Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kim Hansson

Kim Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortatorpsvägen 60-46, Edenryd, Bromölla kommun

Hjortatorpsvägen 60-46

Fritidshus
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
550 000 kr
38 m²
2 rum
483 m² tomt

Välskött och fint fritidshus i havsnära Edenryd! Stugan är enkel men mycket välskött och lätt att äga med sitt låga underhåll. Den byggdes till och renoverades 2010, skicket är mycket bra. Läget är riktigt bra med lugn och insynsskyddad trädgård i söderläge med direkt anslutning till strandängarna och havet på bekvämt badrocksavstånd. För den som söker närhet till havet och naturen är detta ett tillfälle! Varmt välkomna på visning!

Skärsnäsvägen 93, Villands Vånga, Kristianstads kommun

Skärsnäsvägen 93

Villa
Villands Vånga, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 195 000 kr
111 + 20 m²
3 rum
3 215 m² tomt

Välvårdat och fint enplanshus på lantligt och vackert läge. Praktiskt och bra med underhållsfri fasad, isolerglasfönster och ekonomisk drift med bergvärmepump. Flexibel planlösning med få bärande väggar. Stor, välplanerad tomt med insynsskyddad baksida och rejäl ekonomibyggnad. Här bor man naturnära och bra men ändå med korta avstånd till handel och aktiviteter i centrala Kristianstad. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Ågatan 11 B, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 11 B

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
325 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 263 kr/mån
6 311 kr/m²

Genomgångslägenhet med ljus och fräsch interiör. Läget är närmast perfekt med gångavstånd till dels handel, tåg/buss men även grönområdet Ankdammen invid Skräbeån, dessutom ligger Ivösjön bara ett stenkast bort. Bekvämt belägen på första våningen, bara en halvtrappa upp. Här erbjuds bl.a. ett praktiskt kök, ett rejält vardagsrum samt en härlig balkong i västerläge. Stabil förening som nyligen bytt fönster, vattenrör och re-linat avloppen. Fiberanslutning finns. Varmt välkomna på visning!

Ågatan 43 D, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 43 D

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
425 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 035 kr/mån
7 727 kr/m²

I stabila BRF Brunörten kan i nu erbjuda denna välplanerade tvårummare. Lägenheten är modernt och ljust inredd och här bor man bra, dessutom på praktiskt läge med endast några minuters promenad till både affär och tågstation. Föreningen är stabil och välskött, nyligen re-linades avloppen. I månadsavgiften ingår även p-plats. Välskött och fin innergård. Välkomna att boka in er på visning!

Lokegatan 4, Bromölla, Bromölla kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00

Lokegatan 4

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 095 000 kr
194 + 46 m²
6 rum
1 026 m² tomt

I lugnt kvarter på Lokegatan 4 hittar ni denna stora och välhållna familjevillan. Här erbjuds ett kvalitativt boende med kvalitativa ytskikt fördelade över hela 194 kvadratmeter, perfekt för den som värdesätter rejäla ytor i kombination med flera sovrum. Läget är optimalt med barnvänliga cykelvägar till förskola, skola och vidare mot tåg och buss. Genom åren har huset renoverats på ett bra sätt bl.a. med helt ny groventré/tvättstuga, en solcellsanläggning som täckt hela årsbehovet och nya golv. Lättskött trädgård med insynsskyddad baksida i sydväst. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Blåbärsstigen 3, Bromölla, Bromölla kommun

Blåbärsstigen 3

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 895 000 kr
132 + 60 m²
5 rum
1 246 m² tomt

På perfekt läge med gångavstånd till centrum, motionsslingor och förskola hittar ni denna välrenoverade och modernt renoverade familjevilla. Bara ett stenkast bort hittar man Ivösjöns glittrande vatten och badplatsen vid Strandängen. Senaste åren har huset byggts till och totalrenoverats och här erbjuds nu moderna attribut så som öppen och ljus planlösning i kombination med snygga materialval, infällda spotar och plejdstyrning och vattenburen golvvärme i hela nedervåningen. Dessutom finns här tre rejäla uteplatser, två olika trädäck i markplan men också en stor balkong i kvällssolen. För den som letar hus i gott skick med lite eller inget behov av renovering så är detta det perfekta huset! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kardborrvägen 2, Bromölla, Bromölla kommun

Kardborrvägen 2

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 095 000 kr
150 m²
6 rum
525 m² tomt

Fräsch och fin familjevilla på lugn gata med direkt närhet till grundskola, förskola och med korta cykelvägar till tåg/buss och mataffär. Här erbjuds en modern och fräsch interiör med snygga golv, modernt kök och badrum och stor uteplats i sydväst. Optimalt planerad med fyra sovrum, vardagsrum, allrum, kök och tvättstuga fördelat på ett smart sätt över 150 kvadrameter boarea. Välkomna att boka in er på visning!

Styrmansvägen 10, Edenryd, Bromölla kommun

Styrmansvägen 10

Villa
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
3 995 000 kr
135 m²
4 rum
1 079 m² tomt

På superbt läge nära havet ligger detta stenhus från 2010. Här bor man bra på lugn återvändsgata och med utsikt över lantlig omgivning. Med barnvänliga cykelvägar, såväl till lekplatsen i kvarteret som till Edenryds förskola/skola, så är detta ett optimalt läge för barnfamiljen. Nyligen har huset utrustats med solceller och frånluftvärmepumpen är ny för i år. Här finns också ett rejält garage med förråd, inglasat uterum samt ett friliggande litet hus med dusch och bastu. Husets interiör har nyligen renoverats och är i mycket gott skick, bara att flytta rakt in! Välkomna på visning!

Östra gränd 9K, Östra Gränd, Bromölla kommun

Östra gränd 9K

Radhus
Östra Gränd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
950 000 kr
75 m²
3 rum
334 m² tomt

Välskött och välrenoverat radhus i ett plan på populära Östra Gränd. Här bor man riktigt bra till en låg och rimlig månadskostnad. Lättskött trädgård med med baksida i kvällssolen. Huset är väl omhändertaget och här finns dels en fräsch interiör och ett fräscht kök men också flera nyare fönster och mycket av fasadpanelen är utbytt/nymålad. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Greve Lerches gata 3, Bromölla, Bromölla kommun

Greve Lerches gata 3

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 695 000 kr
160 + 106 m²
8 rum
1 491 m² tomt

I centrala Bromölla med gångavstånd till såväl centrum som till sjön hittar vi denna stora funkisvilla i två plan. Detta är en av de s.k. Ingenjörsvillorna som Ifö-bolaget lät bygga i slutet av 30-talet. Det kännetecknas av en unik utformning, högt i tak och och ett underbart ljusinsläpp. Genom åren har huset renoverats och förädlats men har ändå tillåtits behålla sin charm. Här är ett unikt hus som erbjuder stora umgängesytor och en underbar trädgård. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Ågatan 31A, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 31A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
225 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
5 323 kr/mån
3 169 kr/m²

På centralt och bra läge kan vi nu erbjuda denna trerummare med stor potential för den som vill utforma sin bostad utifrån eget tycke och smak. Nyligen renoverades badrummet med kakel och klinker men i övrigt är stora delar av lägenhetens interiör av äldre snitt. Praktisk planlösning med två rejäla sovrum, bra förvaring i garderober/klädkammare samt kök med plats för matbord. Dessutom finns här ett större vardagsrum som har ett härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Föreningen har utfört större renoveringar så som fasad, re-lining, fönsterbyte, takbyte, fiber m.m. Varmt välkomna på visning!

Furulundsgatan 11, Bromölla, Bromölla kommun
Furulundsgatan 11, Bromölla, Bromölla kommun, bild 2
Furulundsgatan 11, Bromölla, Bromölla kommun, bild 3

Furulundsgatan 11

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 495 000 kr
165 + 8 m²
7 rum
962 m² tomt

På centralt men ändå familjevänligt och lugnt läge saluför vi nu denna representativa villa i ett plan. Optimalt läge med närhet till dels skola, barnomsorg och grönområde men också nära till kollektivtrafik, handel och service. Här erbjuds 165 välplanerade kvadratmeter i en luftig planlösning med flera umgängesytor. Här finns ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats, vinterträdgård samt stort allrum med bar. Lättskött trädgård med väl insynsskyddad baksida. I sitt grundutförande är huset påkostat och kvalitativt och genom åren har fastigheten underhållits väl. Effektiv drift med luft/vatten-värmepump. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Ågatan 45 A, Bromölla, Bromölla kommun
  • Sön 18 aug kl 10:30

Ågatan 45 A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 010 kr/mån
7 745 kr/m²

Fräsch och välskött tvårumslägenhet i stabila och populära BRF Brunörten, här bor man riktigt bra! Här erbjuds en snygg interiör, med bl.a. kaklat/klinkat badrum,fördelad över en välplanerad och kvadratsmart planlösning. Perfekt beläget på andra våningen med utsikt över innergården, kort avstånd till tvättstugan då den finns i samma byggnad. Föreningen sköter grönytor, uteplatser och lekplats mycket väl och nyligen slutfördes re-lining av avloppen. Läget är optimalt med bara minuters promenadavstånd till affären, bussen och tåget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Tunnelvägen 69, Bromölla, Bromölla kommun

Tunnelvägen 69

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 995 000 kr
142 m²
5 rum
9,9 ha tomt

I underbara Råby, strax utanför Bromölla hittar ni denna hästgård med nästan 10 hektar mark. Här erbjuds ett naturnära och lantligt läge med utsikt mot underbara Levrasjön med dess turkosa vatten. Boningshuset byggdes till -74 och här finns nu två vardagsrum/allrum, tre sovrum samt två uterum. På sina ställen har huset behov av uppdatering och renovering men är ändå i gott bruksskick, här finns bl.a. vattenburen värme mot luft/vatten-värmepump och underhållsfri tegelfasad. Det mesta av marken används som hagar och stallet är välhållet, funktionellt och här finns vatten framdraget samt fyra hästboxar. Välplanterad Genom åren har mycket arbete och investeringar lagts i trädgården och här har hållits flera trädgårdsvisning, med mycket kärlek och lite slit återfår den sin forna glans! Välkomna att boka in er på visning!

Trädgårdsvägen 14, Gualöv, Bromölla kommun

Trädgårdsvägen 14

Villa
Gualöv, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 450 000 kr
100 + 56 m²
4 rum
1 481 m² tomt

I barnvänliga och mysiga Gualöv hittar ni detta kvadratsmarta hus. Huset totalrenoverades 2022 med nya ytskikt, nytt yttertak, vattenburen golvvärme på nedervåningen mm. Det har dessutom nyligen utrustats med solceller. I Gualöv bor man bra med närhet till skogen och sjön men även med goda pendlingsmöjligheter via E22. Läget är lugnt med gång-/cykelavstånd till grundskola i byn och lågtrafikerade vägar i grannskapet. Stor trädgård med uteplats i kvällssolen. Här är det bara att flytta rakt in! Välkomna på visning!

Dalagatan 10, Bromölla, Bromölla kommun

Dalagatan 10

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 495 000 kr
123 + 27 m²
5 rum
930 m² tomt

Ljust, luftigt och modernt! Så kan man beskriva denna fina enplansvilla. De senaste åren har huset totalrenoverats och här finns nu en snygg exteriör och en praktisk men också exklusiv interiör. Här har bl.a. köket byggts om totalt, båda badrummen har renoverats, fönsterna har bytts ut och förra året lades yttertaket om. Här är det bara att flytta in! Välbeläget med korta avstånd till förskola, grundskola, tåg/buss, mataffär samt Branthallas fina natur. Dessutom en stor, insynsskyddad trädgård med uteplats i söderläge. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Ågatan 37 A, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 37 A

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 391 kr/mån
5 086 kr/m²

På centralt läge med närhet till allt finner ni denna prisvärda tvårummare. Här bor man bra med bara ett stenkast till tåget, bussen och mataffären. Lägenheten erbjuder en spännande planlösning, balkong i söderläge och fräsch interiör. Stabil och välskött BRF som följer underhållsplan. Fiberuppkoppling finns. Välkomna på visning!

Dalagatan 79, Bromölla, Bromölla kommun

Dalagatan 79

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 195 000 kr
103 + 29 m²
4 rum
926 m² tomt

Centralt belägen enplansvilla med närhet till förskola, skola och centrum. Trevlig planlösning med bland annat ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och ett stort uterum. Luft/Vatten-värmepump från -23 ger en god driftekonomi. Här finns också ett stort badrum kombinerat med tvättstuga i gott skick. Insynsskyddad baksida med kvällssol. Fiberanslutning finns! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Ågatan 31 B, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 31 B

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
425 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 239 kr/mån
5 986 kr/m²

Ljust inredd och modern trerummare på första våningen. Här finns ett härligt ljusinsläpp med fönster i flera riktningar och balkong i söderläge. Genom åren har lägenheten renoverats och fräschats upp, bl.a. med nya ytskikt, infällda spotar och nydragen el. Här finns också helkaklat badrum och nyare köksinredning. Centralt och bra läge med gångavstånd till stormarknad och apotek men även buss och tåg. Välkomna att boka in er på visning!

Motionshallsvägen 4, Olofström, Olofströms kommun

Motionshallsvägen 4

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Fastighetsbyrån Olofström
4 900 000 kr
3 100 m²
4 636 m² tomt

NYTT PRIS! På bra skyltläge i Olofström utmed Pukaviksvägen kan vi erbjuda denna välbyggda och rejäla fastighet om ca 3 000 kvm area. Fastigheten har ett strategiskt bra läge med bra skyltläge och god anknytning till centrum via gång-/cykelväg. I dagsläget bedriver nuvarande ägare verksamhet som omfattar bowling, servering och padelhall. En del av fastigheten hyrs ut till stabil hyresgäst som driver gymmet. Det finns därutöver ytterligare ytor att förädla och vidareutveckla. Här finns möjlighet en köpare att ta över och jobba vidare med verksamheten eller den förvaltande köparen som vill göra ett rent fastighetsköp och där nuvarande ägare går in som hyresgäst. Välkomna att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Hasselvägen 2, Bromölla, Bromölla kommun

Hasselvägen 2

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
2 795 000 kr
150 + 6 m²
4 rum
1 210 m² tomt

På familjevänligt och naturnära läge hittar ni Hasselvägen 2, ett välplanerat och trevligt hus från 2007 med allt vad det innebär. Vattenburen golvvärme mot luft/vatten-värmepump innebär såväl låg drift som hög komfort, 150 kvm. i ett plan med öppen planlösning ger huset stora sociala ytor. Husets interiör är enhetlig med trestavsparkett som löper genom hela huset och timrade stockväggar som utifrån tycke/smak enkelt kan modifieras efter önskemål. I övrigt är huset välskött och i bra skick, bara att flytta in! Läget är mycket bra med korta gång-/cykelväg till förskola och skola. Det är inte heller långt till kringliggande grönområde, här har man t.ex. nära till både pulkabacken och Branthallaskogen. Varmt välkomna på visning!

Östersjövägen, Edenryd, Bromölla kommun

Östersjövägen

Tomt
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 995 000 kr
6,5 ha tomt

Vid havet, nära den blekingska gränsen säljes nu ett fantastiskt stycke mark. Här har man ett härligt söderläge med utsikt mot Tosteberga skärgård och Valjeviken. Totalt nästan 6,5 hektar åker och betesmark. Bygglov har beviljats tidigare och här finns alla förutsättningar för den som vill bygga ett riktigt drömboende! Edenryd erbjuder såväl kust- och naturnära miljö som närhet till handel och puls i t.ex. Kristianstad. Dagligvaruhandel, service och Ivösjön ligger bara några minuters bilfärd bort. Goda kommunikationer via E22 samt kollektivtrafik. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Visar alla 22