Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olivia Winberg

Olivia Winberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 38G, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Södergatan 38G

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 200 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
2 738 kr/mån
19 355 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2-rumslägenhet i centrala Eslöv! Här erbjuds ett bekvämt boende med en västvänd balkong, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Köket är rymligt och erbjuder goda matlagningsytor. Vardagsrummet är ljust och luftigt samt inrett med stilrena spotlights. Förvaringsmöjligheterna är gott om med smarta lösningar, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Föreningen är välskött och har låg avgift, vilket ger dig en trygg och ekonomisk boendesituation. Området erbjuder närhet till allt du behöver - shopping, restauranger och grönområden. Att bo centralt betyder också enkla kommunikationer. Passa på att säkra dig denna härliga bostadsrätt med optimalt läge och alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen hem!

  • Balkong
Gröna Torg 1B, Eslöv Tätort, Eslövs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Gröna Torg 1B

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 240 kr/mån
14 722 kr/m²

Välkomna till Gröna Torg 1B, en trevlig lägenhet med 2 rum och kök på centralt läge i Eslöv. Vi välkomnas in i en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Lägenheten rymmer också ett fint och ljust kök, ett sovrum samt ett mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Man finner även ett helkaklat badrum med WC, dusch, badrumsskåp, handfat samt förberett för tvättmaskin. Höjdpunkten i denna lägenhet är den väl tilltagna inglasade balkongen i västerläge. Lägenhetens centrala läge erbjuder närhet till tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Lund, Malmö och Köpenhamn samt närhet till Eslövs centrum med matbutiker och caféer.

  • Plus
Öslöv 710, null, Eslövs kommun

Öslöv 710

Villa
Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 695 000 kr
90 + 40 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Välkomna till Öslöv 710. Nu finns chansen att förvärva en charmig 1 1/2 plans villa på lantlig läge strax utanför Eslöv. Här erbjuds 3 sovrum, kök, rymligt vardagsrum med en kamin och synliga takbjälkar som ger en lantlig charm samt helkaklat badrum med dusch. Stor trädgård och uthus med tvättstuga samt förrådsutrymmen. Ett perfekt hus för den lilla familjen. Varmt välkomna att anmäla er på visning! Öslöv ligger ca 10 minuter från Eslövs tätort med bekvämligheter som pendelstation med goda kommunikationer till Lund, Malmö och Köpenhamn, mataffärer, cafeér och shopping. I Eslöv finns även förskola, grundskola samt gymnasium.

Kanalgatan 41A, Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kanalgatan 41A

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 100 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 570 kr/mån
14 194 kr/m²

Nu kan vi presentera en trevlig hörn lägenhet i centrala Eslöv på Kanalgatan 41A. Belägen på andra våningen i huset erbjuds man här ett välplanerat boende. Man välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av 5 garderober och till vänster om hallen finner man ett fräsch helkaklat badrum. Det stora vardagsrummet utgör bostadens centrala och sociala punkt, härifrån når man en trevlig balkong. Köket är funktionellt och ger utrymme för såväl matplats som goda matlagnings ytor. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum. Bostadens centrala läge gör det attraktivt för den som vill bo med närhet till Eslövs alla bekvämligheter. Centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Malmö och Lund ligger endast ett stenkast från bostaden och endast promenad iväg finner man bagerier, matbutiker, klädbutiker och cafeér. Här bor man bra! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Stallgatan 6B , Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Stallgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 300 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 489 kr/mån
22 609 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en exklusiv och rymlig två rummare på Stallgatan 6B. Belägen på 1:a våningen finner vi denna mycket fina lägenhet med öppen planlösning och påkostat material samt ett vackert ljusinsläpp. En stor inglasad balkong i söderläge erbjuder även denna bostad. Här bor man ett centralt med närhet till restauranger, matbutiker samt Eslövs tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Lund, Malmö och Köpenhamn. Denna vill ni inte missa! Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Visar alla 5