Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Vestin

Emelie Vestin

Om mig

Efter tio år i branschen kan jag med stor trygghet och god lokalkännedom vägleda mina kunder genom deras kanske största affär i livet. Att överträffa kundernas förväntningar och samtidigt visa engagemang, tillgänglighet och noggrannhet är mitt mål som fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Duvgatan 3, Viskafors, Borås kommun

Duvgatan 3

Villa
Viskafors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 850 000 kr
135 + 71 m²
5 rum
1 079 m² tomt

I charmiga Viskafors, på en återvändsgata med närhet till skola, förskola, butiker och busshållplats, välkomnar denna rymliga familjevilla. Byggd med omsorg år 1968 och vårdats ömt av dess enda ägare sedan dess, bjuder detta hem in till en bekväm och trygg tillvaro. Renoveringar har genomförts med förnuft och omsorg, inklusive tak, fönster och installation av luft/luftvärmepump för att säkerställa modern komfort och energieffektivitet. Trots sina moderniseringsinsatser behåller villan sin tidlösa charm och karakteristiska drag. Här erbjuds inte bara ett hem utan en plats för familjens liv och minnen att skapas. De generösa och sociala utrymmena inbjuder till både vardagslivets rutiner och festliga tillfällen med vänner och släkt. Den mysiga gillestugan med eldstad, som förgyller vinterkvällar och festligheter, är ett perfekt komplement till sällskapsutrymmena. Med sina imponerande 206 kvadratmeter rymmer detta hem tre rymliga sovrum, perfekt för en växande familj eller för att skapa en arbetsyta eller hobbyrum. Till detta finns givetvis badrum, två wc, dusch med bastu, förråd samt garage för praktisk förvaring och skydd av fordon. Vidare, på den stora trädgårdstomten, får du njuta av lugnet och friden som erbjuds av den grönskande omgivningen. Här kan sommardagar och kvällar spenderas i trädgården, vars lättskötta natur skapar en atmosfär av ro och avkoppling. Denna villa är inte bara ett hem utan en möjlighet till en livsstil - en plats där du kan välja att bevara det nostalgiska 60-talets atmosfär eller skapa något helt nytt och personligt.

Sunnanbyn 12, Viareds Sommarstad, Borås kommun

Sunnanbyn 12

Villa
Viareds Sommarstad, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 095 000 kr
60 m²
3 rum
615 m² tomt

Välkommen till denna idyll och detta fantastiska hem som är en fristad av lugn och avkoppling, perfekt beläget nära områdets populära badplats. Huset är isolerat och ett åretruntboende i väldigt bra skick, tack vare dess omsorgsfulla ägare som har renoverat och tagit hand om huset under åren som passerat. Invändigt möts du av en varm och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Från hallen, med underliggande golvvärme, välkomnas du in i det öppna vardagsrummet som fortsätter vidare in i matsal och kök. Hemmet är smakfullt inrett med mjuka färger och takhöjd upp till nock som skapar en avslappnad känsla. Stora fönster släpper in naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Sovrummet skänker ro och andas välbehag med plats för både säng och tillhörande möblemang. Gott om förvaringsutrymme finns här bakom skjutdörrsgarderoben. På sovloftet finns extra utrymme för avkoppling eller för övernattande gäster att dela stunder tillsammans med. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme, wc och en rymlig dusch för en lyxig och avslappnande upplevelse. Utöver detta finns även en extra toalett. Utemiljön är lika ljuvlig med en prydlig trädgård som omfamnar huset och skapar en fridfull atmosfär. Bastuhuset erbjuder en traditionell bastuupplevelse medan det bubblande spabadet bjuder in till avkoppling och njutning. En utedusch med lyxig varmvattenberedare möjliggör uppfriskande duschar efter ett dopp i den närbelägna sjön, medan den isolerade friggeboden passar för övernattande gäster eller hobbyverksamhet. Förrådsbyggnaden sitter ihop med grannen och ger gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillbehör. Sammanfattningsvis andas detta hem ro och välbehag från varje vrå. Det är en plats där man kan fly vardagens stress och bara njuta av den lugna och avkopplande atmosfären, med närheten till en vacker badplats som en extra bonus.

Norra Sjöbogatan 50, Sjöbo, Borås kommun
Norra Sjöbogatan 50, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 50, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 50

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
4 222 kr/mån
14 420 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerumslägenhet, endast en halv trappa upp och med inglasad balkong i bästa västerläge.Detta hem har varit omhändertagen och älskad av samma ägare de senaste 40 åren. Med ett hjärta som utgörs av det platsbyggda köket från Länghems kök bjuder denna bostad in till både funktionell användning och mysiga stunder. Köket är en kärleksfullt skapad plats där varje detalj har valts med omsorg. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för matlagningens konst. Den omsorgsfullt utvalda inredningen ger en genuin känsla av hemtrevnad och gör varje måltid till en upplevelse. Köket är inte bara en plats för matlagning utan även en samlingsplats för hela familjen, där generationer möts för att dela måltider, skapa minnen och dela berättelser. Här, i denna kärleksfullt skapade miljö, samlas barn, barnbarn och kanske till och med barnbarnsbarn för att dela glädjeämnen och skapa livslånga band. I devis öppen planlösning med köket nås matsalen, som tidigare fungerade som ett sovrum. Här erbjuds flexibilitet och möjligheten att anpassa bostaden efter dina behov. Vill du återställa det till ett sovrum finns det enkla lösningar för detta. Sovrummet är rymligt och lugnt, med skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsmöjligheter. Dess placering mot baksidan av byggnaden garanterar lugn och ro för en god natts sömn. Dessutom erbjuder lägenheten en praktisk klädkammare för att hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Badrummet, i anslutning, är helkaklat och erbjuder en ren och fräsch miljö för avkoppling och personlig omvårdnad. Denna bostad är belägen i en stabil och välskött förening med låga avgifter, vilket ger en trygg boendemiljö och ekonomisk stabilitet. Dess närhet till bussförbindelser gör det enkelt att ta sig till stadens centrum, samtidigt som närheten till natur, sjö med badplats och vandringsleder erbjuder möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv. Sammanfattningsvis är detta en bostad som bär på en lång historia av omsorg och kärlek, med en välbevarad charm och social planlösning. Nu söker detta hem en ny ägare som kan skapa sitt eget hem och njuta av både bekvämlighet samt sjö- och naturnära omgivningar.

  • Premium
Kvartsgatan 8, Hestra, Borås kommun

Kvartsgatan 8

Villa
Hestra, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 995 000 kr
173 + 150 m²
731 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva, arkitektritade villa. Att bo här ger en känsla som gör varje dag till en skön upplevelse och höjer livskvalitén. Husets själ har bevarats och här finner du totalt 323 kvadratmeter väldisponerad på två våningsplan, vackert inredd i en tidlös stil. Villan erbjuder dynamisk arkitektur där varje detalj är noggrant genomtänkt. En stor entré med marmorklinker och natursten känns inbjudande. Villan har 9 rum varav 4 sovrum, 1 kontor, allrum, vardagsrum, kök med matplats, matsal, groventré, badrum, bastu, gästtoalett, förråd, garage och mycket mer. I trädgården ges gott om plats för avkoppling och fikastunder under sommaren där den 731 kvadratmeter stora trädgården erbjuder såväl lek som odlingsmöjligheter. Högt beläget med privat läge med vid utsikt. Kort sagt är det här en villa med mycket att ge i ett väldigt eftertraktat område. Gångavstånd till matbutik, busshållplats, motionsspår vid Rya åsar samt närhet både Ramnasjön och Byttorpssjön. Inte att förglömma hela stadskärnans utbud av allt vad en stad kan erbjuda.

Kyrkogårdsgatan 5, Druvefors, Borås kommun

Kyrkogårdsgatan 5

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
3 073 kr/mån
30 227 kr/m²

Bara ett stenkast från stadens puls ligger denna omsorgsfullt renoverade trea på en lugn sidogata. Här är det perfekta harmonin mellan stadslivets bekvämligheter och lugnet från en stabil gemenskap. Med lugn och grönska runt om och endast några minuters promenad till centrum, är detta hem som erbjuder det bästa av båda världar. Endast en halv trappa upp stiger vi in i bostaden och möts av ett strålande ljusinsläpp som välkomnar dig in i hallen. En rymlig garderob står redo att ta emot alla dina ytterkläder, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Ditt första möte med bostadens elegans sker direkt till höger från entrén, där det inbjudande köket sträcker sig fram. Här möts du av en stilfull design kombinerad med smart planering och gott om förvaringsutrymme. Den moderna inredningen pryds av vitt kakel som smakfullt kontrasterar mot bänkskivan i trä. Maskinparken är komplett med kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och häll, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Vidare in i bostaden finner du två mysiga sovrum som ger känsla av ro och andas välbehag. Båda utrustade med praktiska garderober för maximal förvaring och ordning. Vardagsrummet bjuder på en luftig atmosfär, där en vacker fiskbensparkett pryder golvet och skapar en varm och inbjudande känsla. Från här når du även bostadens pärla – en härlig balkong i söderläge. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag och låta tankarna vandra fritt. Badrummet är en lika stilren oas som resten av bostaden. Ljusa kakelplattor pryder väggarna medan mörkgrå klinkers täcker golvet. Duschplatsen avskiljs elegant med infällbara glasdörrar och den praktiska kommoden erbjuder gott om förvaringsutrymme. En belyst spegel ger en extra touch av lyx. För att underlätta klädvård finns här även en toppmatad tvättmaskin. Välkommen till detta centrala och omsorgsfullt renoverade boende – där staden möter lugnet på bästa tänkbara sätt! För mer information, kontakta mäklaren Emelie Vestin.

Segerstorpsvägen 11, Bredared, Borås kommun

Segerstorpsvägen 11

Villa
Bredared, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 550 000 kr
114 + 55 m²
6 rum
1 409 m² tomt

Omfamnas av det ljuvliga 20-talet och upptäck denna fantastiska 1½-plansvilla belägen i det charmiga samhället Bredared. Med sin historiska karaktär, som före detta postkontor, och moderna bekvämligheter är detta ett hem där tradition möter nutid på ett harmoniskt sätt. Den tidlösa arkitekturen och detaljerna från 20-talet välkomnar dig in genom huvudentrén och in i en värld av elegans och karaktär. Med en total yta på 169 kvadratmeter finns gott om utrymme för att leva och trivas. Bredared som område erbjuder förskola, skola, fotbollsplan, golfbana med restaurang, ridskola och motionsspår. I närheten finns Bredareds IFs klubbstuga med bl.a. bastu i lokalen. Klubbstugan är även startpunkt för elljusspår och flertalet utmärkta leder plus att det finns motions och styrketräningsanläggning, boulebana, fotbollsplan och andra idrotter både sommar och vinter. För den som vill ta en utflykt finns populära Holmryds mejeri med gårdsbutik samt närhet till mysiga Vänga Kvarn där man kan ta en fika eller köpa med fikabröd och ta med när man besöker naturreservatet Vänga Mosse. Goda kommunikationer med buss om ca 20 min till Borås och bilväg ca 15 minuter. _________________________________________________________________________

Ryssby 6, Hestra, Borås kommun
Ryssby 6, Hestra, Borås kommun, bild 2
Ryssby 6, Hestra, Borås kommun, bild 3

Ryssby 6

Villa
Hestra, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
4 295 000 kr
119 m²
4 rum
1 649 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem! En plats där drömmar blir verklighet och möjligheterna är lika oändliga som fantasin. Detta unika hus är resultatet av ett starkt samarbete och en passion för att skapa något unikt extraordinärt. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik. Det är inte bara en plats för familjen att bo, det är en plats att växa. På entréplanet finns allt en familj kan önska sig, men när behoven förändras och utrymmet behöver anpassas, öppnar sig möjligheten att utöka och inreda det övre planet som tillval. Denna bostad erbjuder även en unik möjlighet till ekonomisk flexibilitet och långsiktig förmån. Här finns möjlighet till amorteringsfrihet i hela 5 år, och frihet från fastighetsskatt i hela 15 år. Det innebär inte bara en betydande besparing varje år utan ger också en trygghet och stabilitet i din ekonomi. Det är ett energibesparande paradis med fokus på trygghet och låga driftkostnader. På Hestra/Ryssby bor man mitt i naturens sköna omfamning trots närheten till Borås centrala utbud. Dessa bekvämligheter gör vardagen både enkel och njutbar! Du som naturälskare kommer att trivas här då området är omgivet av vackra grönområden och natursköna platser. En kort promenad från din dörr tar dig till underbara skogsstigar och motionsspår, där du kan njuta av lugnet och friden i naturen. För den som älskar längdskidåkning finns det även, vintertid, välpreparerade längdspår inom bekvämt avstånd, perfekt för både motion och avkoppling. För att underlätta vardagsbestyren finns även närhet till buss och matbutik. Familjer kommer även att uppskatta närheten till skolor och förskolor i området. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med Husarvid. De hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

  • Premium
Norra Sjöbogatan 52, Sjöbo, Borås kommun

Norra Sjöbogatan 52

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
850 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 353 kr/mån
15 888 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet med inglasad belägen högst upp i en välskött bostadsrättsförening, kan du förvänta dig lugn och harmoni! Här har ni möjlighet att sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Detta hem präglas av en mysig atmosfär och rymliga ytor. I denna intressanta och välplanerade bostad med snedtak renoverades kök och badrum på 90-talet. Vidare finner vi vardagsrum, klädkammare och sovrum. Här bor du i hjärtat av Sjöbo med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutik, Öresjö, Kypesjön, Almenäs samt goda kommunikationer som tar dig in till centrum på några minuter. Sammanfattningsvis erbjuder denna vindslägenhet i äldre stil en praktisk och charmig boendemiljö i en trygg och välskött bostadsrättsförening. Med närhet till bekvämligheter och en inglasad balkong för extra komfort, kan detta bli ditt lugna hem där du kan skapa din egen personliga oas. Välkommen till en välkomnande gemenskap!

Kråkekärrsgatan 35, Norrmalm, Borås kommun

Kråkekärrsgatan 35

Radhus
Norrmalm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
5 195 000 kr
138 + 73 m²
6 rum
478 m² tomt

Låt mig presentera detta väl omhändertagna hem där ägarna under åren fortlöpande och med värmande hand sett till att huset fortfarande känns som nytt. Du som läst stilhistoria vet att det typiska 70-talshuset är både charmigt och välbyggt. Det kännetecknas av stora sociala ytor, gjutna valv, mexitegel, stora fönsterpartier, eldstad, garage och välplanerade trädgårdar. I min värld har vi just beskrivit huset på Kråkekärrsgatan 35. Baksidan är insynsskyddad och genomtänkt och presenterar flera stenläggningar, växtlighet i olika former och en mindre damm. Detta lättskötta hem med egen oas och närhet till populära Kypegården, har fått en extra lyckad placering i hjärtat av Norrmalm i Borås. Villan om drygt 211 kvm med sina sex rum och kök är anpassat för såväl vardagslivet med familjen som sobra fester med vänner. Entréplanet utgörs av stora sällskapsytor med vardagsrum, matplats och tilltaget kök från Vedum. Dessa öppna ytor ger en härlig rumsvolym och vid ljumma sommarkvällar välkomnas man ut till den generösa altanen. Stora fönsterpartier vetter mot trädgården och bjuder in grönskan till huset. Om sommaren förlängs de sociala utrymmena av den lättskötta och insynsskyddade trädgården med gedigen atmosfär. Under sommaren samsas flera uteplatser och balkong tillsammans med olika typer av odlingar och planteringar. Trädäcket intill dammen är en plats för rekreation. Läs en bok och avnjut vindruvor från vinrakan som klättrar sig upp för den skyddande pergolan. Inred med solstolar, loungemöbler och bekväma sittgrupper, perfekt för sommarfester och rekreation. Här erbjuds gräsytor och vacker grönska perfekt för såväl lek som avkoppling. Vidare presenterar bostaden möjlighet till fyra sovrum, gästtoalett och badrum. Källaren innefattar även gillestuga med eldstad, duschrum med bastu, tvättstuga samt flera förråd. Inte att förglömma, garaget intill huskroppen! Huset karakteriseras av sin smakfulla interiör präglad av genomtänkta material, öppna ytor och god smak. Detta är ett tidlöst hem med klassisk interiör. Här finner du ett fantastiskt läge med promenadavstånd till förskola, skola, stadsbibliotek, busshållplats, flertalet lekplatser, fotbollsplan, Knalleland, Borås Arena, sjukhus, friluftsområdet runt Kypesjön och inte att förglömma hela centrumkärnans utbud. Söker du ett boende mitt i stan som bjuder in till lugn läsning, livliga spelkvällar och underbara grillkvällar så har du kommit rätt - Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Sikvägen 2 C, Fristad, Borås kommun

Sikvägen 2 C

Lägenhet
Fristad, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 995 000 kr
104,5 m²
4 rum
6 861 kr/mån
19 091 kr/m²

Välkomna till detta charmiga och välplanerade radhus i bostadsrättsform, en pärla mitt i Fristad! Detta hem erbjuder en trivsam atmosfär och bekvämligheter som gör det till det perfekta valet för er som söker det lilla extra. Det renoverade och stilfulla köket från 2015 är ett kök där matlagning blir en ren fröjd. Här möts modern design och funktion i en perfekt harmoni, vilket ger en lyxig touch till varje måltid. Badrummet har genomgått en renovering 2013 och bjuder på en tidlös elegans samt bekvämlighet i varje detalj. De ljusa ytskikten i hemmet är präglade av genomtänkt design och skapar en enhetlig och fräsch känsla. Boendet erbjuder tre rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för att skapa gästrum eller kontorsutrymmen. Dessutom finns ett allrum som blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner, med en öppen och luftig atmosfär. Härifrån når ni den stora träaltanen, som blir ett förlängt vardagsrum under varma dagar. Altanen erbjuder gott om plats för loungemöbler och är det ultimata stället att njuta av solnedgången eller bjuda in till grillkvällar. Läget är optimalt, med närhet till allt ni behöver i vardagen. Området präglas av lugn och barnvänlighet, och i närområdet finner ni bekvämligheter som affärer, skolor och grönområden. Dessutom ingår parkering och bredband i månadsavgiften, vilket gör boendet både praktiskt och kostnadseffektivt. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en perfekt kombination av modern elegans, praktiska lösningar och en trivsam atmosfär. Missa inte chansen att få kalla detta radhus för ert hem – Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Andgränd 10, Svaneholm, Borås kommun

Andgränd 10

Villa
Svaneholm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 870 000 kr
128 + 82 m²
7 rum
353 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hem från 70-talet där generösa sällskapsytor var en självklarhet. Detta hem är en villa för den eller de som söker lugnet i Svaneholm men ändå med möjlighet att med lätthet ta sig in till Borås. Bostaden om totalt ca 210kvm ligger på en barnvänlig återvändsgatan husets baksida gränsar mot ett gränsområde mellan villorna. Under de senaste åren har huset genomgått renoveringar så som ny luft/luftvärmepump, badrum och ytskikt i större delar av huset. Bilen parkeras med lätthet på uppfarten framför garaget. Entréplan består av ett stort kök för hela familjen, vardagsrum med utgång till den generösa altanen, två sovrum samt badrum. På övre plan finner vi ett sovrum samt ytterligare ett allrum och ett nygjort badrum. Den generösa trädgårdstomten inrymmer plats för odlingar, grillfester, hobby, bus och lek. Källaren är en bonus och erbjuder hobbyrum med klättervägg, gillestuga, tvättstuga samt gott om förvaringsytor I närheten finns skola, förskola, Svaneholms fotbollsplan Svanehov IP och Bogrydsjöns badplats, naturområde, fotbollsplan och busskommunikationer. För den som söker motion och friluftskänsla finns Tranhults naturreservat och söker man än mer natur kan man ta sig till Storsjöns naturreservat med spår upp till 8,5km.Storsjöns naturreservat med spår upp till 8,5km.

Roseniigatan 7C, Byttorp, Borås kommun

Roseniigatan 7C

Tomt
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 500 000 kr
364 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att köpa 2 tomter för att bygga en större villa eller alternativet att köpa en av tomterna för att bygga exklusivt parhus. Mitt i Byttorps villaidyll erbjuds nu möjligheten att uppföra din drömbostad. Här har du närhet till både naturen vid Rya åsar och Borås stadskärna; även till Ramnasjön och Byttorpssjön som ligger inom behagligt avstånd. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Roseniigatan 7B, Byttorp, Borås kommun

Roseniigatan 7B

Tomt
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 500 000 kr
448 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att köpa 2 tomter för att bygga en större villa eller alternativet att köpa en av tomterna för att bygga exklusivt parhus. Mitt i Byttorps villaidyll erbjuds nu möjligheten att uppföra din drömbostad. Här har du närhet till både naturen vid Rya åsar och Borås stadskärna; även till Ramnasjön och Byttorpssjön som ligger inom behagligt avstånd. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med HusArvid. Han hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Aspvägen 12, Sjömarken, Borås kommun

Aspvägen 12

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
4 995 000 kr
119 m²
4 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem, mitt i villaidyllen! En plats där drömmar blir verklighet och möjligheterna är lika oändliga som fantasin. Detta unika hus är resultatet av ett starkt samarbete och en passion för att skapa något unikt extraordinärt. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik. Det är inte bara en plats för familjen att bo, det är en plats att växa. På entréplanet finns allt en familj kan önska sig, men när behoven förändras och utrymmet behöver anpassas, öppnar sig möjligheten att utöka och inreda det övre planet som tillval. Denna bostad erbjuder även en unik möjlighet till ekonomisk flexibilitet och långsiktig förmån. Här finns möjlighet till amorteringsfrihet i hela 5 år, och frihet från fastighetsskatt i hela 15 år. Det innebär inte bara en betydande besparing varje år utan ger också en trygghet och stabilitet i din ekonomi. Det är ett energibesparande paradis med fokus på trygghet och låga driftkostnader. Här bor du i hjärtat av populära Sjömarken med närhet till det mesta! Under årets varma dagar kan ni besöka Sjömarkens populära badplats. Packa en matsäck och badlakan för en förtjusande dag på stranden. förutom förskolan alldeles intill är det gångavstånd till skola, lövskogsängar, natursköna vandringsleder, butik, restaurang och goda kommunikationer mot Borås. Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med Husarvid. De hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Göteborgsvägen 90C, Tullen, Borås kommun

Göteborgsvägen 90C

Radhus
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
Pris saknas
98 + 57 m²
4 rum
436 m² tomt

Välkommen till ett parhus på populära Tullen! Detta hem om 4 rum och kök fördelade på två plan har en totalyta på ca 155 kvm. Ägarna till huset har det senaste året med varsam hand renoverat och vårdat detta hem. I det senaste har tak och två badrum gjorts om. Uteplatser, för att avnjuta solen på för- och eftermiddag, finns på både fram- och baksida av huset. Favoritplatsen på baksidan består av både uterum och gräsytor. Uterummet blir favoritplatsen hela sommarhalvåret oavsett regn eller solens strålar. På denna plats infinner sig utrymme för både sittgrupp och planteringar. Invändigt är bostaden är väldisponerad med sällskapsytor på båda planen, tre sovrum, två badrum samt klädkammare, förråd och tvättstuga. Parkering görs lättast i eller framför garaget i huskroppen. Belägen på populära tullen med närhet till R40, service, fina strövområden och promenadavstånd till Kolbränningens badplats samt goda kommunikationer som snabbt tar dig ner till centrum.

Visar alla 15