Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ove Bornelund

Ove Bornelund

Om mig

Hej, här kommer lite info om mig! Jag bor i en villa tillsammans med min familj i Sparsör. Vi är en relativt aktiv familj, vi åker skidor, vandrar, spelar padel och seglar. Jag är serviceminded och hjälper både köpare och säljare att göra affärer, jag gillar verkligen mitt yrke och är aktiv fastighetsmäklare sedan 2008. Jag har en gedigen erfarenhet av olika slag efter ett stort antal försäljningar av villor, bostadsrätter, hyreshus och andra kommersiella fastigheter. Mvh. Ove Bornelund

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 24, Fristad, Borås kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Strandvägen 24, Fristad, Borås kommun, bild 2
Strandvägen 24, Fristad, Borås kommun, bild 3

Strandvägen 24

Villa
Fristad, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 300 000 kr
35 m²
2 rum
3 722 m² tomt

Ett riktigt smutronställe! Med ett ljuvligt läge alldeles vid Öresjös norra stränder ligger denna oas. Här kan man njuta av sol och bad och den underbara utsikten över Öresjö. Arrendetomt med tillhörande bostadsbyggnad om ca 35 kvm. totalrenoverad 2018. Bostaden har en bra planlösning och är fördelad på kök, vardagsrum, sovavdelning, badrum med dusch, WC samt tvättmaskin. Här finns även en braskamin i vardagsrum samt vedspis i kök för att skapa ytterligare myskänsla. Lämpligt för både permanent- och fritidsboende. Huset är totalrenoverat 2017-2018. Kommunalt vatten och avlopp. Här finns även en vedeldad bastu i kombination som gästhus, vedbod, verkstad och garage. Flertalet fruktträd och bärbuskar såsom päronträd, äppelträd, plommon och körsbär, vinbär (vit och svart) samt röda krusbär. Gårdspumpen är passar utmärkt för bevattning. Låg arrendeavgift om 100 kr per år. Den låga arendeavgiften beror på att stugägarföreningen äger marken, där varje stugägare i området är medlem och således indirekt är markägare. Varmt välkomna! Mvh. Mäklare Ove Bornelund på 0703-720002.

  • Premium
  • Uteplats
Gingri Hagen 1, Gingri, Borås kommun
Gingri Hagen 1, Gingri, Borås kommun, bild 2
Gingri Hagen 1, Gingri, Borås kommun, bild 3

Gingri Hagen 1

Villa
Gingri, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 625 000 kr
93 m²
4 rum
903 m² tomt

Historisk Charm i Idyllisk Miljö från 1800-talet! Upptäck denna pärla med en unik 1800-talskaraktär, belägen i ett idylliskt och privat läge med en solig altan och grönskande gräsytor som bjuder in till avkoppling i söderläge. Denna välplanerade bostad på 93 kvm med 4 rum och kök ger en överraskande rymlig och trivsam atmosfär. På entréplanet välkomnas du av de sociala ytorna med ett stort vardagsrum som smidigt övergår till en elegant matsal. Det praktiska och välordnade köket är en perfekt plats för trevliga middagar med både familj och vänner. Via den anslutande groventrén nås den härliga altanen, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Ett generöst badrum och tvättstuga komplettar detta plan. På övre plan möts du av en större central hall som leder till två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum. Den lättskötta tomten erbjuder en fristående redskapsbod och en rymlig carport på gården. Endast några minuters bilfärd bort finns Fristads hela samhällsutbud med bra mataffärer, skolor och mycket mer. Dessutom når du snabbt de underbara badstränderna längs Öresjös norra kust. Detta är en unik möjlighet att äga ett charmigt hem med historisk karaktär och modern komfort i en härlig miljö. Kontakta mäklaren idag för mer information och visning!

  • Premium
Högavägen 9, null, Borås kommun

Högavägen 9

Villa
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 425 000 kr
133 + 22 m²
5 rum
915 m² tomt

Varmt välkommen till denna fina fastighet med ett härligt läge i området! Här finner du ett härligt enplanshus som sträcker sig över hela 133 kvm. + 22 kvm., Huset som i stort sett är i originalutförande, väntar på att få formas till ert egna drömhem! Bostaden om 5 rum och kök har tre generösa sovrum och gott om utrymme för hela familjen, perfekt för att trivas och växa upp i. Detta hus är i grunden kvalitativt byggt med cement och betong som utgör grund för dess konstruktion, känslan av robusthet och hållbarhet ger dig tyngd och trygghet. När du kliver in genom dörren blir du mottagen av en välkomnande hall som erbjuder inte bara praktisk förvaring för ytterkläder, utan även en första glimt av atmosfären som genomsyrar hemmet. Här finns även en praktisk gästtoalett tillgänglig för snabba besök. Entréplanet presenterar en tidstypisk och praktisk planlösning med generösa sällskapsutrymmen som uppmuntrar till att minnesvärda med både familjen och vänner. Den öppna spisen ger en extra en extra touch av värme och dignitet, medan utgången till altanen lockar med soliga förmiddagar och avkoppling utomhus. Köket är praktiskt utformat och genomtänkt för att möta de mest krävande matlagningsbehoven. Här finns gott om arbetsytor som ger dig möjligheten att enkelt tillaga måltider stora som små, medan de generösa förvaringsutrymmena gör det enkelt att hålla ordning och reda. I köket finns även en mindre matplats för vardagsbehoven och en praktisk ingång in till tvättstuga, bastu, förråd och garage. Masterbedroom är en fristad för avkoppling med gott om plats för att skapa din egen personliga oas. I övrigt finns två väl tilltagna barnrum som erbjuder en trygg miljö för dina barn att växa och utvecklas i, samtliga sovrum har förvaringsutrymmen. Via köket finner du en rymlig tvättstuga med utmärkta upphängningsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla kläderna i ordning. En fristående bastu som kan ge möjlighet till avkopplande stunder. För de praktiskt lagda finns ett pannrum samt ett stort förråd/sovrum och slutligen erbjuder garaget en bekväm plats för din bil. Huset omges av trädgårdstomt om hela 915 kvm. Stenlagd gång visar in gästerna till entrén medan de gröna gräsytorna erbjuder plats för familjeaktiviteter. Den asfalterade garageinfarten ger en smidig lösning för att parkera bilen. Detta är ett utomordentligt tillfälle för den som vill skapa sitt blivande drömhem! Gedigen konstruktion, generösa utrymmen och ett härligt läge är alla svårslagna förutsättningar. Tveka inte att kontakta mig för att boka en visning och upptäcka fastighetens fantastiska möjligheter.

  • Uteplats
Ekerydavägen 19, Ryda, Borås kommun

Ekerydavägen 19

Villa
Ryda, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 875 000 kr
139 + 76 m²
7 rum
1 165 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sutterängvilla med majestätiskt läge och en lugn och inspirerande atmosfär. Här finner du en tillflyktsort för en barnfamilj som söker lugn och ro men ändå nära stan. Beläget på en höjd, omgivet av naturlig skönhet, erbjuder den en fantastisk utsikt över omgivande landskap. När du närmar dig huset längs den slingrande vägen, blir du genast överväldigad av den fridfulla atmosfären och den friska luften.En välbevarade pärla har varit i samma familjs omsorg sedan dess färdigställande, och under årens lopp har omfattande renoveringar såsom tak, fasad, kök, badrum och uppvärmning utförts för att hålla det i bästa möjliga skick. Bostaden presenterar väl tilltagna sällskapsytor i en öppen planlösning, allrum, kök och matplats som sammanflätas med det rymliga vardagsrummet. Här finns en av utgångarna till den stora altanen i söderläge. De fyra välskötta sovrummen ger gott om plats för både familjen och gäster, medan det kaklade badrummet är en oas av stil och funktion. Här finns moderna bekvämligheter som inger en fridfull och avkopplande miljö för dagliga rutiner och avslappnande stunder. Huset är omgivet av en rymlig trädgård som inbjuder till lek och utforskning för barnen. En grön gräsmatta sträcker sig runt huset, perfekt för spontana picknickar eller enkla lekar som fotboll eller kubb. Det finns även en lekplats med gungor och en klätterställning i närheten där barnen kan roa sig och skapa minnen för livet. Detta är verkligen ett hem där trivseln är i fokus. Den genomgående vattenburna värmen via bergvärmepumpen ger en behaglig atmosfär året runt. Förutom det fristående garaget finns här även ett praktiskt garage integrerat i huskroppen för enkel förvaring och skydd av fordon. Husets privilegierade läge gör det möjligt att njuta av naturen till fullo, med gränser mot det vackra naturreservatet Rya Åsar. Direkt utanför dörren finns charmiga vandringsleder och friska motionsspår, perfekta för avkoppling och aktivitet. Dessutom ligger den populära badplatsen Almenäs vid Öresjö i nära anslutning, vilket ger möjlighet till härliga sommardagar vid vattnet. Från den natursköna omgivningen är det bara en kort sträcka på cirka fyra kilometer till Borås centrum och endast två kilometer till Knalleland med sina bra mat- och klädbutiker, vilket ger en bekväm tillgänglighet till stadens puls och bekvämligheter. Detta hem är noggrant besiktigat och är redo att välkomna sina nya ägare till en framtida avkopplande livsstil. Varmt välkommen på visning för att uppleva detta hem på nära håll!

  • Balkong
  • Uteplats
Åsakroken 19, Viskafors, Borås kommun

Åsakroken 19

Villa
Viskafors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 475 000 kr
128 m²
5 rum
401 m² tomt

Välkommen till Åsakroken och detta lugna och trevliga område i populära Viskafors. Det välskötta huset, med sina fem rum och kök och en boyta på 128 kvm, har en rymlig och solig altan i västerläge som delvis finns under tak. Parkering och garage finns bara några meter bort, och den blomstrande trädgården pryds av flera bär- och fruktträd som sätter färg på sommarhalvåret. En pärla i det barnvänliga området! Bostaden har smakfullt renoverats de senaste åren. På entréplanet möts du av en inbjudande hall med plats för ytterplaggen. Köket är stort, praktiskt och välutrustat med generösa arbetsytor, gott om förvaring och en matplats vid fönstret. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med utgång till den underbara altanen som utvidgar rummet under sommarmånaderna. Här står grillen alltid redo för sköna sommarkvällar med familj, vänner och bekanta. Dessutom finns ett stort sovrum med utgång till samma altan, ett helkaklat och stilrent badrum (nytt 2020), en klädkammare och en tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare från 2020. På den mer privata övervåningen möts du av en central hall, två sovrum och ett större allrum/sovrum. Dessa tre rum har varsin takkupa, vilket ger dem en ljus och fin atmosfär. Självklart finns det även ett badrum på denna våning. Fastigheten är ansluten till fibernätet och har låga driftskostnader. Området är mycket barnvänligt med lekplatser och grönområden för lek och skoj! Med en kort promenad via gång- och cykelvägar når du centrala Viskafors och dess skolor från förskola till årskurs 9. Här finns också ett charmigt torg med omfattande service - allt från affär, restaurang och skönhetsvård till vårdcentral och apotek. Närheten till Borås, endast tio minuter bort med bil och kompletterat med bra bussförbindelser, gör orten mycket populär. För naturälskaren och motionären är det aldrig långt till stigar och den vackra naturen. Viskafors har även ett aktivt föreningsliv med gott om föreningar och aktiviteter som fotboll, bowling, brottning, simning med mera. Under sommartid är Storsjön och dess härliga omgivningar mycket populära för både bad och rekreation. Vid intresse är ni varmt välkomna att höra av er till mäklaren. Med bästa hälsningar, Ove Bornelund.

  • Uteplats
Lyckåsvägen 3, Borgstena, Borås kommun
Lyckåsvägen 3, Borgstena, Borås kommun, bild 2
Lyckåsvägen 3, Borgstena, Borås kommun, bild 3

Lyckåsvägen 3

Villa
Borgstena, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 350 000 kr
110 + 75 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Lyckåsvägen 3 och denna rymliga villa som erbjuder många möjligheter. Huset har 5 rum och kök samt tre garage, varav två i en sidobyggnad och ett i huvudbyggnaden. Detta hem har en lugn och underbar plats vid en liten återvändsgata, nära skog och natur samtidigt som det är nära till kommunikationer och centrala Borgstena. Boendet med sina 5 rum och kök är välplanerat, ljust och luftigt. På entréplanet finns en välkomnande altan under tak och en ljus hall. Ett stort och härligt vardagsrum erbjuder både en avskild sällskapsdel och en matsalsdel där en varm och mysig braskamin fungerar som en avskiljare. Köket har gott om bänkytor och förvaring, med en matplats bredvid fönstret. På detta plan finns också två rymliga sovrum. Trappan upp till övervåningen är centralt placerad och leder upp till ett mysigt allrum. Härifrån når man ytterligare två sovrum och ett badrum med badkar. Ett av sovrummen har dessutom en egen balkong under tak. I källaren finns förutom ett stort hobbyrum även en tvättstuga, pannrum, dusch, toalett, förråd och en utgång till trädgården. Det stora garaget ligger i huvudbyggnaden och nås via garageinfarten. På tomten finns även en sidobyggnad med två garage, ett loft och en snickarverkstad, samt ett fristående växthus. I samhället finns en skola från förskolan till årskurs 6 samt en stor inomhushall med ett brett utbud av aktiviteter. Varmt välkomna!"

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Svenljungavägen 22, null, Borås kommun

Svenljungavägen 22

Övrigt
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 900 000 kr
3 480 m²
3 722 m² tomt

Välkommen till denna stora industrienhet i centrala Målsryd. Första våning om ca 690 kvm. har delvis renoverats, hela våningen har nya fönster och ett nyrenoverat kontor om ca 100 kvm. med egen ingång, kök med pentry, kaklat badrum med wc och dusch samt 3 kontor/rum. Ytterligare ca 170 kvm. i våningsplanet är fint iordninggjorda och vissa ytor under renovering. Hela första våning är idag ledig för köparen eller för nya hyresgäster. Övriga våningar av äldre karaktär och är uthyrda i huvudsak som garage, förråd för bil, båt mm. I dagsläget finns 9 hyresgäster med kallhyra som genererar intäkter om ca. 300 000 kr per år. Kostnadssidan är idag begränsad med tanke på att ägaren ej står uppvärmning. Fastighetens övriga våningar är överlag i behov av underhåll. Fastigheten säljs i bolagsform. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare, Ove Bornelund, Fastighetsbyrån.

Tvärredsvägen 7, null, Borås kommun

Tvärredsvägen 7

Övrigt
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 600 000 kr
685 m²
1,1 ha tomt

Välkommen till denna trivsamma industrifastighet med ett bra läge i utkanten av Dannike samhälle. Den tidigare syfabriken om 685 kvm. rymmer såväl kontorsytor, produktionsytor, omklädningsrum, flera toaletter och lager med lastbrygga samt en källare/garage. Fristående stort kallförråd finns om ca 471 kvm. Stor gårdsplan med plats för flera parkeringar samt vändmöjligheter för lastbil. Fastigheten har beviljats planbesked för att eventuellt möjliggöra bostäder på fastigheten framöver. Stor tomt om 10 962 kvm. där obebyggda delar kan vara lämplig att bebyggas med bostäder, seniorboende eller liknande då det är fin utsikt över sjön. Huvudbyggnadens ovanvåning är i gott skick med samtliga fönster utbytta och den övre våningen är renoverad med vissa mindre arbeten som återstår. Delar av källaren/garage är idag uthyrd med intäkter om 48 000 kr/år exkl. el. Fastigheten har erhållit positivt planbesked, gällande ändring av detaljplan från industri till flerbostadshus, småhus och handel. Samhällsbyggnadsnämnden har beslutat att ge Samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att upprätta detaljplan, se dokument bland "Dokument" i annonsen. Fastigheten säljs i bolagsform. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare, Ove Bornelund, Fastighetsbyrån.

  • Balkong
Völundsgatan 4B, Hedvigsborg, Borås kommun

Völundsgatan 4B

Lägenhet
Hedvigsborg, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 450 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 610 kr/mån
19 333 kr/m²

Smakfullt renoverad trea i gavelläge med balkong utan insyn! Här bor du i en trivsam och fin trerummare där du har hela gaveln mot naturen samt fönster och ljus som kommer in från tre sidor. Privat och lugnt läge utan insyn med grönska och gården precis utanför. Lägenheten har renoverats löpande, kök, badrum och gästtoalett har modern standard. Två rejäla sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till balkong i väster och kvällssolen. Hela bostaden är harmonisk och luftig med fina färg- och materialval samt en takhöjd på ca. 2,60 m. En inflyttningsklar trea helt enkelt! Föreningen är stabil och omtyckt med tillgång till en stor trädgård där det är fritt fram att både spela kubb, tända grillen och umgås. Gemensam, fräsch tvättstuga där större delen av källaren har renoverats. På Völundsgatan bor du högt i ett lugnt område, nära till såväl naturen som stadskärnan. Bra gång- och cykelvägar i vackra omgivningar och bad och fiske i Stora Transåssjön. Närhet till förskola/skola, närbutik med postombud, bensinstation, ICA Maxi, apotek och pizzeria. Parkeringsplats finns att hyra. Vid intresse kontakta mäklare, Ove Bornelund!

  • Balkong
Kvarnfallsvägen 11, null, Borås kommun

Kvarnfallsvägen 11

Villa
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 400 000 kr
125 + 124 m²
7 rum
973 m² tomt

Välkommen till Kvarnfallsvägen och denna lugna gata i centrala Borgstena! Detta hus är perfekt för den som söker ett trevligt och praktiskt boende med ett barnvänligt läge. Bostaden om 6 rum och kök, 125 + 124 kvm är välplanerad med rejäla sällskapsytor och en stor altan i söderläge. Trädgården har fina plana gräsytor som omgärdas av häck samt ett vackert Kastanjeträd. Vidbyggt garage och en gårdsplan med plats för flera bilar. Välkommen in! Först möts du av en rymliga hall och direkt till vänster ligger det väl tilltagna köket, köket är fullt utrustat och har gott om bänkytor och förvaring som underlättar och uppmuntrar till goda måltider. Matplatsen vid fönstret har gott om plats för hela familjen. Det rymliga vardagsrummet är den perfekta platsen att koppla av och njuta av gemenskapen. Här kan du slappna av framför den inbjudande öppna spisen och njuta av mysiga kvällar tillsammans med nära och kära. Sommartid står ofta balkongdörren öppen ut till den väl tilltagna altanen i söderläge, önskas skugga så finns det även en del under tak. Entréplanet har vidare 3 fina sovrum och ett större badrum med nyinstallerad fuktstyrd fläkt. På nedervåningen finner du 2 härliga hobbyrum om ca 25 kvm. vardera, här finns plats för både det ena och det andra, men varför inte ett trivsamt pingisbord? Våningen har även en toalett, en rymlig tvättavdelning, ett stort förrådsrum, en matkällare och en klädkammare vilket ger extra komfort och bekvämlighet för hushållet. Huset har energiklass B vilket är väldigt bra! Huset har mycket låga uppvärmningskostnader där solfångaranläggningen med vacumrör värmer upp ackumulatortanken en stor del av året. Borgstena erbjuder till stor del familjära villaområden i lantlig miljö med förskola, skola F-6, idrottshall, fotbollsplan, samt goda kommunikationer via buss och tåg mot Borås och Herrljunga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Melltorpsvägen 34, Sjömarken, Borås kommun

Melltorpsvägen 34

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 800 000 kr
124 + 88 m²
7 rum
1 503 m² tomt

Välkommen till Melltorpsvägen och denna underbara familjevilla! Denna bostad med 7 rum och kök, om totalt 124 + 88 kvm, erbjuder de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt och trivsamt boende. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel med ett populärt läge i Sjömarken! På entréplanet möts du av luftiga sällskapsytor som öppnar upp mot den stora, insynsskyddade altanen där kvällssolen välkomnar dig. Köket är ljust och generöst tilltaget, med gott om arbetsytor, förvaring och plats för matbord. I bodegan möts du av något utöver det vanliga – en härlig lounge-miljö och en välfylld barmöbel med ursprung från Borås stadshotell. På källarplanet finns även groventré, tvättstuga, bastu, förråd, wc och ett varmt garage. Huset värms upp med bergvärme. Den stora tomten omringas av vackra stenmurar, en vattendamm och grönskande buskar, inte minst den vackert blommande Magnolian vid entrétrappan på våren. Här finns även en fristående friggebod/förråd och en asfalterad garageinfart med plats för ett par bilar. Området vid slutet av Melltorpsvägen är särskilt barnvänligt. På gångavstånd hittar du förskola, skola för årskurs 1-6, idrottsplats och bra kommunikationsmöjligheter. Sjömarken är ett populärt samhälle med närhet till Viaredsjön och dess härliga badplatser, samt närhet till Riksväg 40 och påfarten till Göteborg. På bara 10 minuter tar du dig till Borås centrum. Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse! Mvh. Ove Bornelund

  • Uteplats
Varvhult 10A, null, Borås kommun

Varvhult 10A

Tomt
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
700 000 kr
1 591 m² tomt

Välkommen till Varvhult och denna lantliga pärla till tomt! Här erbjuder vi en underbar tomt om hela 1 591 kvm, belägen i den fridfulla utkanten av Sandhult. Vad som gör denna tomt ännu mer unik är att den inte är bunden till någon specifik husleverantör, vilket ger dig friheten att förverkliga och nå din husdröm. På den generösa tomten finns gott om plats för att skapa ditt drömhus. Du kan vara med från början, delta i ritande och planeringen av både tomt och bostad och eventuella sidobyggnader. Här kan du bo i harmoni och lugn med lagom avstånd till närmsta granne. Förhandsbesked för enbostadshus och komplementbyggnad finns. Sandhultskolan är en F-6 skola med fritidshem och ligger naturskönt en bit utanför Borås centrum i riktning mot Alingsås. Skolgården är rymlig med stora lekytor och vi har skogen som närmaste granne. Eleverna på skolan kommer i huvudsak från Hedared och Sandhult. Pendlingsmöjligheter till Borås (ca 10 min.) är både enkla och smidiga. Om du är intresserad av denna fantastiska tomt, tveka inte att kontakta mig för mer information och för att diskutera möjligheterna att göra den till din egen. Med vänliga hälsningar, Ove Bornelund Fastighetsmäklare

Mikrogatan 21, null, Borås kommun

Mikrogatan 21

Villa
Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 875 000 kr
125 + 3 m²
5 rum
198 m² tomt

Välkommen till Mikrogatan 21 - ett bekvämt och inbjudande hem i ett barnvänligt område! Denna charmiga bostad med 5 rum och kök sträcker sig över två plan och erbjuder en total yta på 128 kvm. Här, i en attraktiv villaförort till Borås, får du det bästa av två världar - känslan av ett naturnära läge utan att behöva kompromissa med stadens bekvämligheter. När du kliver in på entréplanet möts du av en praktisk och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Från den centrala hallen når du alla rum på detta plan. Köket, som är välutrustat och ljust, ligger direkt till höger. Här finns en fin matplats vid fönstret samt gott om arbetsytor och förvaring. Köket är komplett med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, och fullhöjdskyl och frys. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har utgång till altan och trädgård där du kan njuta av kvälls- och eftermiddagssol. Här finns även en stor markis som täcker altanen och ett mindre förråd för trädgårdsredskap. På entréplanet finner du även ett sovrum som vissa väljer att använda som matsal istället. Det fräscha badrummet, med en charmig äldre karaktär, erbjuder badkar, tvättställ och wc. Tvättavdelningen har ny tvättmaskin, tvättho och gott om förvaringsutrymme, med en ingång till ett förrådsutrymme/groventrén. Övre planet erbjuder en central hall som leder till alla rum på detta ljusa och fina våningsplan. Ett stort sovrum med gott om förvaring längs båda sidorna. Ett sovrum med tre garderober. Ett sovrum med sex garderober. Det härliga badrummet i retrostil har våtrumsmatta med klinker på väggarna och erbjuder dusch, tvättställ och wc. Takfönstret ger rummet en ljus och trivsam känsla. Framsidan av huset har en liten och enkel trädgård med en stenlagd entrégång. Eget garage finns i en separat länga i området, där det också finns gästparkering. Du har närhet till vackra omgivningar, och inom gångavstånd når du Ymergården med flera olika aktivitetsområden såsom boule, tennisbana, beachvolleyboll, motion, utegym och orientering. Dessutom finns en populär discgolfbana, och på vintern kan du njuta av välskötta längdskidspår. I närheten finns flera grundskolor, inklusive Myråsskolan med årskurs F-6 och flera fritidsavdelningar, samt Bodaskolan som sträcker sig från årskurs F-9. Här bor du med närhet till allmän service såsom gym, matbutiker, apotek och vårdcentral. Borås centrumkärna är lättillgänglig med bra kommunikationer, bil eller cykel. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt med snabb tillgång till RV40. Varmt välkomna! Mvh Ove Bornelund, Mäklare

  • Uteplats
Dusekärr 11, Dalsjöfors, Borås kommun

Dusekärr 11

Tomt
Dalsjöfors, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
480 000 kr
1 877 m² tomt

Välkommen till Dusekärr och denna lantliga pärla till tomt! Här erbjuder vi en underbar tomt om hela 1 877 kvm, belägen i den fridfulla utkanten av Dalsjöfors. Vad som gör denna tomt ännu mer unik är att den inte är bunden till någon specifik husleverantör, vilket ger dig friheten att förverkliga och nå din husdröm. På den generösa tomten finns gott om plats för att skapa ditt drömhus. Du kan vara med från början, delta i ritande och planeringen av både tomt och bostad och eventuella sidobyggnader. Här kan du bo i harmoni och lugn med lagom avstånd till närmsta granne. Naturälskare och badentusiaster kommer att uppskatta närheten till badplatserna vid Sjögårdssjön, som ligger bara en kort promenad bort, cirka 500 meter. Det finns två stycken tomter - Dusekärr 11 och Dusekärr 12 - som ligger intill varandra. Pris 480 000/styck. Dalsjöfors är en trivsam by med gott om bekvämligheter. Här hittar du förskola, grundskola (1-6) och högstadieskola (7-9). Det mysiga torget har den omtyckta gourmetrestaurangen "Räven och Rönnbären", pizzerior, mataffär, apotek, vårdcentral, idrottshall och badhus, bland mycket annat. Dalsjön erbjuder flera badplatser och en vacker 4,5 km lång motionsslinga i natursköna omgivningar. Samhället har ett livligt föreningsliv med träningsmöjligheter och aktiviteter för både barn och vuxna. Pendlingsmöjligheter till Borås är både enkla och smidiga, oavsett om du väljer bil eller buss. Om du är intresserad av denna fantastiska tomt, tveka inte att kontakta mig för mer information och för att diskutera möjligheterna att göra den till din egen. Med vänliga hälsningar, Ove Bornelund Fastighetsmäklare

Fjällgatan 54 A, Tullen, Borås kommun

Fjällgatan 54 A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
725 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
2 048 kr/mån
20 139 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa och trivsamma 1:a med underbar balkong i söderläge! Här får du inte bara en bostad, du får ett kvadratsmart hem att trivas i, till en riktigt låg månadsavgift av endast 2 178 kr, inklusive bredband. Denna lilla pärla erbjuder inte bara en plats att bo på, utan en möjlighet att trivas och njuta av vardagen. Föreningen är som en klippa, stabil och väl underhållen med en ekonomi som ger dig trygghet. Läget är inget mindre än perfekt - lugnt och fridfullt, men ändå nära pulsens hjärta. Köket är mer än bara en plats att laga mat på, här finns plats nog för fyra att avnjuta den kulinariska måltiden tillsammans med vänner. Vardagsrummet är inget mindre än en social hub där dina drömmar blir verklighet. Och när du längtar efter frisk luft och solsken, finns balkongen där för att erbjuda dig en plats att varva ner och njuta. Låt inte regnet avskräcka dig, markisen kan rullas ut för att skydda din fridfulla stund. Föreningens bastu är som din personliga spa-oas, en plats att koppla av och vårda både kropp och själ. Behöver du komma iväg? Bussen stannar nästan vid din dörr och tar dig dit du behöver. Servicebutiken intill huset gör vardagen smidigare, och i din omgivning finns allt du behöver inom räckhåll - från läcker thaimat till din dagliga Ica-handling. Och när du längtar efter naturen så finns den där och väntar på dig. Utforska strövområden runt sjön Kolbränningen och njut av det fria livet. Badplatser och skogar är dina närmaste grannar, och närheten till Rv 40 gör att du snabbt tar dig till jobbet i båda riktningarna. Så välkommen hem till mer än bara fyra väggar i den OBELÅNADE Bostadsrättsföreningen Andromeda. Varmt välkommen att boka dig till visningen! Med vänliga hälsningar Ove Bornelund

  • Balkong
Fjällkroken 5, Tullen, Borås kommun

Fjällkroken 5

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 075 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/6
2 784 kr/mån
20 283 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen högt upp i huset på Tullen! Här kan du njuta av en fantastisk utsikt och en känsla av avskildhet samtidigt som du är en del av en populär och trivsam förening. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen och luftig planlösning som genast fångar din uppmärksamhet. Det rymliga vardagsrummet är prytt med vackert holländskt rutparkett, som glänser i morgonsolens strålar som letar sig in genom de stora fönstren. De ljusa väggarna skapar en känsla av rymd och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på inredningen. Från vardagsrummet når du den trivsamma balkongen med trätrall, där du kan avnjuta en kopp kaffe i morgonsolens strålar. Sovrummet är en fristad av lugn och avkoppling. Det rymliga rummet skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du koppla av efter en lång dag och låta tankarna vandra fritt eller sova gott om natten. Köket är ljust och inbjudande, utrustat med spis och en kombinerad kyl och frys, perfekt för att skapa kulinariska mästerverk. Parkettgolvet ger en touch av klass och kompletteras av de ljusa väggarna som ger en känsla av fräschör. Badrummet har genomgått en renovering och är helkaklat i stilrena och moderna toner. Här kan du njuta av en uppfriskande dusch, kommoden och spegeln ger praktisk förvaring och här är det förberett för tvättmaskin som ger extra bekvämlighet. Denna lägenhet erbjuder gott om förvaringsutrymme med flera garderober, vilket gör det lätt att hålla ordning och ha allt inom räckhåll. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som lockar och är populär med sin trevliga planlösning, smakfulla inredning och naturliga ljusinsläpp. Vid intresse kontakta Ansvarig mäklare Ove Bornelund!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16