Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maja Sandell

Maja Sandell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Industrigatan 3, Arlöv, Burlövs kommun

Industrigatan 3

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
3 995 000 kr
171 m²
6 rum
514 m² tomt

Välkommen till ett rymligt bostadshus beläget centralt i Arlöv. Denna friköpta bostad från 1989 erbjuder generösa sociala ytor och hela 4-6 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Med en boyta på 171 kvm samt en insynsskyddad tomt på 514 kvm finns det gott om utrymme att trivas på. Besiktningsprotokoll finns att ta del av efter visning. Läget är optimalt med närhet till förskola, skola och all service man kan tänkas behöva. Garaget är ombyggt och här finns möjlighet att dela av för att ha en uthyrningsdel om man önskar det. Huset ligger ett stenkast från busshållplatserna vid Sockerbitstorget och en kort cykeltur från tågstationen så läget är perfekt för den som pendlar. Detta boende passar perfekt för den som värdesätter centralt läge, gott om sovrum och parkeringsmöjligheter. Med en trädgård med gräsmatta och flera uteplatser finns det gott om möjligheter till avkoppling och umgänge tillsammans. Välkommen att boka en visning och upptäck potentialen i detta fina hem!

  • Uteplats
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:10
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Jakob Persvägen 2

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
950 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 551 kr/mån
15 702 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet i HSB Brf Jacob Persgården. Med centralt läge har du nära till allt - restauranger, shopping och grönområden. Bra kommunikationer och nära förskola, skola och vårdcentral. Hissen tar dig enkelt upp till lägenheten som ligger på tredje våningen av fyra. Perfekt för den som värdesätter bekvämlighet och närhet till det mesta. Passa på att skapa ditt drömhem - Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallgårdsvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun

Vallgårdsvägen 7

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Fastighetsbyrån Burlöv
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
4 645 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva radhus i ett plan, beläget i populära Åkarp med bra pendling till både Lund och Malmö. Här bor du i lugnt område, med närhet till skola, förskola, kommunikationer och matbutik. Den gemensamma gården med lek- och grillplats inbjuder till en härlig atmosfär bland de boende. Här bor du bekvämt i ett modernt och energieffektivt radhus med egen parkering, två stora sovrum samt ett extra rum som passar utmärkt till hemmakontoret eller ett litet barnrum. Stort badrum med tvättmöjligheter och uteplats både på framsidan och baksidan. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3