Fastighetsbyrån Eslöv

Fastighetsbyrån Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun, bild 2
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun, bild 3

Frejavägen 9

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 250 000 kr

152 m²

5 rum

901 m² tomt

Välkommen till en välplanerad familjevilla i bra storlek på barnvänligt läge i Marieholm. Huset erbjuder bra sällskapsutrymmen, 4-5 sovrum, trädgård i västerläge, garage och mycket annat. Närhet till mataffär, tågförbindelser och endast ett stenkast från skola/förskola. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klockaregatan 7, Trollsjöområdet, Eslövs kommun

Klockaregatan 7

Villa
Trollsjöområdet, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 200 000 kr

100 m²

4 rum

917 m² tomt

Hemtrevligt och inbjudande hus på bra läge nära Trollsjön i Eslöv. Här bor du familjevänligt, vackert och naturnära med förskola, lekparker, skola, fina skogspartier och trevliga promenadstråk i närområdet. Välkommen på visning!

Rönnebergavägen 31B, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 31B

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

625 000 kr

64 m²

2 rum

4 222 kr/mån

9 766 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad tvårummare. I bostaden finns kök med matplats intill. Vardagsrum, sovrum samt badrum. Väl tilltagen balkong med morgonsol. I området är det trivsam miljö med välskötta och grönskande innergårdar. Närhet till bland annat busshållplats och mataffär. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kärleksbacken 9, null, Eslövs kommun

Kärleksbacken 9

Villa
Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 295 000 kr

142 m²

6 rum

1 268 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en villa på den trevliga gatan Kärleksbacken 9. Snart finns chansen att förvärva en trevlig villa på 142 kvm med mycket möjligheter. Tomten är på 1 268 kvm och trädgården är trevlig och erbjuder mycket yta till att sätta sin egen prägel. Välkomna att anmäla er på visning!

Christian Nils Väg 7A, Eslöv Sallerup, Eslövs kommun

Christian Nils Väg 7A

Radhus
Eslöv Sallerup, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 595 000 kr

78,5 m²

3 rum

6 248 kr/mån

20 318 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa detta trevliga enplans radhus med gavelläge. Altan och uterum i söderläge med utsikt över trädgården där det är häck runt om. Väl inne i den välplanerade bostaden finns köket direkt till höger om hallen. Här finns det bra med plats för matbord och du har utsikt mot entrésidan. Vardagsrum med plats för soffgrupp och middagsbord. Två rejäla sovrum, badrum samt grovkök. Trevligt bostadsområde med närhet till bland annat förskola, skola, busshållplats och mataffär. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Trollsjögatan 2A, Centralt, Eslövs kommun

Trollsjögatan 2A

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 295 000 kr

61,5 m²

2 rum

5 408 kr/mån

21 057 kr/m²

Nu kan vi presentera en yteffektiv lägenhet om två rum och kök med en underbar utsikt över Eslövs stadspark! Lägenheten är belägen längst upp i huset på femte våningen och nås via hiss från entréplan. Här bor man med yttersta närhet till Eslövs centrum som erbjuder ett utbud av butiker, restauranger och matbutiker. Här finns även Eslövs tågstation som har goda förbindelser till Lund, Malmö, Kristianstad, Köpenhamn och Helsingborg, perfekt för dig som arbetar eller studerar på annan ort. Bostaden totalrenoverades 2020 med nytt badrum, nytt kök och nya ytskikt och är i mycket gott skick. Vi välkomnas direkt in i en ljus och öppen hall som ger en tydlig anknytning till både kök och vardagsrum. In till höger finner vi det stilrena köket i en tidlös design som har bra förvaringsytor, goda arbetsytor samt utrymme för matplats. Via den uppöppnade planlösningen får man ett naturligt flöde direkt in i det härliga vardagsrummet vilket binder samman dem sociala ytorna. Från vardagsrummet har man en underbar utsikt över stadsparken och här finns även utgången till balkongen som ligger i söderläge. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng samt att här finns inbyggda garderober. Intill sovrummet finner vi det stilrena badrummet med dusch. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Halabacken 6, Trollsjöområdet, Eslövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Halabacken 6

Villa
Trollsjöområdet, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 495 000 kr

96 m²

4 rum

839 m² tomt

Nu kan vi presentera en 20-tals villa på omtyckt och lugnt läge med närhet till grönområden, förskola och skola. Bostaden är varsamt renoverad för att behålla sin ursprungliga charm och är i mycket gott skick. Detaljerna med högt i tak, brädgolv och stora fönsterpartier genomsyrar bostaden och skapar harmoni direkt när man kommer in. Bostaden fördelar sig över 1½ plan med källare. På entréplan finner vi de sociala ytorna i form av kök, matsal och vardagsrum. Här finns även en toalett samt två entréer. På ovanvåningen finns det idag två sovrum, med möjlighet att dela av det större rummet till ytterligare ett sovrum, samt ett badrum. Källaren erbjuder ett hobbyrum, tvättstuga samt bra förvaringslösningar. Trädgården är uppväxt och lummig och inger en parkliknande känsla. Flertalet odlingar och planteringar samt små förråd som passar utmärkt in i miljön. Uppställningsplats för fyra bilar. Varmt välkomna på visning!

Rönnebergavägen 13A, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 13A

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

795 000 kr

49 m²

2 rum

3 574 kr/mån

16 224 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna lägenhet som är en omgjord lägenhet från ett rum och kök till två rum och kök. Ytorna har optimerats med ett smart beläget kök med bra arbetsytor och smarta förvaringslösningar, stort och ljust vardagsrum samt sovrum med plats för säng och förvaring. I lägenheten finns även ett helkaklat badrum i stilren design. Bostaden är belägen på ett lugnt område med närhet till förskola, skola, strövområden och matbutik. Man har även Eslövs centrum inom gång- eller cykelavstånd. I centrum finns ett utbud av butiker, caféer, restauranger samt Eslövs tågstation. Eslöv är en naturlig pendlingsort för dig om arbetar eller studerar på annan ort med goda förbindelser till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Bäckavägen 11A, null, Eslövs kommun

Bäckavägen 11A

Lägenhet
Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 250 000 kr

53 m²

2 rum

3 295 kr/mån

23 585 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en charmig och fräsch lägenhet med låg avgift på Bäckavägen 11A. Lägenheten ligger centralt i Eslöv med gångavstånd till både tågstation, mataffärer samt Eslövs centrum.

Rolsbergavägen 20, Löberöd, Eslövs kommun
 • Borttagen före visning

Rolsbergavägen 20

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 995 000 kr

140 m²

5 rum

810 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Östra Asmundtorp 1007, Östra Asmundtorp, Eslövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östra Asmundtorp 1007

Gård/Skog
Östra Asmundtorp, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 495 000 kr

240 m²

7 rum

4 160 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Asmundtorp 1007 och denna avstyckade gård belägen strax utanför Eslöv. Här bor man med naturen som granne och har en underbar utsikt över de skånska slätterna. Fastigheten är belägen strax utanför Östra Asmundtorp och härifrån når man Eslövs centrum på 8 minuter med bil. Givetvis kan man även cykla in till Eslöv. Vi välkomnas av en stor innergård med gott om uppställningsplatser för bilar. Fastigheten tillsammans med ekonomibyggnader bildar ett U kring innergården och skapar en samlad känsla. Ekonomibyggnaderna består av stall med tre boxar samt en stor loge. Bostadsbyggnaden fördelar sig 1½ plan och sammanlagt 200 kvadratmeter boyta. På entréplan erbjuds det generösa sällskapsytor, stort kök, väl tilltaget badrum, tvättstuga och två sovrum. Varmt välkomna på visning!

Västra Strö 4505, Västra Strö, Eslövs kommun

Västra Strö 4505

Villa
Västra Strö, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

995 000 kr

75 m²

2 rum

1 678 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastigheten där man har möjlighet att sätta sin egen prägel på! Fastigheten är avskilt belägen på ett lantligt läge med närhet till naturen. Nuvarande ägare har påbörjat vissa renoveringar och lagt grunden för att nästa ägare ska kunna skapa sitt drömboende! Bostaden erbjuder kök, badrum, vardagsrum och sovrum på entréplan. En våning upp finns en oinredd vind med massvis av möjligheter att inreda efter eget behov. Här finns bland annat möjlighet till två sovrum alternativt ett allrum och ett sovrum. Man kan även behålla det öppet upp i nock och skapa ett sort sällskapsrum och ha samtliga sovrum på entréplan. Stor trädgård med diverse förråd i enklare form för förvaring. Här finns även en inredd bod med möjlighet för extra sovrum alternativt förvaring. Varmt välkomna på visning!

Götmars väg 1, Eslöv Solkullen, Eslövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Götmars väg 1

Villa
Eslöv Solkullen, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 995 000 kr

142 m²

4 rum

772 m² tomt

Nu kan vi presentera denna ytterst charmiga och unika familjevillan i ett lugnt villakvarter belägen på en återvändsgata! Arkitektritad villa om 142 kvadratmeter som är väl omhändertagen, påkostad och i gott skick. Här bor man med närhet till förskola och skola samt att man har bra cykelväg till Eslövs centrum och närhet till busshållplats. I centrum finns ett utbud av matbutiker, restauranger, caféer samt Eslövs tågstation. Här finns det goda pendlingsmöjligheter med bra kommunikationer till Lund, Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Bostaden är välplanerad med en tydlig avdelning mellan de sociala och de privata ytorna. På entréplan finns det två entréer, en som leder rakt in i vardagsrummet och köket samt en som leder in i groventrén som man når via uppfarten och garaget. Rymligt kök med plats för matgrupp, ljust vardagsrum och båda dessa leder ut till det sociala hjärtat av bostaden, uterummet. Vinterisolerat uterum med golvvärme där man mer än gärna samlar familj och vänner året runt. På entréplan finns även ett rymligt sovrum och badrum. En våning upp finner vi i dagsläget två sovrum och ett badrum. Det ena sovrummet kan även delas av vid behov. Bostaden ligger på en hörntomt med en stor och grönskande trädgård med stora möjligheter för både plantering och fotbollsmatcher. Två terrasser, dels i österläge med morgonsol samt en i sydvästligt läge med sol från lunch och sent i på kvällen. Uppfart som leder fram till garaget med plats för en bil samt att det finns ett förråd. Varmt välkomna på visning!

Nygårdsvägen 5, Kungshult, Eslövs kommun

Nygårdsvägen 5

Villa
Kungshult, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 995 000 kr

142 m²

5 rum

771 m² tomt

Nu kommer möjligheten att förvärva denna 30-tals villa i natursköna och omtyckta Kungshult! Här erbjuds kombinationen av charmen från 30-talet samt det moderna med stora och öppna sällskapsytor. Villan fördelar sig över 1½ plan med källare där man får en tydlig avdelning mellan det sociala och det privata. Entréplan bjuder in till sällskap där man direkt från entrén kommer in i det väl tilltagna köket med matplats. Vidare in från köket når man ut till vardagsrummet som via sina stora fönsterpartier får ett generöst ljusinsläpp. Stora ytor med gott om plats för soffgrupp och matplats samt kamin. Intill vardagsrummet finns även ett rum som idag används som matplats. Här kan man givetvis även ha sovrum. I anknytning till vardagsrummet finns även ett badrum. På ovanvåningen finner man dem privata ytorna i form av tre sovrum i bra storlek. Från det stora sovrummet finns även utgången till den härliga balkongen där man mer än gärna avnjuter sitt morgonkaffe. På ovanvåningen finns även ett badrum. Källaren erbjuder generösa förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. Uppvuxen och lummig trädgård med uppställningsplats för två bilar. På tomten finns även extra förråd. Gott om gräsyta med plats för studsmatta för barnen samt ett härligt trädäck. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Brödåkra 2:56 och 2:65, Löberöd, Eslövs kommun

Brödåkra 2:56 och 2:65

Tomt
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

495 000 kr

1 365 m² tomt

Nu erbjuds möjlighet att köpa en obebyggd tomt i Brödåkra utanför Löberöd. Här har du chansen att bygga ditt eget hus på ett lantligt läge! Det har tidigare funnits beviljat bygglov för ett enbostadshus. För mer info om detta kontakta gärna ansvarig mäklare. Man får gärna på egen hand åka och titta på tomten och beträda fastigheterna.

Lapplandsvägen 15, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Lapplandsvägen 15

Villa
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 995 000 kr

164 m²

7 rum

890 m² tomt

Är ni ute efter en stor familjevilla med ett lugnt läge med extrem närhet till förskola, skola, centrum och matbutik? Då är ni varmt välkomna till Lapplandsvägen 15! Ett stort och välplanerat boende med många möjligheter. Bostaden ligger på en återvändsgata med närhet och utan att behöva korsa trafikerade vägar till förkola och skola. Från bostaden når man även Eslövs centrum på några minuters promenad där det finns utbud av butiker, matbutiker, caféer och Eslövs tågstation. Eslöv är en naturlig pendlingsort med goda kommunikationer till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Perfekt för den som jobbar på annan ort eller studerar! Bostaden fördelar sig över 1½ plan där entrévåningen erbjuder ytterst generösa sällskapsytor där man mer än gärna bjuder in familj och vänner. Det första man möts är en stor och ljus entréhall med generös takhöjd. Hallen leder direkt in i dem sociala ytorna via vardagsrummet, matsalen och köket. Här finns även två sovrum samt ett badrum. På ovanvåningen finner vi de privata ytorna i form av tre sovrum i bra storlek. I källaren finns det många praktiska lösningar som ger gott om förvaring. Man kan även inreda vissa delar av källaren för att få fler rum till bostaden. Källaren har två separata ingångar och här finns även en tvättstuga. Framsidan präglas av en lättskött yta i form av gräsmatta och singel. När man går igenom dörrarna till baksidan möts man av en insynsskyddad trädgård som nuvarande ägare har kallar sin oas. Stor yta där det finns gott om utrymme för plantering, trädäck och yta för barnen att springa på. Här finns även en utgång bak från fastigheten som leder till Norrevångsskolan. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Bosarpsvägen 9, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Bosarpsvägen 9

Villa
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 295 000 kr

173 m²

6 rum

1 096 m² tomt

Nu kan vi presentera denna rymliga familjevilla på lugnt område på norr i Eslöv! Här bor man på ett lugnt läge med närhet till matbutik, skola, förskola och centrum. I Eslövs centrum finns ett utbud av butiker, restauranger samt tågstation med goda förbindelser till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Villan fördelar sig över 1½ plan med källare samt en tillbyggd del med vardagsrum och kontor. På entréplan erbjuds det gott om sociala ytor i form av ett välplanerat kök, vardagsrum samt allrum som idag används som sovrum. Från köket når man även ner till den tillbyggda delen där vi finner ett stort allrum med direkt anknytning till trädgården samt kontor. På entréplan finns även ett badrum. Ovanvåningen erbjuder två sovrum i bra storlek samt ett badrum. I källaren finns det gott om förvaringsytor samt utrymme för tvättmaskin. Stor trädgård i ett härligt västerläge. Trädgården är uppväxt och insynsskyddad med en härlig grönska. I direkt anknytning till den tillbyggda delen finns ett stort och härligt trädäck med pool. Väl tilltaget garage som även kan delas av till en förrådsdel. Varmt välkomna på visning!

Gröna Torg 1C, Centralt, Eslövs kommun

Gröna Torg 1C

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

925 000 kr

56 m²

3 rum

4 862 kr/mån

16 518 kr/m²

Varmt välkomna till denna lägenhet om tre rum och kök på centralt läge. Vi välkomnas av en yteffektiv och fin hall med hatthylla som skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett stilrent, fint och ljust kök, två sovrum samt ett mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Här hittar man även ett funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Lägenhetens höjdpunkt är den väl tilltagna inglasade balkongen i ett härligt västerläge. Väldigt centralt läge vilket gör att man når Eslövs centrum på en fem minuters promenad. Här hittar man tågstation, matbutiker samt caféer. Välkomna på visning!

Vallarevägen 7, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Vallarevägen 7

Villa
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 195 000 kr

121 m²

4 rum

926 m² tomt

Välkommen till en trevlig och välskött familjevilla på Vallarevägen 7! I huset är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Intill matplatsen finns en kamin. Tre sovrum i varierande storlek samt ett badrum. I källaren finns bland annat badrum, förråd och tvättstuga. Altan och uterum med utsikt mot den skyddade trädgården där du har sol hela dagen. Lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat Karlsrobadet, lekplats och mataffär. En kort promenad till centrum och tågstation. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sasser Laurens väg 1, Eslöv Solkullen, Eslövs kommun

Sasser Laurens väg 1

Villa
Eslöv Solkullen, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

4 995 000 kr

190 m²

6 rum

868 m² tomt

På populära Solkullen erbjuds nu en gedigen villa som byggdes 2000. Det handslagna fasadteglet ger huset en vacker karaktär. Väl inne i huset finns bland annat ett praktiskt kök. Fyra sovrum samt ett väl tilltaget och socialt vardagsrum med öppen spis. vidbyggt garage med bra förvaringsmöjligheter. Trädäck mot sydost och utsikt över den rogivande trädgården. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt kvarter med närhet till bland annat skola, förskola och busshållplats. Husarängen finns en kort promenad bort och Karlsrobadet nås enkelt med en cykeltur. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Högseröd 533, Löberöd, Eslövs kommun

Högseröd 533

Tomt
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

650 000 kr

700 m² tomt

Nu erbjuds möjlighet att köpa en tomt utanför Löberöd. Här har du chansen att bygga ditt eget hus på ett lantligt läge! Fastigheten är belägen cirka 3 km utanför Löberöd i Eslövs kommun. I Löberöd finns det bland annat förskola, skola och matbutik. Man når Eslöv via bil på cirka 15 minuter, Lund på cirka 25 minuter och Malmö på cirka 35 minuter. Ytterligare information kring avlopp finns under "Dokument och länkar". Kontakta mäklaren för mer information.

Vångavägen 34, Eslöv Tätort, Eslövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vångavägen 34

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 095 000 kr

77,5 m²

4 rum

5 340 kr/mån

14 129 kr/m²

Välkommen till denna fyra med hiss på centralt läge i trivsamma Punkthusen. En välplanerad och trevlig lägenhet med inglasad balkong på andra våningen! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Västerlånggatan 28E, Centralt, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Västerlånggatan 28E

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 795 000 kr

108 m²

4 rum

6 987 kr/mån

16 620 kr/m²

Välkommen till denna trevliga fyrarummare som är i genomgående fint skick. Med en bostadsyta om 108 kvm finns här gott om utrymme för familjen. Vardagsrum, tre sovrum, badrum och toalett. Hall med gott om förvaringsmöjligheter och kök med matplats. Stor balkong som är inglasad och har utsikt mot den fina innergården. Centralt läge med kort gångavstånd till tågstation och butiker. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kvinnevadsvägen 16, Harlösa, Eslövs kommun

Kvinnevadsvägen 16

Villa
Harlösa, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 495 000 kr

92 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Välkommen till Kvinnevadsvägen 16 i Harlösa. Här finns detta 1,5-plans hus med källare. På entréplan finns vardagsrum (delbart) och kök. Ovanvåning med två sovrum samt badrum. Källaren är oinredd. Stor altan med härlig utsikt! I Harlösa bor du i lugn bymiljö med närhet till fin natur. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Sjöhusvägen 4, Eslöv Öster, Eslövs kommun

Sjöhusvägen 4

Villa
Eslöv Öster, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 195 000 kr

128 m²

5 rum

984 m² tomt

Välkomna till Sjöhusvägen 4 och denna optimalt planerade familjevillan på utmärkt pendlingsläge! Här bor man med närhet till Eslövs tågstation som har goda förbindelser till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Man bor även med gångavstånd till Eslövs centrum samt matbutik. Bostaden fördelar sig över 1½ plan med källare. På entréplan finner vi dem sociala ytorna i form av kök, matsal, vardagsrum och badrum. Ytorna är öppna och ljusa och bjuder verkligen in till sällskap. En våning upp finns dem sociala ytorna i form av tre sovrum i bra storlek samt badrum. Källaren erbjuder praktiska lösningar i form av en stor tvättstuga, gott om möjlighet till förvaring samt en verkstad. Tomten är uppvuxen och lummig med flertal uteplatser beroende på väder och tid på dygnet. Här finns även ett väl tilltaget garage med plats för en bild samt ytterligare förvaring. Utanför garaget finns ytterligare uppställningsplats för bilar. Varmt välkomna på visning!

Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun
 • Tis 13 jun kl 16:30
Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun, bild 2
Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun, bild 3

Kvarngatan 15

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 295 000 kr

150 m²

8 rum

992 m² tomt

Välkommen till en centralt belägen familjevilla i populära Marieholm. Stort hus med möjlighet till 5-6 sovrum, helkaklade badrum, pool och stort trädäck, garage och mycket annat. Bra och fritt läge! Goda kommunikationer och närhet till förskola/skola. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kanalgatan 18B, Centralt, Eslövs kommun
 • Sön 11 jun kl 14:15

Kanalgatan 18B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

995 000 kr

74,5 m²

3 rum

6 171 kr/mån

13 356 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna trerummare som är i genomgående fint skick. Lägenheten finns på andra våningen. Välkomnande hall som går i vinkel. Trevligt kök med vita luckor och bänkskivor i granit. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som vetter mot innergården och har västerläge. Två sovrum samt badrum med dusch. Här bor du på centralt läge med kort gångavstånd till tågstationen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Rönnebergavägen 59C, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 59C

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

750 000 kr

65,5 m²

2 rum

5 169 kr/mån

11 450 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig tvårummare på tredje våningen. Kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen. Hall i vinkel med inbyggda garderober. Helkaklat badrum från 2022. Vardagsrum samt sovrum med klädkammare. I området finns busshållplats, mataffär och motionsslinga. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 28