Fastighetsbyrån Öland

Fastighetsbyrån Öland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hantverksgatan 2, Böda, Borgholms kommun
 • Lör 9 mar
Hantverksgatan 2, Böda, Borgholms kommun, bild 2
Hantverksgatan 2, Böda, Borgholms kommun, bild 3

Hantverksgatan 2

Fritidshus
Böda, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 850 000 kr
105 + 20 m²
9 665 m² tomt

Mitt i centrala Böda nära både hamn och affär ligger denna vackra villa och väntar på ny ägare. På tomten finns ett boningshus från 2010, ett dubbelgarage samt 2 gäststugor med intilliggande toalett och utedusch. Tomten uppgår dessutom till straxt under 1ha, vilket ger otroliga möjligheter. Det stora huset är ljust och välplanerat och ger en fantastisk rymd genom sin storslagna takhöjd på hela 6 m. Här finns bekvämligheter som kommunalt VA och fiber. Välkomna på visning!

 • Premium
Landsvägen Norrböda 7, lgh 37, Böda, Borgholms kommun
 • Tor 7 mar kl 11:00
Landsvägen Norrböda 7, lgh 37, Böda, Borgholms kommun, bild 2
Landsvägen Norrböda 7, lgh 37, Böda, Borgholms kommun, bild 3

Landsvägen Norrböda 7, lgh 37

Lägenhet
Böda, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
550 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/2
4 156 kr/mån
14 865 kr/m²

Här ges nu tillfälle att överta en fantastisk lägenhet i föreningens bästa läge med sin havsutsikt! Från denna trivsamma lägenhet bor du ca 300 meter från Bödabuktens ljuvliga milslånga sandstrand och hav. Med all service som behövs endast på några minuters gångavstånd. Den här lägenheten fungerar utmärkt för dig som letar efter något att kunna hyra ut eller för dig som vill ha ett praktiskt lättskött fritidsboende där du bara kan låsa dörren och åka utan att behöva fundera på något. Planlösningen fördelar sig över kök och allrum i öppen planlösning med mysigt snedtak och stora fönster med härligt ljusinsläpp, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum. Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

 • Premium
Havsbrisvägen 4, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Havsbrisvägen 4

Villa
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
4 900 000 kr
107 m²
4 rum
801 m² tomt

Med toppenläge endast några minuters promenad från Eriksöre Campings fina badstrand kan vi presentera detta Älvsbyhus! Här får du den lyx som endast ett nybyggt hus kan ge, men utan att själv behöva lägga den tid och energi det tar från köp av tomt till färdigt hus. Här en färdig, nyproducerat bostad med tre sovrum och stora sociala ytor i det öppna vardagsrummet med öppen planlösning mot kök och matplats. Utvändigt ska det anläggas gräsmatta och en stor härlig altan på baksidan. Här finnas även ett garage om 22 kvm. I övrigt kommer trädgården lämnas som ett blankt blad för dig att utveckla din egen oas anpassad efter vad du själv har för drömmar och intresse att spendera på din trädgård. Eriksöre ligger på bekvämt pendlingsavstånd till både Färjestaden och Kalmar med den service som finns där.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun
 • Fre 29 mar
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Sandgatan 43

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 195 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 770 kr/mån
26 574 kr/m²

Modern, ljus och trivsam lägenhet i underbara Bovieran. Upplev ett trevligt boende med ljus och öppen planlösning. Bovieran är ett enastående boende för dig som är 55+ med en fantastisk vinterträdgård. Trädgården är en naturlig mötesplats där träd och växter har valts med stor omsorg från hela världen, allt för att skapa en lugn och fridfull miljö. Olika aktiviteter anordnas, ni väljer själva i vilken utsträckning ni vill delta!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Solberga Tomt 4 , Köpingsvik, Borgholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Solberga Tomt 4

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 750 000 kr
1 036 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt på Öland med närhet till härliga bad och ljuvlig natur, då kan detta vara något för dig! Nu finns äntligen chansen att köpa en av totalt 11 tomter i området. För mer information gällande budgivning och försäljningsprocessen vänligen läs igenom dokumentet "Försäljning Solbergatomterna".

Triberga 133, Triberga, Mörbylånga kommun
Triberga 133, Triberga, Mörbylånga kommun, bild 2
Triberga 133, Triberga, Mörbylånga kommun, bild 3

Triberga 133

Fritidshus
Triberga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 800 000 kr
88 + 9 m²
4 rum
635 m² tomt

Har du en dröm om ett alldeles eget smultronställe längs Ölands östkust? I Triberga kan vi nu presentera denna möjlighet! Här får du ett fint bostadshus, en liten lättskött tomt samt en gästlägenhet i toppskick. På tomten finns även ytterligare en gäststuga så här finns gott om plats för vänner och familj som kommer på besök. Från både bostadshus och gästlägenhet har vi en fantastisk utsikt över ängarna och Östersjön och Triberga är en populär utgångspunkt för både naturälskare och ornitologer. På fastigheten finns både kommunalt vatten och avlopp indraget vilket är ett stort plus för bekvämligheten.

 • Premium
Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun
 • Tis 5 mar
Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Risinge 114

Fritidshus
Risinge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 250 000 kr
48 m²
3 rum
2 939 m² tomt

Charmig stuga som har renoverats varsamt de senaste åren. Skyddat läge, inbäddad av syrener och med utsikt mot åkrar och Kalmarsund. Välplanerad interiör med kök i lantlig stil renoverat 2021, två bra sovrum, ljust och luftigt allrum samt badrum med tvättmaskin och dusch. Här bjuds på många fina detaljer som exempelvis såpskurat grangolv, smakfulla tapeter, snickarglädje och vackra stenmurar. Mysig trädgård och stor härlig altan samt en charmig lekstuga. På Risinge 114 bor du med fina omgivningar i naturskönt område! Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Elsa Kåres väg 38, Kårehamn, Borgholms kommun

Elsa Kåres väg 38

Tomt
Kårehamn, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 195 000 kr
1 197 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en vackert belägen tomt med fantastiskt läge i underbara Kårehamn! Ett lugnt och trivsamt område med natursköna omgivningar med havet och badplats inom gångavstånd. Från tomten kan ni dessutom se havet. I hamnen finns restaurang och fiskaffär, en riktig höjdpunkt och guldkant på tillvaron. Ta chansen och bygg ert nya drömboende i populära Kårehamn!

Ljustervägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Borttagen före visning

Ljustervägen 4

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 500 000 kr
93 + 55 m²
3 rum
1 731 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Hästhovsvägen 7, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hästhovsvägen 7

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 650 000 kr
133 + 29 m²
4 rum
802 m² tomt

Välkommen till Hästhovsvägen 7! Här möts vi av en ljus och praktisk enplansvilla med tre sovrum belägen i ett lugnt kvarter i centrala Färjestaden. Cykelavstånd till service som skola, matbutik och vårdcentral men även till fina bad, restauranger och fik. Trädgård med växthus samt förrådsbyggnad och i söderläge finns ett stort inglasat uterum som övergår i ett trädäck för att kunna maximera utomhussäsongen.

Oreganogränd 5, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Oreganogränd 5

Fritidshus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 800 000 kr
75 + 10 m²
3 rum
446 m² tomt

Nu äntligen kan vi presentera detta smultronställe på omtyckta Joels Udde som ligger precis vid brofästet och härlig badstrand! Passar perfekt för dig som vill ha ett fritidshus att besöka året om eller bosätta dig permanent. Stugan är välskött och har senaste åren genomgått flera renoveringar och förbättringar. Flera härliga altaner där man kan följa solen under dagen. Två bra gäststugor och badrum praktiskt centralt beläget. Interiören av stugan fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning, ljust matrum, sovrum och toalett. Fiber finns installerat. Joels udde är en riktig sommaridyll med närhet till härliga bad, fin natur, Möllstorps camping med aktiviteter för både stora och små, matbutik samt bra bussförbindelser till Kalmar. Mysig promenadväg längs med sundet in till centrala Färjestaden och allt som erbjuds där. (Observera att huset ligger på en arrendetomt vilket innebär att finansiering måste ske genom kontanta medel eller möjlighet att belåna annan fastighet). Varmt välkomna på visning!

Henriksdalsvägen 6, Torslunda, Mörbylånga kommun

Henriksdalsvägen 6

Villa
Torslunda, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 250 000 kr
115 + 35 m²
5 rum
1 185 m² tomt

Här är den! Den smarta, välplanerade 1-plansvillan med lantligt läge i populära Torslunda. Perfekt för familjen som vill ut på landet men utan att kompromissa med bekvämligheter så som cykelavstånd till mataffär och skolor eller enkla och snabba pendlingsmöjligheter till Kalmar. Två renoverade badrum, stilrent kök från HTH, nytt tak från 2022, solceller, nybyggt uterum med fantastisk utsikt ut över ängarna och mycket mer har denna fastighet att erbjuda er.

Humlegränd 5, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Humlegränd 5, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Humlegränd 5, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Humlegränd 5

Fritidshus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 450 000 kr
60 + 8 m²
3 rum
713 m² tomt

Förverkliga era drömmar om en egen fritidsoas på ett av Joels uddes bästa lägen med gångavstånd till badplats, matbutiker och aktiviteter för hela familjen. Från bron tar det knappt 5 minuter så är ni framme! Huset har nyligen genomgått en stor renovering med bland annat nytt kök från IKEA, ny el, dränerad tomt och nya ytskikt invändigt. Hörntomt som är väl insynsskyddad och som erbjuder två uteplatser, båda med utsikt mot sundet och som kommer att bjuda er på många vackra solnedgångar. Välkomna på visning! (Observera att detta är en arrendetomt vilket innebär att den inte kan belånas. Finansiering krävs med egna medel alternativt belåning på annan fastighet)

 • Premium
Södra Långgatan 38, Borgholm, Borgholms kommun

Södra Långgatan 38

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
4 995 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
530 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet som är något alldeles extra och utöver det vanliga mitt i centrala Borgholm. En fantastisk fastighet som med sin ljuvliga trädgård skapar en oas mitt i stan. Huset är uppdelat i två lägenheter och dessutom finns gästrum, tvättstuga och bra förrådsutrymmen. Det gamla stallet nyttjas idag som garage och förråd. Njut av utsikten från vardagsrummet med slottsruinen i söder och Hotell Borgholm i norr. En enastående fastighet i centrala Borgholm!

Enhagsvägen 4, Löttorp, Borgholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Enhagsvägen 4

Fritidshus
Löttorp, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
695 000 kr
62 m²
1 410 m² tomt

På en liten gata i centrala Löttorp hittar vi denna trevliga fastighet med ett härligt läge som idag har ett större renoveringsbehov. Här prioriteras en snabb affär med snabbt tillträde och fastigheten överlämnas i befintligt skick och säljs med friskrivningsklausul. Det finns även ett garage på fastigheten samt en friggebod med plats för extra sängplatser eller förvaring. Tomten omgärdas av en lång vacker häck och har en stor trädgård för lek och bus. Välkomna på visning!

Salamandergatan 21H, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Salamandergatan 21H, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Salamandergatan 21H, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Salamandergatan 21H

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 150 kr/mån
23 545 kr/m²

Nu kan vi presentera denna ljusa och välplanerade tvåa med balkong i soligt söderläge, nybyggt 2022. Här har man tänkt på allt ifrån stilrent kök och badrum till snygga detaljer så som fönsterbänkar i sten. Lägenheten har trevligt ljusinsläpp från flera olika väderstreck vilket gör att den känns ljus och luftig. Bosätt dig i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och Färjestadens hamn. Här kan du bara flytta in och börja trivas från första stund!

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Karl X Gustavs väg 8, Borgholm, Borgholms kommun

Karl X Gustavs väg 8

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 995 000 kr
112 + 60 m²
5 rum
847 m² tomt

Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett välskött enplanshus i Åkerhagen på en lugn återvändsgata. Här bor ni på kort gångavstånd till centrum och alldeles i närheten av både förskola och skola, utanför knuten nås slottsskogens härliga promenadstigar.

Sälggatan 20, Rälla, Borgholms kommun

Sälggatan 20

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
2 335 m² tomt

1½-plansvilla byggd 2007 med fint läge och naturen intill. Mellan Högsrum och Rönnerum bor ni med cykelavstånd till skola, mataffär, stranden och rimligt avstånd till såväl Kalmar som Borgholm. Natursköna omgivningar och ett bra ställe för såväl barnfamiljer som för dig som behöver gott om utrymme. Förutom boningshuset finns även gäststuga och garage med carport och förråd. Ett stort och rymligt hus med bra extrautrymmen och plats för hela familjen!

Långrälla 134, Långrälla, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långrälla 134

Villa
Långrälla, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
995 000 kr
80 + 27 m²
3 rum
1 555 m² tomt

Omgiven av åkrar och fält ligger den mysiga byn Långrälla. I byn bor både fastboende och sommar Ölänningar och med sin närhet till både Färjestaden och Kalmar så finns här många möjligheter för den som vill ha närhet till det mesta men ändå få chansen att bo lantligt och njuta av vackra omgivningar. Fint och välskött hus med stort garage med tillhörande verkstadsdel. Kommunalt vatten och avlopp är bara några av de plusvärden som finns! Varmt välkomna på visning.

Vindvägen 5, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Vindvägen 5

Villa
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
4 300 000 kr
163 m²
6 rum
1 069 m² tomt

Välkomna till denna i princip nybyggda 1½-plansvilla från Älvsbyhus som stod klar 2022. Den är belägen i omtyckt och naturskönt område. Interiören är fördelad på vardagsrum och kök i öppen planlösning, rymligt badrum nere och toalett uppe, hela fem sovrum. Bra vattenburet värmesystem samt en härlig kamin som både höjer mysfaktorn och bidrar till uppvärmningen. Stor härlig altan där du kan följa solen hela dagen. Härlig utsikt mot landborgen i öster och från övervåningen skymtar man sundet. På tomten finns också ett garage med elbilsladdare. Här bor du med närhet till härlig badstrand, restaurang och butik sommartid på Eriksöre camping, bra bussförbindelser samt cykelavstånd till Färjestaden.

Ventlinge 127, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun
Ventlinge 127, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Ventlinge 127, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Ventlinge 127

Villa
Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 950 000 kr
68 + 68 m²
3 rum
2 880 m² tomt

Nu kan vi hälsa dig välkommen till Ventlinge 127! Här möt vi av en välskött villa med fantastiskt läge och utsikt över sundet. Tre rum och kök med promenadavstånd till det populära badstället i kalkbrottet och Grönhögens golfbana samt kort cykelavstånd till bad vid hamnen, den året runt-öppna matbutiken, caféer och restauranger. Nyrenoverat betongtak (bytt 2005) med solceller, luft/luft-värmepump och fiber är bara några utav bekvämligheterna du får här. Praktisk källare med tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Välkommen på visning!

 • Premium
Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
6 200 000 kr
214 m²
518 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 2! På en unik hörntomt nere i Mörbylångas vackra hamn kan vi nu presentera denna 1½-plansvilla med enastående panoramavy över Kalmarsund. Här har man verkligen planerat för att ta vara på så mycket av den vackra utsikten som bara möjligt. Från flertalet av husets fönster har vi obruten utsikt över sundet i väster och hamnen mot norr. Njut av att ha första parkett till vintervackra solnedgångar och höstens häpnadsväckande stormar inifrån värmen av ditt eget hem. På den plattsatta innergården finns bland annat en swimpool i nära anslutning till husets bastu, ett fint växthus samt en mysig pergola. Ta en solskenspromenad till restaurang- och cafélivet kring torget eller bort till badbryggorna på andra sidan hamnen. I Mörbylånga finns det du behöver som exempelvis skola, matbutik och vårdcentral på cykelavstånd och till Färjestaden är det ca 15 minuter med bil. Det finns även goda bussförbindelser till Kalmar.

 • Premium
 • Energieffektiv
Dörby, Dörby, Mörbylånga kommun

Dörby

Tomt
Dörby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
395 000 kr
1 569 m² tomt

På Ölands östra sida intill öppet åkerlandskap finns nu möjlighet att bygga ert nya hem. Ett ypperligt tillfälle för er som söker efter en plats att slå sig till ro och njuta av Ölands vackra natur. Här kan ni trivas lika bra året runt oavsett om det är permanentboende eller delårsboende. Kommunalt VA finns att ansluta (anslutningsavgifter tillkommer). Ta chansen att skapa ert nya smultronställe!

Villavagn 318, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Villavagn 318

Fritidshus
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
625 000 kr
39 m²
4 rum
2 952 kr/mån

Välkommen till Villavagn 318 på Eriksöre Camping! En större villavagn med härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Här finner vi tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, separat duschrum och toalett. Mysig altan med soligt läge. Ta chansen att förvärva ditt semesterparadis på solen och vindarnas ö och säkra upp semestern inför sommaren 2024! Varmt välkomna på visning!

Strandgatan 21, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Strandgatan 21

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 850 000 kr
181 m²
952 m² tomt

Välkommen till Strandgatan 21! Här finner vi en 1½-plansvilla belägen i utkanten av Mörbylångas villaområden. I det här huset finns gott om plats för hela familjen, på entréplanet finns idag tre sovrum och på övervåningen finns ett stort sovrum som går att dela av till två. Smidig uppvärmning med fjärrvärme håller ner driftskostnaderna. På tomten finns ett stort garage med nytt tak. Här bor du med promenadavstånd till badplats och grönområden och på en kort cykeltur når du bland annat skolan. I Mörbylånga finns även café och restauranger samt service så som matbutik och vårdcentral mm.

Visar 1 - 25 av 54