Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Elmqvist

Lina Elmqvist

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Borås och har därmed god lokalkännedom i staden. Det mest spännande och givande med detta yrket är att träffa olika människor i olika livssituationer. Att sälja eller köpa bostad är en stor händelse i livet och då är det viktigt att ha en trygg mäklare som kan vägleda en. Det viktigaste för mig i en bostadsaffär är att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda genom hela processen samt att vi har en god och kontinuerlig kommunikation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun
  • Tor 23 maj kl 16:45
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun, bild 2
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun, bild 3

Kapellvägen 24 A

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
395 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 906 kr/mån
9 080 kr/m²

Välkommen till denna etta med sovalkov och charmig fransk balkong. Med en yta på 43,5 kvm och en genomtänkt planlösning erbjuder den gott om utrymme för att leva och trivas. Till lägenheten hör den inre reparationsfonden på 10 040 kr, en bra start till en renovering. En bra förening med med grillplats, mysig trädgård med bärbuskar och fruktträd.

  • Premium
Björkhemsgatan 9, Sjöbo, Borås kommun

Björkhemsgatan 9

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 7
5 798 kr/mån
10 934 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 4-rumslägenhet på sjunde våningen i Brf Grynskivlingen 3. Med en boyta på 91 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa ytor för hela familjen att trivas på. Lägenheten är i renoveringsbehov och skapar möjligheter för dig och din familj att forma ert drömhem! Lägenheten består av en rymlig hall, kök, en separat matsal med inglasad balkong i sydvästläge, två sovrum, ett vardagsrum, ett badrum med dusch och en gästtoalett med tvättmaskin. Nära till naturen och grönområden, perfekt för avkopplande promenader och picknickar. En kort promenad bort finns även busshållsplats, service och bekvämligheter som affärer och skolor. Välkommen att upptäcka potentialen här tillsammans med oss! Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 3, Centrum, Borås kommun

Nygatan 3

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4
4 197 kr/mån
31 583 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina tvåa i Borås centrum! Denna bostad byggdes år 2011 och är i mycket gott skick med en tidlös och smakfull stil. Den öppna planlösningen bjuder in till ett bekvämt och socialt boende som uppmuntras ytterligare av den inglasade balkongen. Här bor du i Borås stadskärna och har nära till allt som centrum har att erbjuda. Du har även ett varmgarage med laddstolpe i anslutning till huset så eventuella parkeringsbekymmer behövs inte oroas för. Lägenheten har en boarea på 60 kvadratmeter vilka är fördelade över två rum och kök. En välskött parkett breder ut sig i hela lägenheten och står fint mot tapeter i jordnära färger (2021). I bostadens entré får du förutom kläder även plats med städskåp och förvaring i någon av de två garderobsväggarna som kompletteras av en ordentlig klädkammare. Från hallen öppnar sig vardagsrummet som är förenat med köket och matplatsen i en enda stor social yta. Här kan kocken i hemmet förbereda matlagning såväl som servera sina gäster. Släta, vita köksluckor och enkelt vitt kakel smälter in väl i lägenhetens övriga stilrena interiör. De stora fönstren vid matplatsen bildar ett burspråk som släpper in mängder av dagsljus som lyser upp våningen. Efter måltiden kan du bege dig ut på balkongen som är rymlig nog att husera alla dina gäster samtidigt. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Två inbyggda garderober håller ordning på kläder och prylar, förvaring kommer du inte lida brist på i detta hem. Även det helkaklade badrummet har sin egen förvaring och här finner du en egen tvätthörna. Denna tvåa är sannerligen en attraktiv sådan med sin öppna och trevliga planlösning. Dessutom ligger bostaden mitt i centrala Borås, här bor du mitt i stadens stora utbud av nöjen och med gångavstånd till Borås resecentrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 113 A, Norrmalm, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Döbelnsgatan 113 A, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 113 A, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 113 A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 577 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga gavellägenheten belägen på andra våningen på Norrmalm! Välplanerad tvåa i lugnt område som erbjuder det bästa av två världar - närheten till både sjö och skog samt stadens puls i Borås centrum. Här finns närhet till busshållsplats, restaurang, mataffär, förskolor och högskolan. Med ljusa och rymliga rum samt en solig balkong är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker både lugn och närhet till stadens bekvämligheter. Välkommen att kontakta mäklare Lina Elmqvist och boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tingsgatan 47, Dammsvedjan, Borås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:45

Tingsgatan 47

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2
4 347 kr/mån
14 587 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare belägen på andra våningen av Hsb Brf Släpan i Borås. Med en boyta på 54.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och funktionell planlösning. Föreningen från 1954 är välskött och har en hiss, vilket gör vardagen lite enklare. Området Dammsvedjan bjuder på mysiga promenadstråk och närhet till grönområden, perfekt för den som uppskattar naturen. Lägenheten ligger två minuters promenad från närmsta busshållsplats där bussen till centrum går varje kvart. Denna lägenhet passar både för den som vill ha sitt första eget boende eller för den som söker en bekväm och lättskött bostad i en trevlig förening. Välkommen att kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information!

  • Plus
  • Hiss
Vindelgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun
  • Mån 20 maj kl 16:45
Vindelgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 1 A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 1 A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 951 kr/mån
18 250 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och trivsamma tvårummare på första våning! Inre reparationsfond om 5 261 kr ingår! Renoverat modernt kök samt stor inglasad balkong mot innegården. Närhet till påfart RV-40 för pendlaren, ICA Byttorp, frisör, konditori samt fina promenadstråk runt sjön Kolbränningen. Visst renoveringsbehov föreligger.

  • Premium
  • Balkong
Kransvägen 178, null, Borås kommun

Kransvägen 178

Lägenhet
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2
5 138 kr/mån
17 798 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3:a med stor inglasad balkong i söderläge! Lugnt och fint område, i en stabil och välskött förening. Nära till affär, bageri och Kransmossens härliga friluftsområde. Tillgång till övernattningslägenhet, bastu, gym, solarie och biltvätt. P-plats finns!

  • Balkong
Göteborgsvägen 5 A, Sjömarken, Borås kommun

Göteborgsvägen 5 A

Lägenhet
Sjömarken, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 150 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/3
5 873 kr/mån
15 972 kr/m²

Välkomna till denna rymliga tvårummare med stor träterass, renoverat kök och rymligt vardagsrum med ekparkett. Bekvämt boende på entréplan. Här bor man bra med närhet till skola, pizzeria, affär, goda kommunikationer och Viaredssjöns härliga bad. Välkommen att kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Björkhemsgatan 69, Sjöbo, Borås kommun

Björkhemsgatan 69

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 095 000 kr
76 m²
4 rum
vån 3
4 764 kr/mån
14 408 kr/m²

Välkomna till denna ljusa 4:a i Brf Björkhem! Bredband ingår i månadsavgiften. Högt och fint läge med helkaklat badrum, nytt kök samt nya ytskikt. Balkong i söderläge. Lekplatser och grillplats i området. Närhet till skola/förskola, affär, kommunikationer, badsjö och fina promenadstråk. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information och visning!

  • Balkong
Norra Sjöbogatan 9, Sjöbo, Borås kommun

Norra Sjöbogatan 9

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
525 000 kr
39 m²
1 rum
3 238 kr/mån
13 462 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och mysiga 1:a belägen på gaveln en halvtrappa ned. Ljust vardagsrum med utgång till balkong och välplanerat kök med matplats. Klädkammare för maximal förvaring. Stabil förening med god ekonomi där du bor billigt. Den stora inglasade balkongen är belägen i härligt sydvästläge. Bra kommunikationer med närhet till Knalleland, högskola, mataffär, bad vid Almenäs och fina promenadstråk. Busshållplats finns utanför huset. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Skillingsgatan 79, Hulta, Borås kommun
Skillingsgatan 79, Hulta, Borås kommun, bild 2
Skillingsgatan 79, Hulta, Borås kommun, bild 3

Skillingsgatan 79

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
795 000 kr
64,3 m²
2 rum
5 097 kr/mån
12 364 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a i markplan med härlig uteplats. Renoverat och välplanerat Länghemskök, bra läge i området och fin innergård. Nära till R 40, affärer, skola och bra kommunikationer in till centrum. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Backadalsstigen 8A, Bergsäter, Borås kommun

Backadalsstigen 8A

Lägenhet
Bergsäter, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 695 000 kr
99 m²
vån 6/6
7 981 kr/mån
37 323 kr/m²

Välkommen till Backadalsstigen 8 A, där exklusivitet och unik design möter harmoni och bekvämlighet. Denna fantastiska lägenhet på sjätte våningen tar dig med på en resa genom välbetänkta detaljer. Denna lägenhet har en unik position med ett eftertraktat gavelläge, vilket ger en öppen och luftig atmosfär. Ett lugnt läge med närhet till stan, bekvämligheter som mataffär och kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Svenljungagatan 1, Trandared, Borås kommun

Svenljungagatan 1

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/8
2 897 kr/mån
31 275 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a med ljus och öppen planlösning samt stor balkong. Inredningen håller hög standard med bland annat kvalitetskök, genomgående stilrena materialval, walk in closet, flera garderober, ekparkettgolv samt helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 105 A, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 15 maj kl 17:45

Engelbrektsgatan 105 A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 650 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 081 kr/mån
20 000 kr/m²

Fantastiskt fin och rymlig 3:a fördelad på hela 82,5 kvm på populära Norrmalm! Gavellägenhet på tredje våningen med fina originaldetaljer som fiskbensmönstrad parkett. Helkaklat badrum med golvvärme renoverat i samband med stambyte 2011. Högt och fint läge med vacker utsikt från burspråket samt balkongen mot centrum. Närhet till busshållsplats, förskola, centrum, Knalleland, vandringsleder och elljusspår vid Kypesjön. Välkommen att kontakta mäklare Lina Elmqvist för visning eller frågor!

  • Plus
  • Balkong
Källbogatan 5, Sjöbo, Borås kommun

Källbogatan 5

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 174 kr/mån
16 574 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt renoverade 2:a på Sjöbo! Lägenheten har i år genomgått ett stambyte och badrumsrenovering via föreningen. I samband med detta har säljaren valt att renovera köket samt alla ytskikt, allt är nytt! Renoveringen är välgjord och lägenheten är klar för inflyttning. Köket är modernt med vita släta luckor och utrustat med induktionshäll, ugn, mikro, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Alla vitvaror är nya och har garanti. I köket ryms även ett mindre matbord. Vid entrén ligger grått klinker med golvvärme som övergår till ekparkett i resterande rum. Lägenheten är också utrustad med en fräsch klädkammare, nya innerdörrar, ny el (ny elcentral) och spottar i kök, vardagsrum, hall och i badrummet. Badrummet är helkaklat och modernt med handdukstork, WC, spegelskåp, vit kommod, dusch med glasdörrar, det finns möjlighet att ha tvättmaskin (framdraget). Sovrummet har bra förvaring genom garderober och rymmer en dubbelsäng med sängbord. Vardagsrummet är ljust och stort, här ryms både en soffmöbler och matbord. I vardagsrummet finns även utgången till den härliga inglasade balkongen med förmiddagssol. Här bor du med närhet till mataffär, Knalleland, badplats vid Almenäs, vacker natur och busshållplats med linje 1 som leder direkt till andra delar av Borås.

  • Balkong
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 31

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 149 kr/mån
17 039 kr/m²

Hemtrevlig och fräsch trea på populära Alideberg! Stort och ljust kök med mycket förvaring. Härlig balkong i sydostläge med sol större delen av dagen. Lägenheten ligger ett stenkast bort från Knalleland, förskola, djurparken, Borås Arena, Borås Simarena inomhus och friluftsbad, matbutiker, högskolan och centrum.

  • Balkong

Visar alla 16