Fastighetsbyrån Filipstad

Fastighetsbyrån Filipstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svartå 7, null, Filipstads kommun
 • Lör 2 mar kl 12:30

Svartå 7

Villa
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
450 000 kr
58 m²
3 rum
1 895 m² tomt

Med naturen inpå knuten, ett enskilt läge med en variationsrik trädgård finns här en röd stuga om tre rum och kök fördelat på 58 kvadrat. Köket är hemtrevligt och lantligt med en nätt vedspis som ger extravärme och möjligheten att bjuda på kokkaffe och bullar när det vankas besök. Samtliga rum har genuint trägolv och vardagsrummet har fönster åt två väderstreck som ger behagligt ljus, här är en bostad att trivas i med andra ord. Garaget är rymligt och ger plats för den händige, här finns även bra förvaringsmöjligheter och i samma byggnad finns den finaste hundgård som vovven kan få , om den vill ut från sin varmbonade fina koja. Här finns även möjligheten till egna odlingar eller vilsam avkoppling på uteplatsen. I närheten finns Brattforshedens naturvårdsområde med fina vandringsmöjligheter. Välkomna till Svartå 7!

 • Plus
Järnvägsgatan 13 H, null, Filipstads kommun

Järnvägsgatan 13 H

Lägenhet
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
165 000 kr
77 m²
2 rum
vån 1/2
3 470 kr/mån
2 143 kr/m²

Ljus och luftig markplanslägenhet om två rum och kök fördelat på 77 kvadrat med egen ingång samt uteplats. Köket är rymligt och har gott om plats för gemensam matlagning samt umgänge vid måltider kring köksbordet. Vardagsrummet är ljust och behagligt med gott om plats för soffa och mysiga fåtöljer, härifrån nås den inglasade uteplatsen med eftermiddagssol. Badrummet är fräscht och har plats för egen tvättmaskin. Lägenheten med radhuskänsla är belägen i ett lugnt gemytligt område med innergård och gårdshus där tvättstuga, samlingslokal finns att tillgå, likaså parkeringsmöjligheter för bil enligt separat kösystem. Här är det promenadavstånd till Filipstads nya simhall, sporthall samt matbutiker. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Långban Torkhushöjden 52, Långban, Filipstads kommun
 • Sön 24 mar kl 13:00

Långban Torkhushöjden 52

Villa
Långban, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
675 000 kr
73 m²
3 rum
2,6 ha tomt

Med naturen inpå knuten finns här en rofylld idyll med enskilt och ostört läge bestående av en röda stuga med vita knutar om tre rum och kök fördelat på 73 kvadrat. Köket är hemtrevligt och som man önskar finns här en effektiv vedspis med vacker kåpa som värmer gott även in till vardagsrummet bredvid. Övervåningen är ljus och behaglig med sovrum samt gästrum/allrum och möblerbar hall. Det stora uthuset är välskött och förutom ett isolerat gästrum med vedspis finns här möjlighet till mindre djurhållning samt en egen liten verkstad med vedkamin. På tomten finns även ett garage med gjuten platta samt vedbod. Trädgården består av gräsmatta med fruktträd och bärbuskar med gott om plats för egna odlingar och här finns såklart möjligheten att på sköta sin egen skog med röj eller motorsåg. Fastigheten består av två skiften och en total areal på 2.6 hektar vilket innebär jakträtt i Horssjöns VVO, toppen för den jaktintresserade eller den som vill kunna ta motorsågen i egna händer. -Välkomna till Torkhushöjden 52 !

 • Plus
Magasinsgatan 1 A, Filipstad, Filipstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Magasinsgatan 1 A

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
5 753 kr/mån
3 145 kr/m²

Härligt ljus och luftig markplanslägenhet bestående av två rum och kök fördelat på 62 kvadrat belägen ett stenkast ifrån det vackra området kring Skillerälven. Köket är är rymligt och har gott om plats för matlagning samt flera gäster vid middagsbordet, vardagsrummet har fönster åt två väderstreck vilket ger behagligt ljusinsläpp och härifrån nås balkongen med fin utsikt. Sovrummet har rymd och goda förvaringsmöjligheter, badrummet är fräscht med kaklade väggar. Här finns både balkong och uteplats för mysiga kaffestunder med nära och kära. Filipstads centrum nås på några minuters promenad. Tvättstuga finns i närliggande hus där även gemensamhetslokal finnes. Lägenheten ingår bostadsrättsföreningen Yngen en solid och välskött förening. - Välkomna till Magasinsgatan 1 A !

 • Balkong
 • Uteplats
Klippgatan 7 C, Filipstad, Filipstads kommun

Klippgatan 7 C

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
120 000 kr
53,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 304 kr/mån
2 247 kr/m²

Ljus och härlig lägenhet på första våningen om två rum och kök fördelade på 53 kvadrat, balkongen mot öster erbjuder morgonsol och blir den perfekta platsen för morgonkaffet. Här finns det hemtrevliga köket, ett mysigt vardagsrum samt ett rofyllt och behagligt sovrum. På några minuters promenad når man Filipstads centrumkärna eller badplatsen vid Munkeberg. Lägenheten är en del i den anrika bostadsrättsföreningen Björnen, solid och stark. Välkomna på visning!

 • Balkong
Spelmansvägen 3 E, Filipstad, Filipstads kommun

Spelmansvägen 3 E

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
650 000 kr
128 m²
4 rum
208 m² tomt

Ljust, trevligt och rymligt radhus på fyra rum och kök fördelat på 128 kvadrat. Här finns det hemtrevliga köket med gott om plats för gemensam matlagning samt mysiga middagar. Vardagsrummet har en härligt rymd och här är plats för både vänner och familj att mysa i soffan, på övervåningen finns det fräscha badrummet och det större sovrummet har direkt utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Trädgården är nätt och lättskött så det finns tid att njuta på altanen. Här är nära till skolor och inom promenadavstånd finns även ishall, sporthall och den nya simhallen, så bilen kan stå i det tillhörande garaget. -Välkomna till Spelmansvägen 3 E !

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bronellsgatan 3 E, Filipstad, Filipstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bronellsgatan 3 E

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
50 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 869 kr/mån
1 250 kr/m²

Ljus, trevlig etta med kokvrå på 40 kvadrat centralt belägen på andra våningen med adress Bronellsgatan 3 E. Här inryms sovalkov med mindre fönster, ett fint allrum med vacker parkett samt en välplanerad köksdel och badrum. Den har det som önskas för det nätta boendet med andra ord. Lägenheten är en del i den trygga och välskötta bostadsrättföreningen Taltrasten. Här är närhet till både Spångbergsgymnasiet och anrika Bergsskolan. Via en kort promenad når man Filipstads centrumkärna med dess utbud och vackra miljö kring Skillerälven. Välkomna på visning!

Lundagårdsvägen 17, Filipstad, Filipstads kommun
 • Imorgon kl 16:00

Lundagårdsvägen 17

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 950 000 kr
175 + 89 m²
8 rum
1 732 m² tomt

Med nästan magiskt hänförande flöde av ljus och med utsikt mot sjön Daglösen finns här denna stilfulla villa om åtta rum och kök fördelat på 175 plus 89 kvadrat belägen på ett lugnt och barnvänligt område. Här finns generösa och luftiga ytor med gott om plats för social samvaro passande den stora familjen eller sällskapet, såklart även möjlighet till att hitta sin egna plats för vila eller återhämtning såväl inne som ute. Köket är rymligt och inbjuder till gemenskap kring matlagning och måltider, vardagsrummet är husets pärla och här sitter man gärna i favoritfåtöljen och njuter av omgivningen utanför. Den variationsrika tomten erbjuder en härlig trädgård med möjligheter till odlingar, en gräsmatta för aktiviteter, en lekstuga för kommande generationer samt en uteplats för härliga sommardagar och kvällar. Alldeles i närheten finns grönytor passande för aktiva ungdomar och på en korts promenad nås områdets badplats,likaså den egna båtplatsen som man har möjlighet att överta. Den vackra strandpromenaden ger möjlighet att nå Filipstads centrum på 10 minuter likaså nås skolor, sporthall och under 2024 även vår nya simhall. Bergvärme är installerad och här finns garage och parkeringsplats för flera bilar. -Välkomna till Lundagårdsvägen 17-

 • Plus
 • Uteplats
Blombackavägen 22, Filipstad, Filipstads kommun

Blombackavägen 22

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
585 000 kr
116 m²
4 rum
1 696 m² tomt

Charmig och trevlig trävilla med rofyllt läge på Blombackavägen 22. Hemtrevligt och med mysig atmosfär finns här 4 rum och kök fördelat på 116 väldisponerade kvadratmeter. Här är det ljust och luftigt, köket har gott om plats och i vardagsrummet finns den härliga braskaminen som ger både mys och behaglig värme. På utsidan finns ett trädäck där man kan luta sig tillbaka och blicka ut över nejden. Tomten är på nästan 1700 kvm och består av både fastigheten Gruvstigaren 3 och 2, och de båda ger plats åt odlingar eller lek på den härliga gräsmattan. Här finns även ett enklare garage. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vasagatan 20, Filipstad, Filipstads kommun

Vasagatan 20

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 675 000 kr
147 + 140 m²
1 197 m² tomt

Bostadshus med möjligheter där 5 rum med enklare kök nu är redo för förvandling. eller såklart att fortsatt användas som kontor och personalutrymme. Här finns två redan uthyrda lägenheter med balkonger samt trädgård med gräsmatta och plats för blomster. Gemensamma ytor i källaren med tvättstuga och förråd och det rymliga garaget passar för fordon eller som lagerlokal. Fjärrvärme är ansluten till fastigheten. Välkomna till flerbostadshuset med nya möjligheter centralt beläget i Filipstad.

 • Plus
Järnvägsgatan 3B, null, Filipstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 3B

Lägenhet
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
180 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 627 kr/mån
2 308 kr/m²

Ljus och fin lägenhet på tre rum och kök fördelat på 78 trevliga kvadratmeter belägen på våningsplan 3. Bra läge med kort promenadavstånd till matbutiker, centrum och flertalet skolor. Lägenheten inrymmer hall, kök, två sovrum, vardagsrum och har balkong med västerläge och kvällssol. Bra månadsavgift där el, vatten, värme & tv (Telia basutbud) är inkluderat. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Välkommen till Järnvägsgatan 3 B!

 • Plus
 • Balkong
Ringvägen 3B, Filipstad, Filipstads kommun

Ringvägen 3B

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
895 000 kr
134 + 20 m²
3 rum
868 m² tomt

Här bor ni centralt i en charmfull villa med högt i tak och genomgående trägolv. Lummig insynsskyddad trädgård med syrenhäck runt om, syrenberså och fruktträd. På gården finns enkelgarage med gjuten betongplatta och en lillstuga/förråd. Bergvärmepump ger låg driftkostnad.

 • Plus
Lasarettsgatan 15F, Filipstad, Filipstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lasarettsgatan 15F

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
450 000 kr
84 + 19 m²
3 rum
159 m² tomt

På trevliga Lasarettsgatan finner man detta välplanerade radhus. Ett charmigt hus som är lätt att känna sig hemma i. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha. Detta radhus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett trivsamt boende där det finns en del att göra, men som går bra att flytta in i som det är. Allrum/sovrum på nedre plan med utgång till den inglasade altanen, är rymligt och kan göras om till två mindre rum för att få ytterligare ett sovrum om det behövs. Bor man i Filipstad har man alltid nära till naturen med idylliska sjölägen runt om. Filipstads centrumutbud, förskola och vårdcentral finns inom gångavstånd och Abborrtjärn med badmöjligheter en cykeltur bort. Välkommen!

 • Uteplats

Visar alla 13