Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Hermansson

Anna Hermansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Assensgatan 12, null, Filipstads kommun

Assensgatan 12

Villa
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
675 000 kr
86 + 54 m²
4 rum
662 m² tomt

Charmig, familjevänlig och välskött tegelvilla med en boyta på 86 kvadrat fördelat på fyra rum och kök. Här finns det trivsamma vardagsrummet med öppen spis, perfekt för mysiga kvällar, köket är hemtrevligt och matrummet ger gott om plats för gemensamma måltider och umgänge. Altanen är rymlig och passar för uteluncher eller grillkvällar med familj och vänner, i trädgården finns bärbuskar och möjlighet till egna odlingar samt en fin gräsmatta perfekt för spel och lek. Här finns närhet till förskolor, skola samt sport och simhall, fina strövområden finns i närområdet, lekparken är alldeles utanför. Här är hemmet för dig som söker en harmonisk tillvaro där vardagslivets trivsel står i fokus. Välkommen att upptäcka denna pärla på Assensgatan 12 !

  • Plus
Berga Björklunda 1, Nordmark, Filipstads kommun

Berga Björklunda 1

Villa
Nordmark, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
975 000 kr
146 + 21 m²
6 rum
2 928 m² tomt

Familjär och rymlig villa för en trivsam vardag tillsammans med dina nära och kära. Det hemtrevliga och lantliga köket bjuder in till gemensam matlagning och umgänge vid köksbordet och här finns vedspisen med stilenlig kåpa som värmer och förgyller den lite kallare årstiden. I vardagsrummet kan familj och vänner samlas för middags bjudningar och sedan mysa i den rymliga tv-soffan medan elden i braskaminen sprakar gemytligt. Med fem sovrum finns gott om plats för alla att ha sin egna fristad. Den rymliga altanen är perfekt för sommarens grillkvällar och familjefester, med gott om plats för både matbord och sköna solstolar. Trädgårdens generösa gräsmatta inbjuder till lek och spel och såklart finns plats för egna odlingar och här finns fruktträd och bärbuskar så det är bara att skörda. Närområdet bjuder på vacker natur med skogspromenader och lugna sjöar för avkoppling och rekreation. Här kan du uppleva det bästa av både landsbygdens lugn. Förskola samt skola finns på promenadavstånd. -Välkomna till Björklunda 1!

  • Plus
  • Energieffektiv
Asphyttegatan 12 B, Filipstad, Filipstads kommun

Asphyttegatan 12 B

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
95 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 232 kr/mån
1 863 kr/m²

Välkommen till denna mysiga tvårummare belägen i HSB:s Brf Aspen i charmiga Filipstad. Denna bostadsrätt erbjuder en ombonad atmosfär med en välplanerad layout som inkluderar en praktisk diskmaskin för bekvämlighet i vardagen. Köket pryds av ett takfönster som släpper in naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär, från vardagsrummet nås balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet eller njuta av kvällssolen efter en lång dag, lägenheten ligger på tredje våningen av tre så fin utsikt utlovas. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker en bekväm och trivsam boendemiljö i en lugn och trygg förening med gångavstånd till simhall, sporthall och skolor ,Filipstads centrum nås på några minuters promenad. I närområdet finner du vacker natur med möjligheter till sköna promenader i härlig miljö. -Välkommen till Asphyttegatan 12 B

Östra Villagatan 8, Filipstad, Filipstads kommun

Östra Villagatan 8

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 295 000 kr
222 + 106 m²
7 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla och charmiga hem beläget i hjärtat av Filipstad. Här möts du av en generös boyta på 222 kvadratmeter, perfekt för stora familjer eller för den som gillar att ha gott om plats för både salong, matsal och hobbyrum. Det rymliga köket är hjärtat av hemmet och bjuder in till gemensamma matlagningar och trevliga stunder. Matsalen har öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns även en öppen spis som skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar, härifrån nås även den härliga altanen som inbjuder till utemåltider med familj och vänner. Med hela fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att sätta sin prägel och skapa sina egna oaser. På övervåningen finner du en balkong där du kan avnjuta ditt morgonkaffe med en fin utsikt över området. Hel källarvåning innebär tvättstuga, torkrum, pannrum, matkällare. hobbyrum samt olika förrådsutrymmen. Detta stilfulla hem har även ett dubbelgarage, perfekt för den bilintresserade. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem och njuta av alla fördelar med att bo centralt. Området erbjuder närhet till naturen med fina promenadstråk och grönområden. Njut av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens puls och bekvämligheter. - Välkommen till Östra Villagatan 8

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östra vägen 15, Storfors, Storfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra vägen 15

Villa
Storfors, Storfors kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
695 000 kr
79 + 38 m²
3 rum
3 385 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med ett lugnt lantligt läge i Storfors. Här erbjuds en trivsam bostad med en inglasad altan perfekt för avkopplande stunder och ett stort trädäck där du kan njuta av sommardagar och kvällar. Dessutom har du förmånen av ett rymligt garage för din bekvämlighet. Den friköpta bostaden från 1941 bjuder på en trevlig boyta på 79 kvadratmeter med ett öppet och ljust kök som har en modern köksö, vardagsrummet är ljust och trivsamt och har plats för matbord när gästerna är flera. Här finns även två väl tilltagna sovrum som erbjuder gott om plats för avslappning och vila. Trädgården erbjuder plats för lek och spring samt möjligheter till egna odlingar. Stig utanför och upptäck närområdet som bjuder på vacker natur och härliga promenadstråk. Avståndet till Storfors är endast tre km, här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från matbutiker till skolor och kommunikationer. Denna bostad med unika säljpunkter som lugnt lantligt läge, inglasad altan, stort trädäck och garage är ett perfekt val för dig som längtar efter en fridfull tillvaro i naturskön miljö. Välkommen att upptäcka möjligheterna som detta hem på Östra vägen 15 har att erbjuda!

  • Uteplats
Hertig Filipsgatan 9 A, Filipstad, Filipstads kommun

Hertig Filipsgatan 9 A

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
95 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 258 kr/mån
1 863 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rumslägenhet belägen i HSB:S BRF SVANEN i centrala Filipstad. Perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till allt du behöver. Lägenheten ligger på andra våningen och erbjuder en boyta på 51 kvadratmeter. Med en förening som är välskött och trevliga grannar kan du känna dig som hemma från första stund. Här har du närhet till både natur och stadscentrum. Här hittar du vackra promenadstråk längs Skillerälven, trevliga restauranger och caféer samt bra kommunikationer. Passa på att besöka Filipstads bergslag med sin spännande historia eller varför inte ta en picknick vid någon av de närliggande sjöarna. Med möjlighet till snabbt tillträde kan du snart kalla denna lägenhet för ditt nya hem. Välkommen att upptäcka fördelarna med att bo mitt i Filipstad!

  • Balkong
Nabben 110, 146, Brattfors, Filipstads kommun

Nabben 110, 146

Fritidshus
Brattfors, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
450 000 kr
53 m²
5 rum
2 000 m² tomt

I det enkla bor det vackra och med ett magiskt och rofyllt lugn vid sjön Alsterns strand finns här möjligheten att förvärva två stugor på arrendetomt som omhuldas av Brattforshedens natur och vatten. Här finns möjlighet till rekreation, vilsam återhämtning eller bad och fiske. Solens strålar tas tillvara via den solcellsanläggning som redan finns installerad, batteriet är fullt när ni kommer och anläggningen producerar så att man kan ladda mobiler, datorer eller de verktyg som behövs för den händige som vill sätta sin egen prägel på stugorna. Den större stugan är på 32 kvadrat, där köksdelen tillsammans med storstuga har en öppen planlösning, utsikten är rogivande och här finns en kamin som erbjuder värme och mys när sommar regnet smattrar på plåttaket. Här finns altan för för uteluncher eller grillkvällar, den vedeldade badtunnan står alldeles nedanför och gästerna har en egen liten stuga att sova i. Promenerar man ca 350 meter nås man den än lite enklare stugan, här kan gästerna rå sig lite mera själva perfekt att erbjuda nära och kära övernattning i lugn & härlig miljö. Välkommen till Nabben 110 & 146

  • Plus
  • Uteplats
Skåltjärn 67, null, Filipstads kommun

Skåltjärn 67

Fritidshus
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
350 000 kr
28 + 26 m²
2 rum
1 162 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i lugna Skåltjärn , med naturen inpå knuten finns här ett perfekt reträttställe för dig som drömmer om en avkopplande tillvaro i det värmländska landskapet. Denna pärla från 1973 bjuder in dig till en avslappnad tillvaro med sin lantliga charm och vackra omgivningar. Ett eget litet paradis där man sänka axlarna och hitta lugnet, förtrollas av den inglasade altanen, perfekt för mysiga stunder året runt. Den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för att krypa upp med en bok en regnig dag. Här finns även ett gästrum, perfekt för vänner och familj som kommer på besök och vill njuta av lugnet tillsammans med dig. Carporten är ett praktiskt tillskott för att skydda din bil från väder och vind. Njut av sommardagar på den välskötta gräsmattan, perfekt för picnics eller lek med barnen. Och om du längtar efter ännu mer natur har du även möjligheten att utforska närområdet med vackra vandringsleder och sjöar i närheten. Välkommen till ditt nya friställe, där lugnet och harmonin i det lantliga läget kommer att förtrolla dig varje dag. Ta chansen att uppleva den perfekta kombinationen av natur och bekvämlighet. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Götgatan 1, Filipstad, Filipstads kommun

Götgatan 1

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
950 000 kr
124 + 21 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem med en öppen planlösning och en mysig täljstenskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns fyra rymliga sovrum, perfekt för en stor familj eller för den som behöver extra utrymme. Med en total boyta på 124 kvm finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Eldstaden ger en extra touch till vardagsrummet där du kan koppla av efter en lång dag. En trevlig bonus är att det ingår solpaneler som bidrar till en mer hållbar boendemiljö och lägre energikostnader. Den härliga uteplatsen inbjuder till härliga grillkvällar eller mys i loungesoffan med vänner och familj. För den som behöver förvaring eller önskar ett skyddat utrymme för bilen finns även ett garage med förråd. Ett perfekt komplement till den redan bekväma boendemiljön. Här finns det utrymme man behöver för den aktiva familjen, två duschrum, två toaletter, grovingång med mera. Trädgården erbjuder gräsmatta för spel och lek samt möjligheter till egna odlingar. Välkomna på visning !

  • Uteplats
Selma Lagerlöfs väg 18B, Filipstad, Filipstads kommun

Selma Lagerlöfs väg 18B

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
595 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
202 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med uteplats och en lättskött liten trädgård - perfekt för familjen som söker en bekväm och praktisk livsstil. Med en boyta på 125 kvadratmeter fördelat på fem rum varav tre sovrum och bra planlösning ger detta hem en känsla av rymd och frihet. Här finns det rymliga köket med plats för familj och vänner att samlas kring matbordet, Vardagsrum och allrum på nedre plan har båda plats för mysiga soffor där kompisar kommer trivas, badrummet är fräscht på och på nedre plan finns hobbyrum. Uteplatsen blir en perfekt plats för sommarkvällar med grillning och umgänge med nära och kära. Beläget i ett barnvänligt område, är detta boende en idealisk plats för de små att leka och växa upp i med promenadavstånd till förskolor. Närområdet erbjuder också vackra grönområden där man kan njuta av lugnet och naturen och inom promenadavstånd finns härliga Abborrtjärnen. Bilparkering med motorvärmare vid Carport alldeles i närheten. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Lindhöjden 22, Nordmark, Filipstads kommun

Lindhöjden 22

Villa
Nordmark, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
850 000 kr
121 + 40 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Välplanerad och naturskönt belägen enplansvilla om fyra rum och kök fördelat på en boyta på 121 kvm. Här finns det hemtrevliga och lantliga köket med gott om plats för matlagning och umgänge, tre mysiga sovrum, vardagsrum med utgång till det gröna samt två badrum för extra bekvämlighet. Den härliga altanen under tak inbjuder till trivsamma uteluncher eller grillkvällar i goda vänners lag. Med bergvärme hålls det behagligt varmt inomhus året runt och energikostnaderna hålls nere, dessutom finns en äldre vedpanna som extra trygghet för den som gillar att ta vara på skogens tillgångar. På tomten finns en vinterisolerad friggebod perfekt för gäster eller tonåringen som önskar en egen vrå. Det fina uthuset erbjuder två fina snickarbodar där man tillbringar många timmar i skapandets tecken och här finns även en varmbonad hundkoja för våra fyrbenta vänner, de yngre generationerna har en egen lekstuga att måla fin tills skolstart. Trädgårdens bärbuskar och fruktträd ger extra vitamintillskott och här erbjuds möjlighet för egna odlingar av grönsaker efter önskemål. Inom en kilometer finns Grundsjön med badplats och möjligheter till fiske eller kajakturer. Närområdet är lugnt och vackert med tillgång till skogsklädda områden för friluftsliv och rekreation. Carport samt garage är ju toppen för både cyklar, mopeder eller bilen. -Välkomna till Lindhöjden 22!

  • Plus
  • Uteplats
Skåltjärn Åsen 3, null, Filipstads kommun
Skåltjärn Åsen 3, null, Filipstads kommun, bild 2
Skåltjärn Åsen 3, null, Filipstads kommun, bild 3

Skåltjärn Åsen 3

Fritidshus
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
995 000 kr
50 + 30 m²
3 rum
2 840 m² tomt

Med naturen inpå knuten, på ett rofyllt ostört läge finns här en välskött idyll bestående av tre rum och ett lantligt hemtrevligt kök där vedspisen har sin centrala roll och uppgift, vare sig det gäller kokkaffe eller som härlig extra värmekälla. Vardagsrummet med sina breda golvtiljor förstärker det rustika intrycket och sovrummets utsikt är naturens skådespel. Här finns bekvämligheter såsom ett modernt badrum med dusch samt tvättmaskin och här finns fiber indraget, vilket innebär möjlighet att arbeta ” hemifrån”. Trädgården inramas av vacker gärdesgård och här finns bärbuskar, fruktträd och en lättskött gräsmatta, här finns möjlighet till egna odlingar då fastigheten bredvid följer med i försäljningen, så totalt är det 2840 kvadratmeter tomt. En härlig grillplats med tak inbjuder mysiga måltider ute i det fria. Ny elcentral, djupborrat vatten och eget avlopp, här är allt i ordning och för den händige finns här en egen liten snickarbod. Välkomna till Skåltjärn Åsen 1 & Åsen 3 !

  • Premium
Polhemsgatan 5C, Filipstad, Filipstads kommun

Polhemsgatan 5C

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 695 000 kr
120 + 120 m²
5 rum
818 m² tomt

Välkommen till denna energisnåla och välskötta villa, välplanerad som gör att den passar perfekt för den aktiva familjen. Med sina 120 kvadratmeter fördelade på 5 rum samt helt inredd källarvåning finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet. Här finns bergvärme tillsammans med miljövänlig solcellsanläggning, dessutom finns två varmgarage som även nås inifrån huset. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar en härlig atmosfär under kalla kvällar, härifrån nås även den inglasade altanen där ni kan njuta av ljumma sommarkvällar med utsikt över trädgården. Området runt bostaden är lugnt och familjevänligt, med gångavstånd till Åsenskolan och till centrum, perfekt för barnfamiljer och de som söker en fridfull tillvaro. Filipstad erbjuder en härlig natur med närhet till friluftsliv, för den sportintresserade finns Kalhyttans Sport och Fritidsarena, vårt vackra sjösystem erbjuder fina möjligheter till fiske, bad och båtliv. Välkomna till Polhemsgatan 5 C.

  • Uteplats
Skarphyttevägen 15, Nykroppa, Filipstads kommun

Skarphyttevägen 15

Villa
Nykroppa, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
685 000 kr
147 + 85 m²
5 rum
1 916 m² tomt

Trävilla med lantlig charm vackert belägen på stor tomt i närheten av Herrhultskanalen. Ljust och luftigt är ett signum för huset om fem rum och kök fördelade på 147 kvadrats boyta. Här möts vi av vackra trägolv, spegeldörrar och det hemtrevliga köket som inrymmer både kökssoffa och skafferi, vardagsrummets smycke är braskaminen och såklart även det intilliggande stora uterummet för härliga kvällsmiddagar eller skön avkoppling i loungesoffan redan nu, när vi nås av vårsolens värmande strålar. Huset välkomnar familjen med öppen famn med sina tre sovrum, två toaletter, rejäla förvaringsutrymmen och en källare med tvättstuga och hobbyrum. Här är fiber indraget och värmekällan är bergvärme tillsammans med den härliga braskaminen. Det återstår lite arbete med brädfodring av fasaden, så det är bara för den händiga att ta över, gräsmattan är fin och välskött och varsågod att luta er tillbaka i solstolen och låt robotklipparen göra jobbet, den ingår! På promenadavstånd nås elljusbana samt fina stigar för vandring eller mountainbike och efter avslutad tur är det toppen att ta ett svalkande bad i kanalen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Spångbergsvägen 32 B, null, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 32 B

Lägenhet
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
120 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
4 954 kr/mån
1 379 kr/m²

Gemytlig och trivsam lägenhet om tre rum och kök fördelat på 87 kvadrat belägen på våningsplan 2. Här finns det stilfulla och hemtrevliga köket, ett vardagsrum där stora fönster ger behagligt ljus och härifrån nås den rymliga balkongen med eftermiddags och kvällssol. Sovrummen är mysiga med har goda förvaringsmöjligheter och här finns två badrum som skapar harmoni för alla familjemedlemmar. Lägenheten ingår i Bostadsrättsföreningen Bergslaget en solid och välskött förening med promenadavstånd till skolor, ishall samt vår nya simhall som snart invigs. Gemensam tvättstuga och rymligt förråd finns i källaren. Möjligheter till bilplats enligt separat kösystem. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Spelmansvägen 3 E, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spelmansvägen 3 E

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
650 000 kr
128 m²
4 rum
208 m² tomt

Ljust, trevligt och rymligt radhus på fyra rum och kök fördelat på 128 kvadrat. Här finns det hemtrevliga köket med gott om plats för gemensam matlagning samt mysiga middagar. Vardagsrummet har en härligt rymd och här är plats för både vänner och familj att mysa i soffan, på övervåningen finns det fräscha badrummet och det större sovrummet har direkt utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Trädgården är nätt och lättskött så det finns tid att njuta på altanen. Här är nära till skolor och inom promenadavstånd finns även ishall, sporthall och den nya simhallen, så bilen kan stå i det tillhörande garaget. -Välkomna till Spelmansvägen 3 E !

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vasagatan 20, Filipstad, Filipstads kommun

Vasagatan 20

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 495 000 kr
147 + 140 m²
1 197 m² tomt

Flerbostadshus med möjligheter! Här finns två redan uthyrda lägenheter, en fyrarumslägenhet samt en trerumslägenhet, båda med balkonger samt trädgård med gräsmatta och plats för blomster. Den tredje lägenheten på 104 kvadrat, fördelat på 5 rum med enklare kök, är nu redo för förvandling till en lägenhet eller såklart att fortsatt användas som kontor och personalutrymme. Gemensamma ytor i källaren med tvättstuga och förråd och det rymliga garaget passar för fordon eller som lagerlokal. Fjärrvärme är ansluten till fastigheten. Välkomna till flerbostadshuset med nya möjligheter centralt beläget i Filipstad.

  • Plus
Ringvägen 3B, Filipstad, Filipstads kommun

Ringvägen 3B

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
895 000 kr
134 + 20 m²
3 rum
868 m² tomt

Här bor ni centralt i en charmfull villa med högt i tak och genomgående trägolv. Lummig insynsskyddad trädgård med syrenhäck runt om, syrenberså och fruktträd. På gården finns enkelgarage med gjuten betongplatta och en lillstuga/förråd. Bergvärmepump ger låg driftkostnad.

  • Plus
  • Uteplats
Lasarettsgatan 15F, Filipstad, Filipstads kommun

Lasarettsgatan 15F

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
450 000 kr
84 + 19 m²
3 rum
159 m² tomt

Charmigt och prisvärt radhus som är redo för snabb inflyttning. Här får du ett trivsamt boende med närhet till naturen. Morgonkaffet intas på den nätta uteplatsen med solen som sällskap, den inglasade altanen erbjuder både eftermiddag och kvällssol. Köket är hemtrevligt och tillsammans med det luftiga vardagsrummet på övre plan skapar det gemensamma ytor för trevlig samvaro med familj och vänner. Allrum/sovrum på nedre plan med utgång till den inglasade altanen, är rymligt och kan göras om till två mindre rum för att få ytterligare ett sovrum om det behövs. Här är nära till naturen med idylliska sjölägen runt om, exempelvis Abborrtjärn med fina badmöjligheter och strövområden. Inom gångavstånd finns även förskola, vårdcentral och centrum. Garaget finns i separat byggnad. -Välkomna på visning.

  • Uteplats

Visar alla 19