Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors

Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängsvallevägen 23, Ed, Dals-Eds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängsvallevägen 23

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 250 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
829 m² tomt

Nu kommer Ängsvallevägen 23 ut till salu! Gedigen enplansvilla på 99 m² + 99 m² med källare samt vidbyggd carport. Huset ligger i ett mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till både skola/förskola och promenadstråk. Bra friggebod på baksidan av huset och en härlig nybyggd altan. Uppvärmningen sker idag med luft/luft värmepump samt golvvärme, men finns ett vattenburet system i huset. Välkommen på visning! 0534-12340.

 • Uteplats
Hjortronstigen 7, Ed, Dals-Eds kommun

Hjortronstigen 7

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
775 000 kr
108 + 130 m²
5 rum
819 m² tomt

Välkommen till Hjortronstigen 7! 1-plansvilla med källare samt vidbyggt garage. Huset är beläget på lugn och barnvänlig gata. Uppvärmningen sker med vattenburet värmesystem med oljepanna. Finns även en luft/luft värmepump på övre plan i vardagsrummet. Trädgårdstomt med altan på baksidan. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Högelund Norra Tomten 1 & 2, null, Bengtsfors kommun

Högelund Norra Tomten 1 & 2

Gård/Skog
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
3 995 000 kr
124 + 120 m²
4 rum
20,4 ha tomt

Varmt välkommen till Högelund Norra Tomten 1 & 2! Här presenteras en gård på ca 20,3 hektar med produktiv skogsmark på ca 13 hektar med ett virkesförråd på 2756 m³sk enligt upprättad skogsbruksplan 8 september 2023. Läs gärna igen skogsbruksplanen som ligger under dokument & länkar på vår hemsida. Fastigheterna gränsar intill två vatten både, Furesjön samt Djup vattnet. Egen brygga finns vid Furesjön och båtplats. Jakt med plats i älgjaktslag samt småvilt på egen mark. 2 st boningshus samt magasin, stort garage, snickarbod samt jordkällare. Fiber finns installerat till båda boningshusen. Nya boningshuset är byggt 1979 och är på 124 m² boarea samt 120 m² biarea. Enplansvilla med källare. Här sker uppvärmningen med luft/vatten värmepump samt att det finns en vedpanna, solceller och vedkamin. Gamla stugan är ett charmigt hus som byggdes ca 1840 med 3 rum vara 2 sovrum, kök och badrum. Här finns det öppen spis och vedkamin i kök.

Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Hyvelvägen 1, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Hyvelvägen 1

Övrigt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
4 295 000 kr
900 m²
2 700 m² tomt

Låt mig få presentera denna kommersiella fastighet som nu är till salu på Hyvelvägen 1 i Dals-Ed. Här har vi en stor fastighet med rymliga lokaler på total storlek ca 900 m². Fastigheten är uppdelad på stora produktionslokaler, lagerlokaler, förråd, kontor, omklädningsrum, köksdel samt sammanträdesrum. Fiber finns. Tomtstorleken beräknad vara på ca 2700 m². Här bokar vi in privatvisningar, så är ni intresserade så ring oss på telefonnummer: 0534-123 40. Välkommen!

 • Premium
Ängebo, null, Bengtsfors kommun

Ängebo

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
150 000 kr
1 795 m² tomt

Tomtmark på 1795 m² belägen i Ängebo, Bengtsfors kommun. Med närhet till vatten finner du denna tomtmark. Bilväg fram till tomten. I dagsläget finns det inget vatten eller avlopp, men har funnits bygglov på det förr. Får sökas på nytt. Förberett för ström, men påkopplingskostnad tillkommer. Fiber finns i området med möjlighet att koppla på. Husvagn och container som finns på fastigheten idag kommer att tas bort. Visning sker på egen hand. Ring för mera frågor, 0534-123 40.

Linneavägen 9, Ed, Dals-Eds kommun

Linneavägen 9

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
2 295 000 kr
150 + 25 m²
5 rum
870 m² tomt

Nu kommer tillfället ni inte får missa då Linneavägen 9 kommer till salu upp i ett mycket eftertraktat och lugnt område! Med gångavstånd når du till kommunal badplats i Sågtjärn. Enplansvilla som är byggt 2004 med stor altan runt om huset! Garage på ca 23 m² med elektriskt port. Stenläggning vid garageuppfart! Fiber finns. Bostadshuset är mycket påkostat och är med 5 rum varav 4 sovrum, toalett, badrum, kök och tvättstuga! Vardagsrummet är med öppen planlösning med köket som har högt i tak. Inbyggd musikanläggning i huset med 6 st zoner i bland annat, vardagsrum, badrum och sovrum m.m. Även surroundsystem i vardagsrum. Biorum inrett med stjärnhimmel! Fastigheten bör ses och upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lilla Le 65, Ed, Dals-Eds kommun

Lilla Le 65

Lägenhet
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 195 000 kr
49 m²
3 rum
vån 4/4
3 995 kr/mån
24 388 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Lilla Le 65 och denna moderna och lättskötta lägenhet på markplan! Låt oss få presentera en nyrenoverad lägenhet med bland annat helt nytt kök från Epoq som ligger med öppen planlösning tillsammans med vardagsrum. Här når vi ut till en stor och avskärmat terass, med nytt golv, elektrisk markis med fjärrkontroll, nye utelampor samt ute kontakt och inte minst en fantastisk utsikt! Lägenheten har en praktiskt planlösning med vardagsrum, kök, badrum som är i fint skick med klinker/kakel och golvvärme, 2 st sovrum med klädkammare i ena. Genom samfällighetsförening har man tillgång till poolområde med uppvärmd pool, dusch, bastu, parkeringsplats i garage via hiss rätt vid lägenheten på markplan, tvättstuga samt förråd. Lägenheterna ligger i anslutning med Dalslands Hotell där det finns hotellverksamhet i ny regi. Hotellet har precis öppnat upp en restaurang, bar samt sportpub! Lägenheten ligger väldigt centralt med gångavstånd till Eds centrum, där vi finner livsmedelsbutiker, systembolag (vinmonopolet), vårdcentral m.m. Direkttåg till Oslo och Göteborg från Ed. Båthamn vid Stora Lee för den som vill ha båt så finns möjligheter för båtplats här. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Äganderätt
Västra Eds väg 12, Ed, Dals-Eds kommun

Västra Eds väg 12

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 895 000 kr
127 + 100 m²
8 rum
1 365 m² tomt

Nu kommer chansen ni inte får missa att ha möjligheten att bli ägare av Västra Eds väg 12, som nu är till salu! Här presenteras nu en rymlig villa på sammanlagt ca 127 + 100 m²! Fastigheten erbjuder egen uppvärmd pool på baksidan inbyggd med altanen samt dubbelgarage, garage och förråd. Huset värms upp med både vedpanna samt luft/vatten värmepump. Med gångavstånd så når du ner till sjön Lilla Lee som har en promenadstig till centrum. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Rävmarken 1250, Ed, Dals-Eds kommun
Rävmarken 1250, Ed, Dals-Eds kommun, bild 2
Rävmarken 1250, Ed, Dals-Eds kommun, bild 3

Rävmarken 1250

Gård/Skog
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
4 900 000 kr
133 + 33 m²
7 rum
21,7 ha tomt

Varmt välkommen till denna vackra belägna gården i Rävmarken, Dals-Ed på 21,7 hektar varav produktiv skogsmark på 17 hektar och åker på 4,1 hektar. Virkesförråd på 3530 m3sk med en bonitet på 9 m3sk per ha, enligt upprättad skogsbruksplan 2021-08-25. Fastigheten ligger med enskilt läge med stort rejält bostadshus och nyare garage från 2004-05 inrett av nuvarande ägare med gästrum på loftet. Otroligt fint magasin som är inrett som en mysig "fest"lokal eller en samlingsplats för den som har gäster. Bra planlösning med 7 rum varav 4 sovrum, kök, badrum och toalett. Enbart 16 km till Dals-Eds samhälle! Hjärtligt välkommen att boka in dig på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Sund 1:252, Nössemark, Dals-Eds kommun

Sund 1:252

Tomt
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
495 000 kr
1 057 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva den sista av de 6 stycken tomterna, med sjöutsikt i Sund, Nössemark! Här finns alla möjligheter att bygga ditt drömhus med ett drömläge! Byggklar tomt med en storlek om 1057 kvm, det är färdigt med avlopp, vatten samt att rör för el är framdraget till fastigheten men det tillkommer en anslutningsavgift. Långsiktig plan finns för båtplats. Ca 200 meter till färjeläget i Sund. Överfartstiden med färjan är ca 10 minuter och man når då Nössemark där det finns lanthandel, camping, café och gästhamn. Från fastigheten är det 32 km till Bengtsfors, ca 35 km till Halden och 36 km till Ed. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Plus
Nolby 1030, Nössemark, Dals-Eds kommun

Nolby 1030

Villa
Nössemark, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 200 000 kr
126 + 42 m²

Varmt välkommen till Nolby 1030 i vackra Nössemark beläget i Dals-Eds kommun! Här finner du en rymlig villa på 1 1/2 plan med delvis källare som har en uppvärmning med bergvärmepump, vedkamin och luft/luftvärmepump. Inomhus är ytskikt renoverat och i mycket gott skick! Nyare badrum samt nyare kök. Toalett även på övre plan. Beläget med en härlig utsikt över åkermark med skogen nära inpå. Cykelavstånd till lanthandel, camping med restaurang och café sommartid. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Korpvägen 3, Ed, Dals-Eds kommun

Korpvägen 3

Tomt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
3 095 000 kr
1 082 m² tomt

På Korpvägen, i Dals-Eds kommun saluförs nu en villa/fritidshus för byggnation! Området här uppe på Toppen, ligger med bland annat gångavstånd till bad i Sågtjärn samt med flera vackra promenadstigar såväl i skog och mark, såsom vid motionsgården "Tavlan". I området har vi den nybyggda förskolan "Fågelvägen" som är upprättad för några år sedan bara, och är otroligt omtyckt av barnen samt föräldrar. Området vill jag säga är ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång/cykel avstånd ned till centrum till livsmedelshandel samt tågstation som tar dig med tåg direkt till Oslo (Norge) eller Göteborg. Nu finns möjligheten att köpa en tomt/fastighet som enligt förslag planeras att bebyggas med ett Älvsbyhus (Astrid). Detta är ett annonsförslag, det finns möjlighet att beställa merparten av övriga hus från Älvsbyhus katalog. Det finns många fördelar med nybyggnation, låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Allt bidrar till en framtida trygg boendeekonomi! Beskrivning från Älvsbyhus: Söker du också ett mindre hus som rymmer oväntat mycket? Är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget? Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Mer information om huset hittar du under länkar eller på Älvsbyhus hemsida. Finns ett visningshus av modell Eva där du kan boka upp dig för en visning; på Flintvägen 10 i Munkedal. För mer information om tomten, området och försäljningsprocessen, kontakta: Lina Henke, Fastighetsmäklare. Tel: 0534-123 40. För mer information om huset från Älvsbyhus, kontakta: Kenan Devic. Säljare Älvsbyhus. Tel: 0706-88 70 99 E-post: [email protected] Information kring försäljningsprocessen Köparen kommer att teckna två avtal: - Ett köpekontrakt avseende fastigheten(tomten) vilket upprättas tillsammans med mäklare samt säljaren (Dals-Eds kommun.) - Ett entreprenadavtal avseende byggnationen vilket upprättas med Älvsbyhus.

 • Nyproduktion
Gamla Edsbräckevägen 12, Ed Äng, Dals-Eds kommun

Gamla Edsbräckevägen 12

Villa
Ed Äng, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
995 000 kr
165 + 50 m²
9 rum
2 468 m² tomt

Nu kommer Gamla Edsbräckevägen 12 ut till salu! Ett rymligt hus med hela 9 rum varav 7 sovrum, toalett, badrum samt kök. Ny luft/vatten värmepump från Bosch. Fastigheten ligger belägen på en återvändsgata med ett stenkast till sjön Lilla Lee med goda badmöjligheter! På tomten finner vi även vedskjul samt ett par skjul till. Fiber kommer kopplas in under hösten. Hjärtligt välkommen på visning!

Taxviken, null, Bengtsfors kommun
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Taxviken, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Taxviken

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
375 000 kr
1 689 m² tomt

Låt oss få presentera denna tomt på hela 1689 m² precis intill sjön Iväg! Denna tomt har ett förhandsbesked kring byggnation av bostadshus som är godkänt av Bengtsfors kommun, då tomten ligger i ett så kallat LIS-område. Utförda undersökningar såsom en geoteknisk utredning är även detta utfört och ligger som en bilaga att läsa under "dokument & länkar". Även kontakt med Dalslands Miljökontor kring avlopp finns, och ligger med som bilaga. Strax intill tomten finns det möjligheter för att kunna lägga i egen båt i sjön. Möjlighet till egen båtplats finns och kan eventuellt erbjudas. Gångavstånd till badplats som har bland annat simskola m.m. Finns även möjligheter att koppla på sig på fiber. En fantastisk möjlighet som ni inte får missa att kunna köpa en strandnära tomt, klar för byggnation! Ring för mer information!

 • Premium
Furnäs park 8, null, Bengtsfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Furnäs park 8

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
495 000 kr
332 m² tomt

Välkommen till Furnäs Park 8! Nu får vi lov att presentera tomten på Furnäs Park 8 som är till salu. Kommunalt vatten och avlopp. Ett otroligt mysigt område strax intill sjön Ärtingen med fantastiska bad- och båtmöjligheter. Furnäs Park är beläget i Bengtsfors kommun. Centrum ligger endast 3 km från tomten och erbjuder allehanda butiker samt restauranger. Elanslutningsavgift tillkommer. Välkommen att ringa oss vid intresse samt eventuella frågor! 0534-12340.

 • Plus
Rinnane 450, null, Dals-Eds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rinnane 450

Fritidshus
Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
420 000 kr
34 m²
3 rum
1 982 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en liten stuga med en rejäl tomt där du har möjlighet att sätta din egen prägel! Mysigt läge där man kan sitta på verandan och njuta av utsikten över åkern framför huset. Ca 6 km till norska gränsen och drygt 17 km in till Ed centrum där du finner det mesta man kan tänkas behöva. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Håbols-Äng 140, Håbol, Dals-Eds kommun

Håbols-Äng 140

Villa
Håbol, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
775 000 kr
150 + 17 m²
6 rum
3 360 m² tomt

Välkommen till Håbols-Äng 140! Villa lantligt beläget med ca 25 min in till Ed centrum. Rymlig villa med tillbyggnad gjord 2003. På entréplan finns entré/hall, vardagsrum, kök, groventré, badrum och ett sovrum. På övre plan finns allrum, inredd kattvind/förråd, indredd kattvind/möjligt sovrum, tre sovrum och badrum. Kök bytt för ca 12-13 år sedan men sparsamt använt. Plåttak lades i samband med att tillbyggnaden gjordes. Huset behöver lite kärlek men för den händige finns möjlighet att skapa sitt drömhem! Tomt om 3360 kvm som även den har stor potential. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Kronvägen 4, null, Bengtsfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kronvägen 4

Tomt
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
310 000 kr
1 228 m² tomt

Nu kommer det en tomt till salu i Gustavsfors, Bengtsfors kommun med sjönära läge över Lelång! Tomt på 1228 m² i lugnt och rofyllt område samt med gångavstånd till bad. Ca 2,4 mil in till centrala Bengtsfors samt 3 mil till Årjäng. Till tomten är det kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns till tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Affär, restauranger och sluss (Dalslands kanal). Varmt välkommen att ringa för mer information! 0534-12340.

Korpvägen 5, Ed, Dals-Eds kommun

Korpvägen 5

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
2 995 000 kr
107 m²
4 rum
1 090 m² tomt

På Korpvägen, i Dals-Eds kommun saluförs nu en villa/fritidshus för byggnation! Området här uppe på Toppen, ligger med bland annat gångavstånd till bad i Sågtjärn samt med flera vackra promenadstigar såväl i skog och mark, såsom vid motionsgården "Tavlan". I området har vi den nybyggda förskolan "Fågelvägen" som är upprättad för några år sedan bara, och är otroligt omtyckt av barnen samt föräldrar. Området vill jag säga är ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång/cykel avstånd ned till centrum till livsmedelshandel samt tågstation som tar dig med tåg direkt till Oslo (Norge) eller Göteborg. Nu finns möjligheten att köpa en tomt/fastighet som enligt förslag planeras att bebyggas med ett Älvsbyhus (Eva). Detta är ett annonsförslag, det finns möjlighet att beställa merparten av övriga hus från Älvsbyhus katalog. Det finns många fördelar med nybyggnation, låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Allt bidrar till en framtida trygg boendeekonomi! Beskrivning från Älvsbyhus: Söker du också ett mindre hus som rymmer oväntat mycket? Är ni en familj som gärna umgås men som också har behov av ert eget? Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Mer information om huset hittar du under länkar eller på Älvsbyhus hemsida. Finns ett visningshus av modell Eva där du kan boka upp dig för en visning på; Flintvägen 10 i Munkedals kommun. För mer information om tomten, området och försäljningsprocessen, kontakta: Lina Henke, Fastighetsmäklare. Tel: 0534-123 40. För mer information om huset från Älvsbyhus, kontakta: Kenan Devic. Säljare Älvsbyhus. Tel: 0706-88 70 99 E-post: [email protected] Information kring försäljningsprocessen Köparen kommer att teckna två avtal: - Ett köpekontrakt avseende fastigheten(tomten) vilket upprättas tillsammans med mäklare samt säljaren (Dals-Eds kommun.) - Ett entreprenadavtal avseende byggnationen vilket upprättas med Älvsbyhus.

 • Nyproduktion
Storgatan 57, null, Bengtsfors kommun

Storgatan 57

Villa
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 695 000 kr
144 + 91 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 57 i centrala Bengtsfors. Fastigheten är högt beläget med en sagolik sjöutsikt från trädgård och flera av fastighetens rum. Fastigheten ger plats åt hela familjen med sina 4 sovrum och stora vardagsrum med öppen spis. En trappa upp finner ni 3 sovrum, tvättstuga och ett rymligt badrum. Köket är nyligen renoverat med nya ytskikt, golv och bänkskivor i sten, svart diskho och många snygga detaljer. Njut av trädgården där ni kommer kunna skörda hallon i mängder. Uppvärmning med luft/luft värmepump samt pelletspanna. Fasaden samt fönster ommålade 2016. Utvändig trappa till entrén byggd 2020. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Konvaljstigen 20, Ed, Dals-Eds kommun

Konvaljstigen 20

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 995 000 kr
231 + 22 m²
7 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Konvaljstigen 20 beläget i ett av Dals-Eds populära områden! Med den helt fantastiska sjöutsikten från bland annat altanen kan du avnjuta många rofyllda timmar. Uppvärmningen sker med nyinstallerad luft/vatten värmepump 2020. Det finns 2 st renoverad badrum med klinker/kakel och golvvärme samt bastu i ena badrummet på nedre plan. Köket är ett Smedstorp kök med ekluckor och bör verkligen ses på plats för att uppleva dess praktiska lösningar! Fiber finns! Varmt välkommen på en visning!

 • Plus
 • Balkong
Pilvägen 3, null, Bengtsfors kommun

Pilvägen 3

Villa
Bengtsfors kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
1 100 000 kr
156 m²
7 rum
928 m² tomt

Hjärtligt välkommen till ett av Billingsfors finaste hus! På Pilvägen 3 hittar du denna rymliga villan med en planlösning på 7 rum varav 5 sovrum, kök, 2 st badrum, tvättstuga samt groventré! Villan har genomgått en hel del renoveringar såsom badrum på nedre plan samt köksrenoveringar de senaste åren. Uppvärmningen sker med en frånluftsvärmepump från Bosch samt 2 st luft/luft värmepumpar för en funktion som AC snarare än uppvärmning, en på vardera plan. Vidbyggt garage samt kallförråd, Tomten är belägen med enskilt läge på baksidan med härlig altan. Fastigheten är även belägen på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Duvstigen 4, Ed, Dals-Eds kommun

Duvstigen 4

Tomt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
370 000 kr
844 m² tomt

Missa nu INTE chansen att kunna bli ägare av en mycket prisvärd tomt på Toppens nya bostadsområde! I priset ingår V/A och dagvatten. Tomten ligger i det nyplanerade området på Toppen, högt beläget med en vacker utsikt och naturen inpå knuten. Ta nu första steget för att skapa ert framtida drömboende!

Duvstigen 3, Ed, Dals-Eds kommun

Duvstigen 3

Tomt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
370 000 kr
1 180 m² tomt

Missa nu INTE chansen att kunna bli ägare av en mycket prisvärd tomt på Toppens nya bostadsområde! I priset ingår V/A och dagvatten. Tomten ligger i det nyplanerade området på Toppen, högt beläget med en vacker utsikt och naturen inpå knuten. Ta nu första steget för att skapa ert framtida drömboende!

Duvstigen 2, Ed, Dals-Eds kommun

Duvstigen 2

Tomt
Ed, Dals-Eds kommun
Fastighetsbyrån Dals-Ed/Bengtsfors
370 000 kr
1 007 m² tomt

Missa nu INTE chansen att kunna bli ägare av en mycket prisvärd tomt på Toppens nya bostadsområde! I priset ingår V/A och dagvatten. Tomten ligger i det nyplanerade området på Toppen, högt beläget med en vacker utsikt och naturen inpå knuten. Ta nu första steget för att skapa ert framtida drömboende!

Visar 1 - 25 av 40