Mäklare Hanna Tilly-Büchert

Hanna Tilly-Büchert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Druveforsvägen 18, Druvefors, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Druveforsvägen 18

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

1 790 000 kr

54 m²

2 rum

3 500 kr/mån

33 148 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare med ett centralt läge i brf Nejlikan 2! Här erbjuds ett modernt boende med öppen social planlösning, sovrum utan insyn, helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Stor inglasad balkong och tillgång till gym, bastu och en fantastisk takterass. Ett mycket trivsamt och bekvämt boende med ett bra läge! Här bor du med närhet till centrum, Ica Maxi, skola och stadens utbud.

  • Balkong
  • Hiss
Norra Sjöbogatan 66, Sjöbo, Borås kommun

Norra Sjöbogatan 66

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

660 000 kr

47 m²

1.5 rum

2 667 kr/mån

14 043 kr/m²

Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade etta med stort kök, helkaklat badrum fr -04, klädkammare, stort vardagsrum, sovalkov och rymlig balkong. Tvättstuga i källaren och tillgång till bastu och relaxavdelning i föreningen. Nära till ändhållplatsen på Sjöbo samt badsjö, pizzeria, matbutik, Knalleland mm.

  • Balkong
Barnhemsgatan 42, Sjöbo, Borås kommun

Barnhemsgatan 42

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

600 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 681 kr/mån

10 619 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med öppen social planlösning. Välplanerat kök med gott om förvaring. Rymligt vardagsrum med fiskbensmönstrad parkett och utgång till balkong. Närhet till högskola, Knalleland, bra kommunikationer, affär, bad vid Almenäs och fina promenadstråk.

  • Balkong
Torstensonsgatan 1 , Centrum, Borås kommun

Torstensonsgatan 1

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

2 690 000 kr

100 m²

4 rum

5 259 kr/mån

26 900 kr/m²

På Torstensonsgatan 1, i ett centralt läge finner vi denna mycket fina och trivsamma 4:a. I nuvarande planlösning med stora öppna ytor i vardagsrum och kök är det i praktiken en 3:a, men kan enkelt göras om till en 4:a igen. Till några av höjdpunkterna hör ett nytt kök från 2017 men angränsande matsal i öppen planlösning. Stort vardagsrum med en helt ny braskamin och vackert brädgolv. Två balkonger i skilda väderstreck. Nya dörrar och lister 2017. Här bor man bekvämt i ett tyst och rofyllt läge med närhet till stadens utbud.

  • Balkong
Varpvägen 2, Dalsjöfors, Borås kommun
  • Ons 29 mar kl 16:30

Varpvägen 2

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

1 700 000 kr

113 m²

6 rum

989 m² tomt

Med ett mysigt läge uppe på höjden med utsikt över Ankedammen och skogen intill knuten, ligger detta hus som omhändertagits med varsam hand och många tidstypiska detaljer. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett drömboende. Hela bostaden, som är i två plan med källare, präglas av en mysig atmosfär och rum för hela familjen. Planlösningen är välplanerad och inrymmer kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, uterum med braskamin. Gillestuga, toalett, tvättstuga, bastu, pannrum och förråd finns i källaren. Inte att förglömma bergvärme och garage i huskroppen! Här bor du i mysiga Dalsjöfors med närhet till det mesta! Gångavstånd till centrum och vandringsleder. Goda kommunikationer mot Borås. Detta hem har mycket att ge och vare sig du längtar till natur eller centrala Borås är avståndet kort. Välkommen på visning!

  • Plus
Varbergsvägen 109 A, Viskafors, Borås kommun

Varbergsvägen 109 A

Lägenhet
Viskafors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

500 000 kr

54 m²

2 rum

4 368 kr/mån

9 259 kr/m²

Välplanerad 2:a i lugnt och trivsamt läge med balkong och fin utsikt mot Viskan. Närhet till affär, kommunikationer och fina promenadstråk.

  • Balkong
Brf Hugin, null, Borås kommun

Brf Hugin

Lägenhet
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås

3 395 000 kr

74 m²

2 rum

4 193 kr/mån

Försäljningen är igång! I kvarteret planeras för 52 ljusa och öppna bostadsrätter i olika storlekar, alla med balkong eller terrass. Hugin ligger mitt i centrala Borås mellan Skolgatan, Stengärdsgatan och Södra Kyrkogatan. Fler och fler boråsare kommer att bo i centrum i framtiden och Hugin är ett lysande exempel på stadens vision om ett förtätat centrum med ett skyddat och attraktivt läge och ett boende som med sin variation av lägenhetstyper är anpassat för de flesta åldersgrupper och livssituationer. Gör din intresseanmälan nu så återkommer vi med mer information!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7