Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christoffer Thuresson

Christoffer Thuresson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skyttebacken 9, Trollsjöområdet, Eslövs kommun

Skyttebacken 9

Villa
Trollsjöområdet, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
4 295 000 kr
145 + 72 m²
5 rum
759 m² tomt

Nu kan vi presentera en rymlig och välplanerad familjevilla som är i gott skick belägen intill omtyckta och trivsamma Trollsjöområdet. Fastigheten är belägen på en hörntomt med en härligt uppväxt trädgård, garage med tillhörande förråd samt uppställningsplats för minst två bilar. Bostaden ligger precis intill Trollsjöområdet där det finns härliga promenadstråk, lekplats, förskola och café. Fastigheten har det senaste året genomgått omfattande renovering invändigt i form av nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Genomgående är det renoverat i tidlös och stilren design. Bostaden fördelar sig över två plan med källare. På entréplan möts man direkt av dem generösa sociala ytorna i form av ett stort kök med gott om plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med öppen spis samt utgång till uteplatsen. Här finns även en toalett. På ovanvåningen finns det tre sovrum varav ett större med tillhörande klädkammare. Här finns även ett helkaklat badrum i stilren design. I källaren finns det tvättstuga, pannrum och förvaringsytor. Här finns även ytterligare ett badrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Stallgatan 4B, Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stallgatan 4B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 050 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 658 kr/mån
18 261 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välplanerade lägenhet om två rum och kök på populära Stallgatan! Här bor man med ett centralt läge och närhet till matbutik, förskola och tågstation. Lägenheten är belägen på tredje våningen med en väl tilltagen balkong i söderläge med härlig utsikt! Bostaden fördelar sig över två rum och kök med ett stilrent kök, stambytt badrum, sovrum med inbyggda garderober samt stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp! Här kan man flytta in som det är då lägenheten är i genomgående gott skick! Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
Gröna Torg 1C, Centralt, Eslövs kommun

Gröna Torg 1C

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
5 349 kr/mån
15 982 kr/m²

Varmt välkomna till denna lägenhet om två rum och kök på centralt läge. Vi välkomnas av en yteffektiv och fin hall, ett fint och ljust kök, ett sovrum samt ett mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Här hittar man även ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Lägenhetens höjdpunkt är den väl tilltagna inglasade balkongen i ett härligt västerläge. Väldigt centralt läge vilket gör att man når Eslövs centrum på en fem minuters promenad. Här hittar man tågstation, matbutiker samt caféer. Välkomna på visning!

  • Balkong
Nygatan 28, Marieholm, Eslövs kommun

Nygatan 28

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
2 695 000 kr
160 m²
6 rum
481 m² tomt

Nu kan vi presentera denna familjevilla beläget på ett lugnt område i omtyckta Marieholm. Här finner man 160 väldisponerade kvadratmeter med en insynsskyddad tomt! Fastigheten är genomgående välskött med en stor stenlagd uppfart med garage, mysig "innergård" i uterummet som leder till entrén och mindre och lummig trädgård. På entréplan finner vi bostadens sociala ytor i form av ett väl tilltaget kök med stora arbetsytor och en öppen planlösning ut mot matsal och vardagsrum. De öppna sociala ytorna välkomnar till bjudningar för familj och vänner. På entréplan finns också ett helkaklat badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget sovrum. På ovanvåningen möts vi direkt av ett öppet allrum. I anslutning till allrummet finner vi tre sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och här finns även en klädkammare. På ovanvåningen finns det också ett badrum. I Marieholm finns det förskolor, skola med årskurs F-6 och matbutik. Här finns närhet till trevliga naturområden. Från Marieholm finns det också goda pendlingsmöjligheter med tågstation som ger goda förbindelser till Eslöv, Lund, Malmö och Helsingborg. Varmt välkomna på visning!

Öslöv 1503, Öslöv, Eslövs kommun

Öslöv 1503

Villa
Öslöv, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
2 795 000 kr
155 m²
7 rum
700 m² tomt

SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till Öslöv 1503 och denna 1½ plansvillan om 155 kvm. Bostaden fördelar sig över sammanlagt fem sovrum, kök, badrum, vardagsrum och allrum. Generösa sällskapsytor samt smarta förvaringslösningar med klädkammare på både entréplan och ovanvåning. Lättskött tomt med ett väl tilltaget garage. Välkomna på visning!

Rönnebergavägen 43B, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 43B

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
4 772 kr/mån
14 634 kr/m²

Välkomna till en ljus och stilren trerummare på populära och trivsamma Rönnebergavägen direkt på markplan. Lägenheten är i fint skick och har utmärkt planlösning, vackert ljusinsläpp och fina ytskikt. Bostaden fördelar sig över tre rum och kök med en praktisk hall, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum samt kök och två sovrum. Från köket når man även den väl tilltagna balkongen. Här bor man lugnt och attraktivt med matbutiker, skolor och idrottsanläggningar i närområdet. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 6