Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare August Hollsten

August Hollsten

Om mig

Jag älskar mitt yrke och tar uppdraget på största allvar. Min målsättning är att vara en trygg punkt som gör det lilla extra för både säljare och köpare. För mig var valet av arbetsplats inte särskilt svårt. Fastighetsbyrån är störst av en anledning. Här började jag 2018, då på den spanska solkusten. I Norrköping/Finspång har jag varit sedan 2020 och trivs kanon!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöviksvägen 7C, Svälthagen, Finspångs kommun

Sjöviksvägen 7C

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 295 000 kr
99 m²
5 rum
vån 2/3
5 734 kr/mån
13 081 kr/m²

Välkommen till Sjöviksvägen 7C! Här finner du en smakfullt renoverad lägenhet med fem rum och kök om 99 kvadratmeter i den uppskattade föreningen Brf Lättmetallen. Renoveringarna är gjorda 2023 och har gett lägenheten en genomgående fräsch och hemtrevlig känsla. Utöver de fyra sovrummen och köket finns ett badrum och en ytterligare wc att tillgå. Vardagsrummet är hjärtat av lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och en öppen spis som höjer mysfaktorn ytterligare. Det är även härifrån du når balkongen. Det här är en fin möjlighet för dig som vill ha boytan men slippa det jobb som krävs av en husägare. Är det här något för dig? Kontakta mig!

Matrisvägen 12, Lotorp, Finspångs kommun

Matrisvägen 12

Villa
Lotorp, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 395 000 kr
127 m²
1 267 m² tomt

Välkommen till Matrisvägen 12! Här finner du ett hus om 127 kvadratmeter i populära Lotorp. Ett lagom stort hus för dig med en mindre familj där närheten till både Finspång och Norrköping finns. Det är ett hus med flera sociala ytor däribland vardagsrum, allrum, inbyggd altan och balkong. Som planritningen säger finns fyra sovrum att tillgå. Om alla sovrum inte går åt finns här möjligheten till ett hemmakontor eller liknande. På den lättskötta tomten står ett fristående garage med en sammanhängande carport vilket underlättar under de kallare årstiderna. En stor fördel här är de ovanligt låga driftkostnaderna i huset. Detta på grund av kombinationen mellan frånluftsvärmepump och braskamin med inbyggda fläktar. Resultatet blir en jämn fördelad värme i huset till låg kostnad. Är du intresserad? Välkommen att höra av dig!

Skarpåsvägen 4, Hällestad, Finspångs kommun

Skarpåsvägen 4

Villa
Hällestad, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 095 000 kr
38 + 50 m²
5 rum
1 897 m² tomt

Välkommen till Skarpåsvägen 4! Här finner du ett charmigt och hemtrevligt 1 ½-planshus på en stor och fin tomt om 1 897 kvadratmeter. Ett hus enkelt att göra till sitt eget med ljusa och fräscha ytor. Övervåningen erbjuder två möjliga sovrum, alternativt ett sovrum och ett kontor. Om ett extra sovrum skulle behövas finns ett gästhus att tillgå med utdragen el. Den blygsamma boarean om 38 kvadratmeter beror på takhöjd och snedtak. Efter uppmätning av Anticimex finns 50 kvadratmeter fördelade på under- och övervåning som inte ingår i boarean. På tomten finns en charmig bod med gott om plats för virke eller redskap och ett växthus för dig med gröna fingrar om tomten inte skulle räcka till. Är du däremot ointresserad av trädgårdsarbete är de stora gräsytorna inte särskilt svårskötta. Du har dessutom närhet till sjön Tron som ligger i Borggård, den ligger en promenad eller cykeltur bort. Kan det här vara något för dig? Välkommen att kontakta mig!

Rommetorp Stenfallet 110, Grytgöl, Finspångs kommun

Rommetorp Stenfallet 110

Villa
Grytgöl, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 495 000 kr
120 + 85 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till Rommetorp Stenfallet 110! Här finner du en hemtrevlig 1 1/2-planvilla med källare, plats för hela familjen, i ett lugnt och tryggt område intill Hanesjön. Löpande renoveringar har gjorts under åren, huset är inflyttningsredo. Du befinner dig lagom avskilt på landet med en 20 minuters bilväg till Finspång. Här har du enskildheten på landet med skogen intill men samtidigt tryggheten med några få grannar omkring. I Grytgöl finns både förskola och skola upp till åk 6. På tomten i anslutning till altan finns dessutom två vinterbonade friggebodar, varav en som fungerat utmärkt till gäststuga. Är du intresserad? Kontakta mig!

Dunderbacksvägen 30, Hårstorp, Finspångs kommun

Dunderbacksvägen 30

Villa
Hårstorp, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 595 000 kr
130 + 86 m²
7 rum
741 m² tomt

Välkommen till Dunderbacksvägen 30! Här finner du ett souterränghus om 216 kvadratmeter fördelade på sju rum och kök, redo för inflytt. Ett socialt hem med bra planlösning, perfekt för en familj som är i behov av flera rum. Husets största fördel är ytan och rummen - här får alla familjemedlemmar plats och det finns gott om förvaringsutrymmen. Till huset hör en rogivande hörntomt där du kan släppa ut barnen eller bara slå dig ner i en skön solstol och koppla av. Här bor man med ett ostört och familjevänligt läge nära skolor, rofyllda grönområden och köpcentrum. Här får du även närhet till den mysiga badplatsen vid sjön Gron, de utmärkta kommunikationerna på Gronvägen och populära Medley Arena Grosvad. Mer information kommer inom kort. Är du intresserad? Välkommen att höra av dig!

Visar alla 5