Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Burlöv

Fastighetsbyrån Burlöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jakob Pers väg 7, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Jakob Pers väg 7, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Jakob Pers väg 7, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Jakob Pers väg 7

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
5 400 kr/mån
20 603 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna underbara och helrenoverade tvåa högst upp i huset på gemytliga Jakob pers väg! Här får du en fantastiskt ljus och fin bostad med en ordentlig inglasad balkong. Vid första kliv in i bostaden så möts du direkt av moderna bekvämligheter och en mycket genomtänkt och genomgående planlösning, fördelat över 2 rum och 58 oerhört rymliga kvadratmeter. Här erbjuds stora öppna ytor och mycket ljusinsläpp. Till detta även ett stilrent kök och helkaklat badrum i kombination med ett väldigt öppet vardagsrum och ett större sovrum. Här bor du i trevlig HSB förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Ett mycket fint och välskött boende! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Hällegatan 19

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
5 795 000 kr
150 + 122 m²
9 rum
1 264 m² tomt

Välkommen till detta enastående hus på gemytliga och mysiga Hällegatan 19, perfekt beläget i hjärtat av Arlöv i barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor, pendling och dagligvaruhandel. Med hela 272 rymliga kvadratmeter fördelat över markplan och en inredd källare så har du här alla förutsättningarna för att skapa det ultimata boendet med plats för hela familjen och alla vänner. Huset kännetecknas särskilt av stora öppna sociala ytor men även av fin design och väl genomtänkta lösningar. Här bor du bekvämt och enkelt med 4-6 sovrum, 2 vardagsrum, två badrum, stor gillestuga samt även en helt underbar och insynsskyddad trädgård med tillhörande trädäck. På taket finner du även en rejäl solcellsanläggning och alldeles intill huset så har du en enorm carport med dubbelgarage och laddbox till el-bil. Läget är alldeles utmärkt om du vill ha nära till både förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En fantastisk möjlighet för dig som söker ett mer unikt boende. Varmt välkommen att boka din visning redan idag! Bostaden är förbesiktigad och dolda-fel försäkrad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Uteplats
Holmströms väg 25, Åkarp, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Holmströms väg 25, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Holmströms väg 25, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Holmströms väg 25

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 995 000 kr
98 m²
4 rum
5 670 kr/mån
40 765 kr/m²

Nu presenterar vi detta fantastiska 1-plans radhus med bostadsrättsform i barnvänliga Åkarp. Beläget på en lugn återvändsgata och med minimal insyn från grannar så garanteras det här en trygg och fridfull boendemiljö. Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 4 rymliga rum och hela 98 kvadratmeter! Bland annat finner du här stora öppna ytor, högt i tak, modern inredning samt påkostad utrustning. Utsidan uppfyller också de allra flesta behoven genom en lagom stor och lättskött trädgård med tillhörande trädäck. Framför huset har du plats till 2-3 bilar på din alldeles egna uppfart. Dessutom så har du tillgång till ett större grönområde med gräsmatta precis utanför husets grindar som kan nyttjas som en naturlig förlängning av trädgården. Perfekt för familjen och alla vänner! Läget är alldeles utmärkt om du vill ha nära till både förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Denna chans får du inte missa! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Jakob Pers väg 7, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 10:30

Jakob Pers väg 7

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/4
3 078 kr/mån
23 167 kr/m²

Nu presenterar vi denna mycket fina och nyligen renoverade etta på kanonläge mitt i centrala Arlöv. Här erbjuds en luftig och inbjudande planlösning med en stor och väl planerad yta med tillhörande sovalkov och kök. Bostaden har genomgått en omfattande renovering med bl.a. nytt kök, golv och ytskikt, vilket nu skapar en alldeles fräsch och trevlig levnadsmiljö med modern standard. Vidare ut från köket når du den underbara och stora inglasade balkongen. Utrymmet blir som ett naturligt extrarum under de varmare delarna av året. Som pricken över i:et så är det även kvällssol på balkongen - Helt fantastiskt! Här bor du i trevlig HSB förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Perfekt som första lägenhet, studentlägenhet eller för pendlaren! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Elisetorpsvägen 15E, Arlöv, Burlövs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 18:30
Elisetorpsvägen 15E, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Elisetorpsvägen 15E, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Elisetorpsvägen 15E

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 745 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 7/9
5 140 kr/mån
18 663 kr/m²

Nu presenterar vi denna välplanerade och familjevänliga 4-rummare på härliga Elisetorpsvägen. På bästa läge och med hela 94 kvadratmeter så har du här alla förutsättningar för att skapa det perfekta drömhemmet med plats för hela familjen och alla vänner. Lägenheten erbjuder stora och trevliga sällskapsytor, 3 oerhört rymliga sovrum, stort kök, badrum med tillhörande gäst-wc samt en alldeles underbar och mysig inglasad balkong med utsikt över fält och grönska mot söder. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Allégatan (Granbackens Koloniförening) - Nr 5, Arlöv, Burlövs kommun

Allégatan (Granbackens Koloniförening) - Nr 5

Fritidshus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
295 000 kr
15 m²
1 rum
300 m² tomt

Välkommen till det perfekta alternativet för dig som önskar skapa ditt alldeles egna paradis! Nu finns möjligheten att förvärva en supertrevlig och mysig kolonistuga (med el och vatten) på omtyckta Granbackens koloniområde. Utmärkt för dig som vill fly undan till en egen oas och slappna av i härlig omgivning. Här erbjuds en enastående tomt (ca 300 kvm) med tillhörande stuga (uppförd 2011) som rymmer en större men enkel planlösning med egen köksdel. Stugan är mycket välskött och innehar låga driftskostnader samt en låg arrendekostnad. Trädgården ger plats åt en fantastisk utemiljö med bl.a. en väl tilltagen gräsmatta och fina träd. Framför stugan möts du av ett fantastiskt mysigt trädäck med plats för både loungehörna, matbord och grillplats. Trädgården erbjuder även plats till mängder med olika odlingsmöjligheter, exempelvis i rabatter eller pallkragar. Bakom stugan finns det också ett förråd med plats till diverse trädgårdsredskap. Servicebyggnad med vattentoaletter och varmvatten finns på området och är tillgänglig under säsong, normalt mars/april-oktober. Tillbehör, trädgårdsredskap och verktyg, gasolgrill, m.m. ingår i köpet vid smidig affär. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid!

  • Uteplats
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 10:00
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 600 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
6 310 kr/mån
21 053 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så presenterar vi nu denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet på tredje våningen! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 76 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och fina ytskikt som i kombination med den genomgående planlösningen, det naturliga ljusinsläppet och den höga takhöjden skapar en oerhört trevlig miljö att vistas i. Här bor du trivsamt med två bra sovrum, ett stort badrum med tvätt, fantastiskt kök och framförallt en underbar inglasad balkong som blickar ut över det fina fältet! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun
  • Borttagen före visning
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Repslagaregatan 25

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
4 830 kr/mån
31 188 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Grönvägen 5C, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 11:50
Grönvägen 5C, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Grönvägen 5C, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Grönvägen 5C

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/9
2 867 kr/mån
19 917 kr/m²

Nu presenterar vi denna välplanerade och trevliga 2a på tredje våningen av härliga Grönvägen 5C. På bästa läge och med 60 rymliga kvadratmeter så har du här alla förutsättningar för att skapa det perfekta hemmet. Lägenheten erbjuder trevliga sällskapsytor, stort sovrum, modernt kök, badrum samt en alldeles underbar och mysig inglasad balkong. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pilevallen 93, Arlöv, Burlövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 4 aug kl 13:00

Pilevallen 93

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 295 000 kr
124 + 21 m²
6 rum
5 932 kr/mån

Nu kan vi äntligen presentera en av de fantastiska friliggande villorna (med bostadsrättsform) på bästa läge i populära och familjevänliga Pilevallen. Här erbjuds ett boende med mycket påkostade renoveringar, enormt kök, möjlighet till 4-5 sovrum, trevliga öppna sällskapsytor samt en väldigt stor och mysig trädgård med tillhörande uterum på 21 kvm. Eftersom det är en bostadsrätt så får du här alla fördelar med att bo i ett hus, utan att behöva tänka på ett ständigt och jobbigt underhåll! Bekvämt, tryggt, enkelt! Ett perfekt boende för paret eller barnfamiljen! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Plus
  • Uteplats
Galjonsvägen 18, Åkarp, Burlövs kommun

Galjonsvägen 18

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
4 150 000 kr
120 + 75 m²
4 rum
505 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade enplanshus i populära Åkarp. Huset är beläget på en lugn och fridfull återvändsgata med perfekta förutsättningar för att hela familjen ska trivas. Detta är ett idealiskt hus för både barnfamiljen men även för dig som vill ha allt samlat och fördelat över ett och samma plan. I dagsläget så har du två bra sovrum, men kan med enkelhet skapa två till om så önskas. Möjlighet finns även att bygga om garaget till boyta eller ett ytterligare sovrum om behovet skulle uppstå. Här har du dessutom tillgång till två badrum (varav ett nyrenoverat 2024), trevligt kök och rymligt vardagsrum med högt i tak. För en mer modern känsla så kan du här även öppna upp väggen mellan kök och vardagsrum för att skapa en luftigare och fritt flödande öppen planlösning i hjärtat av bostaden. Utvändigt så finner du en lagom stor och helt insynsskyddad trädgård med tillhörande uterum, spabad och garage i anslutning till huset. Läget är alldeles utmärkt om du vill ha nära till både förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En mycket sällsynt möjlighet! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Uteplats
Kaprifolvägen 145 , Arlöv, Burlövs kommun

Kaprifolvägen 145

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 195 000 kr
107,7 m²
4.5 rum
5 682 kr/mån
29 666 kr/m²

Över två plan fördelar sig tre bra sovrum, ett mindre rum som blir ett perfekt hemmakontor eller lekrum, två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här bor du bekvämt i ett modernt hus, med större delen av trädgården i söderläge som bjuder på härligt ljus och en lugn atmosfär. Lägenheten ligger i en barnvänlig omgivning som passar perfekt för familjer. Välkommen att boka din visningstid!

  • Energieffektiv
Falkvägen 15, Åkarp, Burlövs kommun

Falkvägen 15

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
4 695 000 kr
93 + 127 m²
5 rum
862 m² tomt

På bästa läge i Åkarp presenterar vi nu försäljningen av denna fantastiskt trevliga och rymliga familjevilla på gemytliga Falkvägen. Med stora ytor fördelat över markplan och inredd källare så har du här alla förutsättningarna för att skapa ett underbart boende med plats för hela familjen och alla vänner. Här bor du bekvämt och enkelt med 3-4 sovrum, vardagsrum, två badrum, stor gillestuga samt även en superhärlig och stor trädgård med tillhörande uterum, pool och trädäck. Intill huset finner du en ytterligare byggnad på 48 kvm med 1 lägenhet som går att hyra ut. Möjlighet finns även att dela av och skapa 2 separata lägenheter, alternativt konvertera till garage, kontor, butik eller annat. Fantasin är det enda som sätter stopp! Läget är alldeles utmärkt om du vill ha nära till både förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Bostaden är förbesiktigad och dolda-fel försäkrad! Varmt välkommen att att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Uteplats
Järnvägsgatan 5B, Arlöv, Burlövs kommun

Järnvägsgatan 5B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
900 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 543 kr/mån
11 538 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid! Nu presenterar vi försäljningen av denna mycket välplanerade och genomgående trea på centralt läge i Arlöv. Här erbjuds en oerhört rymlig planlösning med bra takhöjd och trevliga ytor. Lägenheten erbjuder två bra sovrum, fint kök, helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Här bor du med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag!

Elisetorpsvägen 15B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 15:00

Elisetorpsvägen 15B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 250 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/9
3 332 kr/mån
20 325 kr/m²

På populära Elisetorpsvägen så kan vi nu presentera denna välplanerade tvårummare på femte våningen med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett större sovrum, fint och modernt kök, helkaklat badrum (renoverat av föreningen), två klädkammare samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du i en väldigt omtyckt och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15