Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalgatan 41 C, Centralt, Eslövs kommun

Kanalgatan 41 C

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 244 kr/mån
17 928 kr/m²

Välkommen till en välskött 2:a belägen på en gavel på centralt läge i Eslöv. Genomgående lägenhet med balkong i västerläge. Fönster i tre väderstreck. Lägenheten är i ett väldigt bra skick då de flesta ytskikt, kök mm har renoverats på senare tid. Stambytt fastighet med helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västerlånggatan 2B, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Västerlånggatan 2B

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
4 202 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till en helrenoverad 2:a på centralt läge i Eslöv. Belägen på första våningen med en trevlig balkong i västerläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Nära centrum och mataffär. Promenadavstånd till tågstationen.

  • Balkong
Rönnebergavägen 57C, Eslöv Norr, Eslövs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Rönnebergavägen 57C

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
750 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
11 450 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rummare i norra Eslöv. Här finner du ett badrum i toppskick med tvättmaskin, perfekt för bekvämlighet i vardagen. Dessutom kan du njuta av lugna stunder på den inglasade balkongen. Området omges av vacker natur och har närhet till service, skolor och goda kommunikationer. Med flexibelt tillträde kan du snart kalla denna bostad ditt hem. Perfekt för förstagångsköpare eller den som söker en praktisk och trivsam bostad.

  • Plus
  • Balkong
Stallgatan 6B, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Stallgatan 6B

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
495 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 800 kr/mån
12 222 kr/m²

Denna trevliga 1,5:a erbjuder ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort vardagsrum med mysig sovalkov. Belägen i HSB Brf Nordväst i Eslöv. På fjärde våningen med härlig utsikt och inga störande grannar ovanför. Perfekt för singeln eller paret som uppskattar ett ombonat boende med smart planlösning. Centralt läge med närhet till kommunikationer, restauranger och grönområden. Trivsamt och lugnt område att njuta av. Passa på och förverkliga din dröm om en mysig bostad i Eslöv!

Vångavägen 32A, Eslöv Tätort, Eslövs kommun

Vångavägen 32A

Lägenhet
Eslöv Tätort, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
695 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 366 kr/mån
15 618 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade 2:a högst upp på fjärde våningen disponerad över 44,5 kvm. Lägenheten består av en välkomnande hall som leder dig in till ett rymligt kök och ett öppet vardagsrum samt matplats. Helkaklat badrum (renoverat i samband med stambytet) och ett mysigt sovrum är även något som lägenheten har att erbjuda. 2015 sattes in ett nytt kök och samtidigt ändrades planlösningen, då man bytte plats på kök och sovrum. 2019 byttes golv och man målade väggar och tak. Lägenheten ligger centralt i Eslöv med närhet till kommunikationer, grönområden och butiker.

Gröna Torg 1A, Centralt, Eslövs kommun

Gröna Torg 1A

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 859 kr/mån
15 288 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrätt intill Stadsparken i centrala Eslöv. En unik charm med fantastisk takhöjd och inglasad balkong för sköna stunder. Stambytt fastighet med optimalt läge på första våningen. Nära till grönområden och bekvämligheter. Här får du bekvämligheten av 2 rum och närhet till allt du behöver. Ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra i vardagen.

  • Balkong
Bäckavägen 12A, Centralt, Eslövs kommun

Bäckavägen 12A

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
750 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 232 kr/mån
15 464 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Bäckavägen 12A ligger denna ljusa lägenhet vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Här disponerar du en yta om 48,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Stora delar av bostaden är ommålad 2024. Här bor man centralt med närhet till tågstation, matbutiker och restauranger. Varmt välkomna att lämna ert intresse!

  • Balkong
Öslöv 1503, Öslöv, Eslövs kommun

Öslöv 1503

Villa
Öslöv, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
2 595 000 kr
155 m²
7 rum
700 m² tomt

Välkommen till detta modernt inredda hem i lantliga Öslöv. Med sju rum, varav fem sovrum, finns gott om plats för hela familjen att trivas på. Den generösa tomtytan på 700 kvm erbjuder möjligheter för lek och avkoppling utomhus. Boendet präglas av en stilren design och moderna detaljer som bidrar till en harmonisk atmosfär. Här finns gott om utrymme att skapa ditt drömhem efter egna önskemål och behov. Närområdet i Öslöv bjuder på lugn och ro i en vacker lantlig miljö. Med närhet till grönområden och naturen runt knuten kan du njuta av frisk luft och vacker landsbygd. Samtidigt har du bekvämt avstånd till service och bekvämligheter i Eslöv kommun. Detta objekt passar perfekt för den som söker ett modernt och rymligt boende i en avslappnad miljö. Ta chansen att skapa ditt drömhem i Öslöv - välkommen till en härlig tillvaro i detta inspirerande bostadsutrymme!

Rönnebergavägen 53B, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 53B

Lägenhet
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Fastighetsbyrån Eslöv
1 100 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 409 kr/mån
13 836 kr/m²

Nu kan vi presentera en lägenhet om tre rum och kök i toppskick på omtyckta Rönnebergavägen! Belägen på ett lugnt och lummigt läge precis intill Onsjöparken. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med en tydlig avdelning mellan det sociala och det privata. Lägenheten är totalrenoverad dem senaste åren med nya ytskikt, nytt kök och ett nytt helkaklat badrum. Det första vi möts av är en ljus och öppen entré som direkt bjuder in oss i bostadens sociala ytor! Här når man till vänster det rymliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp samt det moderna och stilrena köket till höger. Från köket når man även den härliga inglasade balkongen. Vidare in i bostaden finns det två rymliga sovrum. I anslutning till entrén finns även det nyrenoverade och helkaklade badrummet med tvättmöjligheter. Här bor man med närhet till mataffär, förskolor och skolor. Här erbjuds även närhet till grönområde och fina promenadstråk. Varmt välkomna att lämna ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9