Mäklare Christoffer Thuresson

Christoffer Thuresson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norregatan 3, Löberöd, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norregatan 3

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 100 000 kr
65 + 68 m²
3 rum
1 032 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna mindre villan om 65 kvadratmeter på lugnt område i Löberöd. Fastigheten är i stort renoveringsbehov där man har möjligheten att sätta sin egen prägel på sin bostad. Bostaden fördelar sig över entréplan och källarplan där man även har möjlighet att inreda vinden för ytterligare sovrum. På entréplan finner vi kök, vardagsrum, matsal, sovrum och toalett. På källarplan finner vi förvaringsmöjligheter, tvättstuga och pannrum. Stor och uppväxt tomt med friliggande garage. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Tåbelundsvägen 30, Eslöv Backarna, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 10 mar kl 11:00

Tåbelundsvägen 30

Villa
Eslöv Backarna, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
2 995 000 kr
146 + 93 m²
5 rum
1 005 m² tomt

Familjevilla på ett utmärkt läge i centrala Eslöv med uppväxt och lummig trädgård! På Backarna bor man på ett av Eslövs mest omtyckta läge där man har närhet till centrum, grönområde, förskola och skolor samtidigt som man bor i ett lugnt och stillsamt område. Bostaden fördelar sig över 1½ plan med delvis inredd källare och med vidbyggt garage som nås direkt från bostaden. Stor och lummig trädgård i sydvästligt läge där man mer än gärna avnjuter sena sommarkvällar. Stort uterum som förlänger årstiderna! Entréplan erbjuder generösa sällskapsytor som är sammanvävda via en öppen planlösning. Vardagsrum, matsal och kök är sammanhängande och ger en optimal sällskapsyta. Vidare från matsalen når man även det väl tilltagna uterummet som skapar en ytterligare dimension till de sociala ytorna. På entréplan finns även en toalett. En våning upp finner vi de privata ytorna i form av två sovrum och ett badrum. Här finns även ett allrum i direkt anknytning till trappan som tidigare även varit ett sovrum. Källaren är delvis inredd där man under uterummet finner ett stort sovrum med en egen ingång. Här finns även bra förvaringslösningar och tvättstuga. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Rönnebergavägen 45A, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 45A

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 178 kr/mån
12 687 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Rönnebergavägen 45A ligger denna ljusa lägenhet med en planlösning som inte lämnar något övrigt att önska. Här disponerar du en yta om 67 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Det här är ett hem som har inretts med stilsäker blick och känsla för rådande trender. Här erbjuds du att köpa en perfekt planerad och stilren tvåa vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta. I området finns det trevliga strövområde, närhet till förskola och skola, busshållplats och matbutik - allt inom fem minuters promenad! Lägg där till att man når Eslövs centrum på 10 minuter med ytterligare utbud av butiker, matbutiker och restauranger. Eslöv är även en naturlig pendlingsort med goda tågförbindelser till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Flädergatan 3E, Bäckdala/västerdala, Eslövs kommun

Flädergatan 3E

Lägenhet
Bäckdala/västerdala, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 605 kr/mån
22 294 kr/m²

Nyligen producerad lägenhet som fortfarande håller hög standard. På Flädergatan 3E ligger denna öppna lägenhet med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här disponerar du en yta om 85 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på fyra rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Här erbjuds du att köpa en stilren och perfekt planerad fyra vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Ta chansen att flytta in i en lägenhet som fortfarande känns som ny, men där det samtidigt har hunnits med att skapa ett hem med själ och karaktär. Här bor man med utsikt över öppna fält men samtidigt med närhet till matbutik, busshållplats och lekplatser. Varmt välkomna på visning!

Gröna Torg 1B, Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröna Torg 1B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 050 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 113 kr/mån
18 750 kr/m²

Nu kan vi presentera en lägenhet om två rum och kök på omtyckt läge! Här bor man med närhet till matbutiker, butiker, caféer och Eslövs tågstation. Eslöv är en naturlig pendlingsort med bra kommunikationer till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Vi välkomnas in i en öppen hall som binder samman bostaden. Vidare in i lägenheten finner vi ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor samt utrymme för matplats. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och härifrån når man även ut till den härliga inglasade balkongen i västerläge. Intill vardagsrummet finner vi sovrummet som har plats för dubbelsäng samt förvaring. I bostaden finns även ett helkaklat badrum i stilren design. Varmt välkomna på visning!

Öslöv 1503, Öslöv, Eslövs kommun

Öslöv 1503

Villa
Öslöv, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
2 795 000 kr
155 m²
7 rum
700 m² tomt

SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till Öslöv 1503 och denna 1½ plansvillan om 155 kvm. Bostaden fördelar sig över sammanlagt fem sovrum, kök, badrum, vardagsrum och allrum. Generösa sällskapsytor samt smarta förvaringslösningar med klädkammare på både entréplan och ovanvåning. Lättskött tomt med ett väl tilltaget garage. Välkomna på visning!

Rönnebergavägen 43B, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 43B

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
4 772 kr/mån
14 634 kr/m²

Välkomna till en ljus och stilren trerummare på populära och trivsamma Rönnebergavägen direkt på markplan. Lägenheten är i fint skick och har utmärkt planlösning, vackert ljusinsläpp och fina ytskikt. Bostaden fördelar sig över tre rum och kök med en praktisk hall, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum samt kök och två sovrum. Från köket når man även den väl tilltagna balkongen. Här bor man lugnt och attraktivt med matbutiker, skolor och idrottsanläggningar i närområdet. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Lapplandsvägen 15, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Lapplandsvägen 15

Villa
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
3 695 000 kr
164 + 118 m²
7 rum
890 m² tomt

Är ni ute efter en stor familjevilla med ett lugnt läge med extrem närhet till förskola, skola, centrum och matbutik? Då är ni varmt välkomna till Lapplandsvägen 15! Ett stort och välplanerat boende med många möjligheter. Bostaden ligger på en återvändsgata med närhet och utan att behöva korsa trafikerade vägar till förkola och skola. Från bostaden når man även Eslövs centrum på några minuters promenad där det finns utbud av butiker, matbutiker, caféer och Eslövs tågstation. Eslöv är en naturlig pendlingsort med goda kommunikationer till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Helsingborg. Perfekt för den som jobbar på annan ort eller studerar! Bostaden fördelar sig över 1½ plan där entrévåningen erbjuder ytterst generösa sällskapsytor där man mer än gärna bjuder in familj och vänner. Det första man möts är en stor och ljus entréhall med generös takhöjd. Hallen leder direkt in i dem sociala ytorna via vardagsrummet, matsalen och köket. Här finns även två sovrum samt ett badrum. På ovanvåningen finner vi de privata ytorna i form av tre sovrum i bra storlek. I källaren finns det många praktiska lösningar som ger gott om förvaring. Man kan även inreda vissa delar av källaren för att få fler rum till bostaden. Källaren har två separata ingångar och här finns även en tvättstuga. Framsidan präglas av en lättskött yta i form av gräsmatta och singel. När man går igenom dörrarna till baksidan möts man av en insynsskyddad trädgård som nuvarande ägare har kallar sin oas. Stor yta där det finns gott om utrymme för plantering, trädäck och yta för barnen att springa på. Här finns även en utgång bak från fastigheten som leder till Norrevångsskolan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 8