Mäklare Frida Johansson

Frida Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kattugglevägen 3, Källa, Borgholms kommun
  • Lör 9 dec
Kattugglevägen 3, Källa, Borgholms kommun, bild 2
Kattugglevägen 3, Källa, Borgholms kommun, bild 3

Kattugglevägen 3

Fritidshus
Källa, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 595 000 kr
122 + 20 m²
1 189 m² tomt

Välkomna till Kattugglevägen 3, ett trivsamt hus med permanentstandard beläget i underbara Källatorp på norra Öland. Här har du nära till Löttorp, golfbana och fantastisk natur. Huset är stort och rymmer flera sovrum och umgängesytor både invändigt och utvändigt. Här finns det gott och plats för både vänner och familj. Det stora pooldäcket i vinkel med pool och inglasat uterum är en samlingspunkt under årets varmare månader, med härlig dag och kvällssol.

  • Premium
Len-Johans väg 47, Källa, Borgholms kommun
  • Lör 9 dec

Len-Johans väg 47

Fritidshus
Källa, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 995 000 kr
88 m²
2 704 m² tomt

Här hittar vi en spännande påkostad fastighet utöver det vanliga. Allt från handsnickrade platsbyggda möbler, till häftiga infällda ljuslösningar. Längsmed husets långsida breder sig det stora öppningsbara glaspartiet ut sig där du enkelt når ut till det stora härliga trädäcket. Här finns gott om plats för att njuta av utsikten över de öppna ängarna med Östersjön i horisonten. Ett modernt vinterbonat hus där det bara är att flytta in. Huset stod klart 2022 och är i toppskick! Detta är något för dig som söker något utöver det vanliga, nu har ni chansen!

  • Plus
Enåsvägen 10, Byxelkrok, Borgholms kommun

Enåsvägen 10

Tomt
Byxelkrok, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 495 000 kr
1 232 m² tomt

På en fantastisk tomt med en glimt av havet och dess vackra solnedgångar, ligger denna fastighet och väntar på ny ägare. På tomten finns 2 enklare gäststugor med el indraget samt en lada med förrådsutrymmen. Från tomten går du på endast ett par minuter ner till bad och strand. In till centrala Byxelkrok har du knappt 1 km och på ungefär samma avstånd hittar du områdets trevliga golfbana. Tomten ligger inom verksamhetsområde för kommunalt vatten och avlopp. Det finns dessutom en egen borrad brunn på tomten som är perfekt till bevattning.

Färgvägen 7, Böda, Borgholms kommun

Färgvägen 7

Fritidshus
Böda, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 950 000 kr
74 m²
4 rum
2 203 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva en nybyggd villa i eftertraktade Böda! Endast ca 500 meter bort finns den fantastiskt vackra Bödabukten med en härlig vit sandstrand för både lek och avkoppling. Tomten är stor med sina 2203 kvm och belägen med närhet till mataffär och omtyckta Kaffestugan. Här är det klart för att bara flytta in och börja leva gott. Ett praktiskt lättskött hus med en tilltalande planlösning, där kommunalt vatten och avlopp dessutom är två stora plus! Välkommen på visning!

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga A7, Kesnäs, Borgholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga A7

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 195 000 kr
31 m²
2 219 kr/mån
38 548 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma bostadsrätt i Löttorp Village 1! Med ett perfekt läge knappt 300 meter från sandstranden och havet! Här finns goda uthyrningsmöjligheter för att också finansiera stora delar av boendet. Ett bekvämt boende med bland annat restaurang, kiosker, padelbana och barnvänlig strand precis nedanför campingen. I anslutning till stugan så finns ett stort trädäck som förlänger vardagsrummet under årets varmare månader. Ett mycket lättskött bekvämt boende! Välkomna på visning!

  • Plus
Idrottsvägen 27, Löttorp, Borgholms kommun

Idrottsvägen 27

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 495 000 kr
1 530 m² tomt

Väletablerad och vinstgivande restaurang, känd som Löttorps bykrog, belägen i ett mycket bra marknadsläge i centrala Löttorp. Idag finns plats för ca 200 sittande gäster och verksamheten uppvisar mycket goda förtjänster.

Visar alla 6