Mäklare Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stuga 93, Ekerums camping, Ekerum, Borgholms kommun

Stuga 93, Ekerums camping

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
460 000 kr
17,3 m²
2 rum
1 963 kr/mån

Varmt välkomna till Ekerum Camping och denna mysiga stuga med inglasat uterum och renoverat badrum. Här erbjuds en fantastisk miljö för semesterfirande familjer. Med naturen och havet som granne och med vackra promenadstråk runt hörnet är detta ett fritidsboende att trivas i. Ett bra boende för er som söker något lättskött med gångavstånd till badstranden. Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Plus
Villavagn nr 27, Ekerums camping, Ekerum, Borgholms kommun

Villavagn nr 27, Ekerums camping

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
495 000 kr
30,1 m²
4 rum
2 810 kr/mån

Välkomna till en trevlig villavagn som är belägen nere på Ekerum camping. Här får ni ett härligt sommarboende med närhet till bad, golf, restauranger & mycket mer av det som Öland har att erbjuda. Närhet till Ekerums resort med bra restaurangutbud, padel och utegym.

Stuga 81, Ekerum, Ekerum, Borgholms kommun

Stuga 81, Ekerum

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
450 000 kr
16 m²
1 rum
1 721 kr/mån

Söker ni ett mysigt och enklare boende på Öland, ja då har ni hittat rätt! Välkomna till en av Ölands vackraste campingar beläget ca 1 mil söder om Borgholm. Ett perfekt boende för dig som söker en enkel tillvaro när du besöker Öland. Inom campingområdet finns utegym, poolområde och restaurang. Ett stort plus är att campingen ligger nära Ekerums golfbana med två kompletta 18-hålsbanor. Mysig stuga som är bra planerad för sina dryga 16 kvadratmeter, här finns enklare köksdel och plats för både bäddsoffa och våningssäng. I anslutning till entrén/verandan finns badrummet. På den mysiga altanen kan ni njuta av den härliga förmiddagssolen och njuta av dagens första strålar. I närheten finns även Ekerum resort med fantastisk restaurang, padelbanor och mycket mer. Vill du upptäcka närområdet så är Halltorps hage väl värt ett besök! Halltorp är kronjuvelen bland lövskogarna utmed Ölands västkust. Här lever så många arter att området räknas till ett av de artrikaste i Sverige. De mest exklusiva bor i de uråldriga ekarna som finns i Halltorps hage. Går du Lilla lundstigen så får du se dessa pampiga trädjättar. Missa inte heller strandpromenaden och den vackra lövängen! Varmt välkomna att kontakta oss för ytterligare information!

Lannsjövägen 34, Rälla, Borgholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lannsjövägen 34

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 850 000 kr
90 + 23 m²
4 rum
863 m² tomt

Lugnt och stillsamt område med promenadavstånd till såväl mataffär som mysiga vandringsleder och busshållplats. Dessutom cykelavstånd till både Ekerum och hamnen i Stora Rör! Huset har en bra planlösning som passar både för den lilla familjen eller för er som söker ett fritidsboende. Här bor ni med full komfort i form av kommunalt vatten och avlopp, en härligt värmande kamin som kan bidra till lägre driftskostnader. Trevlig trädgård med flertalet träd, buskar, gäststuga och en härlig inglasad altan. Välkommen att boka in dig på visning redan idag!

Visar alla 4