Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maja Sandell

Maja Sandell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaprifolvägen 145 , Arlöv, Burlövs kommun

Kaprifolvägen 145

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 195 000 kr
107,7 m²
4.5 rum
5 682 kr/mån
29 666 kr/m²

Över två plan fördelar sig tre bra sovrum, ett mindre rum som blir ett perfekt hemmakontor eller lekrum, två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här bor du bekvämt i ett modernt hus, med större delen av trädgården i söderläge som bjuder på härligt ljus och en lugn atmosfär. Lägenheten ligger i en barnvänlig omgivning som passar perfekt för familjer. Välkommen att boka din visningstid!

  • Energieffektiv
Hamngatan 35, Arlöv, Burlövs kommun

Hamngatan 35

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 695 000 kr
184 + 58 m²
6 rum
802 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad på familjevänliga Pilevallen. Med 184 kvm boyta och fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom finns stora ytor i källaren att nyttja till förvaring, badrum, tvättstuga, spelrum - bara fantasin sätter gränserna! Här finns också potential för den som vill skapa en uthyrningslägenhet eftersom det finns en separat entré med eget badrum i tillbyggnaden. Skapa en lägenhet att hyra ut, en egen bostadsdel till tonåringen eller en praktisk och avskild gästbostad. Detta är möjligheternas hus! Området är populärt för sin närhet till allt man kan behöva – skolor, affärer och grönområden finns inom bekvämt avstånd. För den som pendlar är det smidigt med närhet till kommunikationer och motorvägen för enkel tillgång till både Malmö, Köpenhamn och Lund. Bostaden kräver en del omsorg och renovering men med en generös boyta, många sovrum och närhet till allt vad en familj kan önska är detta bostaden där ni kan skapa många nya minnen tillsammans. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren och skickas till spekulanter på förfrågan efter visning. Välkommen att upptäcka potentialen i denna härliga familjebostad i Arlöv!

Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 11:15
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Jakob Persvägen 2

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
750 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 551 kr/mån
12 397 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet i HSB Brf Jacob Persgården. Med centralt läge har du nära till allt - restauranger, shopping och grönområden. Bra kommunikationer och nära förskola, skola och vårdcentral. Hissen tar dig enkelt upp till lägenheten som ligger på tredje våningen av fyra. Perfekt för den som värdesätter bekvämlighet och närhet till det mesta. Passa på att skapa ditt drömhem - Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallgårdsvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun

Vallgårdsvägen 7

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
4 645 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva radhus i ett plan, beläget i populära Åkarp med bra pendling till både Lund och Malmö. Här bor du i lugnt område, med närhet till skola, förskola, kommunikationer och matbutik. Den gemensamma gården med lek- och grillplats inbjuder till en härlig atmosfär bland de boende. Här bor du bekvämt i ett modernt och energieffektivt radhus med egen parkering, två stora sovrum samt ett extra rum som passar utmärkt till hemmakontoret eller ett litet barnrum. Stort badrum med tvättmöjligheter och uteplats både på framsidan och baksidan. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4