Mäklare Henrik Angström

Henrik Angström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Melbysundsvägen 62, Melbysund, Finspångs kommun
  • Kommande

Melbysundsvägen 62

Radhus
Melbysund, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
4 195 000 kr
123 m²
5 rum
158 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende vid sjön Glan! Här presenterar vi stolt ett nyproducerat 2-plans radhus som erbjuder en unik kombination av modern komfort och naturens skönhet. Med sina 123 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök ger detta hem en bekväm och rymlig bostadsyta som passar perfekt för såväl familjer som par som söker en avkopplande tillvaro. Beläget på en höjd med en förtrollande utsikt över sjön Glan är detta radhus något alldeles speciellt. Varje dag kommer du att vakna upp till panoramavyer som tar andan ur dig och ge dig en fridfull känsla. Här har du möjlighet att njuta av solnedgångar som är lika unika som ditt nya hem. Huset har ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor, vacker utsikt, fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare finns ett härligt, underbart och modernt kök från Marbodal med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du altandäcket som är generöst tilltaget. Här kan du njuta av måltider samtidigt som du tar in den underbara utsikten. En idealisk plats för avkoppling och socialt umgänge. Här bor du med direkt tillgång till naturen. Precis utanför huset hittar du sjön Glan som inbjuder till fiske, bad och båtliv, medan omgivande skogar och stigar ger dig möjlighet att utforska områdets natursköna skönhet. Melbysund är ett nyproducerat område där du kan koppla av och samtidigt ha staden inom räckhåll. Svärtinge ligger en cykeltur bort. Dessutom ligger Viberga köpcentrum och Medley Arena en kort bilresa från bostaden.

  • Balkong
  • Uteplats
Kapellvägen 20, Östermalm, Finspångs kommun
  • Kommande

Kapellvägen 20

Villa
Östermalm, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 875 000 kr
145 + 82 m²
5 rum
922 m² tomt

Välkommen till Östermalm och detta välutrustade och inbjudande tvåplanshus med källare. Här njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Huset har en yta om 145 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Att bara kunna släppa ut barnen på tomten är något som många drömmer om. Här kan ungarna springa fritt och hitta på roliga lekar medan du kopplar av. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Det sociala, lättmöblerade och rymliga vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, effektiv braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Från vardagsrummet når man husets inglasade, ljusa och trevliga altan. Här finns också lättmöblerade ytor, trätrall och plats för matbord och stolar. Från den inglasade altanen når du den öppna altanen som erbjuder lättmöblerade ytor, loungedel och spa-bad. Även utvändigt finns det mycket att uppskatta med detta hus. Här finns en rogivande, barnvänlig och härlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, bärbuskar, fruktträd, vindruvsranka, lekstuga och många soltimmar. Här finns också ett vidbyggt garage med goda förvaringsmöjligheter och motordriven port. På Östermalm är det lätt för hela familjen att trivas och läget på Kapellvägen lämnar inget övrigt att önska – här bor ni centralt, sjönära och familjevänligt med Skutbosjön, Vibjörnsparken och båtplatser inom gångavstånd. Mysiga slottsparken ligger en promenad bort. I området finns också bra kommunikationer, lekparker, trevliga promenadstråk, skola och matbutik.

  • Uteplats
Söljvägen 5, Borggård, Finspångs kommun
  • Kommande

Söljvägen 5

Villa
Borggård, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 395 000 kr
183 + 70 m²
8 rum
3 080 m² tomt

Här erbjuds en möjlighet att köpa ditt nästa hem i form av ett luftigt och inbjudande hus om 183 kvadratmeter fördelade på åtta rum och kök. Här får du ett boende med mycket karaktär, härlig atmosfär och sociala ytor. Detta hemtrevliga boende i 1½-plan med delvis källare erbjuder dessutom bra planlösning, fint ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Vardagsrummet är en av bostadens absoluta höjdpunkter och erbjuder fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Ett rymligt, härligt och representativt rum! I köket finns utgången till den stora och underbara altanen med utsikt mot trädgården. Här erbjuds loungedel, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Denna rogivande, lummiga och trevliga trädgårdstomt har mycket att bjuda på. Här finns bland annat fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, växthus, redskapsbod, lekstuga och många soltimmar. Tomten är 3080 kvadratmeter stor och erbjuder gott om plats för umgänge och lek. För dig som söker ett lugnt, ostört och vackert läge är Borggård ett utmärkt val. I detta idylliska, fridfulla och populära område är det lätt att trivas – i närområdet finns vackra grönområden, skola, badbrygga, friluftsområden och sjön Tron.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3