Mäklare Carl Horvath

Carl Horvath

Om mig

Med ett stort driv och mycket engagemang så kommer jag se till att din bostadsaffär blir så trygg och så bra som möjligt! Det viktigaste för mig är att kunna erbjuda ett upplägg med hög kvalité som är anpassat efter just dina behov och din situation. Jag lägger mitt fokus på hög tillgänglighet, stor flexibilitet och framförallt brinnande hårt arbete. Allt för att kunna ge dig som kund ett skinande resultat. 

 Välkommen att kontakta mig! Jag hjälper er gärna med ert livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nils Pers väg 22, Åkarp, Burlövs kommun

Nils Pers väg 22

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

3 950 000 kr

145 m²

6 rum

233 m² tomt

På omtyckt område i fantastiska Åkarp så presenterar vi nu försäljningen av denna fina och välskötta familjevillan med hela 145 kvm. Här erbjuds det 2 fint renoverade badrum, möjlighet till 4-5 sovrum samt gott om stora ytor att röra sig på. Här har du den perfekta bostaden för den nya och växande familjen! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Uteplats
Grönvägen 3D, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 3D

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 250 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 336 kr/mån

21 008 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna tvåa på 7e våningen med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett större sovrum, fint och modernt kök, renoverat badrum med tvättmaskin samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du även i en bra och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! En oerhört unik lägenhet på Grönvägen! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lommavägen 59, Arlöv, Burlövs kommun

Lommavägen 59

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

3 195 000 kr

125 m²

4 rum

120 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina och välplanerade 1½-plans gavelradhus i trevliga Arlöv. Huset är perfekt för dig med barn och familj då det erbjuds bra med ytor invändigt, 3 rymliga sovrum, två badrum samt en underbar inhägnad uteplats i söderläge med tillgång till stor gräsmatta. Huset ger dig även en möjlighet till att inreda vinden om du skulle önska ett extra sovrum eller mer sällskapsyta. Läget är perfekt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. Samt för den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Här har du verkligen en unik möjlighet. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Bostaden är förbesiktigad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Uteplats
Rosenvägen 8, Åkarp, Burlövs kommun

Rosenvägen 8

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

3 395 000 kr

131 m²

5 rum

414 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 1,5-plans villa i populära Åkarp. Huset är beläget på en lugn återvändsgata och med nära avstånd till både kommunikationer och skola/förskola. Detta är ett idealiskt hus för både barnfamiljen men även för dig som vill ha ett välplanerat hem med utmärkt planlösning, stora sällskapsytor och möjlighet till många rum. Här erbjuds det bl.a. fyra bra sovrum (med möjlighet till ett femte), stort badrum, gäst-wc samt ett trevligt modernt kök och ett stort genomgående vardagsrum. Utvändigt så har du en lättskött och barnvänlig hörntomt med både gräsmatta, uterum, garage och uppfart. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Här har du verkligen ett hus med fullt av möjligheter! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Bostaden är förbesiktigad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Uteplats
Kronetorps Allé 31A, Arlöv, Burlövs kommun

Kronetorps Allé 31A

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 850 000 kr

76 m²

3 rum

5 172 kr/mån

24 342 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så presenterar vi nu denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet på tredje våningen! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 76 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och fina ytskikt som i kombination med den genomgående planlösningen, det naturliga ljusinsläppet och den höga takhöjden skapar en oerhört trevlig miljö att vistas i. Här bor du trivsamt med två bra sovrum, ett stort badrum med tvätt, fantastiskt kök och framförallt en underbar inglasad balkong som blickar ut över det fina fältet! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Hiss
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 41

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

3 495 000 kr

118 m²

5 rum

358 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta fantastiska gavelradhus i 2-plan med områdets bästa tomt på trivsamma Kaprifolvägen! Här erbjuds ett genomgående bra skick och 118 perfekt planerade kvadratmeter i ljust och stilrent utförande. Öppet och luftigt kök, 2 fina badrum samt 4 rymliga sovrum! Det härliga vardagsrummet leder ut mot den fantastiska trädgården som erbjuder mängder med möjligheter och generöst med yta för hela familjen och alla vänner. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Ett perfekt hus för den nyblivna familjen eller för dig som längtar efter lite extra utrymme! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Bostaden är förbesiktigad.

 • Premium
 • Uteplats
Elisetorpsvägen 17D, Arlöv, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 17D

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 195 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 335 kr/mån

19 431 kr/m²

På populära Elisetorpsvägen så kan vi nu presentera denna välplanerade tvårummare på åttonde våningen med utsikt över Lommabukten. Lägenheten är i fint utförande och erbjuder ett rymligt sovrum, fint kök i bra skick, helkaklat badrum samt ett stort vardagsrum med tillhörande inglasad balkong. Här bor du i en väldigt omtyckt och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Hiss
Solrosvägen 1, Arlöv, Burlövs kommun

Solrosvägen 1

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

4 995 000 kr

104 m²

4 rum

605 m² tomt

På lugna och mysiga Burlövs Egnahem har vi nu möjligheten att presentera en fantastiskt fin och otroligt välskött familjevilla med hörntomt. Över 1,5 plan fördelar sig tre sovrum, kök/vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och gästtoalett. Dessutom finns det en källare med stora ytor att utnyttja till hobbyrum, tvättstuga och förvaring. Här finns även möjlighet till ytterligare sovrum. Utvändigt så erbjuds det en större insynsskyddad trädgård, stor uppfart med tillhörande garage, isolerat uterum, trädäck, pool samt solceller och laddbox. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Här finns verkligen alla förutsättningar för att hela familjen ska trivas! Varmt välkommen att boka din visningstid! Bostaden är förbesiktigad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 8