Mäklare Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun, bild 2
Frejavägen 9, Marieholm, Eslövs kommun, bild 3

Frejavägen 9

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 250 000 kr

152 m²

5 rum

901 m² tomt

Välkommen till en välplanerad familjevilla i bra storlek på barnvänligt läge i Marieholm. Huset erbjuder bra sällskapsutrymmen, 4-5 sovrum, trädgård i västerläge, garage och mycket annat. Närhet till mataffär, tågförbindelser och endast ett stenkast från skola/förskola. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klockaregatan 7, Trollsjöområdet, Eslövs kommun

Klockaregatan 7

Villa
Trollsjöområdet, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 200 000 kr

100 m²

4 rum

917 m² tomt

Hemtrevligt och inbjudande hus på bra läge nära Trollsjön i Eslöv. Här bor du familjevänligt, vackert och naturnära med förskola, lekparker, skola, fina skogspartier och trevliga promenadstråk i närområdet. Välkommen på visning!

Rolsbergavägen 20, Löberöd, Eslövs kommun

Rolsbergavägen 20

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

2 995 000 kr

140 m²

5 rum

810 m² tomt

Här erbjuds en attraktiv 40-talsvilla på bra läge i Löberöd. Huset erbjuder bland annat tre sovrum, stora sällskapsutrymmen, fräscht kök, två badrum/wc och en praktisk källare. Huset har på senare tid genomgått en del uppdateringar såsom nyare tak, renoverade brädgolv, nyare värmepump mm. Trädgården är härligt uppvuxen med gräsmatta, stensatta gångar, flertalet fruktträd, buskar, växthus och mycket annat. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Brödåkra 2:56 och 2:65, Löberöd, Eslövs kommun

Brödåkra 2:56 och 2:65

Tomt
Löberöd, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

495 000 kr

1 365 m² tomt

Nu erbjuds möjlighet att köpa en obebyggd tomt i Brödåkra utanför Löberöd. Här har du chansen att bygga ditt eget hus på ett lantligt läge! Det har tidigare funnits beviljat bygglov för ett enbostadshus. För mer info om detta kontakta gärna ansvarig mäklare. Man får gärna på egen hand åka och titta på tomten och beträda fastigheterna.

Vångavägen 34, Eslöv Tätort, Eslövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vångavägen 34

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

1 095 000 kr

77,5 m²

4 rum

5 340 kr/mån

14 129 kr/m²

Välkommen till denna fyra med hiss på centralt läge i trivsamma Punkthusen. En välplanerad och trevlig lägenhet med inglasad balkong på andra våningen! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun
 • Tis 13 jun kl 16:30
Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun, bild 2
Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun, bild 3

Kvarngatan 15

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

3 295 000 kr

150 m²

8 rum

992 m² tomt

Välkommen till en centralt belägen familjevilla i populära Marieholm. Stort hus med möjlighet till 5-6 sovrum, helkaklade badrum, pool och stort trädäck, garage och mycket annat. Bra och fritt läge! Goda kommunikationer och närhet till förskola/skola. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Brf Johnsons Minne, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Brf Johnsons Minne

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv

fr. 1 100 000 kr

34 m²

1 rum

1 744 kr/mån

Boka din lägenhet före den 31 maj 2023 så bjuder GBJ på halva månadsavgiften i tre år! Gäller alla nya kunder från och med 12 april. GBJ Bygg planerar för nyproduktion av 21 bostadsrätter i Eslöv. Som boende i Brf Johnsons Minne har man goda pendlingsmöjligheter då det endast är en minuts promenad till tågstationen där du kan ta dig till Lund på 12 minuter och till Malmö på 30 minuter! Det är också nära till skola, livsmedelsbutik och exempelvis gym och träningscenter. Lägenheterna består av 1-3,5 RoK fördelade på två stycken tvåvåningshus och befintliga huset Johnsons Minne. Bostadsrätterna är ljusa och rymliga och har hög standard – redan som standard. Trägolv i alla rum och helkaklade badrum med en tvättstugedel med förvaring, bänkyta samt tvättmaskin och torktumlare. Köken och vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare och du kan sätta din egen prägel på ditt nya hem genom ett generöst tillvalssortiment; köksluckor, handtag, bänkskivor, målning och tapetsering samt kakel och klinker. De nya tvåplanshusen inreds med ettor och tvåor, alla med privat ingång och egen uteplats eller balkong mot söder. De stora symmetriska fönsterpartierna fångar ljuset och naturen i parken och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Lägenheterna får äkta trägolv i alla rum samt helkaklade badrum med golvvärme och egen tvättstugedel. Mitt bland de nya husen bevaras Johnsons Minne, en kulturhistoriskt värdefull byggnad med mycket historia i väggarna. Huset får en smakfull och omtänksam makeover och inreds med fem supercharmiga lägenheter om 2-3,5 rum, alla med egen balkong och mycket personlighet. I parken sår vi ett trevligt frö till grannglädje och gemenskap. Här skapas en trädgårdspaviljong, en samlingsplats med grill, en boulebana, flaggstång och gröna odlingslotter att plantera i. På nedre plan i Johnsons Minne inreds en övernattningslägenhet.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7