Mäklare Carina Nordh

Carina Nordh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kråkåsgatan 15, Centralt, Forshaga kommun

Kråkåsgatan 15

Radhus
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 850 000 kr
95 + 3 m²
5 rum
474 m² tomt

Fräsch och renoverad och lättskött villa med bra nära skola och centrum. Härlig insynsskyddad tomt med fantastisk kvällssol. Återvändsgata. Fint kök i herrgårdsstil. Stor altan i västerläge. Kontakta mäklaren för att boka visning!

Skogsstigen 3, null, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsstigen 3

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 750 000 kr
129 + 6 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Skogsstigen 3 och denna centralt men ändå lugnt belägna villa! Nära till all service, skogen och skolor/förskola. Villan har under senare år renoverats och har en härlig kakelkamin i vardagsrummet, nytt yttertak, stor nybyggd inglasad altan m,m. Välkommen på visning!

Gunnarsbytorp Noltomta 1, null, Kils kommun

Gunnarsbytorp Noltomta 1

Villa
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 100 000 kr
90 m²
5 rum
4,6 ha tomt

Välkommen till en charmig villa belägen i lantliga omgivningar med viss utsikt över Torpsjön. Uppvärmning med jordvärme+ braskamin. 2 st uthusbyggnader med stora förvaringsmöjligheter. Fiskerätt och jakträtt ingår..

Dyvelstensvägen 20, null, Forshaga kommun

Dyvelstensvägen 20

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 395 000 kr
190 + 30 m²
2 rum
3 338 m² tomt

Välkommen till Dyvelstensvägen 20! Nu finns tillfälle att förvärva denna 2-plansvilla på 190 kvm som utvändigt är totalrenoverat och delvis invändigt . Du får utsikt över Klarälven och nära till bad i Abbortjärn. Bostadshuset har inredd bottenvåning , övervåningen är oinredd så det ar bara att låta fantasin flöda. Bra om utrymme för flera sovrum. Gillar du stora garage finns här ett nybyggt garage/verkstad om 174 kvm med golvvärme.

Södra Hyn Stuga nr 34 , null, Kils kommun

Södra Hyn Stuga nr 34

Fritidshus
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
795 000 kr
50 m²
3 rum

Varmt välkomna till Södra Hyn och en stuga med högt och vackert läge med fantastisk utsikt över sjön. Söderläge ! Stugan har 3 rum rum och kökspentry samt duschrum. Det finns kommunalt vatten och avlopp till septitank. OBS! Belåning på denna typ av köp är inte likadan som när man köper en fastighet då detta är på arrenderad mark. Kolla gärna med din bank hur möjligheten ser ut med belåning!

Säldebråten 42, null, Kils kommun
  • Budgivning pågår

Säldebråten 42

Gård/Skog
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 495 000 kr
135 m²
5 rum

Välkommen till en trevlig gård endast ca 20 min från Karlstad. Gården är under avstyckning så ca 2 ha åkermark kommer att ingå. Huvudbyggnaden är uppförd i 2 plan med källare. Det finns också ett gästhus med permanentstandard som man ev kan hyra ut eller ha som gästboende. En stor ekonomibyggnad om ca 300 kvm som idag bla är inredd som snickarverkstad ingår.

Visar alla 6