Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Karlsson

Jimmy Karlsson

Om mig

Jag har varit verksam som mäklare i kommunen sedan 2014. Fritiden ägnas åt fiske, padel och tennis. Arbetet som mäklare är väldigt kul, eftersom det är omväxlande och man får lära känna människor i olika skeden av livet. I min roll som mäklare brinner jag för att göra affärer och är engagerad, lyhörd och strukturerad genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Annedalsvägen 5, Marieholm, Eslövs kommun

Annedalsvägen 5

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 095 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
1 095 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus för den mindre familjen. Härlig trädgård med sol hela dagen och fin utsikt. På entréplan finns ett kök med matplats, vardagsrum, badrum och två sovrum. Källare med bland annat tvättstuga och dusch. Här bor du i ett lugnt område på en återvändsgata. I Marieholm finns bland annat förskolor och skola årskurs 0-6, utomhusbad och mataffär. Pendlingsmöjligheter med pågatåget. Huset har ett visst renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Vallarevägen 19B, Centralt, Eslövs kommun

Vallarevägen 19B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 295 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 1/3
3 769 kr/mån
20 046 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och tilltalande bostadsrätt en halvtrappa upp i huset. Lägenheten totalrenoverades och byggdes om 2019. Fint kök från IKEA med bra förvaringslösningar. Vardagsrum med utgång till balkongen där du har fin utsikt mot parkområde. Stilrent badrum. Stort sovrum och gästrum/sovrum finns intill köket. Här bor du på fritt läge i ett lugnt bostadsområde där det finns både villor och lägenheter. Närhet till bland annat Karlsrobadet, lekplats och motionsslinga. Gångavstånd till centrum och tågstationen. Stabil föreningen med förmånlig avgift. Välkommen på visning!

 • Balkong
Husarvägen 43, Eslöv Solkullen, Eslövs kommun

Husarvägen 43

Radhus
Eslöv Solkullen, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
6 143 kr/mån
21 875 kr/m²

Välkommen till detta trevliga parhus på hörntomt med uteplats både på framsidan och mot söder. Trädgård med häck, och bärbuskar. I bostaden är det vattenburen golvvärme. Stort kök med matplats och utsikt mot entrésidan. Vardagsrum med utgång till uteplats. Rymlig hall, två sovrum, grovkök samt badrum. Lugnt och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till busshållplats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Banvallsvägen 7, Örtofta, Eslövs kommun

Banvallsvägen 7

Villa
Örtofta, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
622 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt boende i ett plan. Huset är välplanerat och här finns vardagsrum och tre sovrum. Kök, badrum och grovkök. Garage och carport. Här finns också ett uterum på framsidan av huset och ett som har utsikt mot trädgården. Här bor du i ett lugnt villaområde med mycket goda pendlingsmöjligheter till bland annat Lund, Kävlinge och Eslöv. Gångavstånd ner till Kävlingeån där det finns båtbrygga. Cykelavstånd till tågstationen i Örtofta. Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Västerlånggatan 28C, Centralt, Eslövs kommun

Västerlånggatan 28C

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 556 kr/mån
14 129 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt i hjärtat av Eslöv, där du får en utmärkt planlösning och en inglasad balkong att njuta av. Belägen på fjärde våningen i populära Hsb Bostadsrättsförening Krönet, har denna lägenhet en idealisk plats med närhet till stadens puls och bekvämligheter. I närområdet finns allt du behöver, från butiker och restauranger till grönområden och skolor. Det centrala läget ger dig en bekväm vardag med goda kommunikationer och möjlighet till aktiviteter och avkoppling. Här har du chansen att skapa ditt drömboende mitt i staden. Välkommen på visning!

 • Balkong
Norregatan 27, Centralt, Eslövs kommun

Norregatan 27

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 760 kr/mån
10 221 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet som finns på första våningen utan trappor. Vardagsrum med utgång till balkongen som har västerläge. Rymligt kök med matplats och utsikt mot innergården. Sovrum med klädkammare, badrum med dusch och egen tvättstuga i bostaden. Lugnt bostadsområde med kort gångavstånd till butiker och tågstationen. Kontakta mäklaren vid intresse. Välkommen på visning!

 • Balkong
Rönneholm 159, Stehag, Eslövs kommun

Rönneholm 159

Villa
Stehag, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
3 895 000 kr
135 m²
4 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som byggdes på 1800-talet och har renoverats i en tilltalande stil under 2022. Inne i huset är det en generös takhöjd om ca tre meter och synliga takbjälkar. Från köket har du en härlig utsikt och mot matplatsen finns en vägg av originaltegel. I vardagsrummet är en av väggarna i natursten. Stilrent badrum med dusch. Tvättstuga och förberett för en gästtoalett. Tre sovrum som är bra placerade i huset. Genomgående slipat betonggolv. För den som vill så finns det möjlighet att sätta in en trappa och inreda vinden. I trädgården kan du njuta av fri utsikt över åkern. Stort garage/verkstad! Närhet till buss som går in till Stehag för vidare transport med tåget. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kanalgatan 18B, Centralt, Eslövs kommun

Kanalgatan 18B

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
900 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 541 kr/mån
12 081 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna trerummare som är i genomgående fint skick. Lägenheten finns på andra våningen. Välkomnande hall som går i vinkel. Trevligt kök med vita luckor och bänkskivor i granit. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som vetter mot innergården och har västerläge. Två sovrum samt badrum med dusch. Här bor du på centralt läge med kort gångavstånd till tågstationen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 8