Mäklare Olivia Winberg

Olivia Winberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flädergatan 1D, Bäckdala/västerdala, Eslövs kommun
  • Lör 24 feb kl 11:30

Flädergatan 1D

Lägenhet
Bäckdala/västerdala, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 700 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 749 kr/mån
23 611 kr/m²

Nu kan vi presentera en trevlig lägenhet om tre rum och kök i markplan med trädäck samt trädgårdsplätt att nyttja! Är du på jakt efter ett hem i nytt och fint skick kan det här vara lägenheten för dig. Här kliver du in i en modern lägenhet med genomgående planlösning som erbjuder trevligt ljus genom de stora fönsterna. P-plats ingår! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Stallgatan 6B , Centralt, Eslövs kommun

Stallgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 300 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 489 kr/mån
22 609 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en exklusiv och rymlig två rummare på Stallgatan 6B. Belägen på 1:a våningen finner vi denna mycket fina lägenhet med öppen planlösning och påkostat material och ett vackert ljusinsläpp. En stor inglasad balkong i söderläge erbjuder även denna bostadsrätt. Här bor man ett centralt med närhet till restauranger, matbutiker samt Eslövs tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Lund, Malmö och Köpenhamn. Denna vill ni inte missa! Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Rönnebergavägen 55A, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 55A

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
595 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 614 kr/mån
13 678 kr/m²

Välkomna till Rönnebergavägen 55A, här finner ni en modern och välplanerad etta med härligt ljusinsläpp och öppna ytor. Här bor man bekvämt och rymligt. Ett perfekt boende för studenter eller för dem som letar efter sin första lägenhet. Rönneberga ligger med närhet till matbutik, skola och samt bara några minuter med bil till Eslövs centrum med goda pendlingsmöjligheter till Lund, Malmö och Köpenhamn. Planritning kommer inom kort.

Gröna Torg 1B, null, Eslövs kommun

Gröna Torg 1B

Lägenhet
Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 240 kr/mån
14 722 kr/m²

Välkomna till Gröna Torg 1B, en trevlig lägenhet med 2 rum och kök på centralt läge i Eslöv. Vi välkomnas in i en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Lägenheten rymmer också ett fint och ljust kök, ett sovrum samt ett mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Man finner även ett helkaklat badrum med WC, dusch, badrumsskåp, handfat samt förberett för tvättmaskin. Höjdpunkten i denna lägenhet är den väl tilltagna inglasade balkongen i västerläge. Lägenhetens centrala läge erbjuder närhet till tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Lund, Malmö och Köpenhamn samt närhet till Eslövs centrum med matbutiker och caféer.

  • Plus
Västerlånggatan 28B, Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västerlånggatan 28B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 150 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 292 kr/mån
15 436 kr/m²

Välkomna till Västerlånggatan 28B! Med endast en halv trappa upp i huset så finner vi denna fina trerummare med en genomgående planlösning. Här bor du bekvämt och lägenheten erbjuder ett fräscht badrum, hemtrevligt kök, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vätter mot innergården. Centralt läge med närhet till både skola, mataffär och shopping samt promenadavstånd till centralstationen med goda kommunikationer till Lund, Malmö och Köpenhamn.

  • Balkong

Visar alla 5