Fastighetsbyrån Burlöv

Fastighetsbyrån Burlöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kronetorps Allé 25, Arlöv, Burlövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kronetorps Allé 25

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 895 000 kr

79 m²

3 rum

4 908 kr/mån

23 987 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så kan vi nu presentera denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet i markplan! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 79 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och nybyggda ytskikt, som i kombination med det naturliga ljusinsläppet från fönsterna skapar en trevlig atmosfär och en känsla av hemma. Här bor du trivsamt med en öppen och inbjudande planlösning, två sovrum, stort badrum och gäst-wc samt uteplats. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Uteplats
  • Hiss
Solvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun

Solvägen 7

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

2 995 000 kr

90 m²

4 rum

6 614 kr/mån

33 278 kr/m²

På lugn och trygg återvändsgata så kan vi nu presentera detta fantastiska och nyligen uppförda 1½-plans parhus med bostadsrättsform i barnvänliga Åkarp. Invändigt så möts du av moderna bekvämligheter och eleganta materialval fördelat över 4 bra rum och 90 rymliga kvadratmeter. Vidare ut på baksidan så finner du dessutom ett superhärligt orangeri/uterum samt en lagom stor och lättskött trädgård i söderläge. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En mycket unik möjlighet! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Uteplats
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 41

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

3 595 000 kr

118 m²

5 rum

358 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta fantastiska gavelradhus i 2-plan med områdets bästa tomt på trivsamma Kaprifolvägen! Här erbjuds ett genomgående bra skick och 118 perfekt planerade kvadratmeter i ljust och stilrent utförande. Öppet och luftigt kök, 2 fina badrum samt 4 rymliga sovrum! Det härliga vardagsrummet leder ut mot den fantastiska trädgården som erbjuder mängder med möjligheter och generöst med yta för hela familjen och alla vänner. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Ett perfekt hus för den nyblivna familjen eller för dig som längtar efter lite extra utrymme! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Bostaden är förbesiktigad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Uteplats
Grönvägen 1A, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 1A

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 195 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 444 kr/mån

19 752 kr/m²

På femte våningen med inglasad balkong så presenterar vi nu denna välplanerade och genomgående gavellägenhet på härliga Grönvägen! Lägenheten erbjuder ett större sovrum, fint kök i bra skick, halvkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Här bor du i en bra och stabil förening, med närhet till både butiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Balkong
  • Hiss
Grönvägen 2G, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 2G

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv

1 995 000 kr

98 m²

4 rum

5 196 kr/mån

20 357 kr/m²

Nu presenterar vi denna välplanerade och familjevänliga 4-rummare på högsta våning med hela 98 kvadratmeter och med omfattande renoveringar. Lägenheten erbjuder trevliga sällskapsytor, 3 bra sovrum, dubbla toaletter samt en fantastiskt härlig inglasad balkong. Här bor du i en bra och stabil förening belägen med perfekt närhet till både förskola såväl som skola, motorväg samt pendlingsmöjligheter, butiker och shopping via Burlöv Center samt vårdcentral och mycket mycket mer! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Balkong

Visar alla 5