparsör erbjuder barnvänligt område med återvändsgator, lekfull ytor samt närhet till förskola och skola. Samhället präglas också starkt av närheten till den vackra Öresjö och de fina bad och täta bussförbindelser både med centrala Borås och mot Fristad/Herrljunga. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Funningen 5, Funningen, Borås kommun

Funningen 5

Tomt
Funningen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
995 000 kr
2 708 m² tomt

Fastigheten är bebyggd med ett fritidshus och förrådsbyggnad som är i dåligt skick, och tanken är att man river och bygger ett nytt hus med ett bra läge i ett omtyckt område Funningen. Här bor du naturskönt, nära bad och vandringsleder samtidigt busshållplats finns vid Funningevägen och avståndet till Borås centrum är drygt 6,5 km. För den som pendlar med bil och söker sig ut till R40 eller Väg 27 så finns även dessa nära till hands. Detta hem måste upplevas! Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Göteborgsvägen 90C, Tullen, Borås kommun

Göteborgsvägen 90C

Radhus
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
Pris saknas
98 + 57 m²
4 rum
436 m² tomt

Välkommen till ett parhus på populära Tullen! Detta hem om 4 rum och kök fördelade på två plan har en totalyta på ca 155 kvm. Ägarna till huset har det senaste året med varsam hand renoverat och vårdat detta hem. I det senaste har tak och två badrum gjorts om. Uteplatser, för att avnjuta solen på för- och eftermiddag, finns på både fram- och baksida av huset. Favoritplatsen på baksidan består av både uterum och gräsytor. Uterummet blir favoritplatsen hela sommarhalvåret oavsett regn eller solens strålar. På denna plats infinner sig utrymme för både sittgrupp och planteringar. Invändigt är bostaden är väldisponerad med sällskapsytor på båda planen, tre sovrum, två badrum samt klädkammare, förråd och tvättstuga. Parkering görs lättast i eller framför garaget i huskroppen. Belägen på populära tullen med närhet till R40, service, fina strövområden och promenadavstånd till Kolbränningens badplats samt goda kommunikationer som snabbt tar dig ner till centrum.

Visar alla 8