Mäklare Sofia Björkemar

Sofia Björkemar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Vicklebyvägen 4, Vickleby , Mörbylånga kommun
  • Ons 22 mar

Lilla Vicklebyvägen 4

Villa
Vickleby , Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

6 495 000 kr

175 m²

6 rum

7 003 m² tomt

Med ett högt läge på landborgskanten och en storslagen utsikt över odlingslandskap och Kalmarsund ligger denna fantastiska villa som stod klar 2021. Villan är arkitektritad och byggd i lösvirke. Genomgående ljus och inbjudande interiör där allt känns väl genomtänkt. Stora sällskapsutrymmen där utsikten är i fokus. Både från matrum och vardagsrum når vi den härliga altanen i väster som sträcker sig runt husets södra gavel. Villan rymmer fyra bra sovrum varav tre är på det övre planet. Tack vare att huset är välisolerat och har frånluftsvärmepump med återvinning är det enkelt att hålla nere driftkostnaderna. Stor härlig tomt, förberett för garage. Vickleby är en levande och omtyckt by vackert belägen längs landborgen med Alvaret som breder ut sig öster om byn.

  • Plus
Förrådsvägen 11, Färjestaden , Mörbylånga kommun

Förrådsvägen 11

Villa
Färjestaden , Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

3 295 000 kr

113 m²

4 rum

1 509 m² tomt

Central enplansvilla belägen på återvändsgatan med stor, insynsskyddad trädgård! Villan har senaste åren genomgått en del renoveringar interiört bl.a. kök, badrum och uppfräschning av ytskikten. Det finns tre bra sovrum, vardagsrum med ett uterum i anslutning. Här ifrån har vi lite utsikt mot sundet. I den härliga trädgården finns flera fruktträd, egen brunn för bevattning samt växthus. Perfekt för dig med odlingsintresse eller som vill ha ytor för barnen att leka på. Rymligt garage med förrådsdel samt carport. Från Förrådsvägen är det är nära till det mesta, bl.a. butiker, skolor, förskolor, bad och bra bussförbindelser.

  • Uteplats
Kremlagatan 2, Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun

Kremlagatan 2

Villa
Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

2 800 000 kr

161 m²

6 rum

1 045 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla i 1½-plan belägen i trevligt område. Välplanerad interiör som bjuder på bl.a. ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrum med en härlig öppen spis, fyra sovrum, två badrum m.m. Härlig, insynsskyddad baksida med fruktträd, altan i väster och uterum som förlänger säsongen. Förrådet har gjorts om till en praktisk lägenhet. Huset är beläget på en hörntomt i ett lugnt område med återvändsgata nära motionsspåret. På promenad- och cykelavstånd finns allt du behöver i form av badplats, skolor, butiker och service.

Visar alla 3