Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Henke

Lina Henke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djupadalsvägen 6, Ed, Dals-Eds kommun
Djupadalsvägen 6, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Djupadalsvägen 6, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Djupadalsvägen 6

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 450 000 kr
130 + 170 m²
5 rum
913 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen i det barnvänliga området Ed, Dals-Eds kommun. Med en boyta på 130 kvm och hela 4 sovrum är detta hemmet som passar perfekt för den stora familjen. Genom de stora fönstren sprids ljuset naturligt och skapar en härlig atmosfär i hela huset. Den stora trädgården med gräsmatta inbjuder till lek och avkoppling under soliga dagar. Från villan har du en underbar utsikt över sjön, perfekt för avkopplande stunder på altanen eller varför inte en picknick med hela familjen. Det finns också ett praktisk garage där du kan förvara bilen eller verktygen. En bonus är luft/vatten värmepumpen som hjälper till att hålla värmekostnaderna nere året om i kombination med en nyinstallerad luft/luft värmepump. Området kring villan bjuder på vackra naturupplevelser och möjligheter till sköna promenader eller cykelturer längs sjön. Här kan du verkligen njuta av lugnet och samtidigt ha nära till allt du behöver. Tillsammans kan vi utforska denna charmiga villa med sina unika egenskaper och möjligheter. Välkommen hem! Ring oss för visning! 0534-12340.

  • Premium
  • Uteplats
Prästgårdsvägen 1, Håbol, Dals-Eds kommun
Prästgårdsvägen 1, Håbol, Dals-Eds kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 1, Håbol, Dals-Eds kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 1

Villa
Håbol, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
775 000 kr
230 + 115 m²
7 rum
4 951 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i det lantliga området Håbol i Dals-Ed. Här ges du möjligheten att bo i en rymlig bostad med sju rum och två sovrum på två stycken stora tomter om cirka 4951 kvadratmeter. Med en boyta på 230 kvadratmeter och biyta på 115 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Perfekt för dig som vill ha en genuin lantlig känsla i ditt hem. Utöver det finner du en härlig uteplats där du kan njuta av sommarkvällarna i lugn och ro. Nya fönster, fiber samt nyare tak är bland annat gjort på fastigheten. Området Håbol bjuder på vacker natur och möjligheter till sköna promenader och naturens lugn. Här kan du verkligen koppla av och njuta av det natursköna närområdet. Med möjlighet till snar inflyttning är detta en bostad för dig som söker lugn och ro i natursköna omgivningar. Varmt välkommen att uppleva allt detta själv! Kontakta oss: 0534-12340.

  • Premium
  • Balkong
Taxviken, null, Bengtsfors kommun
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Taxviken

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
375 000 kr
1 689 m² tomt

Låt oss få presentera denna tomt på hela 1689 m² precis intill sjön Iväg! Denna tomt har ett förhandsbesked kring byggnation av bostadshus som är godkänt av Bengtsfors kommun, då tomten ligger i ett så kallat LIS-område. Utförda undersökningar såsom en geoteknisk utredning är även detta utfört och ligger som en bilaga att läsa under "dokument & länkar". Även kontakt med Dalslands Miljökontor kring avlopp finns, och ligger med som bilaga. Strax intill tomten finns det möjligheter för att kunna lägga i egen båt i sjön. Möjlighet till egen båtplats finns och kan eventuellt erbjudas. Gångavstånd till badplats som har bland annat simskola m.m. Finns även möjligheter att koppla på sig på fiber. En fantastisk möjlighet som ni inte får missa att kunna köpa en strandnära tomt, klar för byggnation! Ring för mer information!

  • Premium
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Hyvelvägen 1

Övrigt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
4 295 000 kr
900 m²
2 700 m² tomt

Låt mig få presentera denna kommersiella fastighet som nu är till salu på Hyvelvägen 1 i Dals-Ed. Här har vi en stor fastighet med rymliga lokaler på total storlek ca 900 m². Fastigheten är uppdelad på stora produktionslokaler, lagerlokaler, förråd, kontor, omklädningsrum, köksdel samt sammanträdesrum. Fiber finns. Tomtstorleken beräknad vara på ca 2700 m². Här bokar vi in privatvisningar, så är ni intresserade så ring oss på telefonnummer: 0534-123 40. Välkommen!

  • Premium
Mogärdet 22, Ed, Dals-Eds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mogärdet 22

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
975 000 kr
102 + 100 m²
4 rum
1 743 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende på Mogärdet 22, som har byggår 1966 beläget i mysiga Ed. Med en boyta på 102 kvm och en biyta på 100 kvm erbjuder detta friköpta hus gott om utrymme för hela familjen. Tillhörande tomt med fastighetsbeteckning Dals-Ed Ed 1:48 ingår även i köp. Uppvärmningen sker med luft/vatten värmepump som installerades 2018 i kombination med täljstenskaminen i vardagsrummet. Fiber installerat till fastigheten. Trädgårdstomterna på hela 1743 kvm ger möjlighet till gröna oaser och härliga stunder utomhus. För den som gillar att pyssla finns både garage och trädgård, perfekt för den som vill odla eller meka. Eldstad för mysiga kvällar och härlig uteplats för sköna sommardagar. Området bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur och skogspromenader. Njut av det centrala läget och alla möjligheter därtill. Här kan du verkligen koppla av och trivas. Gångavstånd till bad i sjön Lilla Lee samt även till skola/förskola. Välkommen att skapa nya minnen i detta underbara hus! Ring oss för vidare information, 0534-12340.

  • Uteplats
Nössemarks-Strand 185, Nössemark, Dals-Eds kommun

Nössemarks-Strand 185

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
3 795 000 kr
63 m²
3 rum
2 853 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska plats i Nössemark, Dals-Ed! Med en total tomtyta på 2853 kvadratmeter erbjuder detta hem en fantastisk strandtomt med utsikt över sjön Stora Lee. Här finns möjlighet att njuta av naturen varje dag och ha en egen båtplats för små utflykter på vattnet. Huset med sitt läge ute på udden ger tillgång till solen hela dagen! Detta trivsamma hem från 1994 har tre rum, varav två sovrum för skön nattvila. Eldstadens värmande glöd skapar en mysig atmosfär i vardagsrummet. Uteplatsen är perfekt för trevliga grillkvällar och avkopplande stunder utomhus. Området runt Nössemark bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Nära till samhällsservice och bekvämligheter. Här kan du verkligen njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna. Missa inte chansen att förvärva detta drömboende med strandtomt och egen båtplats - en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis vid sjön. Välkommen att uppleva det själv!

  • Plus
  • Uteplats
Lingonbacken 6, Ed, Dals-Eds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lingonbacken 6

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 295 000 kr
132 + 93 m²
5 rum
948 m² tomt

Välkommen till ett charmigt sutterängshus beläget på en lugn återvändsgata på Lingonbacken 6, Dals-Eds kommun. Denna bostad erbjuder generösa ytor med en boyta om 132 kvm fördelat på fem rum, varav fyra sovrum. Här finns även ett praktiskt garage för bilen med fjärrstyrd garageport. Det bästa? Huset har en ny luft/vatten värmepump som ger en effektiv och ekonomisk uppvärmning året runt. Perfekt för den miljömedvetna köparen! Finns ytterligare ett komplement såsom en luft/luft värmepump. Fiber installerat! Området kring huset bjuder på vacker natur med närhet till skog och grönområden, perfekt för promenader och friluftsliv. Ed har även goda förbindelser till service och det lokala samhället. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av lugnet i detta välskötta och trevliga område. Välkommen att upptäcka potentialen i detta härliga sutterängshus! Ring för vidare information! 0534-12340.

  • Balkong
  • Uteplats
Linneavägen 25, Ed, Dals-Eds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Linneavägen 25, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Linneavägen 25, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Linneavägen 25

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 375 000 kr
114 + 7 m²
5 rum
832 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplanvilla belägen i det natursköna området Ed, Dals-Ed kommun. Med fem rum varav 3 rymliga sovrum och en boyta på 114 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Ett av objektets unika säljargument är det gångavstånd till kommunal badplats vid Sågtjärn, perfekt för avkopplande dopp under sommardagarna. Den inbjudande eldstaden placerad i vardagsrummet skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kyligare kvällar. Både kök och badrum är nyare och i mycket gott skick. Området kring Ed bjuder på vacker natur med närhet till skog och vatten, perfekt för den som älskar friluftsliv och härliga promenader. Här finns även möjligheter till fiske och utflykter i den vackra omgivningen. Med en stor tomt på 832 kvadratmeter finns gott om utrymme för lek och rekreation utomhus. Passa på att förvärva detta drömhem som erbjuder en avslappnad och fridfull boendemiljö i en harmonisk omgivning. Välkommen på visning! 0534-12340.

  • Premium
  • Uteplats
Nolby 1030, Nössemark, Dals-Eds kommun

Nolby 1030

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 050 000 kr
126 + 42 m²
4 rum

Varmt välkommen till Nolby 1030 i vackra Nössemark beläget i Dals-Eds kommun! Här finner du en rymlig villa på 1 1/2 plan med delvis källare som har en uppvärmning med bergvärmepump, vedkamin och luft/luftvärmepump. Inomhus är ytskikt renoverat och i mycket gott skick! Nyare badrum samt nyare kök. Toalett även på övre plan. Beläget med en härlig utsikt över åkermark med skogen nära inpå. Cykelavstånd till lanthandel, camping med restaurang och café sommartid. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ängsvallevägen 23, Ed, Dals-Eds kommun

Ängsvallevägen 23

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 250 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
829 m² tomt

Nu kommer Ängsvallevägen 23 ut till salu! Gedigen enplansvilla på 99 m² + 99 m² med källare samt vidbyggd carport. Huset ligger i ett mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till både skola/förskola och promenadstråk. Bra friggebod på baksidan av huset och en härlig nybyggd altan. Uppvärmningen sker idag med luft/luft värmepump samt golvvärme, men finns ett vattenburet system i huset. Välkommen på visning! 0534-12340.

  • Uteplats
Rölanda-Högen 160, Rölanda, Dals-Eds kommun

Rölanda-Högen 160

Villa
Rölanda, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
925 000 kr
55 + 55 m²
3 rum
2 623 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem med en mysig eldstad, beläget i det lantliga området Rölanda i Dals-Ed. Här erbjuds en bostad med tre rum, varav två sovrum, perfekt för dig som söker lugn och ro. Byggt år 1975 och med en boyta på 55 kvadratmeter samt källare på 55 kvm biyta, har detta hem en härlig atmosfär som välkomnar dig direkt. Inglasat uterum på gaveln. Utanför tröskeln finns en rymlig tomt på 2623 kvadratmeter som du kan nyttja för olika aktiviteter. Perfekt för trädgårdsentusiasten eller för de där härliga sommarkvällarna utomhus. Varför inte grilla middagen i utegrillen som finns vid den härliga altanen? Närområdet bjuder på vacker natur med grönskande omgivningar och fina möjligheter till friluftsliv. Eldstadens sprakande lågor skapar en inbjudande atmosfär och ger en extra dos av mysfaktor under kvällarna. Med möjlighet till snabbt tillträde kan du snart kalla detta hus för ditt hem. Ta chansen att bo bekvämt och idylliskt i detta trevliga hus - välkommen till din framtida fristad! Fastigheten kommer att säljas besiktigad av Anticimex med dolda fel försäkring. Ring oss för mer information! 0534-12340.

  • Uteplats
Torpfors Forsbacka 1, Ed, Dals-Eds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torpfors Forsbacka 1

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
695 000 kr
88 + 24 m²
3 rum
3 559 m² tomt

Välkommen till den fantastiska platsen Torpfors Forsbacka 1! Med örekilsälven vid fastigheten, med dess porlande vatten kan man verkligen få uppleva det man kallar för sinnesro. Med dess underbara grönska på våren och sommaren är denna platsen helt magisk. Villa, gammal affär/garage och gäststuga finns på tomten. Egen brunn med god vattentillgång och mycket gott vatten! Uppvärmning sker med vedpanna, elpatron + täljstenskamin. Hjärtligt välkommen att ringa för mer information! 0534-12340.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Böle 160, Rölanda, Dals-Eds kommun

Böle 160

Villa
Rölanda, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 125 000 kr
100 + 90 m²
4 rum
2 037 m² tomt

Välkommen till denna moderna enplansvilla med källare belägen i det lantliga området Rölanda, Dals-Ed. Med ett nytt och fräscht kök samt en luft/vatten värmepump är detta hem både energisnålt och stilfullt. Med fyra rum, varav tre sovrum på övre plan, erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. Fiber finns installerat! Utöver sina praktiska egenskaper erbjuder villan även en bastu i källaren, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Njut av lugnet och den vackra naturen som omger tomten på hela 2037 kvadratmeter. I närområdet finns mysiga promenadvägar och naturaktiviteter för den äventyrlige. Dals-Ed erbjuder en fridfull tillvaro med närhet till grönområden och vackra vyer. Tillsammans kan vi utforska denna underbara bostad och se dess potential. Välkommen till ett bekvämt och lantligt boende i Rölanda! Fastigheten säljes besiktigad med Anticimex. Kolla under dokument och länkar för protokoll. Ring för mer information! 0534-12340.

  • Uteplats
Hantverkaregatan 12 lgh 1102, Ed Centrum, Dals-Eds kommun

Hantverkaregatan 12 lgh 1102

Lägenhet
Ed Centrum, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/4
6 125 kr/mån
14 214 kr/m²

Är du ute efter ett bekvämt och centralt boende? Då har vi något för dig! Denna bostadsrätt i hjärtat av Ed Centrum erbjuder allt du behöver i en kompakt och modern lägenhet. Med två rum på våning 2 av 4 har du gott om plats för vardagslivet, och den fina balkongen med utsikt ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och utsikt över omgivningarna och sjön Stora Lee! Brf Centrumhuset i Ed är en trivsam förening och här bor du nära allt vad staden har att erbjuda. I närområdet finner du mysigt café, trevliga restauranger och livsmedelsaffärer. En promenad tar dig till vacker natur och grönområden där du kan koppla av och njuta av omgivningarna. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker ett bekvämt och centralt boende i en trevlig förening. Med balkong, bra planlösning och närhet till allt du behöver, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen att upptäcka potentialen i denna charmiga bostad! Ring för mer info! 0534-12340.

  • Balkong
  • Hiss
Nolby Myrstacken 1, Nössemark, Dals-Eds kommun

Nolby Myrstacken 1

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 490 000 kr
112 m²
6 rum
3 348 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Nössemark, Dals-Ed. Med en boyta på 112 kvadratmeter och sex rum, kan du rymma hela familjen och vänner i detta historiska hem från 1919. Med fyra till fem sovrum finns gott om plats för alla att ha sitt eget utrymme. Det här huset har dessutom några unika fördelar som du inte hittar överallt. En mysig gäststuga ger extra utrymme för besökande gäster eller kanske till och med som ett lugnt hemmakontor. Fiber installerat till fastigheten. Dessutom finns det en eldstad och två garage för den som uppskattar extra bekvämligheter. Området erbjuder en lantlig atmosfär med en generös tomt på 3348 kvadratmeter med en vacker trädgård. Här kan du njuta av lugnet och naturen samt ta långa promenader i det omgivande landskapet. Med närhet till naturen och bekvämligheter är detta ett perfekt ställe att kalla hemma. Tillsammans med gäststugan och det pittoreska området i Nössemark har du hittat en plats där du kan skapa många fina minnen. Varmt välkommen att ringa oss för visning! 0534-12340.

  • Uteplats
Ödskölts-Kroken 36, Ödskölt, Bengtsfors kommun

Ödskölts-Kroken 36

Fritidshus
Ödskölt, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 195 000 kr
78 m²
3 rum
3 733 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med en fantastisk sjöutsikt över Iväg i det idylliska området Ödskölt i Bengtsfors. Med en boyta på 78 kvadratmeter erbjuder denna trevliga bostad ett perfekt hem för dig som längtar efter lugn och ro nära skogen och naturen. Det är två fastigheter som säljs tillsammans, där du har en tomt med skog bredvid. Bostaden har två mysiga sovrum och en rymlig uteplats där du kan njuta av vacker natur året runt. Med en tomt på hela 3733 kvadratmeter har du gott om plats att utforska och koppla av i det gröna. Närområdet erbjuder gott om möjligheter till friluftsliv med fina promenadstråk och nära till sjön där du kan fiska eller bara njuta av lugnet. Här kan du verkligen uppskatta det lantliga läget och livet nära naturen. Passa på att förvärva denna pärla och skapa ditt drömboende i en harmonisk miljö. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag. Det här är hemtrevlig kombinerat med naturens skönhet! Tel: 0534-12340.

  • Plus
  • Uteplats
Ängshögevägen 22, Ed Äng, Dals-Eds kommun

Ängshögevägen 22

Villa
Ed Äng, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
795 000 kr
96 + 27 m²
4 rum
1 162 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad belägen i det populära området Ed Äng i Dals-Ed. Med tre sovrum och en boyta på 96 kvadratmeter erbjuder denna charmiga bostad gott om plats för hela familjen. Byggd redan 1926 har hemmet en genuin karaktär och värme som genomsyrar varje rum. Luft/vatten värmepumpen garanterar en behaglig temperatur året om. Det vidsträckta tomtytan på 1162 kvadratmeter ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och potentiell trädgårdsodling. Området kring Ed Äng bjuder på lugn och ro samt närhet till naturen. Njut av vackra promenader längs skogskanterna eller ta en kort tur till närliggande sjön för avkoppling och fiske. Med garageinrättningen behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplatser. Ta chansen att förvärva detta hem och skapa minnen tillsammans med din familj i detta trevliga grannskap. Varmt välkommen till ditt nya boende i Ed Äng! Kontakta oss på telefon: 0534-12340.

Olympiavägen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Olympiavägen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
2 795 000 kr
342 m²
12 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med gott om plats för hela familjen. Med sina 12 rum och 1052 kvm stor tomt finns det gott om utrymme för både lek och avkoppling. Här finns 5-8 sovrum att välja mellan, perfekt för den stora familjen eller för att kunna ha gott om gäster på besök. Fastigheten värms upp med bergvärme samt 3 olika eldstäder. Den vackra trädgården med allehanda blommor och växter erbjuder en fridfull plats att njuta av sommarkvällarna på. Lusthuset och balkongen ger möjlighet att njuta av solen på olika tider på dagen. Bostaden ligger i mysiga Bengtsfors, ett område med vacker natur och närhet till både sjöar och skogar. Här finns även trevliga restauranger, café och butiker att utforska. Sätt din egen prägel på detta charmiga hem och skapa ditt drömliv här tillsammans med din familj. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Kronvägen 5, Gustavsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kronvägen 5

Villa
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 595 000 kr
103 + 26 m²
6 rum
1 289 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus beläget i det natursköna området Gustavsfors i Bengtsfors kommun. Med sex rum, varav fyra sovrum, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Byggt år 2016, detta hem erbjuder modern bekvämlighet i en lantlig miljö. Fiber installerat till fastigheten. Det som verkligen utmärker detta objekt är det underbara uterummet med uppvärmning där du kan njuta av naturen året runt. Med bara 300 meter till till sjön med badplats samt båtiläggningsramp får du en fantastisk möjlighet att koppla av och spendera tid vid vattnet. Gustavsfors erbjuder en fridfull atmosfär med möjligheter till vacker natur och utomhusaktiviteter. Ta en promenad längs sjön eller utforska skogarna i området. Här kan du verkligen uppleva lugnet och harmonin i din omgivning. Detta hem är perfekt för den som söker ett avskilt boende med närhet till naturen. Kom och upptäck potentialen i detta sjönära drömhem redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Rollsbyn 27, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rollsbyn 27

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
995 000 kr
72 m²
4 rum
4 057 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med fantastiskt läge vid Västra Silen i Bengtsfors. Här får du fyra rum att trivas i, varav tre sovrum för skön sömn. Endast en kort promenad bort hittar du badmöjligheter som ger dig möjlighet till avkoppling och härliga dopp i vattnet! Det nyrenoverade badrummet erbjuder en modern touch och höjer komforten i ditt nya hem. Och även med den praktiska planlösningen med öppen planlösning med vardagsrum och kök som är nyrenoverat. Området är känt för sin vackra natur med närhet till vatten, perfekt för dig som älskar att vara utomhus och njuta av lugnet. Med lantligt läge och en trädgård med gräsmatta och nybyggd altan kan du njuta av härliga stunder utomhus och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Här finns potential att skapa ditt drömboende vid sjön med alla bekvämligheter du behöver. Ta chansen att flytta in och njut av livet på denna idylliska plats. Varmt välkommen till din framtida bostad vid sjön i Rollsbyn Bengtsfors kommun!

  • Plus
  • Uteplats
Krutbacken 10, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 10

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
595 000 kr
838 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 838 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 8, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 8

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
696 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 696 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 6, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 6

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
722 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 722 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 7

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
754 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 754 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 4, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 4

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
625 000 kr
984 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 984 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Visar 1 - 25 av 52