Mäklare Kim Hansson

Kim Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågmästarvägen 69, Ferehusen, Bromölla kommun

Sågmästarvägen 69

Villa
Ferehusen, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
895 000 kr
111 + 16 m²
4 rum
2 469 m² tomt

I härliga Ferehusen, med naturen, havet och svampställena nära hittar ni detta hus med stor potential. Här är det inte heller långa avstånd till service, handel och kollektivtrafik i Bromölla, med närheten till E22 så är det ett bra läge för pendlaren. Villa "Tallhem" totalrenoverades och byggdes till 1979 men har idag ett behov av uppfräschning och modernisering. Badrummet renoverades med kakel/klinker 2017 men i övrigt är stora delar av huset från -79. Här finns dock alla möjligheter för den händige att skapa sig ett drömhem. Här finns en spännande ekonomibyggnad med garage/verkstad, tvättstuga m.m. Rejäl tomt om nära 2500 kvm. Välkomna att boka in er på visning!

Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun
  • Mån 11 mar kl 16:45
Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun, bild 2
Krogstorpsgatan 3B, Bromölla, Bromölla kommun, bild 3

Krogstorpsgatan 3B

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 395 000 kr
97 m²
3 rum
513 m² tomt

Nybyggt enplanshus på centralt läge, perfekt för seniorer! Friköpt fastighet utan någon som helst hyra eller avgift till BRF, här betalar man bara för sin egen drift. Vattenburen värme mot frånluftvvärmepump borgar för billig drift. Dessutom skattefritt i 15 år! Den beräknade driften uppgår till ca 1 850 kr/månad. Läget är bra med korta gångavstånd till tåg/buss, apotek och stormarknad. Huset är helt oanvänt och är i alla avseenden i absolut nyskick. Här erbjuds en ljus och luftig planlösning, kaklat/klinkat badrum/tvättstuga samt ekparkett i alla rum. Lagom stor och lättskött trädgård med trädäck och insynsskyddad baksida i sydväst-läge samt underhållsfri, plattsatt framsida. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Gunnidalsvägen 4, Näsum, Bromölla kommun

Gunnidalsvägen 4

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 895 000 kr
179 + 33 m²
7 rum
1 511 m² tomt

Mitt i byn, på lugna Gunnidalsvägen hittar ni detta välsnickrade hus. För mycket längesen bedrevs det en mindre kaféverksamhet här men efter flera ombyggnationer och förbättringar erbjuds här nu en fantastisk bostad. Här får man dels unik arkitektur och gammaldags charm men också en fräsch bostad med moderna färg-/materialval och hög komfort. Här samspelar köket, uteplatsen och flera samvarorum i harmoni och skapar en inbjudande och social planlösning. Det finns dessutom flera sovrum och ovanpå dubbelgaraget finns en fullisolerad bostadsdel med två rejäla sovrum, perfekt för gäster, hemmakontoret eller tonåringar. Läget är riktigt bra med snabba promenadavstånd tilll förskola/skola, bussen samt affären. Genom åren har huset på ett omsorgsfullt sätt förädlats. Detta hus måste upplevas på plats, välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Tians väg 18 C, Bromölla, Bromölla kommun

Tians väg 18 C

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
650 000 kr
90 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 369 kr/mån
7 222 kr/m²

I stabila BRF Krokusen erbjuds denna smakfullt inredda trerummare. Stora delar av lägenheten är relativt nyrenoverad och här finns bl.a. ett nytt kök och en fräsch interiör från 2022. Inbjudande och luftig planlösning över hela 90 kvm. gör att man verkligen bor bra här. Rejäla fönster i båda riktningarna gör att bostaden har ett härligt ljusinsläpp, här finns dessutom balkong i kvällssolen. Föreningen är välskött och stabil, här finns bl.a. fiberuppkoppling och det ingår två st. p-platser i månadsavgiften! Bra läge med nära till buss, tåg och mataffäre m.m. Välkomna på visning!

Ågatan 31 B, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 31 B

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
425 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 239 kr/mån
5 986 kr/m²

Ljust inredd och modern trerummare på första våningen. Här finns ett härligt ljusinsläpp med fönster i flera riktningar och balkong i söderläge. Genom åren har lägenheten renoverats och fräschats upp, bl.a. med nya ytskikt, infällda spotar och nydragen el. Här finns också helkaklat badrum och nyare köksinredning. Centralt och bra läge med gångavstånd till stormarknad och apotek men även buss och tåg. Välkomna att boka in er på visning!

Alviksvägen 3, Bromölla, Bromölla kommun

Alviksvägen 3

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 275 000 kr
131 + 21 m²
5 rum
877 m² tomt

Varmt välkomna till Alviksvägen 3! Här hittar man en lättskött och välhållen tegelvilla på sjönära och bra läge. Huset har genom åren bara haft en ägare och nu är det dags att lämna över huset nästa ägare. Även om vissa delar av huset har äldre utförande och skick så finns här massor med positiva attribut. Familjevänligt läge med Alviksskolan längre ner på gatan, Ivösjön med både småbåtshamn och badplats ligger inom minuters promenadavstånd. Smart planlösning med stor entré och allrum-/vardagsrumsdel i kombination med en mer privat del. Dessutom finns här en stor, insynsskyddad baksida i sydväst. Välkommen på visning!

Betesvägen 21, Valje, Bromölla kommun

Betesvägen 21

Villa
Valje, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 950 000 kr
181 m²
6 rum
1 130 m² tomt

I härliga Valje hittar ni denna stora familjevilla. Här erbjuds ett närmast perfekt läge i lugn kvartersmiljö, nära havet och Valjevikens badplats men också nära skogen med motionsslingorna precis bakom huset. Här i Skånes utkant, på gränsen till Blekinge är det cykelavstånd till både Bromölla och Sölvesborg. Husets storlek och planlösning gör det perfekt för den som har behov av flera rum och rejäla umgängesytor. Här finns dessutom ett rejält dubbelgarage med förråd. Genom åren har huset renoverats och förbättrats bl.a. badrummen från 2011/2012, köket 2011 och yttertaket 2021. Välkomna att boka in er på visning!

Ågatan 13A, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 13A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 553 kr/mån
7 279 kr/m²

På bra läge med närhet till centrum och handel men även naturen kring Skräbeån och Ivösjön hittar ni denna rymliga trerummare. Här erbjuds en praktisk planlösning med bl.a. två toaletter, kvadratsmart kök och balkong med markis i västerläge. Bekvämt beläget på första våningen, bara en halvtrappa upp! Lägenhetens interiör går i ljusa färger och kvalitativa material. I kombination med ett härligt ljusinsläpp blir detta en närmast perfekt bostad där det är lätt att trivas och att det bara är att flytta rakt in. BRF Triangeln tar väl hand om huset och här är såväl fönster som stammar utbytta. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Industrigatan 30, Bromölla Industri-/handel, Bromölla kommun

Industrigatan 30

Övrigt
Bromölla Industri-/handel, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 750 000 kr
356 m²
1 454 m² tomt

Rejäl och välskött fastighet om ca 350 kvm. med bra skyltläge utmed Kristianstadsvägen. Här finns det en bra möjlighet för antingen entreprenören som behöver lokaler för egen verksamhet eller en förvaltande ägare som vill ha en bra fastighet för vidare förädling och uthyrning. Haraldssons El byggde fastigheten 1991 och här finns en stadig konstruktion i ett plan med platta på mark, i delar av plattan är det golvvärme. Vattenburen värme mot luft/vatten-värmepump ger en effektiv drift. Byggnadens ytor är fördelade på en mindre butik, kontor, personalytor samt kall-/ resp. varmlager. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Tians väg 12 , Bromölla, Bromölla kommun

Tians väg 12

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
650 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 320 kr/mån
9 091 kr/m²

Här kan vi erbjuda en nyrenoverad trerummare på centralt läge i stabila BRF Kvadraten. De senaste åren har hela bostaden renoverats och här finns nu en öppen planlösning med kombinerat vardagsrum/kök och ljus interiör som i kombination med ny köksinredning och kaklat/klinkat badrum ger ett svårslaget boende, dessutom till låg månadskostnad. Varmt välkomna på visning!

Motionshallsvägen 4, Olofström, Olofströms kommun

Motionshallsvägen 4

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Fastighetsbyrån Olofström
5 900 000 kr
3 100 m²
4 636 m² tomt

På bra skyltläge i Olofström utmed Pukaviksvägen kan vi erbjuda denna välbyggda och rejäla fastighet om ca 3 000 kvm area. Fastigheten har ett strategiskt bra läge med bra skyltläge och god anknytning till centrum via gång-/cykelväg. I dagsläget bedriver nuvarande ägare verksamhet som omfattar bowling, servering och padelhall. En del av fastigheten hyrs ut till stabil hyresgäst som driver gymmet. Det finns därutöver ytterligare ytor att förädla och vidareutveckla. Här finns möjlighet en köpare att ta över och jobba vidare med verksamheten eller den förvaltande köparen som vill göra ett rent fastighetsköp och där nuvarande ägare går in som hyresgäst. Välkomna att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Nygatan 27, Bromölla, Bromölla kommun

Nygatan 27

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 250 000 kr
84 + 32 m²
4 rum
562 m² tomt

På bra läge nära centrum och buss/tåg, men ändå med bara 10 min. promenad till Ivösjön och Strandängens grönska hittar ni detta välrenoverade enplanshus. De senaste åren har all interiör bytts ut/renoverats och här finns nu en ljus och rymlig planlösning med två sovrum i bra storlek, nytt kök och nytt badrum. Perfekt för det mindre hushållet, ett bra alternativ till marklägenhet. Här finns dessutom en bekymmersfri uppvärmning med fjärrvärme samt lättskött trädgård. Välkomna på visning!

Lyckevägen 6, Bromölla, Bromölla kommun

Lyckevägen 6

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 295 000 kr
120 + 145 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Här erbjuds en välbyggd och rejäl villa i gott skick! Huset har nyligen utrustats med solceller som täcker all beräknad elförbrukning och ger en del överproduktion för försäljning. Lättskött boende med underhållsfri tegelfasad, fjärrvärme och lagom stor, insynsskyddad trädgård. Dessutom finns här ett härligt poolområde med plattsättning som erbjuder flera platser att möblera på. I anslutning till området finns också en fin pergola. Interiören går i ljusa, fräscha färger. Planlösningen är öppen och luftig och här finns flera sociala ytor. Läget är optimalt med gångavstånd till såväl handel, tåg/buss som förskola/skola och grönområden. Varmt välkomna på visning!

Hasselvägen 2, Bromölla, Bromölla kommun

Hasselvägen 2

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 795 000 kr
150 + 6 m²
4 rum
1 210 m² tomt

På familjevänligt och naturnära läge hittar ni Hasselvägen 2, ett välplanerat och trevligt hus från 2007 med allt vad det innebär. Vattenburen golvvärme mot luft/vatten-värmepump innebär såväl låg drift som hög komfort, 150 kvm. i ett plan med öppen planlösning ger huset stora sociala ytor. Husets interiör är enhetlig med trestavsparkett som löper genom hela huset och timrade stockväggar som utifrån tycke/smak enkelt kan modifieras efter önskemål. I övrigt är huset välskött och i bra skick, bara att flytta in! Läget är mycket bra med korta gång-/cykelväg till förskola och skola. Det är inte heller långt till kringliggande grönområde, här har man t.ex. nära till både pulkabacken och Branthallaskogen. Varmt välkomna på visning!

Östersjövägen, Edenryd, Bromölla kommun

Östersjövägen

Tomt
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 995 000 kr
6,5 ha tomt

Vid havet, nära den blekingska gränsen säljes nu ett fantastiskt stycke mark. Här har man ett härligt söderläge med utsikt mot Tosteberga skärgård och Valjeviken. Totalt nästan 6,5 hektar åker och betesmark. Bygglov har beviljats tidigare och här finns alla förutsättningar för den som vill bygga ett riktigt drömboende! Edenryd erbjuder såväl kust- och naturnära miljö som närhet till handel och puls i t.ex. Kristianstad. Dagligvaruhandel, service och Ivösjön ligger bara några minuters bilfärd bort. Goda kommunikationer via E22 samt kollektivtrafik. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Visar alla 15