Mäklare Andreas Boström

Andreas Boström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsstigen 6, Räpplinge, Borgholms kommun

Slånbärsstigen 6

Tomt
Räpplinge, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
350 000 kr
898 m² tomt

Här presenteras nu en fin hörntomt med vackert och rofyllt läge! Söker du en tomt på Öland med närhet till naturen samtidigt som du har cykelavstånd till Borgholm, ja då har du kommit rätt. Ett ypperligt tillfälle för er som vill bygga ert alldeles egna drömboende och njuta av den öländska naturen när den är som bäst. Full komfort med kommunalt V/A i tomtgräns (anslutningsavgift tillkommer)!

Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun
 • Lör 2 dec
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Sandgatan 43

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 195 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 770 kr/mån
26 574 kr/m²

Modern, ljus och trivsam lägenhet i underbara Bovieran. Upplev ett trevligt boende med ljus och öppen planlösning. Bovieran är ett enastående boende för dig som är 55+ med en fantastisk vinterträdgård. Trädgården är en naturlig mötesplats där träd och växter har valts med stor omsorg från hela världen, allt för att skapa en lugn och fridfull miljö. Olika aktiviteter anordnas, ni väljer själva i vilken utsträckning ni vill delta!

 • Premium
 • Hiss
Grebyvägen 11, Greby, Borgholms kommun
Grebyvägen 11, Greby, Borgholms kommun, bild 2
Grebyvägen 11, Greby, Borgholms kommun, bild 3

Grebyvägen 11

Villa
Greby, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 495 000 kr
180 + 45 m²
10 rum
2 633 m² tomt

Med otroligt fint läge intill klassiskt Öländskt åkerlandskap ligger detta trevliga boende! Huset har hela sju sovrum vilket innebär plats för er som är många eller vill ha besök! Därutöver två allrum och ett vardagsrum. Huset har bland annat nytt tak, nya fönster, två nya badrum och nytt kök. Ett boende med ljuvliga vyer och bra läge mellan Borgholm och bron! Renoveringsarbeten kvarstår och priset är sänkt med hänsyn tagen till detta.

 • Premium
Hamngatan 5, Sandvik, Borgholms kommun
 • Lör 2 dec
Hamngatan 5, Sandvik, Borgholms kommun, bild 2
Hamngatan 5, Sandvik, Borgholms kommun, bild 3

Hamngatan 5

Lägenhet
Sandvik, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
4 500 000 kr
100 m²
3 rum
5 146 kr/mån
45 000 kr/m²

Ett praktiskt och modernt boende med fantastiskt läge i underbara och populära Sandvik. Här bor ni i en stor och rymlig lägenhet från 2019 på första parkett med ljuvlig utsikt mot hamnen. Lägenheten som är fördelad över två plan är modern med hög standard och tilltalande materialval. På pappret en 3:a men i praktiken kan den användas som en 4:a. Ett gyllene tillfälle för ett underbart boende. Flytta in och njut av allt Öland och Sandvik har att erbjuda!

 • Premium
Slöjdarevägen 6, Köpingsvik, Borgholms kommun
 • Lör 2 dec

Slöjdarevägen 6

Villa
Köpingsvik, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 150 000 kr
170 m²
6 rum
1 170 m² tomt

Stor och rymlig enplansvilla med bra läge och cykelavstånd till Köpingsvik. Här finns plats för hela familjen med trevliga sällskapsytor och hela 5 sovrum. Välskött och hemtrevligt med tilltalande planlösning. Ett utmärkt boende för er med stor familj eller som bara vill ha gott om utrymme och plats för gäster. Solpaneler, dubbelgarage med förrådsdel och altan med spabad är några av alla fördelar med detta ställe. Bra läge och ett hem att trivas i!

 • Plus
Viktoriagatan 48B, Borgholm, Borgholms kommun

Viktoriagatan 48B

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 250 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 737 kr/mån
19 685 kr/m²

Trivsam och välskött lägenhet med fint läge i populära Kungsträdgården i Borgholm. Lägenheten är en 2:a på pappret men kan i praktiken fungera som en "3:a" om det extra rummet används som sovrum. Härlig balkong på baksidan i söderläge. Här bor ni med vackra omgivningar och nära restauranger, butiker och allt som Borgholm har att erbjuda!

 • Balkong
Guntorpsgatan 95, Borgholm, Borgholms kommun

Guntorpsgatan 95

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
4 705 kr/mån
15 988 kr/m²

Trevlig lägenhet i Guntorp i Borgholm. Lägenhetens 81 kvm rymmer tre rum och kök samt badrum och klädkammare. Här bor ni i ett lugnt läge och samtidigt nära till centrala Borgholm med restauranger, butiker, bad och nöjen! Välskött förening med gott rykte. Varmt välkomna på visning!

Gröndalsvägen 6, Köpingsvik, Borgholms kommun

Gröndalsvägen 6

Radhus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 975 000 kr
79 + 14 m²
3 rum
515 m² tomt

Välkomna till Gröndalsvägen 6! Ett enplanshus med attraktivt läge. Perfekt för såväl helår som delårsboende! Här bor ni med gångavstånd till Köpingsviks puls och fantastiska stränder. Närhet till mataffär, café/bageri, restaurang och skola och cykelavstånd till Borgholms alla bekvämligheter. Mysig och insynsskyddad trädgård med mycket växtlighet! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Räpplingevägen 117, Borgholm, Borgholms kommun

Räpplingevägen 117

Gård/Skog
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 995 000 kr
160 m²
6 rum
7,3 ha tomt

Vill ni bo nära stan men samtidigt ha möjlighet till stora ytor är detta något att kika närmre på! Här erbjuds ett mycket ovanligt tillfälle att förvärva en gård med ca 7 ha mark samlat i ett och samma skifte inom promenadavstånd från centrala Borgholm. Borgholms slottsruin i blickfånget och gott om plats för alla möjliga intressen! Ett unikt tillfälle som ni verkligen bör tillvarata!

Guntorpsgatan 25, Guntorp, Borgholms kommun

Guntorpsgatan 25

Lägenhet
Guntorp, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 295 000 kr
92 m²
3.5 rum
vån 2/2
5 370 kr/mån
14 076 kr/m²

Välkomna till Guntorpsgatan 25! En välskött och fint inredd lägenhet med tilltalande planlösning och stort plus i form av 2 badrum. En trivsam lägenhet med bra ytor, mysigt läge och två balkonger. En bostad med närhet till såväl badstränder som den service och stadspuls Borgholm har att erbjuda. Välskött förening med gott rykte! Varmt välkomna till Guntorp!

 • Balkong
Dejans gata 7 B, Borgholm, Borgholms kommun

Dejans gata 7 B

Fritidshus
Borgholm, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 995 000 kr
70 + 16 m²
3 rum
2 900 kr/mån

Välkomna till ett fantastiskt boende. Söker ni ett modernt hus med ett havsnära läge? Då är detta något för er! Huset ligger i ett attraktivt läge med lättskött tomt och promenadavstånd till såväl Borgholm som Köpingsvik. Huset har en öppen och luftig planlösning som präglas av en elegant stil som avger en lyxig känsla: här skapar ni er egen hemmakänsla med hjälp av möbler och textiler, dessutom finns ett härligt inglasat uterum. Stort plus i form av egen carport och förråd samt tillgång till gemensamt poolområde med bastu!

Högsrumsvägen 1, Rälla, Borgholms kommun

Högsrumsvägen 1

Övrigt
Rälla, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 995 000 kr
353 m²
3 454 m² tomt

Väletablerad och mycket omtyckt B&B med perfekt affärsläge på mellersta Öland! Välskött, genomtänkt samt ordning & reda är nyckelorden! Här finns en riktigt fin möjlighet för er som drömmer om egen verksamhet. Gott om sovplatser, bra parkeringsmöjligheter och stor lokal för servering, möten och konferenser!

 • Plus
Dahls väg 13, Köpingsvik, Borgholms kommun

Dahls väg 13

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 475 000 kr
827 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förvärva en obebyggd tomt i hjärtat av Köpingsvik. Attraktivt läge precis intill sommarens puls, men ändå lugnt! Här kan ni bygga ert nästa drömboende i ett eftertraktat och trevligt område med gångavstånd till mataffär, restaurang, konditori och inte minst en av Sveriges mest omtalade och underbara stränder! Full komfort med kommunalt V/A i tomtgräns (anslutningsavgift tillkommer). Skapa ert alldeles egna drömboende med ett fint läge i omtyckta Köpingsvik!

Östra Marsjövägen 34, Marsjö, Borgholms kommun
Östra Marsjövägen 34, Marsjö, Borgholms kommun, bild 2
Östra Marsjövägen 34, Marsjö, Borgholms kommun, bild 3

Östra Marsjövägen 34

Tomt
Marsjö, Borgholms kommun
Fastighetsbyrån Öland
495 000 kr
2 500 m² tomt

I mysigt område ligger denna prisvärda tomt. Här finns möjligheten att bygga ert sommarparadis för en rimlig peng. Närhet till stranden på såväl östra som västra sidan med den vackra sträckan mellan Djupvik och Sandvik! På tomten finns idag en enklare stuga.

 • Premium

Visar alla 14