Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Ekberg

Nina Ekberg

Om mig

Har en bakgrund inom bygg och nyproduktion sedan 2008, detta har gett mig en bred kunskap inom området. Har arbetat som mäklare sedan 2020. Det är så mycket mer säljare och köpare upplever i processen så det är viktigt att se helheten. Med Fastighetsbyrån i ryggen - Sveriges största mäklarbyrå - ger jag dig de absolut bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär! All hemnet statistik borta pga. byte av byrå men välkomna att kontakta mig för mer information. 070-959 45 45

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagvägen 9, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Hagvägen 9, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Hagvägen 9, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Hagvägen 9

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 390 000 kr
200 + 152 m²
9 rum
1 433 m² tomt

Välkommen till Hagvägen 9, där detta charmiga hus med två separata lägenheter erbjuder en fantastisk möjlighet! Med totalt 9 rum och 2 kök är detta perfekt för generationsboende eller för den investerare som vill få hyresintäkter. Byggt år 1947, i bostadshuset har varje lägenhet 50 kvm per plan i två plan. Den första lägenheten erbjuder 5 rum och kök med två sovrum, ett allrum, vardagsrum, ett badrum med både badkar och dusch, samt en gästtoalett. Den andra lägenheten har 4 rum och kök med två sovrum, vardagsrum, ett badrum med dusch och två toaletter. Båda lägenheterna har sina egna inglasade altaner – den ena med terrass och den andra med en rymlig altan. Den generösa trädgården skapar en underbar plats för lek, trädgårdsarbete och avkoppling. Här kan du njuta av en rogivande atmosfär med grönska som ger avskildhet och perfekt för sommarkvällar med grillning och umgänge med vänner. Detta är en fridfull plats på en lugn gata där barnen kan leka tryggt och du kan njuta av en hög livskvalitet. Missa inte denna fantastiska möjlighet att äga detta hem med stor potential och mångsidighet. Välkommen på visning för att upptäcka allt detta hem har att erbjuda! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun
  • Lör 3 aug
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 2
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 3

Sofieberg 1 & 2

Gård/Skog
Gillberga, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
13 995 000 kr
145 m²
4 rum
15,4 ha tomt

Välkommen att kontakta mäklaren för visning av Sofieberg – här finns en gård om 15,4 ha med stora möjligheter! Det smakfulla 1-planshuset om 145 m² från 2007 erbjuder två sovrum, ett stort kök med köksö, skafferi och vedspis, ett vardagsrum och en matsal med utsikt mot en härlig altan som har ett spabad, plats för ett utekök och en pergola. På den här fastigheten finns också ett nytt, uppvärmt stall med fyra boxar, en maskin- och en tvätthall med höga skjutdörrar som ger möjlighet att bedriva verksamhet för stora maskiner. En lägenhet som används som kontor, med kök, badrum, toalett, kontorsrum och övernattningsrum. Därutöver finns ett garage med pannrum och vedförråd, ett härbre inredd som gästrum samt ett mindre hus, förrådsbyggnad och två ladugårdar. För hästarna finns en belyst paddock, sommar- och vinterhage samt en nysådd vall som ger planerad för skörd till fyra hästar. Det här är verkligen en dröm för dig med hästintresse eller en verksamhet som behöver utrymme – kanske till och med för att hyra ut till en lönsam verksamhet!

  • Premium
Trumpetvägen 64, Slagsta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00
Trumpetvägen 64, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Trumpetvägen 64, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Trumpetvägen 64

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 795 000 kr
124 m²
5 rum
198 m² tomt

Välkommen till Trumpetvägen 64 - ett friköpt radhus med gavelläge och insynsskyddad tomt. Bostaden om 124 m² präglas genomgående av ljusa färger och sociala ytor. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök med vita släta luckor och snygga vitvaror. Gästtoalett och tvättstuga nås på bekvämt avstånd intill köket. Vardagsrum med plats för soffgrupp och stort matbord. Utgång till ett rymligt inglasat rum som ger bekvämligheten att bära ut middagen till familj och vänner. Här finns plats för matbord och soffgrupp- här kan du njuta långt in på hösten. Insynsskyddad tomt med hörnläge som gränsar mot föreningens grönytor. På övre plan inryms fyra rofyllda sovrum, klädkammare samt ett stort helkaklat badrum. Bilen parkerar du bekvämt i garaget eller på föreningens parkering intill huset. I Slagsta kan man njuta av ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola och buss. Kort bil avstånd till E20 och bara några minuter från Tuna parks shoppingcentra med affärer, restauranger, apotek, systembolag och mataffärer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Svengrensgatan 7A, Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Tis 6 aug kl 18:15

Svengrensgatan 7A

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
895 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 494 kr/mån
23 247 kr/m²

Välkommen till Svengrensgatan 7A och denna yteffektiva enrumslägenhet om 38,5 kvm. Här finner vi en stor hall med förvaring i direkt anslutning bakom de skjutbara spegeldörrarna, ett helkaklat badrum, ett modernt kök med plats för matbord och ett vardagsrum med plats för både sovdel och vardagsrumsdel. Lägenheten präglas av ljus färgskala och hög takhöjd. Lägenheten nås med enkelhet endast en halvtrappa upp från markplan via den trygga innergården. Föreningen erbjuder hobbyrum, gästrum, tvättstugor, gym, uteplats med grill och lekplats för barn samt en bastu som kan nyttjas. Här bor ni intill stadens centrum med närhet till allt - samtidigt som bostaden ligger tryggt och lugnt på en inhägnad innergård. Här får ni all tänkbar service och ett rikt restaurang- och caféliv, närheten till centralstationen gör detta boende utmärkt för dig som pendlar eller för dig som uppskattar att ha det mesta runt knuten! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

  • Plus
Årbylundsgatan 1 , Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
  • Mån 5 aug kl 17:45
Årbylundsgatan 1 , Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Årbylundsgatan 1 , Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Årbylundsgatan 1

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 770 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/4
5 940 kr/mån
31 477 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING • Välplanerad fyra med ljusinsläpp från två håll • Barkök med öppen planlösning mot vardagsrum • Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare • Separat wc • Två balkonger, varav en mot gatan och en mot gården • Design tillval Nu har du möjligheten att förvärva en populär 4:a om 88 kvm i Brf Bolinder etapp 2. Dessa bostäder såldes på en gång och nu får du chansen att köpa en helt nyproducerad lägenhet av köparen! Lägenheten präglas av öppna sociala ytor med halvöppen plan planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum av bra storlek, Helkaklat badrum samt separat toalett. Utöver detta får du även dubbla balkonger. Denna lägenhet har design tillval, se dokument. Bilen kan du parkera bekvämt i föreningens garage och ta hissen upp till lägenhetens entré. Tillträde kan ske snarast eller enligt överenskommelse. Föreningen erbjuder en livsstil med närhet till allt du behöver. Tvättstuga, förråd, cykelrum och garage gör vardagen smidig, medan den kommande innergården blir en privat oas med uteplatser, gångstråk, soliga sittplatser och en lekplats för de små. För de gröna tummarna finns växthus och pallkragar för odling precis utanför dörren. En möjlighet att skapa ditt eget personliga paradis nära stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåbärsvägen 12, Ärsta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Blåbärsvägen 12, Ärsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Blåbärsvägen 12, Ärsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Blåbärsvägen 12

Villa
Ärsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 995 000 kr
121 + 121 m²
4 rum
844 m² tomt

Detta välplanerade enplanshus med källare på om 121+121 kvm erbjuder ett lugnt läge på återvändsgata omgiven av vackra villor och naturområde. Inne i huset möts du av vackra golv av klinker med dekorativa inslag som verkligen ger karaktär åt hemmet. På entréplan finner du ett rymligt kök med massiva ekluckor, ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till en härlig inglasad altan. Här finns även tre sovrum och ett lyxigt badrum med bubbelbadkar för avkoppling. Källarplanet erbjuder fantastiska ytor, inklusive en gillestuga med öppen spis och bar, ett hobbyrum, ett badrum med bastu, massage-dusch och tvättavdelning. Det finns också en separat toalett samt ett extra rum som kan användas för gäster eller som tonårsrum. Utanför huset kan du njuta av ett privatläge med pool och ett spabad för avkoppling och rekreation. En friggebod finns för praktisk förvaring och det finns gott om utrymme för odling samt lekytor på de plana områdena runtomkring. Bilarna parkerar du smidigt på den plattbelagda uppfarten eller i enbilsgaraget. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Norrskogsvägen 4, Helgestahill, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 18:15
Norrskogsvägen 4, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrskogsvägen 4, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrskogsvägen 4

Villa
Helgestahill, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 595 000 kr
129 + 123 m²
5 rum
1 389 m² tomt

Välkommen till Norrskogsvägen 4 och denna trevliga enplansvilla i vinkel med källare om 129+123 kvm! Här finns möjligheten att förvärva ett renoveringsobjekt och skapa din nya bostad i det populära området Helgestahill. Huset erbjuder väldisponerade ytor med bra sällskaps utrymmen och härlig ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stort kök med matsal, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Fyra sovrum samt ett badrum och gäst toalett på entréplan. Källare med gillestuga med öppen spis (ej i bruk), tvättrum, toalett, dusch, hobbyrum och massor av bra förvaring. Trädgårdstomt med hörnläge om 1389kvm. Garage med plats för bil. Huset är i behov av genomgående renovering. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skräddartorpsvägen 19, Mälby, Eskilstuna kommun
Skräddartorpsvägen 19, Mälby, Eskilstuna kommun, bild 2
Skräddartorpsvägen 19, Mälby, Eskilstuna kommun, bild 3

Skräddartorpsvägen 19

Tomt
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 850 000 kr
2 342 m² tomt

Välkommen till Mälby –med ett enastående läge Skräddartorpsvägen 19 erbjuder vi dig möjligheten att förverkliga ditt drömhus i en naturskön och eftertraktad miljö. Belägen nära Mälaren, omgiven av vacker natur och fridfullhet, utgör denna tomt den perfekta platsen för dig som söker harmoni och avskildhet samtidigt som du är nära både vatten och grönområden. Den generösa tomtytan om 2 342 kvm ger dig gott om utrymme att skapa din vision av det perfekta hemmet – du väljer ditt drömhus från valfri leverantör eller bygger själv. Här finns redan kommunalt vatten och avlopp samt el indraget på tomten och betalt. Det går självklart bra att förvärva fastigheten och nyttja den som ett fritidshus i den befintliga stugan för den som önskar. I Mälby bor ni med närhet till Mälaren, Torshälla huvud och Torshälla med bekvämt avstånd till kollektivtrafik. Mindre än två km bort finner ni Mälarbaden som bjuder på badplats, golfbana, restaurang och padelbana. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

  • Premium
Ester Kvarnströms g 9, Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Ester Kvarnströms g 9

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
4 998 000 kr
117 m²
4 rum
7 286 kr/mån
42 718 kr/m²

Både en balkong och en terrass kan du njuta av i denna rymliga fyra på vindsplan i Brf Bolinder. Du disponerar hela 117 kvm! Planlösningen är öppen mellan kök och varsdagrum, här kan hela familjen samlas. Utöver fina materialval och en härlig atmosfär så finns det även två helkaklade badrum. Fakta om denna bostad: Stor fyra på vindsplan Två helkaklade wc/dusch Separat tvätt i anslutning till entré Kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning Master bedroom med egen klädkammare Balkong med utgång ifrån vardagsrum och master bedroom Terrass med utgång ifrån kök Rumshöjd 2,70 m I Norra Munktellstaden bygger OBOS vår andra etapp, Brf Bolinder, som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök. Här får du ett centralt och bekymmersfritt boende med trivsam innergård och garage i källarplan. Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården. Välkommen att kontakta mäklaren!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 15

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
998 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/5
1 926 kr/mån
35 643 kr/m²

Välkommen till Eleonoragatan 15 ! Denna enrumslägenhet med kök, belägen i vackra Munktell, erbjuder en utmärkt planlösning för den som söker bekvämt och modernt boende. När du kliver in i lägenheten möts du av snyggt klinkergolv i grå ton och ljusa väggar. Kök med modern ljus slät lucka, smakfull grå bänkskiva och matchande kakel. Utrustad med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Rummet har en sovalkov samt plats för soffa och matbord. Helkaklat badrum med dusch innanför glasdörrar och egen tvättmaskin. Utgång till din alldeles egna uteplats - här kan du njuta av en god middag med vänner i kvällssolen. Är du sugen på snabbmat så finns bl.a. pizzeria och sushi i närheten. Läget är oslagbart med närhet till Eskilstuna centrum. Du har alla bekvämligheter inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger, kultur och nöjen. Tågstationen och Mälardalens universitet finns en kort promenad bort. Detta är det perfekta boendet för den som älskar stadslivet och shopping. Välkommen att kontakta mäklaren och boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Jäders-Mälby 35, Mälbylund, Eskilstuna kommun
Jäders-Mälby 35, Mälbylund, Eskilstuna kommun, bild 2
Jäders-Mälby 35, Mälbylund, Eskilstuna kommun, bild 3

Jäders-Mälby 35

Villa
Mälbylund, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 495 000 kr
96 m²
3 rum
1 889 m² tomt

Vill du bo nära Mälaren? Då är denna fastighet perfekt för dig! Denna fastighet lämpar sig lika bra som permanentboende som fritidshus. Tomten är högt belägen i området - här kan du njuta av vyn av Södermanlands ländska miljön intill Mälaren. Bostadsbyggnaden om 96 kvm erbjuder tre rum och kök. Vardagsrum med värmande kamin, härligt rymd med ryggåstak samt matplats som ger plats för hela familjen. Kök med härliga detaljer som vedspis, skafferi och gott om bänkytor för bak och matlagning. En generös altan- här kan du duka upp för familj och vänner och njuta av utsikten. Utöver detta finns ett förråd för dynor och möbler på altanen, vedbod samt byggnad med förråd och snickarbod förberett för vatten och toalett avlopp. Fiber finns. Till fastigheten ingår en båtplats för en mindre båt. Bryggor och båtplats på den privatägda fastigheten drivs av samfällighet (ej inskrivet i fastighetsregistret). Det finns platser för större båt enligt förfrågan. Bara ett par minuters båttur bort finner du Sundbyholms marina, bad och slott. I närområdet finns även Sundbyholm travbana och Sundbyholms kött och fisk. Kontakta mäklaren privatvisning!

  • Premium
Brf Bolinder, Munktell, Eskilstuna kommun
  • 22 lediga bostäder

Brf Bolinder

Lägenhet
Munktell, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 948 000 kr
28-117 m²
1-4 rum
2 166 kr/mån

I Norra Munktellstaden bygger vi nu vår andra etapp, Brf Bolinder som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök. Här får du ett centralt och bekymmersfritt boende med trivsam innergård och garage i källarplan Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården. Välkommen att kontakta mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt
Ester Kvarnströms g 7, Munktellstaden, Eskilstuna kommun
  • Mån 5 aug kl 11:00
Ester Kvarnströms g 7, Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Ester Kvarnströms g 7, Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Ester Kvarnströms g 7

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
4 898 000 kr
117 m²
4 rum
7 286 kr/mån
41 863 kr/m²

Både balkong och terrass kan du njuta av i denna rymliga fyra på vindsplan i Brf Bolinder. Här disponerar du hela 117 kvm! Planlösningen är öppen mellan kök och varsdagrum och det finns utrymme för hela familjen att samlas. Utöver fina materialval och en härlig atmosfär så finns det även två helkaklade badrum. Det bästa är att du även kan flytta in i denna nyproducerade pärla i juni. Fakta om denna bostad: Stor fyra på vindsplan Två helkaklade wc/dusch Separat tvätt i anslutning till entré Kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning Master bedroom med egen klädkammare Balkong med utgång ifrån vardagsrum och master bedroom Terrass med utgång ifrån kök Rumshöjd 2,70 m I Norra Munktellstaden bygger OBOS vår andra etapp, Brf Bolinder, som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök. Här får du ett centralt och bekymmersfritt boende med trivsam innergård och garage i källarplan. Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården. Välkommen att kontakta mäklaren!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Årbylundsgatan 1, Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Årbylundsgatan 1

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
948 000 kr
28 m²
1 rum
2 166 kr/mån
33 857 kr/m²

Flytta in i OBOS andra etapp, Brf Bolinder i populära Munktellstaden. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam innergård med skyddat läge, växthus och plats för umgänge. Garageplatser (varav ett antal med laddstolpe) under ena huset och cykelförråd i källare och även paviljonger för cyklar på innergården. Närhet till bussar, fina promenader i parken utmed ån, butiker, träning, evenemang. Om bostaden: Väldisponerad etta Helkaklat wc/dusch med kombimaskin Uteplats i norr/öster Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga lägenheter och läs mer på obos.se/bolinder

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Ester Kvarnströms g 9, Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Ester Kvarnströms g 9

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
1 448 000 kr
51 m²
2 rum
3 945 kr/mån
28 392 kr/m²

Flytta in i OBOS andra etapp, Brf Bolinder i populära Munktellstaden. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam innergård med skyddat läge, växthus och plats för umgänge. Garageplatser (varav ett antal med laddstolpe) under ena huset och cykelförråd i källare och även paviljonger för cyklar på innergården. Närhet till bussar, fina promenader i parken utmed ån, butiker, träning, evenemang. Om bostaden: Gaveltvåa med fönster i två väderstreck Helkaklat wc/dusch med kombimaskin Kök och vardagsrum i öppen planlösning Sovrum med rymlig förvaring Indragen balkong i söderläge Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga lägenheter och läs mer på obos.se/bolinder

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Norrtorp Stora och Lilla Björkhem , Näshulta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrtorp Stora och Lilla Björkhem

Villa
Näshulta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
66 m²
3 rum
5 804 m² tomt

Välkommen till Näshulta, en charmig villa med en fantastisk lummig tomt. Byggt år 1909, bjuder detta hus på den idylliska landsbygdskänslan samtidigt som det är endast 20 minuter från centrum. Fastigheten är samtaxerad, köpet gäller tre fastigheter - en tomt, mitten fastigheten med hus och en tredje med gäststuga. Huset är omgiven av en frodig trädgård, här kan du njuta av fridfullheten och skönheten i naturen utan att ge avkall på närheten till stadens bekvämligheter. Huset erbjuder potential för renovering och ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt drömhem. Huset har fått nytt badrum, tak och ny avloppsanläggning. Interiört erbjuder huset på Stora Björkhem ett äldre kök med plats för matbord intill fönster, vardagsrum med en öppen spis. Övre plan med ett allrum, sovrum som erbjuder en vacker utsikt över naturen och ett badrum (2023). Utöver detta finns garage, växthus, lusthus, byggnad med gästrum, förrådslänga med vedbod och förråd. Näshulta är ett mycket omtyckt område som ständigt växer och utvecklas, med närliggande faciliteter såsom campingplatser och badplatser för sommaraktiviteter, samt Näshulta Friskola för de yngre familjemedlemmarna. Här finner du allt du behöver för att njuta av både det natursköna och det bekväma livet på landet. Busshållplats finns precis intill. Med endast 10 minuters bilresa till centrum har du närhet till affärer, restauranger, kultur och allt som staden har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 15, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 15

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/5
5 325 kr/mån
29 157 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Välkommen till ditt framtida hem på Eleonoragatan 15, populär genomgångs lägenhet i vackra Munktell. Här får du ett bekvämt boende med promenadstråk kring Stadsparken och Eskilstunaån. Denna 89 kvm stora pärla öppnar upp för en fantastisk tillvaro, med en balkong i västerläge - perfekt plats för att njuta av kvällssolen. Dubbla ingångar till trapphuset ger dig smidig tillgång till hissen. Köket är hjärtat av hemmet, med en generös matplats med plats för familj och vänner. Det rymliga vardagsrummet överblickar en fridfull innergård, och med tre sovrum samtliga med enskilt läge. Ljusa snygga ytskikt genomgår hela bostaden och skapar en harmonisk atmosfär. Ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Dessutom finns en gästtoalett för extra bekvämlighet. Vardagsrummet formar en inbjudande vinkel, med möjlighet att omvandla ett av sovrummen till antingen en mysig bibliotekshörna eller kontor. Med totalt tre sovrum har du flexibiliteten att anpassa utrymmet efter dina behov. Föreningen erbjuder en livsstil med närhet till allt du behöver. Tvättstuga, förråd, cykelrum och garage gör vardagen smidig, inbjudande innergården är en privat oas med uteplatser, gångstråk, soliga sittplatser och en lekplats för de små. För de gröna tummarna finns växthus och pallkragar för odling precis utanför dörren. En möjlighet att skapa ditt eget personliga paradis nära stadens puls. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vretbovägen, Lott 3, Kullersta, Eskilstuna kommun

Vretbovägen, Lott 3

Tomt
Kullersta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 400 000 kr
2 764 m² tomt

Välkommen till Vretbovägen i Kullersta - belägen med ett högt läge nära Mälaren, omgiven av vacker natur och fridfullhet, utgör denna tomt den perfekta platsen för dig som söker harmoni och avskildhet samtidigt som du är nära både vatten och grönområden. Den generösa tomtytan om 2 764 kvm ger dig gott om utrymme att skapa din vision av det perfekta hemmet – du väljer ditt drömhus från valfri leverantör eller bygger själv. Området är utanför detaljplanerat område så du kan bestämma dina drömmar efter de områdesbestämmelser som finns. Enskilt vatten och avlopp gäller och lösning /placering av detta lämnas ihop med bygglov. När du bygger nytt är fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren. Positivt förhandsbesked för enbostadshus vid avstyckning. Fiber i området är inplanerat. Här bor du med naturskönt läge med närhet till Mälaren i ett populärt område. Trevliga badplatser och natursköna promenader längs Gyllenhielmska leden. Området har omtyckt skola Vallby skola. Utflykter till Marys Café & Solby Gård, Sundbyholm med båthamn och badplats samt restaurang rekommenderas. Med endast 18 minuters bilresa till centrum har du närhet till affärer, restauranger, kultur och allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Plus
Ärla Blacksta, Ärla, Eskilstuna kommun

Ärla Blacksta

Tomt
Ärla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
450 000 kr
1 970 m² tomt

Välkommen till Ärla Blacksta! Nu ges du möjligheten att förverkliga ditt drömboende! I populära Ärla erbjuder vi nu chansen att förvärva en plan, fin tomt där du kan bygga ditt drömhus. Tomten omfattar hela 1 970 kvm och ligger väldigt naturnära. Fastigheten är perfekt för dig som söker efter en lugnare omgivning. Du tar dig till Eskilstuna Centrum på cirka 15 minuter. Fastigheten ligger inte inom detaljplanen vilket medför en stor möjlighet att bygga hus efter ert önskemål. Elanslutning och anordning av enskilt V/A tillkommer. Fiber finns vid tomtgränsen och vid intresse tillkommer en anslutningsavgift. Fiberanslutning kostar mellan 21 000:- och 30 000:-. Kontakta Globalconnect för exakta kostnader. Vid intresse kan du gärna besöka adressen.

Årbylundsgatan 1 , Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Årbylundsgatan 1

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 059 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
5 940 kr/mån
34 761 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING Välplanerad fyra med ljusinsläpp från två håll • Barkök med öppen planlösning mot vardagsrum • Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare • Separat wc • Två balkonger, varav en mot gatan och en mot gården Nu har du möjligheten att förvärva en populär 4:a om 88 kvm i Brf Bolinder etapp 2. Dessa bostäder såldes på en gång och nu får du chansen att köpa en helt nyproducerad lägenhet av köparen! Lägenheten präglas av öppna sociala ytor med halvöppen plan planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum av bra storlek, Helkaklat badrum samt separat toalett. Utöver detta får du även dubbla balkonger. Bilen kan du parkera bekvämt i föreningens garage och ta hissen upp till lägenhetens entré. Föreningen erbjuder en livsstil med närhet till allt du behöver. Tvättstuga, förråd, cykelrum och garage gör vardagen smidig, medan den kommande innergården blir en privat oas med uteplatser, gångstråk, soliga sittplatser och en lekplats för de små. För de gröna tummarna finns växthus och pallkragar för odling precis utanför dörren. Bostaden är under produktion och tillträde kan ske direkt efter köparens tillträde 19 juni eller enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Stenkvista, Lott A 1:55, Stenkvista, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stenkvista, Lott A 1:55, Stenkvista, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkvista, Lott A 1:55, Stenkvista, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkvista, Lott A 1:55

Tomt
Stenkvista, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
645 000 kr
1 350 m² tomt

Välkommen till Stenkvista – med ett lantligt läge erbjuder vi dig möjligheten att förverkliga ditt drömhus i en lugn och naturskön miljö. Fastigheten är omgiven av vacker natur och fridfullhet, denna tomt den perfekta platsen för dig som söker ett lantligt läge. Den generösa tomtytan om ca 1350 kvm ger dig gott om utrymme att skapa din vision av det perfekta hemmet – du väljer ditt drömhus från valfri leverantör eller bygger själv. Fastigheten är avstyckad från Stora Nyby 1:45. Här kan barnen leka och cykla trygg på gatan. Med närhet till åkermark och hagar med kor får du en genuin lantlig känsla och möjlighet att skapa ett hem samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område. Med bil så är man framme i Eskilstunas stadskärna på cirka 10minuter. I området Hällberga finns förskola och skola (F6-6) samt 24-7 snabbköp. Hällberga har en aktiv fotbollsklubb med fin anläggning. Bussförbindelse till Eskilstuna centrum finns givetvis och med bil nås stadens serviceutbud snabbt och enkelt. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna idylliska miljö på landet! Varmt välkommen att höra av dig för mer information

  • Premium
Gullängen 2, Gullängen, Eskilstuna kommun

Gullängen 2

Tomt
Gullängen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 295 000 kr
1 264 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på en fantastisk tomt om 1264 kvm i populära Gullängen. Denna välplacerade tomt ger dig inte bara generösa ytor att skapa ditt drömhus på, utan även närhet till naturen, badplatser och alla bekvämligheter du behöver. För den moderna livsstilen finns möjligheten att ansluta sig till både kommunalt V/A och fiber, båda finns vid tomtgränsen och anslutningsavgifter tillkommer. Fastigheten ligger utanför detaljplanen och dig goda möjligheter att bygga ditt drömhus! På tomten finns det en liten stuga som är i väldigt dåligt skick. Torshälla centrum ligger endast 5 minuters bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av matbutiker, skolor och restauranger. Detta gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Allmän kommunikation finns i närområdet för att ta sig till Eskilstuna centrum. Vid intresse kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare!

Kullerstavägen 30, Kullersta, Eskilstuna kommun

Kullerstavägen 30

Tomt
Kullersta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 950 000 kr
1 576 m² tomt

Välkommen till Kullerstavägen 30 - belägen med fantastisk sjöutsikt över Mälaren, omgiven av vacker natur och fridfullhet, utgör denna tomt den perfekta platsen för dig som söker harmoni och avskildhet samtidigt som du är nära både vatten och grönområden. Den generösa tomtytan om 1 576 kvm ger dig gott om utrymme att skapa din vision av det perfekta hemmet – du väljer ditt drömhus från valfri leverantör eller bygger själv. Området är detaljplanerat så du kan bestämma dina drömmar enligt detaljplan. Här finns kommunalt vatten och avlopp anslutningsavgift är betald. Fiber och el vid fastighetsgräns. När du bygger nytt är fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren. Här bor du med naturskönt läge med närhet till Mälaren i ett populärt område. Trevliga badplatser och natursköna promenader längs Gyllenhielmska leden. Området har omtyckt skola Vallby skola. Utflykter till Marys Café & Solby Gård, Sundbyholm med båthamn och badplats samt restaurang rekommenderas. Med endast 18 minuters bilresa till centrum har du närhet till affärer, restauranger, kultur och allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

Vikenvägen, tomt 1:31, Solvik, Eskilstuna kommun

Vikenvägen, tomt 1:31

Tomt
Solvik, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
1 343 m² tomt

Välkommen till Solvik –med ett enastående läge intill Vikenvägen erbjuder vi dig möjligheten att förverkliga ditt drömhus i en naturskön och eftertraktad miljö. Belägen nära Mälaren, omgiven av vacker natur och fridfullhet, utgör denna tomt den perfekta platsen för dig som söker harmoni och avskildhet samtidigt som du är nära både vatten och grönområden. Den generösa tomtytan om 1343 kvm ger dig gott om utrymme att skapa din vision av det perfekta hemmet – du väljer ditt drömhus från valfri leverantör eller bygger själv. Här bär du med dig filten och picknickkorgen under armen, redo att spendera dagen vid Mälaren på någon av de närliggande badplatserna. Njuter av ljumma sommarkvällar med familjen och utomhusaktiviteter i naturen intill. Har du en båt och vill ta en tur i Mälaren finns båtplatser på förfrågan. Den lugna atmosfären ger dig möjlighet att ladda batterierna samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. På några minuters bilavstånd finns Folkesta handelsområde och åt andra hållet Torshälla. Här finns bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, systembolag, flera träningsanläggningar och annan service. För dig som pendlar finns E20 nära som tar dig till Stockholm, Västerås och Örebro. Här finns med andra ord alla förutsättningar till total trivsel och en skön livsstil. Ta chansen att skapa din egna oas i Solvik och låt fantasin flöda fritt på denna fantastiska tomt. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

 Tomt intill Hagtorpsvägen , Grundby, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tomt intill Hagtorpsvägen

Tomt
Grundby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 995 000 kr
7 994 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva detta natursköna läge mellan Kullersta och Grundby. Här finns en fastighet om 7994 m² med skog och närhet till Mälaren. Den här fastigheten kan utvecklas efter köparens egna tankar. Området är utanför detaljplanerat område så du kan bestämma dina drömmar efter de områdesbestämmelser som finns. Kommunalt V/A finns i området. Anslutningsavgift tillkommer. När du bygger nytt är fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren. Positivt förhandsbesked för enbostadshus vid avstyckning. Väg till fastigheten mellan Hagtorpsvägen 18-20 och 24-26. Ny väg kan anläggas bakom Hagtorpsvägen 20 till fastigheten. Här bor du med naturskönt läge med närhet till Mälaren i ett populärt område. Med några minuters bilfärd finns Marys café som erbjuder fika och luncher. 10 minuter bort finns Sundbyholms gästhamn och slott med restaurang och café samt Sundbyholmstravet. 10 minuters bilfärd mot centrala Eskilstuna finns ICA Maxi och apotek och shopping. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3. Varmt välkommen!

Visar 1 - 25 av 26