Mäklare Sandra Selander

Sandra Selander

Om mig

Jag är en mäklare som har bott så gott som hela mitt liv på Ekerö, vilket har gett mig en extremt bra kunskap om området. Förutom min mäklarutbildning har jag även utbildat mig till företagsförsäljare på IHM Business School. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa personer i en av deras största affärer i livet. Mitt mål är att ge både köpare och säljare den bästa servicen och på så sätt få riktigt nöjda kunder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Domherrevägen 4D, Ekerö Älvnäs, Ekerö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Domherrevägen 4D

Radhus
Ekerö Älvnäs, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö

5 395 000 kr

150 m²

6 rum

5 667 kr/mån
35 967 kr/m²

Välkommen till Domherrevägen 4D som ligger fint beläget i Älvnäs. Detta rymliga och energisnåla bostadsrättsparhus med gott om plats för barnfamiljen uppfördes 2016, och ligger inbäddad i den grönskande naturen med vackra omgivningarna runt omkring. Här möts man av en stilren design och de generösa fönsterpartierna skapar ljus och rymd åt den moderna bostaden. Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med panoramafönster och två franska balkonger, stort härligt kök med glasdörrar ut mot den ombonade altan vid entrén. På entréplanet finns också ett sovrum, duschrum samt tvättstuga. I bostadens nedre plan återfinns ett härligt allrum med glasdörr ut till den härliga tomten med altan och gräsmatta med blommor och buskar i härligt söderläge. Vidare finns här tre bra sovrum, badrum samt ett rejält förråd. Bostaden är perfekt för den som söker ett bekvämt och lättskött villaliv. Här finns allt som man får med villa, stora utrymmen, tomt, nära till bad och skog etc. Här är det helt enkelt bara att flytta in. Bostadsrättsföreningen ligger i ett trevligt och omtyckt villaområde med utsikt över trädgårdar och skog. Här bor man naturnära invid Mälaren. Endast ett par minuters promenad från huset finner man den barnvänliga badplatsen Busviken med sandstrand och underbar kvällssol. Även busshållplats med bussar till Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan ligger någon minut från huset. Inom cykelavstånd finner man mataffär, idrottsplats, förskola, skola och restaurang m.m. Detta är det perfekta huset för dem med högt ställda kvav på sitt boende.

  • Plus
  • Uteplats
Clas Horns väg 5, Ekerö Tätort, Ekerö kommun

Clas Horns väg 5

Lägenhet
Ekerö Tätort, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö

2 995 000 kr

77 m²

3 rum

5 429 kr/mån
38 896 kr/m²

Välkommen till Clas Horns väg 5 och denna perfekta fräscha trea om 77 kvm belägen på våning 2 av 3 med balkong som har vy mot både innergården samt Bokskogen. Lägenheten som har en modern och bra planlösning har en hög standard och består av ett rejält helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, välutrustat kök med matplats samt två sovrum varav den ena har egen inredd klädkammare. Lägenheten är placerad i husets gavel, vilket ger ett härligt ljus i bostaden ifrån tre väderstreck. Missa inte att anmäla ditt intresse för denna lägenhet med gångavstånd till Ekerö C med all dess service, goda kommunikationer med både buss och pendelbåt, nära till skolor och förskolor samt grönskande natur och Mälarens vatten.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2