Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Burlöv

Fastighetsbyrån Burlöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaprifolvägen 133, Arlöv, Burlövs kommun

Kaprifolvägen 133

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 997 kr/mån
24 329 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska lägenhet på trivsamma Burlövs Egnahem! Beläget i ett lugnt område och i en bra förening så garanteras det här en trygg och fridfull boendemiljö perfekt för paret såväl som barnfamiljen. Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över en välplanerad planlösning med 3 stora rum och hela 82 rymliga kvadratmeter! Här finner du bland annat eleganta materialval, bra ytor samt modern inredning. Utvändigt finner du en underbar balkong i söderläge och dessutom en tillhörande uteterrass med förråd på framsidan. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. En unik möjlighet att äga detta enastående boende i ett av Arlövs mest önskvärda områden. Här väntar en fridfull, modern och komfortabel livsstil på dig och din familj! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vallgårdsvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Vallgårdsvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Vallgårdsvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Vallgårdsvägen 10

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 395 000 kr
87 m²
4 rum
4 989 kr/mån
39 023 kr/m²

Äntligen saluförs nu detta eftertraktade hus på Vallgårdsvägen 10 som erbjuder föreningens allra bästa tomt och läge! Mycket modernt och bekvämt 1-planshus med bostadsrättsform, beläget på en lugn återvändsgata och med minimal insyn från grannar. Här garanteras det en trygg och fridfull boendemiljö fri från vardagens bekymmer. Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 4 bra rum och 87 oerhört rymliga kvadratmeter! Här finner du bland annat eleganta materialval, bra ytor samt modern inredning i kombination med badrum m. tvättmöjligheter samt en separat gäst-wc. På utsidan av huset så har du områdets största trädgård som löper runt hela huset och erbjuder plats till hela familjen och alla vänner. Trädgården ligger även i söderläge vilket säkerställer så många soltimmar som möjligt! På framsidan finner du en biluppställningsplats inklusive laddbox från Zaptec med egen 4G uppkoppling (installerad nov 2023) och uteplats som blickar ut mot innergården. På taket finns det dessutom en solcellsanläggning för ett mer hållbart och billigare boende - Underbart! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Åkarp även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Denna chans får du inte missa! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Uteplats
Grönvägen 1B, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 1B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 8/9
2 943 kr/mån
20 084 kr/m²

Nu presenterar vi försäljningen av denna välplanerade och trevliga 2a med kanonutsikt på härliga Grönvägen 1B. På bästa läge och med 60 rymliga kvadratmeter så har du här alla förutsättningar för att skapa det perfekta hemmet. Lägenheten erbjuder trevliga sällskapsytor, stort sovrum, modernt kök, badrum, egen tvättmaskin samt en alldeles underbar och mysig inglasad balkong med utsikt över Malmö och Öresund. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Balkong
  • Hiss
Grönvägen 3D, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 3D

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 5/9
2 892 kr/mån
20 084 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina tvåa i superskick på 5e våningen med balkong i sydväst. Lägenheten erbjuder en fantastisk planlösning med ett större sovrum, fint och modernt kök, trevligt badrum samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du i en kanonförening med låga avgifter och bra ekonomi, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Balkong
  • Hiss
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Jakob Persvägen 2

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
950 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 551 kr/mån
15 702 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet i HSB Brf Jacob Persgården. Med centralt läge har du nära till allt - restauranger, shopping och grönområden. Bra kommunikationer och nära förskola, skola och vårdcentral. Hissen tar dig enkelt upp till lägenheten som ligger på tredje våningen av fyra. Perfekt för den som värdesätter bekvämlighet och närhet till det mesta. Passa på att skapa ditt drömhem - Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallgårdsvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun

Vallgårdsvägen 7

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
4 645 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva radhus i ett plan, beläget i populära Åkarp med bra pendling till både Lund och Malmö. Här bor du i lugnt område, med närhet till skola, förskola, kommunikationer och matbutik. Den gemensamma gården med lek- och grillplats inbjuder till en härlig atmosfär bland de boende. Här bor du bekvämt i ett modernt och energieffektivt radhus med egen parkering, två stora sovrum samt ett extra rum som passar utmärkt till hemmakontoret eller ett litet barnrum. Stort badrum med tvättmöjligheter och uteplats både på framsidan och baksidan. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 41, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 41

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 495 000 kr
118 m²
5 rum
358 m² tomt

Nu presenterar vi detta fantastiska gavelradhus i 2-plan med områdets bästa tomt på trivsamma Kaprifolvägen! Här erbjuds ett genomgående bra skick och 118 perfekt planerade kvadratmeter i ljust och stilrent utförande. Öppet och luftigt kök, 2 fina badrum samt 4 rymliga sovrum! Det härliga vardagsrummet leder ut mot den fantastiska trädgården som erbjuder mängder med möjligheter och generöst med yta för hela familjen och alla vänner. Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Ett perfekt hus för den nyblivna familjen eller för dig som längtar efter lite extra utrymme! Bostaden är förbesiktigad.

  • Premium
  • Uteplats
Järnvägsgatan 5B, Arlöv, Burlövs kommun

Järnvägsgatan 5B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 543 kr/mån
12 756 kr/m²

Nu presenterar vi försäljningen av denna mycket välplanerade och genomgående trea på centralt läge i Arlöv. Här erbjuds en oerhört rymlig planlösning med bra takhöjd och trevliga ytor. Lägenheten erbjuder två bra sovrum, fint kök, helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Här bor du med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

Kronetorps Alle 31B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Idag kl 16:30
Kronetorps Alle 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kronetorps Alle 31B, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kronetorps Alle 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
6 310 kr/mån
21 711 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så presenterar vi nu denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet på tredje våningen! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 76 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och fina ytskikt som i kombination med den genomgående planlösningen, det naturliga ljusinsläppet och den höga takhöjden skapar en oerhört trevlig miljö att vistas i. Här bor du trivsamt med två bra sovrum, ett stort badrum med tvätt, fantastiskt kök och framförallt en underbar inglasad balkong som blickar ut över det fina fältet! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Elisetorpsvägen 15B, Arlöv, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 15B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/9
3 332 kr/mån
21 057 kr/m²

På populära Elisetorpsvägen så kan vi nu presentera denna välplanerade tvårummare på femte våningen med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett större sovrum, fint och modernt kök, helkaklat badrum (renoverat av föreningen), två klädkammare samt ett oerhört rymligt och ljust vardagsrum. Här bor du i en väldigt omtyckt och stabil förening, med närhet till både skolor, matbutiker, service samt kommunikationer. För dig som pendlar så är Arlöv särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd, och för den som lätt blir shoppingsugen så hittar man dessutom Burlöv Center alldeles i närheten! Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Balkong
  • Hiss
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
6 310 kr/mån
22 303 kr/m²

På härliga Kronetorps Allé så presenterar vi nu denna moderna och ljusa 3 rumslägenhet belägen på praktiska markplan! Invändigt så möts du av alla de bekvämligheter som nyproducerade bostäder erbjuder, fördelat över 3 rum och hela 76 kvadratmeter! Lägenheten präglas av hög standard och fina ytskikt som i kombination med den genomgående planlösningen, det naturliga ljusinsläppet och den höga takhöjden skapar en oerhört trevlig miljö att vistas i. Här bor du trivsamt med två bra sovrum, ett stort badrum med tvätt, fantastiskt kök och framförallt en underbar uteplats i bästa solläge! Läget är utmärkt om du vill ha nära till förskolor och skolor. För dig som pendlar så är Arlöv även särskilt bra med dess snabba tillgång till E6/E22. Föredrar du att färdas via kollektivtrafik så finns det även tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd. För den shoppingsugna så hittar du dessutom Burlöv Center i närheten, det ligger endast ett stenkast iväg och erbjuder ett väldigt brett utbud med både service- och nöjesbutiker. Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag! Föranmälan till visning krävs. Bokning sker separat via mäklarens hemsida - "Läs mer hos mäklaren" (se nedan)

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 11