Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Burlöv

Fastighetsbyrån Burlöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Hällegatan 19, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Hällegatan 19

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
5 795 000 kr
150 + 122 m²
9 rum
1 264 m² tomt

Välkommen till detta enastående hus på gemytliga och mysiga Hällegatan 19, perfekt beläget i hjärtat av Arlöv i barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor, pendling och dagligvaruhandel. Med hela 272 rymliga kvadratmeter fördelat över markplan och en inredd källare så har du här alla förutsättningarna för att skapa det ultimata boendet med plats för hela familjen och alla vänner. Huset kännetecknas särskilt av stora öppna sociala ytor men även av fin design och väl genomtänkta lösningar. Här bor du bekvämt och enkelt med 4-6 sovrum, 2 vardagsrum, två badrum, stor gillestuga samt även en helt underbar och insynsskyddad trädgård med tillhörande trädäck. På taket finner du även en rejäl solcellsanläggning och alldeles intill huset så har du en enorm carport med dubbelgarage och laddbox till el-bil. Läget är alldeles utmärkt om du vill ha nära till både förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En fantastisk möjlighet för dig som söker ett mer unikt boende. Varmt välkommen att boka din visning redan idag! Bostaden är förbesiktigad och dolda-fel försäkrad. Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Premium
 • Uteplats
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 600 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
6 310 kr/mån
21 053 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så presenterar vi nu denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet på tredje våningen! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 76 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och fina ytskikt som i kombination med den genomgående planlösningen, det naturliga ljusinsläppet och den höga takhöjden skapar en oerhört trevlig miljö att vistas i. Här bor du trivsamt med två bra sovrum, ett stort badrum med tvätt, fantastiskt kök och framförallt en underbar inglasad balkong som blickar ut över det fina fältet! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Repslagaregatan 25, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Repslagaregatan 25

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 650 000 kr
80 m²
3 rum
4 830 kr/mån
33 125 kr/m²

Nu presenterar vi detta fantastiska 1-plans radhus med bostadsrättsform på trevliga Repslagaregatan! Invändigt så möts man av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och 80 välplanerade kvadratmeter. Bland annat finner man här en underbar öppen planlösning i kombination med modern inredning, ett stort badrum med tvättmöjligheter samt tillhörande praktisk gäst-wc. Utsidan uppfyller också de allra flesta behoven genom en lagom stor och lättskött trädgård med tillhörande stenlagd uteplats och gräsmatta. Här bor du i en bra och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! En unik möjlighet - Det perfekta boendet för dig som vill ha det tryggt och enkelt! Varmt välkommen att att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Premium
 • Uteplats
Hamngatan 35, Arlöv, Burlövs kommun

Hamngatan 35

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 995 000 kr
184 + 58 m²
6 rum
802 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad på familjevänliga Pilevallen. Med 184 kvm boyta och fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom finns stora ytor i källaren att nyttja till förvaring, badrum, tvättstuga, spelrum - bara fantasin sätter gränserna! Här finns också potential för den som vill skapa en uthyrningslägenhet eftersom det finns en separat entré med eget badrum i tillbyggnaden. Skapa en lägenhet att hyra ut, en egen bostadsdel till tonåringen eller en praktisk och avskild gästbostad. Detta är möjligheternas hus! Området är populärt för sin närhet till allt man kan behöva – skolor, affärer och grönområden finns inom bekvämt avstånd. För den som pendlar är det smidigt med närhet till kommunikationer och motorvägen för enkel tillgång till både Malmö, Köpenhamn och Lund. Bostaden kräver en del omsorg och renovering men med en generös boyta, många sovrum och närhet till allt vad en familj kan önska är detta bostaden där ni kan skapa många nya minnen tillsammans. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren och skickas till spekulanter på förfrågan efter visning. Välkommen att upptäcka potentialen i denna härliga familjebostad i Arlöv!

Grönvägen 1D, Arlöv, Burlövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Grönvägen 1D

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 450 000 kr
85 m²
3 rum
vån 8/9
4 045 kr/mån
17 059 kr/m²

Välkommen till en av de stora treorna högt upp i huset med fantastisk utsikt. Lägenheten är i behov av uppfräschning men här har du chansen att skapa ditt drömboende med två stora sovrum, stort kök med matplats, rymligt vardagsrum med balkong, stor klädkammare, badrum och gäst-wc.

 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 3, Arlöv, Burlövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Industrigatan 3

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 995 000 kr
171 m²
6 rum
514 m² tomt

Välkommen till ett rymligt bostadshus beläget centralt i Arlöv. Denna friköpta bostad från 1989 erbjuder generösa sociala ytor och hela 4-6 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Med en boyta på 171 kvm samt en insynsskyddad tomt på 514 kvm finns det gott om utrymme att trivas på. Besiktningsprotokoll finns att ta del av efter visning. Läget är optimalt med närhet till förskola, skola och all service man kan tänkas behöva. Garaget är ombyggt och här finns möjlighet att dela av för att ha en uthyrningsdel om man önskar det. Huset ligger ett stenkast från busshållplatserna vid Sockerbitstorget och en kort cykeltur från tågstationen så läget är perfekt för den som pendlar. Detta boende passar perfekt för den som värdesätter centralt läge, gott om sovrum och parkeringsmöjligheter. Med en trädgård med gräsmatta och flera uteplatser finns det gott om möjligheter till avkoppling och umgänge tillsammans. Välkommen att boka en visning och upptäck potentialen i detta fina hem!

 • Uteplats
Kaprifolvägen 133, Arlöv, Burlövs kommun

Kaprifolvägen 133

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 997 kr/mån
24 329 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska lägenhet på trivsamma Burlövs Egnahem! Beläget i ett lugnt område och i en bra förening så garanteras det här en trygg och fridfull boendemiljö perfekt för paret såväl som barnfamiljen. Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över en välplanerad planlösning med 3 stora rum och hela 82 rymliga kvadratmeter! Här finner du bland annat eleganta materialval, bra ytor samt modern inredning. Utvändigt finner du en underbar balkong i söderläge och dessutom en tillhörande uteterrass med förråd på framsidan. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En unik möjlighet att äga detta enastående boende i ett av Arlövs mest önskvärda områden. Här väntar en fridfull, modern och komfortabel livsstil på dig och din familj! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Grönvägen 1B, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 1B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 8/9
2 943 kr/mån
20 084 kr/m²

Nu presenterar vi försäljningen av denna välplanerade och trevliga 2a med kanonutsikt på härliga Grönvägen 1B. På bästa läge och med 60 rymliga kvadratmeter så har du här alla förutsättningar för att skapa det perfekta hemmet. Lägenheten erbjuder trevliga sällskapsytor, stort sovrum, modernt kök, badrum, egen tvättmaskin samt en alldeles underbar och mysig inglasad balkong med utsikt över Malmö och Öresund. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Hiss
Grönvägen 3D, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 3D

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 5/9
2 892 kr/mån
20 084 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina tvåa i superskick på 5e våningen med balkong i sydväst. Lägenheten erbjuder en fantastisk planlösning med ett större sovrum, fint och modernt kök, trevligt badrum samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Hiss
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun
 • Tis 21 maj kl 16:00
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Jakob Persvägen 2

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
750 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 551 kr/mån
12 397 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet i HSB Brf Jacob Persgården. Med centralt läge har du nära till allt - restauranger, shopping och grönområden. Bra kommunikationer och nära förskola, skola och vårdcentral. Hissen tar dig enkelt upp till lägenheten som ligger på tredje våningen av fyra. Perfekt för den som värdesätter bekvämlighet och närhet till det mesta. Passa på att skapa ditt drömhem - Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallgårdsvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun

Vallgårdsvägen 7

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
4 645 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva radhus i ett plan, beläget i populära Åkarp med bra pendling till både Lund och Malmö. Här bor du i lugnt område, med närhet till skola, förskola, kommunikationer och matbutik. Den gemensamma gården med lek- och grillplats inbjuder till en härlig atmosfär bland de boende. Här bor du bekvämt i ett modernt och energieffektivt radhus med egen parkering, två stora sovrum samt ett extra rum som passar utmärkt till hemmakontoret eller ett litet barnrum. Stort badrum med tvättmöjligheter och uteplats både på framsidan och baksidan. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Järnvägsgatan 5B, Arlöv, Burlövs kommun

Järnvägsgatan 5B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 543 kr/mån
12 179 kr/m²

Nu presenterar vi försäljningen av denna mycket välplanerade och genomgående trea på centralt läge i Arlöv. Här erbjuds en oerhört rymlig planlösning med bra takhöjd och trevliga ytor. Lägenheten erbjuder två bra sovrum, fint kök, helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Här bor du med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

Elisetorpsvägen 15B, Arlöv, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 15B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/9
3 332 kr/mån
21 057 kr/m²

På populära Elisetorpsvägen så kan vi nu presentera denna välplanerade tvårummare på femte våningen med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett större sovrum, fint och modernt kök, helkaklat badrum (renoverat av föreningen), två klädkammare samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du i en väldigt omtyckt och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

 • Balkong
 • Hiss
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun
 • Borttagen före visning

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
6 310 kr/mån
22 303 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 14