Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Henke

Lina Henke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygdesmedsvägen 10, Ed Äng, Dals-Eds kommun

Bygdesmedsvägen 10

Villa
Ed Äng, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 025 000 kr
105 + 132 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Tillåt oss och få presentera Bygdesmedsvägen 10! Här är det en 1-plansvilla med källare samt vidbyggt garage. Fiber installerat till fastigheten. Väldigt lugnt och barnvänligt område, då även huset ligger på en återvändsgata med naturområde intill. Huset värms upp med vedpanna, samt en luft/luft värmepump på entréplan. På tomten finns det ett växthus för den som älskar att odla, och på våren & sommaren är trädgården i full blom med allehanda träd och blommor. Varmt välkommen att ringa för intresse! 0534-12340.

 • Uteplats
Taxviken, null, Bengtsfors kommun
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Taxviken

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
375 000 kr
1 689 m² tomt

Låt oss få presentera denna tomt på hela 1689 m² precis intill sjön Iväg! Denna tomt har ett förhandsbesked kring byggnation av bostadshus som är godkänt av Bengtsfors kommun, då tomten ligger i ett så kallat LIS-område. Utförda undersökningar såsom en geoteknisk utredning är även detta utfört och ligger som en bilaga att läsa under "dokument & länkar". Även kontakt med Dalslands Miljökontor kring avlopp finns, och ligger med som bilaga. Strax intill tomten finns det möjligheter för att kunna lägga i egen båt i sjön. Möjlighet till egen båtplats finns och kan eventuellt erbjudas. Gångavstånd till badplats som har bland annat simskola m.m. Finns även möjligheter att koppla på sig på fiber. En fantastisk möjlighet som ni inte får missa att kunna köpa en strandnära tomt, klar för byggnation! Ring för mer information!

 • Premium
Rollsbyn 27, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Fre 19 apr kl 15:30

Rollsbyn 27

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 195 000 kr
72 m²
4 rum
4 057 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med fantastiskt läge vid Västra Silen i Bengtsfors. Här får du fyra rum att trivas i, varav tre sovrum för skön sömn. Endast en kort promenad bort hittar du badmöjligheter som ger dig möjlighet till avkoppling och härliga dopp i vattnet! Det nyrenoverade badrummet erbjuder en modern touch och höjer komforten i ditt nya hem. Och även med den praktiska planlösningen med öppen planlösning med vardagsrum och kök som är nyrenoverat. Området är känt för sin vackra natur med närhet till vatten, perfekt för dig som älskar att vara utomhus och njuta av lugnet. Med lantligt läge och en trädgård med gräsmatta och nybyggd altan kan du njuta av härliga stunder utomhus och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Här finns potential att skapa ditt drömboende vid sjön med alla bekvämligheter du behöver. Ta chansen att flytta in och njut av livet på denna idylliska plats. Varmt välkommen till din framtida bostad vid sjön i Rollsbyn Bengtsfors kommun!

 • Plus
 • Uteplats
Stubbekasvägen 8A, Ed, Dals-Eds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 17 apr

Stubbekasvägen 8A

Lägenhet
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
4 914 kr/mån
5 338 kr/m²

Äntligen! Kommer det en mycket eftertraktad lägenhet på Stubbekasvägen till salu! Denna lägenhet är med 3 rum och kök, och ligger på Stubbekasvägen 8A. Belägenheten är ytterst bra då det är en hörnlägenhet där man kan uppleva att det känns ganska enskilt. Genomgående fräsch och delvis renoverad lägenhet med bland annat ytskikt samt renoverat badrum från 2016. Uteplatser når du från lägenheten både på framsidan samt baksidan där du kan avnjuta en kopp kaffe. Med ett stenkast från lägenheten har du både skola/förskola samt skog och natur för den som vill ta sig en promenad. Gångavstånd även till centrum till livsmedelsaffärer samt tågstation med direkt tåg till både Göteborg samt Oslo. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Krutbacken 10, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 10

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
595 000 kr
838 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 838 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 8, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 8

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
696 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 696 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 6, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 6

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
722 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 722 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 7

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
650 000 kr
754 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 754 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 5, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 5

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
595 000 kr
861 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 861 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 4, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 4

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
625 000 kr
984 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 984 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Krutbacken 2, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Krutbacken 2

Tomt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
625 000 kr
871 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt med sjönära läge i Bengtsfors! Perfekt för den som älskar naturen och vatten! Här erbjuds en generös tomtyta på 871 kvadratmeter med möjlighet att skapa din egen oas. Fördelen där kommunalt vatten och avlopp redan är betalt och ingår i tomtpriset ger dig en bekväm vardag, och med tillgång till gemensamhetsanläggning där grannarna tillsammans har rätt att uppföra egen båtbrygga och förrådsbod. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för friluftsliv och avkoppling. Utforska omgivningarna och njut av lugnet i detta charmiga område. Det här är en unik möjlighet att förvärva ett sjönära boende med stor potential. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet! Välkommen att ta del av denna underbara plats i Bengtsfors.

Nössemarks-Strand 181, Nössemark, Dals-Eds kommun
 • Tor 25 apr kl 15:30

Nössemarks-Strand 181

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 995 000 kr
210 + 52 m²
8 rum
1 386 m² tomt

Välkommen till fastigheten med adress Nössemarks-Strand 181 i Nössemark, Dals-Ed! Här finner du en fastighet med stora ytor på 3 plan med stora möjligheter som bör ses på plats! Fantastisk sjöutsikt utöver sjön, Stora Lee. Djupborrad vattenbrunn med eget vatten. Nyinstallerad bergvärmepump för ca 3 år sedan. Garage finns i bottenvåningen. Tomten är en stor och härlig strandnära trädgårdstomt. Du har även gångavstånd till matbutik, campingplats, badplats samt båthamn! Tveka inte, utan hjärtligt välkommen på visning! 0534-12340.

 • Plus
 • Uteplats
Håbols-Hult 690 samt Håbols-Hult 1:20, Håbol, Dals-Eds kommun

Håbols-Hult 690 samt Håbols-Hult 1:20

Gård/Skog
Håbol, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 750 000 kr
84,5 m²
3 rum
10,2 ha tomt

Nu har du möjligheten att förvärva din egen skogsfastighet på ca 10 hektar i Håbol, Dals-Eds kommun! Här har du chansen att få ett välskött bostadshus med ca 6 hektar skog, 3 hektar åker och övrig mark ca 1 hektar! Fastigheten gränsar till vatten med egen brygga. 1 st plats i Håbols Jaktlag och det ingår även i ett kronskötselområde. Småvilt på egen mark. Huset är ett enplanshus med planlösning med 3 rum varav 2 sovrum, badrum, kök, tvättstuga samt groventré. Fiber finns till fastigheten. Rejäl tillhörande ladugård på ca 110 m² med bland annat hönshus idag. Uppvärmningen sker med bergvärmepump som installerades ca 2008. Välkommen på visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Ljungmovägen 2, Ed Äng, Dals-Eds kommun

Ljungmovägen 2

Radhus
Ed Äng, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 245 000 kr
156 + 17 m²
6 rum
831 m² tomt

Varmt välkommen till populära området Äng, och huset med adress Ljungmovägen 2! Bekvämt och rymligt kedjehus i 1-plan med gediget kök från Marbodal samt 2 st badrum med klinker och kakel. Totalt 6 rum på 156 m² boarea. Uppvärmning sker med en ny luft/vatten värmepump installerad 2020 från Bosch. Finns även en luft/luft värmepump samt golvvärme på badrum. Rymlig carport på ca 40 m² med plats för 2 bilar. Nybyggda altaner på både fram och baksida. Friggebod, lekstuga m.m. Plan och lättskött trädgårdstomt med enbart 300 meter till sjön Lilla Lee! Hjärtligt välkommen att anmäla er för visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Gamla Edsvägen 22E, Ed, Dals-Eds kommun

Gamla Edsvägen 22E

Fritidshus
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 200 000 kr
70 m²
4 rum
495 m² tomt

Varmt välkommen till denna mysiga stugan på Gamla Edsvägen 22E! Bekvämt boende i en renoverad enplansstuga. Stort badrum som är nyrenoverat 2011. Fiber finns! Uppvärmningen sker med luft/luft värmepump från 2021 samt golvvärme på badrum. Stort öppet ljust vardagsrum med öppen planlösning. Kök intill vardagsrum. 3 st sovrum. Gångavstånd till centrum samt båthamnen vid sjön Stora Lee. Tveka inte, utan vi önskar dig hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Postgatan 17, Bäckefors, Bengtsfors kommun

Gamla Postgatan 17

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
950 000 kr
486 m²
5 rum
1 283 m² tomt

Låt oss få presentera Gamla Postgatan 17 som nu kommer till salu! Rymlig villa på 3 plan med affärslokal i entréplan, lägenhet på mellersta plan och vindsvåning på övre plan. Här har det varit verksamhet i form av klädbutik i många år. Lägenheten som finns på mellersta plan är på 5 rum varav 4 sovrum, badrum samt kök. Vindsvåning med stora möjligheter för den som vill inreda denna. Uppvärmningen sker via oljepanna. Fiber finns inkopplat till fastigheten!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkevägen 10, null, Bengtsfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björkevägen 10

Villa
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
695 000 kr
99 + 129 m²
4 rum
1 015 m² tomt

Välkommen till Björkevägen 10! Här presenteras en välskött enplansvilla med källare samt vidbyggt garage. Med centralt bra läge med gångavstånd till livsmedelsbutik m.m. Huset värms upp med en luft/vatten värmepump samt med komplement såsom luft/luft värmepump som installerades 2016 och en braskassett i gillestugan. På övre plan har vi 4 rum varav 3 stycken sovrum, badrum och kök. Allting i gott skick. Varmt välkommen att boka in en visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Lasarettsvägen 19, Bäckefors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lasarettsvägen 19

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
700 000 kr
95 + 52 m²
3 rum
1 393 m² tomt

Nu kommer Lasarettsvägen 19 till salu i Bäckefors. 1-plansvilla med bra planlösning på 3 rum varav 2 sovrum, badrum, toalett samt kök. Groventré med tvättstuga och pannrum. Uppvärmning sker med jordvärmepump från 2004-05 samt oljepanna. Uteplats på baksidan. Dubbelgarage samt vidbyggt garage! Välkommen att ringa oss för visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Topperudsvägen 22, Ed, Dals-Eds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Topperudsvägen 22

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 500 000 kr
156 + 21 m²
5 rum
955 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Topperudsvägen 22 och denna rymliga enplansvilla på 156 m². Planlösning med 5 rum samt kök med rymlig matplats. Stort badrum samt en extra toalett vid entrén. Garage på ca 21 m² som du har i anslutning till groventrén, där du även har stora förvaringsmöjligheter, duschrum och bastu! Uppvärmningen sker med 2 st luft/luft värmepumpar samt 2 st vedkaminer. Golvvärme finns även på badrummet. På baksidan kan du avnjuta en kopp kaffe enskilt på altanen! Välkommen att boka in dig på visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Hyvelvägen 1

Övrigt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
4 295 000 kr
900 m²
2 700 m² tomt

Låt mig få presentera denna kommersiella fastighet som nu är till salu på Hyvelvägen 1 i Dals-Ed. Här har vi en stor fastighet med rymliga lokaler på total storlek ca 900 m². Fastigheten är uppdelad på stora produktionslokaler, lagerlokaler, förråd, kontor, omklädningsrum, köksdel samt sammanträdesrum. Fiber finns. Tomtstorleken beräknad vara på ca 2700 m². Här bokar vi in privatvisningar, så är ni intresserade så ring oss på telefonnummer: 0534-123 40. Välkommen!

 • Premium
Lilla Le 65, Ed, Dals-Eds kommun
 • Lör 20 apr kl 14:30

Lilla Le 65

Lägenhet
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 195 000 kr
49 m²
3 rum
vån 4/4
3 995 kr/mån
24 388 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Lilla Le 65 och denna moderna och lättskötta lägenhet på markplan! Låt oss få presentera en nyrenoverad lägenhet med bland annat helt nytt kök från Epoq som ligger med öppen planlösning tillsammans med vardagsrum. Här når vi ut till en stor och avskärmat terass, med nytt golv, elektrisk markis med fjärrkontroll, nye utelampor samt ute kontakt och inte minst en fantastisk utsikt! Lägenheten har en praktiskt planlösning med vardagsrum, kök, badrum som är i fint skick med klinker/kakel och golvvärme, 2 st sovrum med klädkammare i ena. Genom samfällighetsförening har man tillgång till poolområde med uppvärmd pool, dusch, bastu, parkeringsplats i garage via hiss rätt vid lägenheten på markplan, tvättstuga samt förråd. Lägenheterna ligger i anslutning med Dalslands Hotell där det finns hotellverksamhet i ny regi. Hotellet har precis öppnat upp en restaurang, bar samt sportpub! Lägenheten ligger väldigt centralt med gångavstånd till Eds centrum, där vi finner livsmedelsbutiker, systembolag (vinmonopolet), vårdcentral m.m. Direkttåg till Oslo och Göteborg från Ed. Båthamn vid Stora Lee för den som vill ha båt så finns möjligheter för båtplats här. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Äganderätt
Sund 1:252, Nössemark, Dals-Eds kommun

Sund 1:252

Tomt
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
495 000 kr
1 057 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva den sista av de 6 stycken tomterna, med sjöutsikt i Sund, Nössemark! Här finns alla möjligheter att bygga ditt drömhus med ett drömläge! Byggklar tomt med en storlek om 1057 kvm, det är färdigt med avlopp, vatten samt att rör för el är framdraget till fastigheten men det tillkommer en anslutningsavgift. Långsiktig plan finns för båtplats. Ca 200 meter till färjeläget i Sund. Överfartstiden med färjan är ca 10 minuter och man når då Nössemark där det finns lanthandel, camping, café och gästhamn. Från fastigheten är det 32 km till Bengtsfors, ca 35 km till Halden och 36 km till Ed. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Plus
Nolby 1030, Nössemark, Dals-Eds kommun

Nolby 1030

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 200 000 kr
126 + 42 m²

Varmt välkommen till Nolby 1030 i vackra Nössemark beläget i Dals-Eds kommun! Här finner du en rymlig villa på 1 1/2 plan med delvis källare som har en uppvärmning med bergvärmepump, vedkamin och luft/luftvärmepump. Inomhus är ytskikt renoverat och i mycket gott skick! Nyare badrum samt nyare kök. Toalett även på övre plan. Beläget med en härlig utsikt över åkermark med skogen nära inpå. Cykelavstånd till lanthandel, camping med restaurang och café sommartid. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Korpvägen 3, Ed, Dals-Eds kommun

Korpvägen 3

Tomt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
3 095 000 kr
1 082 m² tomt

På Korpvägen, i Dals-Eds kommun saluförs nu en villa/fritidshus för byggnation! Området här uppe på Toppen, ligger med bland annat gångavstånd till bad i Sågtjärn samt med flera vackra promenadstigar såväl i skog och mark, såsom vid motionsgården "Tavlan". I området har vi den nybyggda förskolan "Fågelvägen" som är upprättad för några år sedan bara, och är otroligt omtyckt av barnen samt föräldrar. Området vill jag säga är ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång/cykel avstånd ned till centrum till livsmedelshandel samt tågstation som tar dig med tåg direkt till Oslo (Norge) eller Göteborg. Nu finns möjligheten att köpa en tomt/fastighet som enligt förslag planeras att bebyggas med ett Älvsbyhus (Astrid). Detta är ett annonsförslag, det finns möjlighet att beställa merparten av övriga hus från Älvsbyhus katalog. Det finns många fördelar med nybyggnation, låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Allt bidrar till en framtida trygg boendeekonomi! Beskrivning från Älvsbyhus: Söker du också ett mindre hus som rymmer oväntat mycket? Är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget? Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Mer information om huset hittar du under länkar eller på Älvsbyhus hemsida. Finns ett visningshus av modell Eva där du kan boka upp dig för en visning; på Flintvägen 10 i Munkedal. För mer information om tomten, området och försäljningsprocessen, kontakta: Lina Henke, Fastighetsmäklare. Tel: 0534-123 40. För mer information om huset från Älvsbyhus, kontakta: Kenan Devic. Säljare Älvsbyhus. Tel: 0706-88 70 99 E-post: [email protected] Information kring försäljningsprocessen Köparen kommer att teckna två avtal: - Ett köpekontrakt avseende fastigheten(tomten) vilket upprättas tillsammans med mäklare samt säljaren (Dals-Eds kommun.) - Ett entreprenadavtal avseende byggnationen vilket upprättas med Älvsbyhus.

 • Nyproduktion
Furnäs park 8, null, Bengtsfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Furnäs park 8

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
495 000 kr
332 m² tomt

Välkommen till Furnäs Park 8! Nu får vi lov att presentera tomten på Furnäs Park 8 som är till salu. Kommunalt vatten och avlopp. Ett otroligt mysigt område strax intill sjön Ärtingen med fantastiska bad- och båtmöjligheter. Furnäs Park är beläget i Bengtsfors kommun. Centrum ligger endast 3 km från tomten och erbjuder allehanda butiker samt restauranger. Elanslutningsavgift tillkommer. Välkommen att ringa oss vid intresse samt eventuella frågor! 0534-12340.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 45