Mäklare Jonathan Haug

Jonathan Haug

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forsgatan 28, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun
  • Imorgon kl 16:45
Forsgatan 28, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun, bild 2
Forsgatan 28, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun, bild 3

Forsgatan 28

Villa
Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 495 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
724 m² tomt

Tillfället ges nu att förvärva denna superfina och omhändertagna familjevilla i ett plan på Forsgatan 28. Bostaden erbjuder en väldisponerad öppen planlösning med genomgående ljusa parkettgolvet och smakfulla färgval på väggar, samt trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Nyinstallerad och värmande braskamin, fräscht kök, fantastisk insynsskyddad innergård perfekt för barn, hund eller avkoppling. Vidbyggt varmgarage med el-port och breddad uppfart. Bo i ett lugnt område nära till det mesta så som strand, älven, butik och promenadstråk. Vi ses på visning!

  • Premium
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
  • Idag kl 17:00
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Hantverksgatan 21

Villa
Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 095 000 kr
93 + 63 m²
4 rum
903 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla centralt belägen i Forshaga! Villan inrymmer två våningar med trevlig planlösning där ett stort plus är den värmande täljstenskaminen perfekt placerat i mitten av bostaden. Från allrummet når du den stora altanen, vidare till den härliga trädgården med utrymme för både avkoppling och lek, samt olika sorters fruktträd och bärbuskar. Ett källarplan med en skön bastu, wc, tvättstuga, stort garage/förråd med bra förvaringsmöjligheter. I tillägg finns ett stort fristående garage på ca 30 kvm. På Hantverksgatan 21 bor du i ett trivsamt område med närhet till det mesta såsom naturområden, barnomsorg och livsmedelsbutiker! Varmt välkomna på visning eller anmäl ditt intresse!

  • Premium
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun
  • Mån 4 mar kl 16:45
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 2
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 3

Snickargatan 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
3 695 000 kr
146 m²
7 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt fina boende på Snickargatan 12! Huset erbjuder en öppen genomtänkt planlösning om 146 kvm med ett ljust ekparkettgolv som skapar enhetlig känsla. Ett kök med allt du behöver, groventré med en anslutande rymlig tvättstuga, två duschrum/wc, stort vardags/sällskapsrum till avkoppling eller fest med utgång till bakgården. Fyra sovrum med möjlighet till fem. Låg energiförbrukning och fri från fastighetsavgift de första 15 åren. Dessa är bara några attribut som förhöjer fördelarna med detta nyproducerade hem. Gång- & cykelavstånd till närbutiker, skolor och Forshaga centrum. Busskommunikation vid vägen och bekvämt avstånd med bil till Karlstad. Runt hörnet finns även vackra promenadstråk och ridanläggning i området. Missa inte denna chans! Vi ses på visning!

  • Premium
Åkergatan 13, Forshaga-Lundagård, Forshaga kommun

Åkergatan 13

Lägenhet
Forshaga-Lundagård, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 095 000 kr
93,6 m²
4 rum
4 853 kr/mån
11 699 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna välvårdade 4.a med generös boyta på 93,6 kvm i ett plan och ett fristående garage. Rymligt kök med tvättstuga i anslutning, vardagsrum med burspråk och utgång till altan mot skog och hästhage. 3 sovrum, klädkammare och 1 duschrum, samt 1 wc. Gott om förvaringsmöjligheter och parkering. Barnvänlig innergård med lekplats för de små och boulebana precis vid huset med stora gräsytor. Ett Tillfälle! Välkomna på visning!

Gärdesvägen 12, null, Forshaga kommun

Gärdesvägen 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
795 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 122 m² tomt

Varmt välkomna till Gärdesvägen 12 och denna 2-plansvilla med en generös källare och lättskött trädgård. Inglasad altan som vätter i söderläge samt ett soldäck att njuta av. Grusad uppfart med parkeringsmöjligheter och ett behändigt redskapsskjul på baksidan. Vi ses på visning!

Visar alla 5