Fastighetsbyrån Bromölla

Fastighetsbyrån Bromölla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lantmannavägen 2N , Edenryd, Bromölla kommun

Lantmannavägen 2N

Lägenhet
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 272 kr/mån
13 876 kr/m²

På optimalt läge mellan Bromölla och Sölvesborg, i havs-/och naturnära Edenryd, ligger denna trevliga marklägenhet. 2 rum och kök fördelar sig på 65 kvm. Härligt IKEA-kök, tvättrum, badrum med badkar, vardagsrum och sovrum. Egen trädgårdstäppa både på framsida och baksida. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare separat förråd i lägenheten samt fristående förråd på framsidan. Garage ingår i avgiften. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Oruddsvägen 32, Ivetofta, Bromölla kommun

Oruddsvägen 32

Villa
Ivetofta, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 150 000 kr
112 + 25 m²
6 rum
998 m² tomt

På sjönära läge hittar ni denna välskötta och smakfullt renoverade enplansvilla. Här har man såväl Möstadparken och Kronoskogen inom promenadavstånd. På senare år har huset förädlats och förvaltats väl, bl.a. med nyare kök, badrum, ny panna och en helt ny interiör. Kvalitativ inredning från Ballingslöv i såväl kök, som tvättstuga som badrum. Husets grovdel/biyta håller hög standard och kan med fördel användas som hobby-yta/gästrum. Här finns fina uteplatser, ett härligt uterum och en välplanerad trädgård med läckert stengärde utmed framsidan. Hus och trädgård bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun
 • Fre 29 sep kl 16:15
Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun, bild 2
Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun, bild 3

Krogstorpsgatan 3B

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 395 000 kr
97 m²
3 rum
513 m² tomt

Nybyggt enplanshus på centralt läge, perfekt för seniorer! Friköpt fastighet utan någon som helst hyra eller avgift till BRF, här betalar man bara för sin egen drift. Vattenburen värme mot frånluftvvärmepump borgar för billig drift. Dessutom skattefritt i 15 år! Den beräknade driften uppgår till ca 1 850 kr/månad. Läget är bra med korta gångavstånd till tåg/buss, apotek och stormarknad. Huset är helt oanvänt och är i alla avseenden i absolut nyskick. Här erbjuds en ljus och luftig planlösning, kaklat/klinkat badrum/tvättstuga samt ekparkett i alla rum. Lagom stor och lättskött trädgård med trädäck och insynsskyddad baksida i sydväst-läge samt underhållsfri, plattsatt framsida. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Floragatan 6, Centralt, Bromölla kommun
 • Borttagen före visning

Floragatan 6

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 425 000 kr
84 + 57 m²
3 rum
1 566 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Greve Lerches gata 8, Bromölla, Bromölla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Greve Lerches gata 8

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
795 000 kr
90 m²
4 rum
1 742 m² tomt

Varmt välkomna till ett charmigt litet hus i centrala Bromölla på Greve Lerches gata 8. Huset byggdes 1921 av Iföverken som en tjänstemannabostad. Huset präglas av 20-talets klassicism och har tydliga antika drag exteriört sett. Det märks att huset varit omtyckt av samtliga ägare och man har gjort vad man kunnat att konservera huset. Idag behöver det dock tas hand om på många ställen av varsam hand. Entréplan med kök och sociala ytor. Övre plan med två sovrum samt badrum. Underbart lummig parkliknande trädgård om 1742 kvm med alla möjligheter. För dig som vill bo centralt men ändå ha en privat känsla med få grannar runt omkring.

 • Plus
Kvarnstigen 12, Bromölla, Bromölla kommun

Kvarnstigen 12

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 349 000 kr
109 + 24 m²
5 rum
750 m² tomt

Mycket trevligt och välskött villaboende i ett plan på återvändsgata på Kvarnstigen 12. Huset som är 109 kvm + 24 kvm stort erbjuder tre till 4 sovrum, nyare kök, härlig värmande kamin i vardagsrummet, badrum samt gästtoalett och tvättstuga. Uterummet förlänger sommaren och ute i den gamla garagedelen, som nu är ombyggd, finns plats för tonårshäng. Här är det bara att flytta in och börja bo. Låg drift tack vare luft/vatten-värmepumpen. Fiber finns installerat och klart. Förbesiktigat via OBM-gruppen. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
Stationsgatan 28, Bromölla, Bromölla kommun

Stationsgatan 28

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 975 000 kr
150 + 40 m²
6 rum
1 760 m² tomt

Välkomna till Stationsgatan 28 och detta enplanshus om totalt ca 190 kvm att bo på! Det är tydligt att vid byggnation var detta en påkostad och lyxig bostad. Det finns ett härligt ljusflöde i huset tack vare stora glasytor och motivmålade väggar. Här finns även flera stora sällskapsytor och många sovrum. Idag är huset behov av underhåll och modernisering. Stor trädgårdstomt om 1760 kvm samt insynsskyddad uteplats i sydvästläge med sol nästan hela dagen.

 • Uteplats
Ågatan 31 A, Bromölla, Bromölla kommun
 • Borttagen före visning

Ågatan 31 A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 973 kr/mån
3 947 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Hagagatan 2A, Bromölla, Bromölla kommun

Hagagatan 2A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 608 kr/mån
7 000 kr/m²

Ljus och inbjudande tvårummare i stabila BRF Brunörten. Här bor man billigt och bra med omedelbar närhet till mataffär, apotek och buss/tåg. Praktisk och bra planlösning med gott om förvaring och rejält kök med bra matplats. Föreningen sköter sina byggnader väl och här finns en underbar innergård. Reserverad P-plats ingår i avgiften. Här finns dessutom ca 4 900 kr i reparationsfond! Välkomna att boka in er på visning!

Mattias väg 2, Ivetofta, Bromölla kommun

Mattias väg 2

Villa
Ivetofta, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
3 495 000 kr
148 m²
6 rum
1 186 m² tomt

Välkomna till denna familjevilla från 2008 där all boendeyta finns bekvämt samlat på ett plan. Mattias väg 2 bjuder på 148 kvm i en öppen och social planlösning. Köket är centralt placerat med högt i tak som ger en rymligare känsla. Från köket nås det härliga uterummet. I den vänstra delen av huset finns barnens avdelning med två separata sovrum samt en allrumsdel. I den högra delen finns ett master bedroom med tillhörande badrum. Här finns även vardagsrum samt separat matplats. Perfekt vid fester och sena middagar! Dubbelcarport samt isolerat förråd/gästrum. Vattenburen golvvärme i huset via jordvärmepump.

 • Uteplats
Hjortatorpsvägen 60-46, Edenryd, Bromölla kommun

Hjortatorpsvägen 60-46

Fritidshus
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
575 000 kr
38 m²
2 rum
483 m² tomt

Välskött och fint fritidshus i havsnära Edenryd! Stugan är enkel men mycket välskött och lätt att äga med sitt låga underhåll. Den byggdes till och renoverades 2010, skicket är mycket bra. Läget är riktigt bra med lugn och insynsskyddad trädgård i söderläge med direkt anslutning till strandängarna och havet på bekvämt badrocksavstånd. För den som söker närhet till havet och naturen är detta ett tillfälle! Varmt välkomna på visning!

Östersjövägen 253, Edenryd, Bromölla kommun
 • Tis 26 sep kl 16:30

Östersjövägen 253

Villa
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 295 000 kr
160 + 20 m²
7 rum
885 m² tomt

Drömmer du om ett unikt och havsnära boende med lantligt läge? Välkommen till Edenryd, nu kan vi erbjuda detta härliga hus med havsutsikt, spännande planlösning och insynsskyddad baksida i söderläge. Här bor man bra med korta avstånd till Sölvesborg, Bromölla men också Kristianstad. Samtidigt har man direkt närhet till t.ex. Edenryds kustled och Tomsabo badplats. Med flera sovrum, rejäla umgängesytor och stor uteplats så är huset lämpligt som såväl fritidsbostad som permanent familjevilla. Huset har stora fönsterytor mot baksidans söderläge med utsikt mot underbara Hanöbukten. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Lyckevägen 6, Bromölla, Bromölla kommun

Lyckevägen 6

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 495 000 kr
120 + 145 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Här erbjuds en välbyggd och rejäl villa i gott skick! Huset har nyligen utrustats med solceller som täcker all beräknad elförbrukning och ger en del överproduktion för försäljning. Lättskött boende med underhållsfri tegelfasad, fjärrvärme och lagom stor, insynsskyddad trädgård. Dessutom finns här ett härligt poolområde med plattsättning som erbjuder flera platser att möblera på. I anslutning till området finns också en fin pergola. Interiören går i ljusa, fräscha färger. Planlösningen är öppen och luftig och här finns flera sociala ytor. Läget är optimalt med gångavstånd till såväl handel, tåg/buss som förskola/skola och grönområden. Varmt välkomna på visning!

Hasselvägen 2, Bromölla, Bromölla kommun

Hasselvägen 2

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 795 000 kr
150 + 6 m²
4 rum
1 210 m² tomt

På familjevänligt och naturnära läge hittar ni Hasselvägen 2, ett välplanerat och trevligt hus från 2007 med allt vad det innebär. Vattenburen golvvärme mot luft/vatten-värmepump innebär såväl låg drift som hög komfort, 150 kvm. i ett plan med öppen planlösning ger huset stora sociala ytor. Husets interiör är enhetlig med trestavsparkett som löper genom hela huset och timrade stockväggar som utifrån tycke/smak enkelt kan modifieras efter önskemål. I övrigt är huset välskött och i bra skick, bara att flytta in! Läget är mycket bra med korta gång-/cykelväg till förskola och skola. Det är inte heller långt till kringliggande grönområde, här har man t.ex. nära till både pulkabacken och Branthallaskogen. Varmt välkomna på visning!

BRF Optimalahem i Edenryd, Edenryd, Bromölla kommun

BRF Optimalahem i Edenryd

Lägenhet
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
fr. 2 295 000 kr
100 m²
3 rum
4 750 kr/mån

Lugnt, havsnära och nyproducerat i Edenryd. Vid Blekinges port men fortfarande i skånska myllan bygger nu Optimalahem kvalitativa enplansbostäder i bostadsrättsform. Här, mellan hav och sjö är det lätt att trivas. Med cykelavstånd till både Bromölla och Sölvesborg är det lätt att leva både i lantligt lugn men ändå få vardagen att gå ihop. Bostäderna är smakfullt inredda och har hög komfort. Här finns vattenburen golvvärme, både badrum och WC, öppen planlösning, gott om förvaring samt en härlig uteplats på baksidan. Bekvämt och bra med egen uppfart utanför dörren. Det finns en liten täppa på både fram och baksida som man själv kan utforma efter eget tycke och smak. Optimalahem bygger prisvärda kvalitetsbostäder, vattenburen golvvärme mot värmepump, släta, skarvfria innertak utan taklister med 250 cm takhöjd. Stora fönsterpartier som ger ett härligt dagsljusinsläpp. Väl genomtänkta bostäder och med bra och tilltalande originalstandard som inredningsdesignen Mija Kinning valt ut. Se projektets egen hemsida https://www.ohgruppen.se/edenryd/ Etapp 1 i projektet består av 10 bostadsrätter i ett plan i sydvästra änden av Kaptensvägen, ett stenkast från Edenryds hamn och med närhet till badplatserna i Valjeviken samt Tomsabo. Lagom stora bostäder om 100 kvm. fördelade på 3 rum och kök, för den med behov kan en vardagsrummet styckas av för att skapa ett tredje sovrum. Ni välkomnas av en rymlig hall med klinkers på golvet med bekväm golvvärme. På varsin sida finns sovrum varav ett med klädkammare. Sen följer toalett med målade väggar och klinkers och ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. I tvättavdelning finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepump. Vidare in når du bostadens sociala delar med kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett härligt dagsljusinsläpp genom stora fönster samt utgång till baksidans altan. Parhusens fasad är i puts och liggande panel. Driftskostnaden beräknas till c:a 1200 - 1300 kr/månad Välkommen att kontakta oss för ett digitalt eller personligt möte och genomgång av projektet!

 • Nybyggnadsprojekt
Östersjövägen, Edenryd, Bromölla kommun

Östersjövägen

Tomt
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 995 000 kr
6,5 ha tomt

Vid havet, nära den blekingska gränsen säljes nu ett fantastiskt stycke mark. Här har man ett härligt söderläge med utsikt mot Tosteberga skärgård och Valjeviken. Totalt nästan 6,5 hektar åker och betesmark. Bygglov har beviljats tidigare och här finns alla förutsättningar för den som vill bygga ett riktigt drömboende! Edenryd erbjuder såväl kust- och naturnära miljö som närhet till handel och puls i t.ex. Kristianstad. Dagligvaruhandel, service och Ivösjön ligger bara några minuters bilfärd bort. Goda kommunikationer via E22 samt kollektivtrafik. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Visar alla 16