Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Ekberg

Nina Ekberg

Om mig

Har en bakgrund inom bygg och nyproduktion sedan 2008, detta har gett mig en bred kunskap inom området. Har arbetat som mäklare sedan 2020. Det är så mycket mer säljare och köpare upplever i processen så det är viktigt att se helheten. Med Fastighetsbyrån i ryggen - Sveriges största mäklarbyrå - ger jag dig de absolut bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär! All hemnet statistik borta pga. byte av byrå men välkomna att kontakta mig för mer information. 070-959 45 45

Mäklarens försäljning på Hemnet
Broby Petterslund , Broby, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Broby Petterslund

Villa
Broby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 250 000 kr
98 + 14 m²
3 rum
2 579 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda hus med vita knutar, beläget på ett lantligt och idylliskt läge i Broby! En grusad gång kantad av äppel- och bigarråträd leder fram till detta mysiga hem. Huset välkomnar dig med en ombonad farstu och ett kök med utsikt över ängar. Två fina rum som pryds av varsin vacker och fungerande kakelugn - perfekta platser att umgås och koppla av i. På övre plan finns en möblerbar hall samt ett sovrum. Toalett på nedre plan och badrum med badkar på övre plan. Utvändigt finns en separat byggnad med garage samt tre rum som kan användas som vedförråd, förråd och till och med ett traditionellt utedass. Fastigheten är högt belägen och omges av vackra ängar och natur, vilket ger en milsvid utsikt och en känsla av lugn och ro. Morgonkaffet kan du njuta av på den grusade uteplatsen intill den goda vindruvsplantan som slingar sig mot husets fasad. Möjlighet till båtplats finns, vid Broby ö, ca 3 km från bostaden. Det här är ett perfekt boende för hela familjen, belägen med avskilt läge och bara 10 minuters bilfärd finns Folkesta handelsområde och och 12 minuters bilfärd till Kungsör. Välsorterade matbutiker, restauranger, systembolag och annan service. För dig som pendlar finns E20 nära som tar dig till Stockholm, Västerås och Örebro. Skolbussen går utanför dörren och tar dig till Tegelviken i Kvicksund. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 2
Sofieberg 1 & 2, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 3

Sofieberg 1 & 2

Gård/Skog
Gillberga, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
13 995 000 kr
145 m²
4 rum
15,4 ha tomt

Välkommen till Sofieberg – här finns en gård om 15,4 ha med stora möjligheter! Det smakfulla 1-planshuset om 145 m² från 2007 erbjuder två sovrum, ett stort kök med köksö, skafferi och vedspis, ett vardagsrum och en matsal med utsikt mot en härlig altan som har ett spabad, plats för ett utekök och en pergola. På den här fastigheten finns också ett nytt, uppvärmt stall med fyra boxar, en maskin- och en tvätthall med höga skjutdörrar som ger möjlighet att bedriva verksamhet för stora maskiner. En lägenhet som används som kontor, med kök, badrum, toalett, kontorsrum och övernattningsrum. Därutöver finns ett garage med pannrum och vedförråd, ett härbre inredd som gästrum samt ett mindre hus, förrådsbyggnad och två ladugårdar. För hästarna finns en belyst paddock, sommar- och vinterhage samt en nysådd vall som ger planerad för skörd till fyra hästar. Det här är verkligen en dröm för dig med hästintresse eller en verksamhet som behöver utrymme – kanske till och med för att hyra ut till en lönsam verksamhet!

  • Premium

Visar alla 2